Beauty

Yves Rocher Flowerparty Limited Edition

1 juli 2011


Er bestond al de fruitige, sprankelende en bloemige versie Flowerparty vol framboos, lychee, mandarijn en roos die velen vast al eens hebben geroken. Nu is er voor de zomer van 2011 een Limited Edition versie van uitgebracht: Flowerparty van Yves Rocher. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over deze geur.

“Ik wilde de limited edition 2011 van Flowerparty de vrolijke zorgeloosheid van een zomerdag meegeven, als een voorproefje op de vakantie. De rode vruchten maakten plaats voor een bruisende, verfrissende citruscombinatie met mandarijn en citroen. Daar voegde ik de zurige noot van een sappige appel aan toe. Ik creëerde een stransparant rozig bloemenhart; met een fluwelige perzik gaf ik er een zacht, zomers karakter aan. Tot slot, om het geheel meer body te geven met een vleugje sensualiteit, verrijkte ik de geur in de basis met een akkoord van wit hout en musk.”- Philippe Romano, parfumeur.


Dit is met recht een zomergeur te noemen, eentje waarvan je al vrolijk wordt van de fles en dan heb je de frisse, fruitge geur nog niet geroken. Ik ben normaal meer van de warmere geuren vol roos, patchouli, vanille etc. maar deze geur staat voor de echt warme dagen op nummer 1 en ik merk dat ik veel complimentjes krijg wanneer ik hem draag. De geur blijft redelijk wat uurtjes hangen en dat is ook zeker een fijn voordeel.

Topnoten: sappige appel, zurige mandarijn en citroen
Middennoten: fluwelige perzik en rozenblaadjes
Basisnoten: wit hout en musk.

Beide Flowerparty versies zijn nu bij YvesRocher.nl te bestellen. De originele variant èn de limited edition zomervariant kosten nu tijdelijk €13,50 (30ml) of €18,90 (50ml).

Ken jij de originele of deze LE variant van Flowerparty al?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Destiny
  Reply Destiny 6 juli 2011 at 10:53

  Dit lijkt me een heerlijk geurtje!

 • Avatar van Inez
  Reply Inez 2 juli 2011 at 23:34

  Die ga ik sowieso aanschaffen! Lijkt me echt heerlijk!
  My recent post Back in business!

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 2 juli 2011 at 10:41

  Wat een schattige flesjes :-)
  My recent post Benefit ‘Ring my Bella’ … ge-wel-di-ge verpakking!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 1 juli 2011 at 17:47

  Die lijkt me heerlijk! Ik moet nog steeds die lijn eens besnuffelen, ik hou wel van lekkere zoete en frisse geurtjes.
  My recent post Shoplog Rotterdam!

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 1 juli 2011 at 16:09

  Oh die klinkt wel echt heel lekker! Ik ga er eens aan snuffelen!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 1 juli 2011 at 14:24

  Wat een leuk flesje zeg! Helaas zijn alle winkels bijna weg, maar als ik er ergens eentje tegenkom wil ik wel altijd even binnen komen snuffelen :-)
  My recent post Uitslag: Winactie: de maand van het schrijven

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 1 juli 2011 at 14:15

  Dat flesje is ook zo schattig. Hij lijkt mij heerlijk.
  Liefs, xxxx
  My recent post MAC Eyeshadow

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 1 juli 2011 at 13:46

  ik vond de 'gewone' wel lekker!
  Jammer dat hier in de buurt geen Yves Rocher meer zit, om een keer te gaan ruiken. Des te meer reden om weer een keer te shoppen in een andere stad!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 1 juli 2011 at 12:24

  Ik heb het normale flesje en op die geur ben ik echt verliefd!
  Die LE wil ik ook wel 's ruiken!
  My recent post personal: toetsen all over

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 1 juli 2011 at 12:12

  Dat flesje is alleen al heel erg mooi! Ben wel benieuwd naar dit geurtje en maar eens een keertje aan gaan ruiken!
  My recent post Nieuwe essence Trend Edition Ballerina Backstage!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 juli 2011 at 12:06

  cute flesje alleen al :D
  My recent post Photo Of The Week: My Heart Skips A Beat.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 1 juli 2011 at 12:04

  Klinkt lekker! Snel eens aan snuffelen :D

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 1 juli 2011 at 10:53

  Deze parfums zien er toch wel erg leuk uit! Ik ben verliefd op die roze flacon! En de geurnoten klinken ook onwijs goed! Mooie foto's ook!! :D
  My recent post Beautiful Products Juni 2011

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 1 juli 2011 at 08:56

  Ik heb hem in mijn mandje gehad, maar ben toen toch maar voor een andere geur gegaan. Hopelijk bevalt die ;)

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 1 juli 2011 at 08:48

  Oh toevallig heeft mijn moeder deze gekocht, de Limited Edition en die is erg lekker. De geur komt mij wel bekend voor, maar waarvan weet ik niet precies. Ik vind het wel een geurtje die je moet hebben als je van fris en fruitig houdt.
  My recent post Webshop: Yves Rocher

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 1 juli 2011 at 06:39

  Wat een leuke, kleurige en vooral zomerse flesjes! Daar krijg ik al een zomergevoel bij. De geur lijkt me heerlijk zomers. Binnenkort eens snuffelen als ik een keertje in de stad ben.
  My recent post Theater: Najib Amhali – Alles komt goed

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.