Beauty Eten & drinken Fashion Huis & interieur Reizen & vrije tijd

Actiecode.nl

9 augustus 2011

 


Shoppen, welke vrouw houdt daar nu niet van? Ik in ieder geval wel! En met Actiecode.nl wordt dat wel heel erg leuk! Zonder dat je je hoeft te registreren kan je via deze website direct genieten van hele fijne kortingen op onder andere kleding, schoenen, hotelletjes, vakanties, eten, dagjes uit, telefonie en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan zeker mee voor meer informatie.

Enkele interessante feiten over Actiecode.nl:
– Per jaar voorzien ze honderdduizenden consumenten van kortingscodes, kortingen en actiecodes. De verwachting voor 2011 ligt boven de 6 miljoen unieke bezoekers op de kortingscode websites.
– Per dag bezoeken meer dan 15.000 unieke bezoekers de websites binnen het netwerk.
– In 2010 hebben consumenten meer dan € 500.000 Euro bespaard via de websites.
– In 2010 hebben ze voor meer dan € 10.000.000 aan omzet gegenereerd voor Nederlandse webshops. Net voor Sinterklaas en kerst tijdens de piekuren genereerden ze meer dan 8 sales per minuut voor webshops in Nederland.
– Met meer dan 16.500 Hyves leden, meer dan 5.55 volgers op Twitter, meer dan 63.000 facebook leden (aantal groeit dagelijks) en ruim 30.000 e-mail inschrijvingen zijn ze een fervent gebruiker van social media. Met de facebook fan groep vormen ze de tweede volledig op Nederland georiënteerde facebook groep in Nederland.


Hoe werkt Actiecode.nl? Je kan zoeken op leuke aanbiedingen en vervolgens de code die bij deze aanbieding vermeld staat invullen op het daarvoor bestemde vakje bij de betreffende webwinkel. Zo gemakkelijk is het. Wel moet je de website/webwinkel van de betreffende actie bezoeken via de link op Actiecode.nl, maar dit moet geen probleem zijn denk ik zo ;-) Zo kan je op dit moment bijvoorbeeld bovenstaande aanbieding vinden voor gratis verzendkosten bij de WE webwinkel (klik hier voor de aanbieding). De volgende acties zijn ook erg fijn:

* Gratis verzending bij Asos.com
* H&M kortingscodes (gebruik er wel maximaal 1 per keer, anders kan je account geblokkeerd worden)
* Zalando acties
* Bol.com acties
* Korting bij Center Parcs

Als je een kijkje neemt op de Categorieën pagina dan staan alle codes en deelnemende winkels handig ingedeeld. Voor alle beautylovers is de categorie verzorging & gezondheid zeker een aanrader voor leuke kortingscodes en acties bij o.a. Douglas, Yves Rocher, ICI Paris XL en meer. Ik ben in ieder geval fan. Het is makkelijk om net voor het online shoppen even te kijken of ze een leuke en bruikbare actie hebben, niet geschoten is altijd mis!

Neem voor alle aanbiedingen en acties een kijkje op Actiecode.nl.

Maak jij wel eens gebruik van een kortingssite als Actiecode.nl?

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 10 augustus 2011 at 10:47

  Dat is zo leuk en handige webshop.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 10 augustus 2011 at 08:51

  Ik zoek als ik ergens bestel meestal wel even of er ergens een actiecode is, en heb wel vaker codes van deze sie gebruikt. Erg handig. :)

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 9 augustus 2011 at 21:42

  Ik struin altijd internet af naar kortingscodes. Het kan echt megaveel schelen. Had laatst bij vistaprint 500 visitekaartjes (eigen ontwerp) 140 adresstickers (eigen ontwerp) stempel en visitekaarthouder voor nog geen 25 euro! Binnen 3 dagen gratis verzonden! Maar die code kan ik nu niet meer vinden :-(
  Actiecode.nl is dus echt top!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 augustus 2011 at 22:23

   Wow, dat is zeker een mooie aanbieding :-)

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 9 augustus 2011 at 19:51

  Ideaal zeg, zo`n site! Ik kijk best wel eens rond naar actiecodes, maar een site waar alles op verzameld wordt is natuurlijk veel handiger!

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 9 augustus 2011 at 18:23

  oee leuk :d korting is altijd goed, ik ga zeker even snuffelen op de site bedankt voor de tip

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 9 augustus 2011 at 16:58

  Ik kijk hier best vaak op, maar meestal word ik als ik iets bestel zo enthousiast dat ik geen tijd meer heb om een actiecode op te zoeken omdat ik het NU wil bestellen :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.