Beauty

Anderson Soap Company – soap in a jar: Marzipan

13 augustus 2011


Eerder vandaag liet ik jullie al kennis maken met een bijzonder product om je gezicht te reinigen, nu wil ik jullie graag een bijzonder product voor je lichaamsreiniging laten zien: de Soap in a Jar van Anderson Soap Comapny. Ik koos voor dit product de heerlijke geur Marzipan uit, maar er is ook Peppermint Patty, Vanilla Cream Chocolate Drizzle en Lemon Meringue verkrijgbaar bij PrettyPlease.nl. Kijk mee voor meer informatie over Anderson Soap Company en meer foto’s en mijn mening over dit specifieke product.

Anderson Soap Company
Dit kleine familiebedrijfje uit Amerika is in 2007 gestart door Dennis Anderson. Elk product wordt van start tot finish zelf gemaakt in kleine batches, omdat kwaliteit boven kwantiteit gaat. Bijna alle zepen zijn ‘vegan’ en geen enkel product of ingrediënt wordt op dieren getest. Dennis Anderson is echt een creatief brein want hij bedenkt elk product zelf.

Ok, eerlijk: de verpakking is niet heel erg spectaculair evenals het label. Maar dat zegt natuurlijk niks over de inhoud van dit potje en dat is toch wel het belangrijkste. Deze pot bevat ongeveer 100gr opgeklopte zeep. Lekkere romige zeep met een mousse structuur. En de geur? Overheerlijke, zoete, warme marsepein die je direct terug doet denken aan de decembermaanden met alle lekkernijen. De geur is wel heel erg overheersend, maar aangezien je maar een klein beetje product nodig hebt valt het eenmaal opgeschuimd met een puff mee.

Voor een product als deze kan ik je dus echt een puff aanraden om te gebruiken. Pak een klein beetje product, stop dit in de natte puff en werk dit erin tot het lekker gaat schuimen. Nu kan je er je lijf mee insoppen en erna goed aspoelen natuurlijk. Eenmaal afgedroogd merk ik dat de geur echt uren om je heen blijft hangen en dat vind ik zeker een pluspunt. Enig nadeel: de zeep maakt wel erg schoon en mijn huid voelt na het afdrogen ietwat trekkerig aan waardoor ik een bodylotion moet gebruiken. Nu dus een bodylotion met dezelfde geur aanschaffen ;-)

De Soap in a Jar is gewoon een fun product om te gebruiken en is verkrijgbaar in geuren die je nergens anders zo direct vindt. Ik ben er in ieder geval heel nieuwsgierig door geworden naar de andere producten van dit familiebedrijf en ga er dan ook zeker vaker wat van proberen. Nog een leuke bijkomstigheid: de zeep is ook te gebruiken bij het scheren ^^

Je kan de producten van Anderson Soap Company kopen bij PrettyPlease.nl, deze pot kost €6,50. Betalen bij Pretty Please gaat via bankoverschrijving, onder rembours, via iDeal of PayPal, de verzendkosten worden berekend naar gewicht en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 14 augustus 2011 at 22:50

  Hmm klinkt erg goed, ben nu best benieuwd :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 14 augustus 2011 at 17:17

  De geur klinkt heerlijk, maar ik heb een nogal droge gevoelige huid waardoor hij me niet erg geschikt lijkt.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 14 augustus 2011 at 12:02

  Dat ziet er uit als een heerlijk product. Heel creamy. Maar als de huid trekkerig aanvoelt na ’t douchen weet ik niet zeker of ’t geschikt is voor mijn droge (eczeem) huid?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 augustus 2011 at 11:14

   Zelf proberen is natuurlijk de beste mogelijkheid, maar ik heb een droge huid en hij bleef ietwat trekkerig na het douchen… Maar toch blijven gebruiken he vanwege de heerlijke geur ^^

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 14 augustus 2011 at 10:29

  Owh wow ik word helemaal enthousiast van dit artikel en zou t liefst meteen een bestelling doen….alleen lees ik dat je huid er wat trekkerig van wordt, en dat zou ik niet kunnen gebruiken met psoriasis, ai. Wat een dilemma zeg, ik haat mn huid -_-

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 13 augustus 2011 at 23:43

  Hmmm zeep in een pot, leuk!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 13 augustus 2011 at 22:45

  Oeh Marsepijn!!! Wat een leuk idee, opgeklopt zeep. Ik vind de prijs ook reuze mee vallen!

 • Avatar van Elyne
  Reply Elyne 13 augustus 2011 at 20:23

  Ben een grote fan van zepen die lekker geuren, deze reviews vind ik wel erg leuk om te lezen daar wil ik wel meer van !

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 13 augustus 2011 at 20:14

  Het ziet er heerlijk uit. De substantie ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 13 augustus 2011 at 17:24

  Ziet er allereerst superleuk uit! Lijkt me erg fijn ook die geur. :D

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 13 augustus 2011 at 17:16

  klinkt erg goed;a

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 13 augustus 2011 at 16:21

  Klinkt heerlijkkk!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 13 augustus 2011 at 16:20

  dit klinkt ook al zo goed :D

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 13 augustus 2011 at 16:10

  Dat klinkt heerlijk zeg! Binnenkort maar eens wat bestellen bij PrettyPlease.nl, ik zie namelijk nog meer lekkere dingen… :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 augustus 2011 at 11:13

   Pas maar op, anders ben je zo verslaafd aan al het lekkers en moois ^^

 • Avatar van ValleyDollBB
  Reply ValleyDollBB 13 augustus 2011 at 16:08

  Wat leuk, maar als ie je huid trekkerig maakt.. Dan zou ik hem toch al niet aanschaffen. Leuk dat je wat onbekende producten reviewt zoals deze morgen :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.