Beauty

Collistar Carisma autumn/winter look 2011-2012

26 augustus 2011


Collistar introduceert dit najaar een nieuwe look voor krachtige, vastberaden en ultracharmante vrouwen met de naam Carisma. Deze collectie staat voor de zelfverzekerde vrouw die in harmonie is met zichzelf en de wereld. Pure en sterk contrasterende kleuren worden verzacht door metallic kleuraccenten. Subtiel zilver en goud rond de ogen, een egale huid, oranjerood, felpaars en nude op de lippen en je nagels in één van de 4 sprankelende nieuwe kleuren: mooi! Kijk mee voor meer informatie en foto’s.


Full Colour Palette €42,00
Het sterproduct van de collectie, een meesterwerk van Collistar ‘Made in Italy’ creativiteit. Gecreëerd in helder, goud metaal, wordt elk palet gekenmerkt door een spectaculair lakeffect, dat doet denken aan de charme en uniciteit van een abstract schilderij of het beste Venetiaanse glas. Dit collectors item is verkrijgbaar in beperkte oplage. Ieder palet bevat de make-up die je nodig hebt voor het gezicht, ogen en lippen, plus een spiegel en drie applicators. Carisma is verkrijgbaar in twee kleurvarianten met een moderne combinatie van groen & rood / groen & paars. De eerste, Carisma Trendy, is een helder en levendig palet in koele tinten, gewijd aan de gedurfde, sexy vrouw die geniet van het creëren van speelse effecten met gewaagde kleuren. De tweede, Carisma Chic, bestaat uit warme kleuren, is ideaal voor het maken van een meer naturel effect en creëert een klassieke ultra vrouwelijke look. Verkrijgbaar in Trendy & Chic

Silk Effect Eyeshadow €15,55
Collistar, gerenommeerd vanwege haar typisch Italiaanse kleurgebruik en intensiteit, brengt dit najaar een reeks nieuwe tinten Silk Effect Eyeshadow uit. Flamboyante kleuren, waaronder Silver Petrol, Cream Gold, Lavender Blue en Natural, toveren de ogen om in echte eyecatchers. Creëer subtiele, glinsterende highlights en diepe, grafische effecten, of ga voor full colour. Met Silk Effect Eyeshadow kun je eindeloos combineren, laag op laag, voor een heldere, verfijnde look overdag of ’s avonds een overgetelijke en verleidelijk effect met gemixte kleuren of smokey eyes. Verkrijgbaar in Silver Petrol, Lavender Blue & Cream Gold

Duo Eye Pencil €14,45
Het befaamde Collistar Duo Eye Pencil is voorbestemd om een essentieel item te worden binnen deze elegante najaarslook. Dit speciale double-leaded oogpotlood is exclusief ontworpen om de ogen onweerstaanbaar te laten spreken. De oogcontour wordt gekenmerkt door een intense kleur met metallic effect, hetgeen resulteert in een oplichtende, glanzende look. Het Duo Eye Pencil is er in twee combinaties: Silver Lamé/Gold Lamé en Silver Lamé/Black, voor een prachtige, geraffineerde en neonfuturistische look.

Mascara Design €23,90
Collistar richt zich deze winter op de wimpers, waarbij de nadruk ligt op perfecte verzorging en het creëren van extreem volume. Natuurlijk mag een kek kleurtje daarbij ook niet ontbreken! Dankzij het exclusieve Lash Pulp Complex ® worden je wimpers geleidelijk dikker, terwijl ze tegelijkertijd langer en gekruld worden. Alle ideale eigenschappen van een mascara in één! Bovendien is deze perfecte mascara uitgevoerd in dé kleur van het herfst/winter seizoen: groen! Zet je schroom opzij en ga eens voor een minder ingetogen oogmake-up. Met deze kleur is het effect gegarandeerd sprekend en spectaculair!

Lifting Effect Concealer €21,65
Collistar Lifting Effect Concealer combineert twee fantastische eigenschappen in één: een camouflerende werking met een onmiddellijk ‘liftend’ effect. Deze top concealer is ideaal voor het gladstrijken van wallen onder de ogen, het minimaliseren van donkere kringen en het camoufleren van oneffenheden. Dankzij de toevoeging van vitamine E heeft dit bijzondere product een beschermende en ant-age werking. Dit najaar verschijnt van Lifting Effect Concealer een nieuwe all-purpose kleur, die m.b.v. de vingertoppen perfect samensmelt met de huid.

Silk Effect Loose Powder €34,50
Dit zijdezachte, transparante en magnifieke poeder is in de herfst/ winter look beschikbaar in een lichtere natural tint. Een prachtig poeder, ontwikkeld om de kleurrijke tinten van de Carisma look op fenomenale wijze naar voren te laten komen. Zorgvuldig toegepast en gemengd met de speciale applicator, creëert Silk Effect Loose Powder een natuurlijke en gelijkmatige gloed, als een tweede huid.

Perfect Nails Enamel €13,90
Collistar lanceert binnen de nagellak collectie een innovatieve & gloednieuwe textuur, voorbestemd om een echte trendsetter te worden. Twee super trendy kleuren, Green Lamé Matte en Blue Lamé Matte, worden gekarakteriseerd door een werkelijk verbluffend effect, gecreëerd door het mengen van geraffineerde zilveren parel in de basislak. Het resultaat doet denken aan een stoer ‘jeans-effect’ en krijgt, laag na laag, de aantrekkingskracht van een ultramoderne stijl. De serie wordt voltooid met de introductie van twee heldere, ultra-gelakte, nieuwe kleuren, die volledig matchen met je kledingkast in het najaar. Pomegranate Lacquer, een helder en vurig oranjerode nagellak, en Graphit Lacquer, een schitterende grijze nagellak die een echte klassieker is. Verkrijgbaar in Green Lame, Pomegrenate Lacquer, Blue Lame & Graphite Lacquer

Rosetto Design €23,90
De nieuwste aanwinst binnen de Collistar lipstick familie, Rosetto Design, uniek vanwege de buitengewoon zintuigprikkelende textuur, komt nu uit in nieuwe fabulous kleuren. En dat is nog niet alles: de formule is verrijkt met vitamine C en E, bekend om hun hydraterende, beschermende en anti-age eigenschappen. Dit seizoen bestaat Rosetto Design uit vier nieuwe couture kleuren, die samensmelten op de lippen en een satijnen gloed afgeven. Ga voor crisp en gepassioneerd Pomegranate, dramatisch Violet dat ons doet denken aan de jaren ’20 femme fatale, of Cognac en Amaretto: pure verleiding. Verkrijgbaar in Pomegranate, Violet, Cognac & Amaretto

Ik vind dit echt een prachtige collectie en kijk mijn ogen uit naar de afbeeldingen. Ik hoop dat de kwaliteit de collectie eer aandoet en ga dan ook zeker snel naar de winkel om de producten van dichtbij te bekijken. Vooral het 2e palette spreekt me heel erg aan, maar ik vind de rest ook erg interessant ;-)

De Collistar Carisma collectie is verkrijgbaar vanaf augustus bij de luxere parfumeriën en drogisterijen als Ici Paris XL en Douglas. Voor meer informatie: Collistar.nl.

Wat vind jij van deze collectie en wat spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 28 augustus 2011 at 14:05

  Dat groene lakje <3!!! En de lipstick huls is ook prachtig.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 27 augustus 2011 at 22:40

  Holy asdgshf, wat een mooie najaarscollectie! My favorites, tot nu toe! Heerlijke kleuren en mooie producten, I cannot wait <3

 • Avatar van roos
  Reply roos 27 augustus 2011 at 18:53

  mooie producten allemaal!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 27 augustus 2011 at 16:10

  die groene nagellak vind ik wel heel erg mooi!
  ga daar zeker nog eens naar kijkn :)

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 27 augustus 2011 at 11:27

  Kwijl. Wat een mooie foto’s hebben ze ook!

 • Avatar van BeautyNailsFun
  Reply BeautyNailsFun 27 augustus 2011 at 07:52

  Mooie collectie is dit! Maar iets té veel kleur voor mij.. ;) Maar de lakjes vind ik prachtig!

 • Avatar van kirst
  Reply kirst 26 augustus 2011 at 21:18

  wauw wat een geweldige collectie! en ook lekker een heel ander merk als de vele artikelen die ik langs zie komen over chanel ;) Dus lekker origineel!

 • Avatar van theartismakeup
  Reply theartismakeup 26 augustus 2011 at 20:51

  die hele dieppaarse lipstick lijkt me geweldig mooi zeg!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 26 augustus 2011 at 18:35

  De lakjes en die mascara is zo mooi.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 26 augustus 2011 at 18:07

  De nagellak spreekt mij wel aan ! En de lipstick die het model draagt in de laatste foto. Verrry pretty colour :)

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 26 augustus 2011 at 15:46

  oooh nice ! Ik heb nog nooit eerder promopics van het merk gezien, maar dit is erg mooi :-)

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 26 augustus 2011 at 15:38

  wel duur zeg ….. daarintegen ziet het er wel super mooi uit

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 26 augustus 2011 at 15:34

  Wat een prachtige collectie, vooral die palettes zijn mooi!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 26 augustus 2011 at 15:33

  mooie lipsticks :D

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 26 augustus 2011 at 15:33

  Mooi man, ik heb toevallig gister nog bij de ICI ParisXL naar de lakjes staan kijken <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.