Beauty

Dr. Hauschka najaarslook Natural Glamour + winactie!

29 augustus 2011


Het is alweer even geleden dat ik bij de perspresentatie van Dr. Hauschka’s najaarslijn met make-up producten aanwezig was. Op een warme middag kregen we niet alleen alle nieuwe producten te zien met duidelijke uitleg maar ook een rondvaart over de Amsterdamse grachten, lekkere hapjes en drankjes. Kortom: een geweldige dag! Aan het eind van de middag kregen we als aanwezige pers de collectie mee naar huis. Vandaag laat ik jullie de items zien èn heb ik iets heel moois waarmee ik 10 van jullie blij mag maken!


De najaarslook met de naam Natural Glamour bestaat uit 4 producten: een eyeshadow palette, een dubbele eyeliner, een gezichtspoeder en een lipgloss. Vanaf eind augustus (nu dus!) zijn de producten verkrijgbaar. Deze verzorgende najaarslijn met stralende kleuren bevatten natuurlijke ingrediënten die je eigen schoonheid accentueren en tegelijkertijd je huid kalmeren, voeden en verzorgen.


Balancing Teint Powder €27,50
“Onder een perfecte make-up hoort natuurlijk een mooie basis. Deze compacte Balancing Teint Powder camoufleert kleine onzuiverheden van je huid en zorgt voor een schitterende egale teint. De poeder bevat zijde, waardoor je huid zijdezacht aanvoelt.”

Het opvallende aan deze poeder is naast de heerlijke geur van verzorgende essentiële oliën, ook de 3 kleuren die erin zitten. Zoals je kan zien op de swatch op mijn hand zijn alledrie de kleuren wel verschillend van elkaar, maar samengepakt met het bijgeleverde sponsje of een kwast maakt het een kleur die veel verschillende huidskleuren goed kunnen hebben. Ik met mijn lichte huidje kan hem in ieder geval fijn hebben, zelfs als ik de donkerste kleur meepak met de kwast. Dit komt ook omdat het geen dekkende poeder is, maar meer een matterende met verzorgend effect. Het is mijn go-to poeder geworden die standaard in mijn tas zit om even bij te poederen/te matteren zo halverwege de dag.


Kajal Eyeliner Duo blue/grey €12,95
“Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke, casual look of een glamoureuze, extravagante make-up, met de kleuren grijs en blauw van het Kajal Eyeliner Duo kan het allemaal. De kleuren passen perfect bij de oogschaduws van Natural Glamour.”

Dit is een romig (zonder te zacht te zijn) potloodje die fijn werkt op de wimperrand, maar ook op de waterlijn. Hij glijdt gemakkelijk over het oog en is ook fijn om te gebruiken als basis voor de oogschaduw om zo een donkerdere of meer intense look te creëeren. Zeker één van mijn favoriete oogpotloodjes die bij veel looks gebruikt kan worden. Aan het oogpotlood zijn verzachtende en verzorgende ingrediënten toegevoegd die de huid rond je ogen tot rust brengt.


Lipgloss blackberry €12,95
“Je laat je lippen verleidelijk glanzen met de nieuwe lipgloss in de kleur blackberry. Het benadrukt de natuurlijke kleur van de lippen en geeft ze een vleugje bramen. De hydraterende gloss past perfect bij de oogmake-up van Natural Glamour. De crèmebasis van bijenwas, mangoboter en abrikozenpitolie zorgt voor de gevoelige huid van je lippen en houdt ze glad en soepel. Lipgloss blackberry is natuurlijk ook ideaal voor onderweg, om je lippen in een enkele seconde bij te werken en te verzorgen.”

Ook deze lipgloss zit standaard in mijn tas. Niet alleen is het een fijne gloss die een mooie kleur aan mijn lippen geeft, ook maakt hij mijn lippen lekker zacht. Het is een bijzondere kleur die zo in de huls heel donker lijkt, maar zich mooi laat opbouwen op de lippen. Ik denk dat dit een kleur is die bij veel verschillende huidstinten charmant staat. Ook hiervan is de geur enorm lekker door de etherische oliën die erin verwerkt zitten.


Natural Glamour Eyeshadow Palette €27,50
“Het nieuwe palette in de kleuren lily white, earth brown, ice blue en lava grey laat de ogen stralen. De ene keer glamoureus en feestelijk, de andere keer natuurlijk en elegant. Maar altijd stralend mooi. De oogschaduw bevat zijde en heilzame plantenextracten, waardoor hij meteen de gevoelige huid rond je ogen verzorgt.”

Misschien als je het palette zo op het eerste moment ziet ben je niet enorm onder de indruk van de kleuren. Maar het zal je verrassen hoe vaak je dit palette toch zal pakken om te gebruiken. Ik in ieder geval wel! Je kan er 2 compleet verschillende looks mee creëeren en de afzonderlijke kleuren natuurlijk ook gebruiken bij andere looks. De swatch op mijn hand is droog zonder oogschaduwbasis, de kleuren kunnen met een basis eronder nog veel intenser aan worden gebracht. Ik vind het een prachtige palette voor de perfecte ‘elke dag look’.


Winactie
En hierbij mag ik iets heel erg leuks weggeven van Dr. Hauschka aan 10 lezers van Curvacious… Namelijk dit prachtige oogschaduwpalette! Hoe kan jij kans maken op één van deze 10 palettes?

1. Laat in je comment weten dat je meedoet met de winactie
2. Stuur een mailtje met je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl
3. Als extraatje zou ik het leuk vinden als je deze post liked op Bloglovin met de button onderaan dit artikel & als je mij volgt via Twitter, Bloglovin‘ en/of Facebook. Op deze manier blijf je ook op de hoogte van de laatste artikels, nieuwtjes, winacties etc. ^^

Meedoen kan t/m zondag 4 september 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Heel veel succes allemaal!

Wat vind jij van deze nieuwste Dr. Hauschka make-up collectie?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Weerman
  Reply Weerman 8 december 2011 at 18:46

  Ik heb vanmiddag voor het eerst de rozencreme, nek en decolté creme, oogpotlood en reinigingscreme en reinigingsmelk opgehaaldomdat ik over wilde stappen op natuurlijke producten. Ik heb een proefje van de translucent make-up mee genomen om te kijken of deze mijn huid mooier kan doen lijken. Ik had een proefje gekocht om te proberen en dat beviel goed. Ook had ik de mascara gekocht omdat ik last heb van de meeste mascara en ik dacht misschien is deze beter. Ik vond de gewone mascara een beetje dun, maar ik heb toto nu toe niet echt last gehad van deze mascara. Nu heb ik de volume mascara gehaad omdat die wat voller blijkt te zijn. Nu zie ik deze producten staan , o.a. de kayal eyelinder en de poeder. Het lijkt mij ontzettend leuk om deze producten ook uit te kunnen proberen. Ik zou er ontzettend blij mee zijn.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 4 september 2011 at 23:30

  Dat ziet er mooi uit! Ik heb van dr. Hauschka gehoord en er ook weleens mee in mijn handen gestaan… Het spreekt me heel erg aan omdat het zo natuurlijke en basic is. Heb ook begrepen dat het merk mileuvriendelijk geproduceerd is. Geweldig merk lijkt het me dus. Waarom ik het nooit heb aangeschaft? De prijzen van de producten liggen helaas boven mijn budget, dus doe ik maar eens mee aan de actie!

 • Avatar van Rubina
  Reply Rubina 4 september 2011 at 21:04

  Hmm I like it! (facebook)

  ben heel benieuwd naar de kohl potlood.

 • Avatar van hoofdorpsejacky
  Reply hoofdorpsejacky 4 september 2011 at 13:58

  oh, wat een mooie kleuren! mooi bij mijn bruine ogen en rode haren! ik doe graag mee!

  groetjes,
  Jacky

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 2 september 2011 at 19:27

  Gaaf palette! Mooie wat neutralere kleuren! :D! Top!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 2 september 2011 at 13:55

  Prachtig palette. Komt natuurlijk een review over op mijn duurzame eco-blog mocht ik er eentje winnen :)) Ik volgde je al op Twitter, maar ik zal je pagina ook even op Facebook liken!

 • Avatar van Ibtissam
  Reply Ibtissam 2 september 2011 at 10:54

  Oeh deze is zo mooi. Gelukkig ben ik op tijd om nog mee te doen.. ik zal mailen en via twitter een tweet sturen

 • Avatar van patricia
  Reply patricia 2 september 2011 at 10:21

  wauw helemaal te gek dat je zoiets moois mag weggeven
  zijn helemaal mijn kleuren maar wist nog niets van dit merk en heb er ook niets van
  maar hou ontzetend van de kleuren erg mooi
  en erg lief dat je tien van ons mag blij maken

  volg je al een tijde op bloglovin facebook en twitter

  heel veel sucses met je blog ik leer er lekker van erg bedankt al daar voor

  gr, patricia

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 2 september 2011 at 08:58

  natuurlijk geliked op bloglovin..en via facebook en twitter en bloglovin volg ik jou al..

  dit lijkt mij geweldig om te winnen…ik heb een hele gevoelige huid wat er zelfs soms toe lijdt dat mijn ogen dik worden van makeup…

  wil graag deze dus proberen

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 1 september 2011 at 19:10

  ik doe mee <3
  ik volg je via bloglovin, en heb dit artikel geliked

 • Avatar van lindab
  Reply lindab 1 september 2011 at 11:14

  Mooie kleuren en wat een mooie palette! Ik doe zeker mee! Ik volg via twitter en bloglovin en heb dit bericht geliked! Ik ga nu een mailtje sturen met mijn gegevens!

 • Avatar van priscella
  Reply priscella 31 augustus 2011 at 23:30

  Wauw mooie palette die kleuren zouden prachtig staan op mijn donkere huidje dus ik doe mee!!
  Mailtje is gestuurd;)

 • Avatar van Roxana
  Reply Roxana 31 augustus 2011 at 22:35

  mooie kleuren, goede merk

 • Avatar van femke
  Reply femke 31 augustus 2011 at 19:58

  ìk doe mee!
  ik heb je een mailtje gestuurd:)

  • Avatar van femke
   Reply femke 31 augustus 2011 at 19:59

   owjaa en ik volg je via bloglovin

 • Avatar van mirjam
  Reply mirjam 31 augustus 2011 at 18:24

  super hip!

 • Avatar van Silke.
  Reply Silke. 31 augustus 2011 at 16:42

  I’m in! Prachtig palette.
  Ik volgde je al op twitter en facebook, nu ook op bloglovin’ + heb het bericht ‘ge-liked’.
  Mailtje komt eraan!

  Super leuk. :D

 • Avatar van Kristel
  Reply Kristel 31 augustus 2011 at 16:12

  Wat een mooie kleuren, deze zou ik graag de komende herfst willen dragen.

 • Avatar van Claudia de Kok
  Reply Claudia de Kok 31 augustus 2011 at 14:46

  Dr. Hauschka is gewoon een heel fijn en mooi merk waar mijn huid heel goed op reageert, het kleurenpalet is erg mooi voor de komende herfst!

 • Avatar van Elsemiek
  Reply Elsemiek 31 augustus 2011 at 08:21

  Wauw, helemaal mijn smaak! Mailtje komt eraan! :)

  Ik volg je via twitter en Bloglovin’ en heb het artikel geliked :)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 31 augustus 2011 at 08:19

  Prachtige collectie wauw. Ik doe niet mee, want ik heb al genoeg wat dit soort kleurtjes make up! Toffe winactie Desirée!

 • Avatar van elly van dongen
  Reply elly van dongen 30 augustus 2011 at 23:41

  kan ik me mooi maken..

 • Avatar van klaudia
  Reply klaudia 30 augustus 2011 at 22:59

  ik doe zeker mee :D

 • Avatar van stephanie M
  Reply stephanie M 30 augustus 2011 at 22:16

  wauw leuke wedstrijd natuurlijk doe ik mee!

  • Avatar van stephanie
   Reply stephanie 30 augustus 2011 at 22:21

   Ps, Ik heb het artikel geliked en ik volgde je al op Bloglovin!!

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 30 augustus 2011 at 22:08

  Ik ken het merk niet, maar het is veelbelovend als ik het zo lees. Zou graag winnen. Misschien heeft Dr Hauschka er in het vervolg een nieuwe klant bij!

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 30 augustus 2011 at 21:31

  Wat een prachtige kleuren, ze passen heel mooi bij de mode die ik voor het najaar al in de winkel heb zien hangen. Op mijn gevoelige huid kan ik niet alle make-up gebruiken maar dit lijkt me perfect.

 • Avatar van elize
  Reply elize 30 augustus 2011 at 20:26

  super mooie kleuren!! die zou ik heel erg graag willen hebben ;)

 • Avatar van Celine
  Reply Celine 30 augustus 2011 at 20:22

  Heei,
  Leuke producten & Leuke winactie,
  Ik doe zeker mee ;)
  -Ik heb je post geliked op bloglovin.
  – Volg je op Blogloven
  -Volg je op facbook & twitter; @xCeetjee

  x’

 • Avatar van madelon
  Reply madelon 30 augustus 2011 at 20:10

  ik doe mee!

 • Avatar van madelon
  Reply madelon 30 augustus 2011 at 20:09

  ik doe mee!!

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 30 augustus 2011 at 19:55

  Ik doe graag mee,wat een leuke kleurtjes

 • Avatar van Sofie (thebelgianbeautyreview)
  Reply Sofie (thebelgianbeautyreview) 30 augustus 2011 at 19:45

  Hi..wat een leuke winactie! Ik doe zeker en vast mee!

  Ik volgde je al op Twitter, Bloglovin n FB dus dat was al in orde.. Heb dan mr over de winactie getweet =D (@beautyreview101)

  xoxo

 • Avatar van duyss
  Reply duyss 30 augustus 2011 at 19:41

  mooie set ,en een goed merk

 • Avatar van floor
  Reply floor 30 augustus 2011 at 19:34

  WAUW, wat een mooie kleuren, ik met bruin/groene ogen weet nooit welke kleuren oogschaduw ik op moet doen. maar geloof best dat dit erg mooi bij me zal staan…ben benieuwd..afwachten dames!!!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 30 augustus 2011 at 18:11

  Mooie producten! Alleen vrees ik dat de meeste kleuren me niet zo mooi zullen staan, helaas! Ik sla deze keer weer even over!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 30 augustus 2011 at 16:01

  Dr. Hauschka ik heb er al veel over gehoord en heb wel eens producten van hun voor de voeten gebruikt.
  De make-up ken ik niet maar ik ben zeer benieuwd naar de kwaliteit.

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 30 augustus 2011 at 15:23

  Ohh leuk! Ik doe ook mee!

  Ik ben overigens niet die ene Shanna hoor, heb toevallig zelfde naam. :)

 • Avatar van Puck
  Reply Puck 30 augustus 2011 at 14:38

  Ik had al zo gehoopt dat je de oogschaduw zou kunnen winnen. Ik ben gèk op oogschaduw! Ik ben al een tijdje op zoek naar een palette met mooie naturel kleurtjes die ik mee kan nemen als ik bijvoorbeeld ga logeren. Daar is deze perfect voor! Ja, ik doe zeker mee!

  (ik heb je trouwens ook geliked en volg je op Twitter en Bloglovin. Tot mijn grote verbazing volg ik je niet op Facebook. Facebook laadt nu heel langzaam, maar ik ga je zeker volgen!)

 • Avatar van annelies
  Reply annelies 30 augustus 2011 at 13:47

  De naam klinkt inderdaad wat naar de medische kant, maar de verpakkingen zijn heel erg stylish!
  Lijkt me zeker de moeite om eens uit te proberen , Ik ben vooral benieuwd naar het oogschaduwpallette! Volgens mij kan je er hele mooie ooglooks mee maken!
  Heel erg leuke actie!

 • Avatar van Ann
  Reply Ann 30 augustus 2011 at 13:42

  Wauuw wat een geweldige prijs!! Ik doe zeker mee!

 • Avatar van meike
  Reply meike 30 augustus 2011 at 13:30

  wat leuk dat je em weg geeft!
  perfect voor een dagelijkse look voor naar school.
  ik doe erg graag mee!
  ik had er moeite mee om een look te bedenken die goed naar school kon,
  maar nu weet ik helemaal!(:
  x

 • Avatar van w. schalkwijk
  Reply w. schalkwijk 30 augustus 2011 at 13:02

  Prachtig, wat een mooie natuurlijke kleuren
  en perfect voor mijn gevoelige huid!!
  Ben volg week jarig, zou een leuk kadootje zijn !!

 • Avatar van Isaa
  Reply Isaa 30 augustus 2011 at 13:02

  Ik doe mee! Wat leuke kleurtjes!

 • Avatar van Jo
  Reply Jo 30 augustus 2011 at 12:55

  Ik doe ook graag mee!!

 • Avatar van Chocoholic
  Reply Chocoholic 30 augustus 2011 at 12:33

  Ik doe graag mee met deze winactie! Van dit merk heb ik wel gehoord, maar ik ken het nog niet. Het ziet er heel natuurlijk en basic uit. De kleuren spreken me ook erg aan, niet te glitterig. Heel mooi voor een naturel look! :)

 • Avatar van shanna
  Reply shanna 30 augustus 2011 at 12:16

  I’m in! Leuk! :D

  Vind het met Dr. Hauschka zo ‘plain’ lijken, alsof je iets medisch op je huid smeert en dat dat heel goed voor je is, haha! :D

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 30 augustus 2011 at 12:15

  Een hele mooie gamma van producten, dit vooral ook omdat het natuurlijke ingredienten heeft wat het voor veel dames en misschien ook wel heren aantrekkelijk maakt.
  Mij maakt het in ieder geval zeker blij.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 30 augustus 2011 at 12:06

  Wat een super mooie kleuren. Daar wil ik graag de herfst mee in!

 • Avatar van Patricia Liebregts
  Reply Patricia Liebregts 30 augustus 2011 at 11:13

  Wat een leuke actie. Doe graag mee hoor.

 • Avatar van Patricia Liebregts
  Reply Patricia Liebregts 30 augustus 2011 at 11:12

  Goedemorgen,
  Even een berichtje om te laten weten dat ik meedoe met de actie waarbij ik kans maak op een Dr. Hauschka oogschaduw palet.
  Mooi hoor voor de aankomende herfst.
  Ben een herfstmeisje vandaar.

 • Avatar van Stefanie
  Reply Stefanie 30 augustus 2011 at 11:11

  Ik doe mee, vooral die tweede chocolakleur is super!

 • Avatar van Sandra Raino
  Reply Sandra Raino 30 augustus 2011 at 11:08

  Wat een prachtige natuurlijke kleuren !!!

  Ennuh deze dame is ook geactiveerd hoor :-)

 • Avatar van Tammie
  Reply Tammie 30 augustus 2011 at 10:48

  Natuurlijk doe ik mee! Leuke prijzen wil ik altijd wel ontvangen.

 • Avatar van GewoonGezellie
  Reply GewoonGezellie 30 augustus 2011 at 10:27

  Ik doe mee hoor. Ken het merk niet maar ziet er zo sjiek uit ;)
  Ben wel nieuwschierig ernaar.
  Ik volg je overal en heb geliked en getweet:
  http://twitter.com/GewoonGezellie/statuses/108455355947827201

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 30 augustus 2011 at 09:33

  Gaaf!! Ik doe ook mee

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 30 augustus 2011 at 08:38

  Cool! Ik doe mee! Mooie producten / mooie prijs!

 • Avatar van danielle zaat
  Reply danielle zaat 30 augustus 2011 at 08:26

  Waawww… natuurlijk zou ik dit graag willen winnen. Het is ook het enige merk waar ik trouw aan kan blijven, vanwege mijn allergie!!!
  Geweldig Dr. Hauschka!!!!!!!

 • Avatar van Jacoba
  Reply Jacoba 30 augustus 2011 at 08:17

  Wat een mooie spulletjes.. Ik ding graag mee, hoor!!!!!

 • Avatar van Lisa (:
  Reply Lisa (: 30 augustus 2011 at 01:13

  Lijken me echt superfijne producten! (:
  Ik doe natuurlijk ook mee om dit te winnen.
  Het lijkt me echte supergijne oogschaduws!
  De mail is verstuurd, en ik volg je via twitter(lisaliciousx) en bloglovin.

  Nu enkel nog maar duimen!
  En veel succes voor de anderen! (:
  Liefs x

 • Avatar van Marjolijn van Heeswijk
  Reply Marjolijn van Heeswijk 30 augustus 2011 at 00:14

  Ik doe graag mee! Mooie aanvulling in mijn make-up box :)

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 29 augustus 2011 at 23:23

  Aaah geweldige winactie!
  Ik doe mee :)
  Ik volg je op bloglovin en heb deze post geliked.

 • Avatar van Evelyne Coloursblog.blogspot.com
  Reply Evelyne Coloursblog.blogspot.com 29 augustus 2011 at 22:31

  De mail is verstuurd, ik volgde je al op twitter (jammer genoeg geen facebook-account meer dus dat is niet mogelijk) ,heb enkele problemen met bloglovin maar de mail is verstuurd en hoop dat dit zo snel mogelijk weer in orde komt, van zodra dit het geval is, like ik de blog + het artikel ;-)

  En nu maar duimen!
  Evelyne

  http://www.colourblogs.blogspot.com/

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 29 augustus 2011 at 21:41

  Mooi helder en duidelijk artikel Desirée. Maar die oogschaduw.. damn! I’m in hoor ;)

  Heb alle stappen gedaan en je ook al gemaild…!

  – Ik doe mee!
  – Heb mijn gegevens gemaild
  – Volg je via bloglovin en twitter en heb dit artikel geliked.

  En nu ga ik heel sneaky duimen ;)

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 29 augustus 2011 at 21:36

  Oh ik wil ook graag nog kwijt dat ik de Dr. Hauschka make-up collectie op het eerste gezicht erg leuk vind. Ik heb dit merk nog nooit geprobeerd, maar ik ben erg blij met de duidelijke uitleg waar je ook kan zien hoe intens de kleuren zijn op de huid. Wel vind ik het veel kosten, maar omdat het ook goed is voor de gevoelige huid is dat het denk ik wel waard.

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 29 augustus 2011 at 21:29

  Wat een super leuke actie! Ik doe mee!

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 29 augustus 2011 at 21:12

  I’m in!

  Heel erg leuke actie.
  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb je Facebook profiel net even geliked!

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 29 augustus 2011 at 21:06

  Ik doe mee! Leuke actie weer!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 29 augustus 2011 at 21:00

  Super zeg, ik doe graag mee! Ga je direct een mailtje sturen en heb de post geliked! En volg je al via Facebook, Bloglovin en Twitter!

 • Avatar van vera
  Reply vera 29 augustus 2011 at 20:30

  hee ik wil graag meedoen aan de win actie ik heb het bericht verzonden met mijn gegevens!
  en ik volg je al op twitter (@verasjouke) en ik heb geen facebook dus ik doe mee!!
  en al op bloglovin!!!

  x

 • Avatar van Christy
  Reply Christy 29 augustus 2011 at 19:12

  Ik doe mee en ga straks ook nog een mailtje sturen!

  Ik volg je via bloglovin en heb ook geliked!

  ~XXX~

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 29 augustus 2011 at 19:01

  Leuke actie, ik doe zeker mee om dat mooie palette te winnen ! Ik volg je al op twitter en nu ook op Bloglovin’ en heb je artikel “geliked” :)

 • Avatar van retro-elke
  Reply retro-elke 29 augustus 2011 at 18:57

  Wat leuk ik doe graag mee! :)
  Ik heb mijn email verzonden.
  En ik volg je via bloglovin (geliked) en via twitter.

  Liefs Elke

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 29 augustus 2011 at 18:33

  wauw wat leuk!
  ik doe graag mee het zijn ook echt mijn kleuren! love, love, love
  ♥ email verzonden
  ♥ volg je op bloglovin’, twitter en facebook
  ♥ geliked op bloglovin’
  xx

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 29 augustus 2011 at 18:22

  Leuke actie. Ik doe graag mee.
  Groetjes Claudia

 • Avatar van Marlous
  Reply Marlous 29 augustus 2011 at 18:19

  Ik doe mee, supergaaf! Vind het mooie kleurtjes, ik hou helemaal niet van felle kleuren op m’n ogen! En deze kleuren zijn heel leuk voor het najaar.
  Ben sowieso erg benieuwd naar het merk.
  Ik ga nu even een mailtje sturen :) volgen doe ik al op twitter en bloglovin, natuurlijk even geliked.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 29 augustus 2011 at 18:13

  Wat een paar prachtige dingen!
  Ik doe zeker mee!

 • Avatar van Linde
  Reply Linde 29 augustus 2011 at 18:11

  Die lipgloss is zeker mooi ;D

  Ik doe mee ^^

 • Avatar van Klaartje
  Reply Klaartje 29 augustus 2011 at 17:54

  leueke prijs, ik doe zeker mee :)

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 29 augustus 2011 at 17:24

  oooh my dear wat een sjieke en mooie producten zeg, en wat een superleuke perspresentatie heb je gehad, een rondvaart over de grachten, echt leuk! Ik wil wel graag meedoen, dus bij deze:

  1. Zie hierboven, ik wil graaag meedoen hihi ;-)
  2. Mailtje komt er zo aan!
  3. Ik volg en like je overal al waar mogelijk, dusse check check dubbelcheck ;-)

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 29 augustus 2011 at 16:18

  Wat een geweldige winactie met prachtige kleurtjes ! Mooi om daar de herfst mee te beginnen….

 • Avatar van gerrie
  Reply gerrie 29 augustus 2011 at 16:17

  een erg leuke make-up dus daar doe ik zeker aan mee

 • Avatar van ilse Brinkhuis
  Reply ilse Brinkhuis 29 augustus 2011 at 16:00

  Ik doe graag mee, superkleurtjes, I love it!

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 29 augustus 2011 at 15:51

  Wauw! wat een mooi palette!
  ik doe graag mee (:
  ik heb een mailtje gestuurd en ik volg je op twitter, Bloglovin’ en facebook!
  op bloglivin’ heb ik ook even geliked..
  liefs,

 • Avatar van Manouk
  Reply Manouk 29 augustus 2011 at 15:24

  aaah wat een gaaf palette!
  I like it <3
  Ik heb een mailtje gestuurd met mijn adres gegevens :)
  – Ik like dit bericht en volg je al op twitter en bloglovin :)

  xx

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 29 augustus 2011 at 15:18

  Oooh leuk, ik doe mee ! Het oogschaduwpaletje en de gloss zijn supermooi ! Ik heb eigenlijk nog nooit make up van Dr. Hauschka gezien, enkel de verzorging.
  Ik volg je al op twitter, blogloving en vanaf nu ook op fb en heb je geliket op bloglovin !

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 29 augustus 2011 at 15:16

  Wauw!! Mooie producten!! De winactie is natuurlijk ook erg leuk!
  Ik doe mee en ga hard hopen!

  – Ik heb je net een mailtje gestuurd!
  – Natuurlijk heb ik op LIKE geklikt!
  – En ik volg je op alle mogelijke fronten!

  Succes allemaal! :-)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 29 augustus 2011 at 15:00

  Wow, wat een gave producten! En die winactie op het einde is helemaal super, vooral omdat je me zo enthousiast hebt gemaakt, hihi ^__^ Ik doe graag mee!

  ♥ Ik heb een mailtje gestuurd met mijn gegevens!
  ♥ Ik heb deze post geliked op Bloglovin
  ♥ Ik volg je via Twitter, Bloglovin, Facebook!

  Nu maar heel hard duimen, hihi! Succes iedereen =) xoxo

 • Avatar van Eva jonk
  Reply Eva jonk 29 augustus 2011 at 14:30

  Mooie oogschaduw, ik doe mee hoor!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 29 augustus 2011 at 14:27

  Super collectie! De palette is goed gepigmenteerd zeg! De kohlpotlood en de lipgloss zien er ook goed uit. De lipglosskleur is helemaal goed aankomend seizoen. Ik doe graag mee met de winachtie. Ik heb geen actieve twitteraccount, maar zal de andere stappen volgen. ;-)

 • Avatar van Bernadet
  Reply Bernadet 29 augustus 2011 at 13:57

  Ik doe mee, volg je via twitter.
  Emailtje komt ernaan! :D

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 29 augustus 2011 at 13:55

  Ik zou graag willen meedoen ! En ik volg je op bloglovin, en ik vind je posts zéér leuk !
  Super leuke site,

  Liefs, Sophie

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 29 augustus 2011 at 13:46

  Ik doe graag mee!
  Ik heb je gemaild!

  Liefs, Deborah

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 29 augustus 2011 at 13:26

  Die is prachtig.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 29 augustus 2011 at 12:27

  Yay ik doe mee! :D Ik heb je gemailed, volg je al op alledrie en ik heb zelfs getwitterd over de actie! x Clauw.

 • Avatar van theartismakeup
  Reply theartismakeup 29 augustus 2011 at 12:24

  Oee prachtige spulletjes! ik ga het dan ook maar eens een poging geven wie weet ;) Ik volg je overal dus dat is al meegenomen ;) Ik ga je nu een mailtje sturen :D

 • Avatar van wanncha
  Reply wanncha 29 augustus 2011 at 12:20

  Wat een leuke winactie!
  Ik doe mee! Ik volgde je al via twitter, bloglovin’ en facebook.
  Ik heb dit bericht geliked op bloglovin’ en facebook!
  En ik ga je nu mailen :)

  Liefs,
  Wanncha!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 29 augustus 2011 at 12:19

  OMG ik doe mee aan deze winactie!
  Ik ben zo onwijs benieuwd naar dit merk, helemaal nadat je hebt vertelt hoe fijn je het zelf vind!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 29 augustus 2011 at 12:04

  Wat een mooie producten zeg!
  Dr. Hauschka is een voor mij onbekend make-up merk. Nu ik dit artikel van je lees ben ik erg benieuwd geworden naar deze make-up beauties!
  Ik doe dan ook heel graag mee aan deze toffe winactie om het oogschaduwpalletje te winnen. Er zitten erg mooie kleurtjes tussen waar je vele looks mee kunt creëren. :)

  Ik volgde je al lang op twitter en Bloglovin’ & ik ga je ook nog toevoegen op Facebook. (hier ben ik niet zo vaak op, hihi)

  Mijn mailtje met gegevens komt er zo aan!

  Iedereen heel veel succes & een fijne dag vandaag. :D

  Liefs,
  Laura

 • Avatar van Celine de Bresser
  Reply Celine de Bresser 29 augustus 2011 at 11:59

  Ik doe graag mee :D Mooi palletje dat je kan winnen!
  Ik heb dit artikel geliked met bloglovin.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 29 augustus 2011 at 11:57

  Ooh, ik vind vooral de lipgloss en het oogschaduwpalette heel erg mooi! Ik doe zeker mee aan de winactie. :) Ik stuur je nu een mailtje. Verder volg ik je al een hele tijd op Bloglovin en heb dit bericht geliked!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 29 augustus 2011 at 11:43

  Dat ziet er allemaal heel mooi uit! Het poeder klinkt heel erg handig en fijn! En het palette vind ik prachtig, dus ik doe zeker mee :) Ik zal je even mailerenn!

 • Avatar van Juffrouwlara
  Reply Juffrouwlara 29 augustus 2011 at 11:42

  Ik doe heel graag mee aan deze winactie!
  Lijkt me een heel mooi palette om mee te nemen en je kan er veel kanten mee uit.

  Ik volg je via twitter, bloglovin en fb!
  Mailtje komt zo jouw kant op.

  Liefs!xx

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 29 augustus 2011 at 11:42

  Wauw, wat een superprijs, daar doe ik heel graag aan mee. I luuuuuv the Dr :-)

 • Avatar van marjolein
  Reply marjolein 29 augustus 2011 at 11:36

  Oooh wat tof dit. Ik ken dit merk nog helemaal niet. maar het ziet er allemaal zo mooi uit.
  Jahoor, ik doe zekler mee. ik ga je zo een mailtje sturen en zal het op twitter zetten! Want de rest heb ik niet! Echt een hele gave winactie hihi! Liefs

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 29 augustus 2011 at 11:31

  ooo wat gaaf :D:D ik doe zeker mee en volg je al overal ;)

 • Avatar van roos
  Reply roos 29 augustus 2011 at 11:24

  Super leuk, ik doe mee!
  Ik zal je mailen, ik volg je via bloglovin en heb het artikel geliked! :)

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 29 augustus 2011 at 11:22

  Hopelijk ben ik één van de tien gelukkigen want dit is werkelijk een prachtige winactie! Echt mooie make-up met nog mooiere ingrediënten.

 • Avatar van patricia
  Reply patricia 29 augustus 2011 at 11:20

  wauw nartuurlijk doe ik graag mee met deze actie
  ok moet je eerlijk bekennen ken dit merk niet maar zou het graag willen leren kennen
  ik volg je via bloglovin , facebook (patricia jongboom), twitter (patriesjongboom)
  ik ga mijn gegevens sturen

  groetjes paticia

 • Avatar van Fanny
  Reply Fanny 29 augustus 2011 at 11:04

  Als Hauschka-verslaafde doe ik graag mee met de winactie, ben namelijk super benieuwd hoe mij de nieuwe kleuren staan en nu met dit herfstweer heb ik al helemaal zin in nieuwe kleuren.
  Mijn gegevens ga ik jemailen, en een ‘like’op facebook komt er ook : )
  Fanny

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 29 augustus 2011 at 10:42

  natuurlijk wil ik meedoen aan deze winactie :D
  ik volg je al een tijdje via twitter en bloglovin en heb het geliked, facebook heb ik niet.
  en ik ga je nu ook even mailen.

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 29 augustus 2011 at 10:16

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee! Via Bloglovin en Facebook volg ik je al, Twitter heb ik niet.
  Ik wist niet dat dit soort meer natuurlijke make-up ook zo goed is. Kwa andere verzorgingsproducten let ik namelijk wel op de ingredienten maar bij make-up eigenlijk niet. Ga ik vanaf nu zeker ook doen.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 29 augustus 2011 at 10:10

  O, wow, die is wel echt gaaf, ik doe graag mee aan deze leuke actie.
  Op twitter en Facebook volg ik je.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 29 augustus 2011 at 10:05

  Een prachtige collectie, ik doe niet mee met de winactie ik gun het andere meiden :) Succes allemaal!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 29 augustus 2011 at 09:41

  Leuke winactie Desirée! :)
  En wat een mooie producten, ze zien er luxe uit!

 • Avatar van paula
  Reply paula 29 augustus 2011 at 09:40

  Ik zou graag mee doen met deze winactie, echt een zeer mooi palette!

  Ik volg je via bloglovin en twitter. En heb dit artikel ook geliked.

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 29 augustus 2011 at 09:40

  Ik ga een gokje wagen in de hoop dat ik er zo achter kan komen of ik geen allergische reactie krijg van dit merk! Ben helemaal into de make-up de laatste tijd, haha!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 29 augustus 2011 at 09:38

  Het oogschaduwpaletje lijkt me erg fijn! De kleuren zijn echt heel erg mooi, en de prijs ligt ook niet erg hoog voor een paletje..

  • Avatar van Manon
   Reply Manon 29 augustus 2011 at 09:39

   En ik doe natuurlijk mee aan de winactie! Ik volg je al op bloglovin, helaas heb ik nog geen twitter etc. Maar ik heb je wel gelinkt op mijn website. Lijkt me leuk om dit paletje te winnen, hij is erg mooi!

 • Avatar van JolienM
  Reply JolienM 29 augustus 2011 at 09:29

  Wat een super mooi palette! Toen ik het artikel las, hoopte ik al dat het om het oogschadumpaletje ging haha. Sowieso mooie producten, kende het merk nog niet, zijn de producten in winkels verkrijgbaar of alleen via internet?

  Ik volgde je al op Bloglovin, nu ook op Facebook, maar heb helaas geen Twitter… Echt super leuke actie!

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 29 augustus 2011 at 08:56

  ik doe mee! erg mooi palette met mooie kleuren.
  Ik volg je al een tijdje op bloglovin en heb het artikel geliked.
  ook volg ik je op twitter met de naam ; xMyrtheee
  ik volg je ook op facebook.
  liefs, Myrthe

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 29 augustus 2011 at 08:48

  Dit is inderdaad een mooi palette zeg, de andere producten zien er ook goed uit! Ik moet zeggen dat ik ook meer van de elke dag looks ben dan fellere kleuren. Ik wil dus graag meedoen. ;) Ik volg je al op Twitter.

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 29 augustus 2011 at 08:45

  Superleuke winactie, natuurlijk doe ik mee! :)

  Ik heb de post geliked en volg je via Bloglovin’ en Twitter

  Veel liefs xxx

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 29 augustus 2011 at 08:00

  Oh, ik doe graag mee met deze winactie! Ik heb de collectie al een paar keer voorbij zien komen, ik vind hem echt prachtig, vooral het oogschaduwpalette! Wat een ontzettend leuke winactie!

 • Avatar van rilana
  Reply rilana 29 augustus 2011 at 05:33

  Een hele leuke actie!
  Wat een mooi make-upspullletjes heeft Dr. Hauschka. Ik kende het merk helemaal nog niet.
  Heb je net een mailtje gestuurd en ga zo nog iets op twitter vermelden. Ik volg je ook op facebook dus zal daar ook een berichtje neerzetten.
  En nu maar afwachten wie de lucky winnaar is, misschien wel ik?
  Heel veel groetjes vanuit Zeeland.
  Rilana

 • Avatar van cora
  Reply cora 29 augustus 2011 at 01:37

  supermooi palette dat ik zeker vaak zal gebruiken. met deze combinatie van kleuren hoef je er niet telkens andere oogschaduws bij te pakken maar heb je de juiste kleuren in 1 palette. ik doe graag mee met de winactie! heb het artikel ge-liked natuurlijk en ik volgde je ook al op twitter :)

 • Avatar van Anniek (smausie)
  Reply Anniek (smausie) 29 augustus 2011 at 01:04

  Geweldig mooie make-up, en het ruikt zelfs lekker, zou dit palette graag aan mn collectie toevoegen. En uiteraard volg ik je ook op fb en twitter!

 • Avatar van Anniek (smausie)
  Reply Anniek (smausie) 29 augustus 2011 at 01:03

  Ik vind dit zulke mooie make-up en t ruikt zelfs lekker! Dit palette zou ik graag toevoegen aan mn collectie! Ik doe mee!

 • Avatar van Şeyma
  Reply Şeyma 29 augustus 2011 at 00:35

  Ik zou ook graag mee willen doen. Ik heb deze post geliked op bloglovin’. En volg je op twitter en facebook. x

 • Avatar van Elyne
  Reply Elyne 29 augustus 2011 at 00:25

  Ik zou graag meedoen! ^^ Heb de pagina geliked, volg je op facebook (Elyne Saelens)/meaghann696) volg je via Bloglovin’ en via twitter (ElyneS) en zal ook de winactie RT !

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.