Beauty

Dr. van der Hoog gezichtsmaskers

22 augustus 2011


Ik hou van gezichtsmaskertjes en verwen mezelf graag met een gezichtsbehandeling (elke zondag neem ik daar uitgebreid de tijd voor) en wissel daarbij graag af. Met de maskers van Dr. van der Hoog is dat erg gemakkelijk aangezien ze verpakt zitten in zakjes genoeg voor 1 keer. Ik heb er 3 uitgeprobeerd en wil jullie daar graag mijn mening over vertellen. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

Honing Peel-Off Masker
Het Honing Peel-off Masker reinigt de huid tot diep in de poriën. Dit masker vormt een transparant filmpje op de huid, dat bij het verwijderen alle onzuiverheden en dode huidcellen meeneemt. De huid is dan stralend schoon en de poriën zijn zichtbaar verfijnd. Het Honing Peel-off Masker bevat 5% zuivere honing. Het hoge gehalte aan suikers (voornamelijk fructose en glucose), mineralen en sporenelementen geeft honing uitstekende vochtregulerende eigenschappen. Het masker is verrijkt met panthenol (provitamine B5), vanwege de verzachtende en kalmerende werking.


Ik vond dit persoonlijk een fijn masker en ga deze zeker vaker gebruiken in tijden dat ik last heb van een wat meer onzuivere huid. Zoals je kan zien worden mijn wangen er wel wat rood van en ik zou hem dan ook meer gebruiken op de t-zone (kin, neus en voorhoofd). Na 20 minuutjes is het masker droog en heb je een enorm glimmend gezicht, vervolgens kan je het masker als een dun laagje zo goed als in zijn geheel van je gezicht af halen. Mijn huid voelde hierna lekker fris, schoon en zacht, al had het zeker wel een likje crème nodig.

Cocos Mint Masker
Het Cocos Mint Masker reinigt en verfrist de huid. Het masker bezit vochtregulerende en verfrissende eigenschappen op basis van tropische kokosolie, kokosmelk en pepermunt extract. Ook bevat het masker kaolien, een witte porseleinaarde, die zich hecht aan het oppervlak van de huid. Bij het afnemen van het masker met water worden onzuiverheden meegenomen, zodat de huid diep wordt gereinigd. Ten slotte is het masker verrijkt met de vitaminen E en B5 (panthenol).

Dit is een lekker cremig masker wat gemakkelijk aan te brengen is en na een 15 minuutjes weer verwijdert kan worden met wat lauw water en een washandje. Het masker heeft een lekkere geur van kokos met een vleugje mint en geeft een beetje een tintelend gevoel op mijn huid. Na het verwijderen voel ik dat mijn huid lekker zacht is al had ik ook zeker weer een likje crème nodig. Dit gezichtsmasker wordt niet hard, al droogt het wel een klein beetje in. Mijn huid zag er de volgende ochtend (ik gebruik maskertjes meestal ’s avonds laat) lekker rustig uit, fijn!

Dode Zee Modder Masker
Het Dode Zee Modder Masker reinigt en ontspant. De modder uit de Dode Zee zuivert de huid, stimuleert de doorbloeding en heeft een ontslakkende werking waardoor het afvalstoffen onttrekt aan de huid. De toegevoegde vitamine E werkt vochtregulerend en beschermend. Exclusief voor het Dode Zee Modder Masker is een unieke geurcompositie ontwikkeld met 100% pure etherische oliën. Deze lichte en vluchtige oliën komen uit bloemen, vruchten, zaden en bladeren. Speciaal geselecteerd op ontspannende en kalmerende eigenschappen zorgen twaalf etherische oliën voor een weldadige beleving van dit masker.

Dit is mijn favoriet van deze 3 maskers! Allereerst is de geur echt heerlijk, lekker kruidig en het bracht me gelijk in zo’n wellness-feeling. Het brengt gemakkelijk aan, als een dikke crème en droogt wat meer op, al is het nog niet helemaal ‘hard’ zoals met veel kleimaskers voorkomt. Na een kwartier verwijderde ik het masker met wat lauw water en een washandje en zag mijn gezicht er direct rustig uit, voelde lekker zacht aan en vroeg niet direct om een crème: pluspunt. Al smeer ik voor ik naar bed ga altijd een lekkere lik crème op, maar deze voelde voor mijn drogere/gevoeligere huid het meest fijn aan.

De gezichtsmaskers van Dr. van der Hoog zitten in zakjes van 10ml, kosten €2,10 per stuk en zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en via DrvanderHoog.nl. In de webwinkel betaal je via iDeal, creditcard of PayPal en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Wat voor maskertje is jouw favoriet?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van roos
  Reply roos 24 augustus 2011 at 17:55

  ik heb er zelf ook nog vier liggen, die honing, een met fruitzuren en een met cocos ofzo.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 23 augustus 2011 at 15:27

  Ik hou van Dr. van der Hoog!!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 23 augustus 2011 at 08:55

  Ik neem eigenlijk nooit de tijd om een maskertje te doen. Ook een goed voornemen, om dat toch wat vaker te gaan doen. ;)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 22 augustus 2011 at 18:43

  Het peel-off masker wil ik wel eens proberen. Ik eigenlijk gebruik niet veel maskers. Het enige dat ik heb momenteel is er eentje van La Roche Posay.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 22 augustus 2011 at 18:18

  Ik ben dol op gezichtsmaskertjes ;-), ik maak daar 2 a 3 keer per week tijd voor. Die met mint en met modder lijken me heerlijk!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 22 augustus 2011 at 17:14

  Ziet er lekker uit.. Ik krijg gelijk zin om een maskertje te nemen!

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 22 augustus 2011 at 14:26

  ik heb die met honing en frambozen al gebruikt, echt heerlijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 augustus 2011 at 18:36

   Het frambozenmasker lijkt mij ook best fijn inderdaad ^^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 22 augustus 2011 at 13:13

  Ik vin deze maskers zo fijn. Mijn favoriet.
  Liefs, xxx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 augustus 2011 at 11:43

  ik ben sowieso gek op deze maskertjes :D

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 22 augustus 2011 at 11:34

  ik vind het allemaal wel wat hebben.
  vroeger gebruikte ik heel veel van dit merk maar nu ga ik toch voor de dierproefvrije merken.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 augustus 2011 at 18:35

   Volgens mij is Dr. van der Hoog een merk wat niet op dieren test :-)

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 22 augustus 2011 at 11:19

  ik ben niet zo van de peel off, maar die andere 2 lijken me ook wel fijn

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 22 augustus 2011 at 10:55

  Ik ben echt fan van Dr. vd Hoog maskertjes. De chocolademasker is ook erg fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 augustus 2011 at 18:34

   Die is inderdaad ook al zo lekker :-)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 22 augustus 2011 at 10:38

  Ohh lijken me heerlijke maskers, ik ben dol op maskers (:

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 22 augustus 2011 at 09:44

  Ik vind zelf het honingmasker heel lekker, die andere zijn mijn net te sterk :)

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 22 augustus 2011 at 09:39

  Desirée, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 augustus 2011 at 18:34

   Dankjewel, superlief! ^^

 • Avatar van Lisa (:
  Reply Lisa (: 22 augustus 2011 at 00:58

  De maskertjes lijken me zo fijn! (:
  Ik ga ze toch een aanschaffen en zelf proberen.

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 22 augustus 2011 at 00:50

  Ik gebruik ze ook en toevallig heb ik de laatste ook gereviewd onderlaatst. Die vind ik ook heerlijk.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.