Beauty

Essie Main Squeeze

4 augustus 2011


Soms heb je van die periodes dat je liever een french manicure op je nagels draagt dan felle kleurtjes. In zo’n periode zit ik nu. Ook vanwege mijn massagewerkzaamheden is het netter en het staat mooi bij kortere nagels. Met dit lakje van Essie maak je je simpele manicure toch nèt even wat anders, and I like it! Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een Nail Of The Day.


Main Squeeze van Essie is een prachtig kleurtje in het flesje, de foto’s doen het lakje geen eer aan, want ik kreeg het niet op foto. Maar het is een heel erg sheer lakje met een mooie paarse shimmer doorheen. Zelf hou ik niet van sheer lakjes dus probeerde ik te lakken tot mijn nagelrand niet meer zichtbaar was.. Na 5 laagjes heb ik dan toch opgegeven. Je ziet nog steeds m’n nagelrand, maar so be it! Deze is mooi om over een andere kleur te layeren, denk ik.”

Foto’s en swatches van de nagelfoto’s zijn gemaakt door Sarah voor Curvacious.

Ik zelf draag dit lakje na een basecoat, met één laagje en vervolgens maak ik het af met een topcoat. Zo krijg je een frisse manicure met een bijzonder glansje waar ik altijd veel complimentjes over krijg.

Essie Main Squeeze komt uit de Wedding Collection, kost €9,95 en is te koop bij o.a. Enchantra.eu.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 8 augustus 2011 at 20:43

  Mooi kleurtje! Wel prijzig ja

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 7 augustus 2011 at 20:04

  mooi lakje, ik vind het alleen jammer dat ze zo duur zijn :(

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 5 augustus 2011 at 19:03

  Bijzonder kleurtje! Altijd fijn om na een kleurrijke nagelperiode de rust weer op te zoeken. ;-)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 5 augustus 2011 at 12:47

  wat een mooi lakje! niet overdreven aanwezig, maar toch net wat specialer dan een simpel nude kleurtje :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 5 augustus 2011 at 09:24

  Apart kleurtje, alleen vind ik hem een beetje te licht.

 • Avatar van Arnela
  Reply Arnela 5 augustus 2011 at 00:44

  Prachtig lakje, alleen draag ik liever kleur omdat mijn nagels zijn verkleurd :(

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 4 augustus 2011 at 23:01

  Misschien is de lak meer naar wens als je ‘m over een dekkende nude-kleur doet? Ik vind het een prachtig lakje!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 4 augustus 2011 at 22:29

  Apart, ziet er uit alsof je een soort frosting op je nagels hebt! Ik vind t mooi, maar ja… dat mag ook wel na het aanbrengen van 5 lagen. Wat veel werk, maar mooi resultaat!

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 4 augustus 2011 at 21:21

  Wauw, erg mooi! Ik houd zelf alleen niet van doorzichtige lakjes, maar je kan deze ook heel mooi gebruiken over een ander lakje heen natuurlijk :)

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 4 augustus 2011 at 20:43

  Ik heb hem vorige week in het echt bij je gezien en vond hem inderdaad heel mooi op je korte nagels!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 4 augustus 2011 at 19:40

  Wat een mooi kleurtje.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 4 augustus 2011 at 18:36

  oeeh die is moooi! Ik ga m denk ik ook kopen, hou ook wel van wat rustigere lakjes. Ik zit nu in een ‘rood’ periode qua nagellak, maar nu ik dit zie heb ik ook wel weer zin in een wat rustigere look!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 4 augustus 2011 at 15:38

  Mooi kleurtje over een donkerblauwe of paarse nagellak denk ik…

  • Avatar van Sabine
   Reply Sabine 4 augustus 2011 at 15:40

   Ja, hier sluit ik me helemaal bij aan! Al vind ik hem zo ook wel wat hebben hoor, als je geen zin hebt in al teveel gedoe.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.