Beauty

GOSH hypoallergeen kwasten

30 augustus 2011


Vandaag wil ik even een korte tip tussendoor geven en dat zijn de hypoallergene kwasten van GOSH. Alweer even geleden schreef ik een artikel over de andere kwasten van dit merk (klik hier voor dat artikel) maar vandaag wil ik deze kwasten even in de spotlight zetten. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening.

Foundation Brush €10,99
Gemaakt van zacht nylon haar. Ontworpen om een zijdezachte en perfecte look te creëren. Deze kwast is ideaal in gebruik voor alle soorten foundation. 100% synthetisch.

Powder Brush €11,99
De super zachte en fijne haren van de kwast absorberen en verspreiden de ideale hoeveelheid poeder, zodat het resultaat natuurlijk is.100% synthetisch.

De foundation brush is wel een kwast waar ik aan moet wennen om foundation mee aan te brengen omdat ik dit normaal altijd doe met een kabuki (ook mijn vloeibare foundation breng ik normaal met een kabuki aan). Bij het eerste gebruik met deze GOSH kwast kreeg ik een wat streperig resultaat, maar na wat oefening krijg ik ook hiermee op een snelle manier mijn foundation mooi egaal aangebracht. Door de vorm kom je ook makkelijk bij de lastigere plekjes zoals bij je neus en je ogen.

De powder brush is van een lekker formaat om een finishing powder mee aan te brengen, een blush zou nog net kunnen maar voor een highlighter is hij echt te groot. De kwast neemt genoeg product op en is ook erg fijn om fallout van oogschaduw mee te verwijderen.

Beide brushes zijn heerlijk zacht, er zijn maar weinig kwasten in mijn ruime kwastenverzameling die zo zacht zijn als deze 2. Ik heb ze beiden al een geruime tijd in mijn bezig, veel gebruikt en regelmatig gewassen en de kwasten zien er nog steeds goed uit, voelen nog goed en verliezen zo goed als geen haar. Door de kortere stelen liggen ze prettig in de hand en werken ze fijn.

De GOSH kwasten zijn verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat filialen.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Seyma
  Reply Seyma 30 augustus 2011 at 23:44

  Die foundationkwast is inderdaad lekker zacht! Ik vind ze toch wel prijzig voor een drogisterijmerk maar gelukkig zijn er wel vaak acties bij de kruidvat. Als de 30% korting ook op de kwasten geldt, ben ik binnenkort wel een (poeder)kwast rijker.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:43

   Inderdaad, met de leuke acties die er regelmatig zijn tussen Kruidvat en GOSH hoef je bijna nooit de volledige prijs te betalen. Fijn ^^

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 30 augustus 2011 at 22:45

  Ze klinken fijn, maar ik heb er eigenlijk geen meer nodig, behalve misschien eens een nieuwe blushkwast, want de mijne begint een beetje te verslijten. :P

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 30 augustus 2011 at 21:28

  ik houd van zachte kwasten <3 jammer genoeg worden de kwasten zo weinig verkocht!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:43

   Ik zie de kwasten ook eigenlijk nooit staan bij Kruidvat, maar misschien ben ik er telkens in een te klein filiaal? Ze mogen zeker op meer punten verkocht gaan worden :-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 30 augustus 2011 at 20:22

  Deze zijn echt babyzacht. En zeker fijne kwasten.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 30 augustus 2011 at 20:12

  Ik heb de powder brush van de gewone lijn van Gosh en ben hier heel tevreden van. Een foundation brush gebruik ik eigenlijk niet.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 30 augustus 2011 at 19:59

  Zien er goed uit!

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 30 augustus 2011 at 18:51

  Ik ben ook best tevreden over de Gosh kwast die ik heb.

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 30 augustus 2011 at 17:47

  Zal ze eens in gedachte houden, ben zelf ook enthousiast over bepaalde Gosh kwasten die ik zelf bezit :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 30 augustus 2011 at 17:25

  Ik heb er eentje (maar dan van gewoon zwart haar) en die is echt niet zacht en fijn :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:41

   Er zit een flink verschil in zachtheid tussen deze en de zwarte, misschien even kwast-aaien als je ze ziet staan in het schap?

 • Avatar van Naomi
  Reply Naomi 30 augustus 2011 at 17:19

  Is die kleine de foundation kwast?:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:42

   De kleinere is inderdaad de foundationkwast :-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 augustus 2011 at 16:20

  ze lijken me wel erg fijn :D

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 30 augustus 2011 at 16:18

  ben heel benieuwd, ga ook eens kijken voor die powder brush

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 30 augustus 2011 at 16:02

  Dat ziet er goed uit, ze lijken me erg fijn :D

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 30 augustus 2011 at 15:41

  Ze zien er lekker fluffy uit! De prijzen vallen me wel tegen, daar koop ik een goede sigma kwast van.. Maar goed, deze lijken me ook wel het proberen waard!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 30 augustus 2011 at 15:40

  lijken me fijne kwasten :D
  xx

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 30 augustus 2011 at 15:10

  Dit lijken mij best wel hele fijne kwasten, ze zien er inderdaad heel lekker zacht uit :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.