Beauty

GOSH mineral waterproof eye shadow

11 augustus 2011


Vanaf week 41 (10 oktober) kan je bij Kruidvat terecht voor de nieuwste producten van GOSH waar ik hier al een artikel over schreef. Vandaag wil ik jullie graag 4 kleurtjes van de Mineral Waterproof Eye Shadows laten zien. Kijk mee voor meer informatie over deze oogschaduwsticks, inclusief foto’s en swatches.


“GOSH Cosmetics introduceert Mineral Waterproof Eye Shadow. Een nieuw product met een zachte en romige textuur en een uitstekende kleurpigmentatie. Deze waterproof oogschaduw is een absolute must-have. De sticks zijn gemakkelijk in gebruik en lopen niet uit. Leverbaar in maar liefst 10 fantastische kleuren.”

De kleuren die ik aan jullie laat zien zijn:
* 001 Pearly White
* 002 Golden Brown
* 004 Copper
* 009 Rose.

De verpakking vind ik persoonlijk zeker mooi. Het matte effect van de zwarte huls doet luxe aan, het kleurstreepje maakt het gemakkelijk zoeken naar de juiste kleur in je make-up verzameling en het product is gemakkelijk omhoog te draaien. Er zit 2,5gr product in elke verpakking dus daar kan je wel even mee vooruit. Qua formule doen ze me denken aan de Shadesticks van ditzelfde merk. Wel zie ik voordelen in deze versie, vooral omdat het hier om een mineraal product gaat en daarom vaak beter verdragen kan worden door gevoelige oogleden.

De sticks glijden zacht over de huid en zijn op meerdere manieren te gebruiken: als basis voor onder een poederoogschaduw om de kleur intenser te maken en de oogschaduw de hele dag te laten zitten & als oogschaduw op zich. Nu heb ik 3 hele zachte kleurtjes in mijn bezit en 1 intensere en vooral de lichte kleurtjes zijn fijn als oogschaduwbasis. Hier doen ze trouwens goed hun werk: de oogschaduw blijft de hele dag op zijn plek zonder te creasen of te vervagen! Hieronder zie je van links naar rechts: Pearly White, Golden Brown, Rose en Copper:

Ik kan in ieder geval niet wachten tot deze sticks in de winkels liggen want ik ben heel nieuwsgierig naar de andere meer uitgesproken kleurtjes om lekker mee te kunnen experimenteren. De GOSH mineral waterproof eye shadow sticks gaan per stuk €7,99 kosten en dat vind ik ze zeker waard.

Is dit een product wat jou aanspreekt en nieuwsgierig maakt om naar de winkel te gaan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van roos
  Reply roos 16 augustus 2011 at 14:22

  mooi hoor, alleen niets voor mij.

 • Avatar van wondervol
  Reply wondervol 14 augustus 2011 at 14:33

  Ik ben er erg benieuwd naar. Ik ben voortdurend op zoek naar een wat cremige oogschaduw die goed blijft zitten. Op een of andere manier zit poeder binnen no time onder mn ogen ipv erop…. Ik ben blij met de cremige oogschaduw van Clinique en die vierkantje potjes van Chanel. Daar koop ik dan meteen ook flink van in als ik tevreden ben, want ze halen producten ook weer heel snel uit de handel. En daar baal ik dan zo van! Ik wil dit wel es proberen. Ik heb heel veel producten die ik na een keer opbrengen nooit meer gebruik. Iemand interesse?

 • Avatar van Lissa
  Reply Lissa 13 augustus 2011 at 01:41

  Prachtige kleuren!
  Zeker Rose vind ik super mooi!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 12 augustus 2011 at 22:34

  Mooie kleurtjes, en fijn dat ze niet creasen, daar ben ik altijd een beetje bang voor met dat soort oogschaduws. Ik ga er zeker naar kijken in de winkel!

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 11 augustus 2011 at 20:07

  Ik vind dit soort producten zeker interessant, maar blijf toch altijd mijn twijfels hebben tot ik er echt een look mee heb gezien of het zelf op mijn oogleden gebruikt heb. Ik blijf toch de ervaring hebben dat het niet zo goed aanbrengt of niet goed blijft zitten, snel gaat creasen. En ik wil graag een dergelijk product juist om een keer onderweg een hele look mee te kunnen maken!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 11 augustus 2011 at 20:01

  Dat ziet er erg goed uit.

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 11 augustus 2011 at 18:47

  niet echt, ik ben niet zo`n fan van die sticks als oogschaduw

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 11 augustus 2011 at 16:21

  Ik vind copper echt prachtig! Ik was bang dat het een beetje te metallic zou worden, maar ik vind het reuze meevallen! Ik heb er weer een bij voor de wishlist :-)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 11 augustus 2011 at 16:14

  ben hier wel heel benieuwd naar, toch ben ik bang dat ze erg snel zullen creassen bij mij.. ( doet doet namelijk alles bij mij…)

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 11 augustus 2011 at 14:57

  Ziet er goed uit!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 11 augustus 2011 at 12:16

  Klinkt prima maar er zijn al zoveel vergelijkbare producten dat ik het niet echt interessant meer vind.

 • Avatar van Elyne
  Reply Elyne 11 augustus 2011 at 11:56

  Ik ben erg benieuwd naar de sticks, de kleuren zien er alvast belovend uit en lijken me inderdaad handig voor onder oogschaduw, ook de verpakking vind ik mooier dan hun andere oogschaduw sticks (kan ook zijn dat ze de verpakking gewoon vernieuwd hebben). Ook volgens mij denk ik dat je die misschien als een lipstick basis ook kunt gebruiken, ze zien er toch redelijk creamy uit.

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 11 augustus 2011 at 11:30

  Het zijn zeker mooie kleurtjes!
  Heb je ze eigenlijk ook al opzichzelf geprobeert of ze gaan creasen of wat dan ook?
  of Lees ik nu weer ergens over heen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 augustus 2011 at 11:32

   Hi Michelle, je hebt er inderdaad overheen gelezen: “de oogschaduw blijft de hele dag op zijn plek zonder te creasen of te vervagen!” :-)

   • Avatar van Michelle Kaiser
    Reply Michelle Kaiser 11 augustus 2011 at 11:34

    hahaha oops
    Mooie kleuren, echt waar!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 11 augustus 2011 at 10:29

  Ik ben erg benieuwd naar deze waterproof eyeshadows van gosh.. Vooral omdat ze echt goed voor de zomer zijn, of voor tijdens uitgaan enzo

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 11 augustus 2011 at 10:08

  nee ik ben niet nieuwsgierig geworden, maar ik hou ook niet zo van waterproof producten.

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 11 augustus 2011 at 09:54

  Dat ziet er goed uit! Vooral als ze niet creasen is dat perfect natuurlijk!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 11 augustus 2011 at 08:52

  Mooie kleuren! Ik gebruik ook altijd graag waterproof makeup. Hebben ze ook matte kleuren?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 augustus 2011 at 10:54

   Volgens mij hebben ze allemaal een klein glansje, maar je kan ze natuurlijk wel eventueel met een transparante poeder afdeppen?

   • Avatar van krulletje
    Reply krulletje 11 augustus 2011 at 14:57

    Heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd, maar in dit geval zeker de moeite waard, want glanzende oogschaduw staat met echt níet. Bedankt voor de tip!

   • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 11 augustus 2011 at 16:20

    goede tip! had ik nog niet aan gedacht :-)

 • Avatar van ValleyDollBB
  Reply ValleyDollBB 11 augustus 2011 at 08:43

  Ooh wat leuk ! Het doet me denken aan de Mac Shadesticks maar zo te zien zijn deze van iets beter kwaliteit precies. yay for gosh :d ! Die moet ik zeker gaan uitproberen !

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 augustus 2011 at 08:42

  ik ben er nu best wel nieuwsgierig naar :D

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 11 augustus 2011 at 01:33

  Ik word er zeker wel nieuwsgierig van, vooral met dit benauwde en vochtige weer af en toe kan ik waterproof make up goed gebruiken ;) Ben benieuwd en ga zeker even swatchen als ik ze tegen kom :)

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 11 augustus 2011 at 01:16

  Het lijkt me een best wel interessant product! Vraag me alleen af of het werkt, ik verwacht namelijk dat het zal gaan creasen. Mocht dit niet zo zijn zou het erg gaaf zijn als basis onder poederoogschaduw of als knalkleur!

  Inderdaad lekker om mee te experimenteren.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 augustus 2011 at 10:53

   Bij mij creasen ze in ieder geval niet. Het is wel aan te raden echt niet teveel product te gebruiken, anders hoopt het zich sneller op natuurlijk…

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.