Persoonlijk

Let’s get personal! #1

5 augustus 2011

Let's get personal!
Het lijkt mij een leuk idee om op de vrijdag een persoonlijk artikel te plaatsen waarin ik verschillende dingen ga combineren. Je ziet zo bijvoorbeeld Twitpics voorbij komen, een weekverslagje inclusief mijn geshopte items in die week, een tag die ik ontvangen heb… Kortom, alles zodat jullie mij nog wat beter leren kennen. Zit je er klaar voor?

Afgelopen week was voor mijn doen best een rustig weekje, in ieder geval qua afspraken buiten de deur. Gelukkig kwam dat even heel erg goed uit, want ik had thuis meer dan genoeg te doen op zakelijk vlak: niet alleen voor de blog maar ook omdat ik steeds dichter bij het openen van mijn wellness/massagepraktijk kom. Can’t wait!

Twitpics
Twitpics
Ukkepukke Amy die een dutje doet op ‘papa’s’ schoot ♥
– onze 2 hondjes bij elkaar, Bo (8jr) en Amy (4,5jr)
– onze 2 poezels bij elkaar, Smokey en Bandit (9jr)
– een beker warme witte chocolademelk: yumm!
Twitpics
– Vorige week vrijdag ben ik samen met Elly een dagje wezen winkelen in Zwolle waar we begonnen met een lunch in de V&D en ik bovenstaande aankoopjes deed bij Sabon, The Body Shop en Bijoux Brigitte. Ehhh, ook kocht ik uit nood (blaren…) platte cheap-ass gympjes. We hebben samen gezellig tapas gegeten bij Las Rosas en dat was echt heerlijk!
– een nieuw bloesje van de H&M BiB najaarscollectie (klik hier voor meer info)
– mijn Colgate review voor The Insiders eindigde in de top 10 en ik kreeg daarom dit megapakket toegestuurd ^o^
– een swatchhand, herkenbaar?

Afgelopen zondag ben ik samen met Paul (mijn man) naar zijn oudste broer gereden die een koeien- en ijsboerderij heeft (ja, je leest het goed: IJS ♥ tig soorten in de meest lekkere smaken!) Hij had die dag een soort van zomerfair georganiseerd met allemaal kraampjes, lokale bedrijven en zelfs een roofvogelshow. Er waren honderden mensen en het was leuk mijn schoonfamilie weer te zien.
Beautiful Person Tag
Tag: Beautiful Person
Van Sanne en Femke kreeg ik deze tag (dankjewel meiden!) waarin het de bedoeling is dat ik de volgende 5 vragen over het innerlijk ga beantwoorden. Omdat deze tag nu al een tijdje over het internet gaat en veel bloggers hem al gehad hebben, geef ik hem door aan iemand die hem zeker verdient en hem sowieso nog niet gehad heeft: Elly.

1. Welke karaktereigenschappen waardeer je in jezelf? Dat ik zorgzaam en lief ben en vol initiatief zit om nieuwe dingen te ontdekken/ondernemen.
2. Wat zijn je dromen? Dat mijn praktijk een succes gaat worden, Curvacious groter uit mag groeien en Paul en ik nog veel jaren vol gezondheid, geluk en mooie momenten samen mogen zijn.
3. Wie is je het meest dierbaar? Op nr.1 staat Paul. Daarnaast zijn mijn familie, onze huisdieren en mijn vrienden mij heel erg dierbaar.
4. Waar ben je heel goed in? Ik ben goed in het organiseren van dingen, voor iemand zorgen en heb geleerd over de afgelopen 8,5jr dat ik best een goede ondernemer ben.
5. Waar word je heel erg blij van? Ik ben iemand die blij kan worden van kleine dingen, ik ben niet van de grote cadeaus maar meer van een gemeende waardering en knusse dingen doen.

Oh, ik heb deze week trouwens ook een nieuwe grote kast gekocht om in te gaan delen als ‘redactiekast’ zodat alles qua producten netjes en overzichtelijk bij elkaar staat. Hier gaan jullie volgende week zeker meer over lezen/zien.

MAC Cine-Matics

Vandaag ga ik samen met Vera en Arantxa (en vast nog een boel andere bloggers) naar Amsterdam voor een MAC feestje van de Cine-Matics collectie die eraan gaat komen. Ik ben benieuwd naar host May Day en het optreden van The Working Girls. Erna is er een leuke meeting in Utrecht waar we met een grote groep gaan uit eten. Een gezellige dag voor de boeg dus ^^

Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne dag en een superweekend toe, enjoy!

Liefs, Desirée

P.S. Als je wilt weten welke artikels er op welke dag online stonden dan kan je via de kalender rechts stilstaan op een datum uit het verleden en komen de titels van de artikels in beeld, handig!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 11 augustus 2011 at 12:05

  MayDay was toch ook op de Canalparade in Amsterdam (GayParade)

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 11 augustus 2011 at 00:59

  Leuk artikel en leuk een beetje achter de schermen mee te kijken. En nu maar goed die tanden poetsen :)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 8 augustus 2011 at 20:45

  Hartstikke leuk om te lezen! Vaker doen ja :D

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 8 augustus 2011 at 19:42

  Ik vind dit altijd het leukste op alle sites :D

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 7 augustus 2011 at 20:10

  leuke twits zeg :D maar ook de tag is erg leuk om te lezen

 • Avatar van roos
  Reply roos 7 augustus 2011 at 12:03

  Heel leuk om te lezen! :)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 6 augustus 2011 at 21:58

  leuke post!

 • Avatar van shanna
  Reply shanna 5 augustus 2011 at 23:34

  Heeee, je was in Zwolle! Daar woon ik.. ;-) Hoe was het? :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 augustus 2011 at 09:47

   Het was erg leuk, gezellige stad! ^^

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Persoonlijk
Personal: Twitpics #2

Wat is de tijd weer voorbij gevlogen sinds ik de vorige keer een selectie van mijn Twitpics liet zien (klik...

Sluiten