Persoonlijk

Let’s get personal #2

12 augustus 2011

Let's get personal!
Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes en een ontvangen tag laat zien. Afgelopen week was geen hele drukke week, maar er zijn toch leuke dingen gebeurd en binnengekomen. Kijk zeker verder voor een gezellig dagje met bloggers, een spontaan etentje, een nieuwe hobby en meer…

Twitpics
Elke week laat ik enkele foto’s zien op mijn Twitteraccount @CurvaciousNL:
Let's get personal #2
Ik kan het gewoon nooit laten om foto’s te maken van één van onze huisdiertjes als ze er weer eens (wanneer niet?) schattig blijliggen. Hierboven zie je Bandit, één van onze poezen. Deze tut is 9 jaar en een echte komediant. Waar ze eerst nooit op schoot wilde, begint ze de laatste tijd echt op je te komen zitten en pruttelen ♥
Let's get personal #2
Jaja, je ziet het goed: 2 gitaren! Ik heb vroeger muziek gespeeld en miste dit gigantisch. Laatst had ik bij één van mijn schoonzusjes haar gitaar in de hand en begon het erg te kriebelen. Voor ik het wist had ik er eentje aangeschaft, dus nu is het lekker oefenen ^^ Paul vond het zo leuk en mooi klinken dat hij er ook eentje heeft aangeschaft. We hebben gekozen voor Spaande 3/4 gitaren vanwege het geluid en het fijne formaat.
twitpicwk322
Gemiddeld eten wij zo’n 4 keer per week een maaltijdsalade die ik zelf maak. Hierboven zie je bijvoorbeeld een combinatie met sla, bosui, tomaat, tonijn, ei en feta. Echt heerlijk! Het valt nooit verkeerd, eet lekker weg, er gaan veel groentjes doorheen en er is eindeloos mee te varieren. Als jullie eens wat recepten voor maaltijdsalades willen zien… Laat dit dan even weten bij de comments ;-)
Let's get personal #2
Onderweg met Paul naar een spontaan etentje met 2 van zijn broers, vriendinnen en hun kindjes. Ik HOU van autoritjes met mijn man: muziekje aan, raampjes open en lekker hard meezingen. We zijn echt muziekliefhebbers en hebben daarin een hele brede smaak.

Tag
Door Ramona van Beautynailsfun.nl werd ik alweer een tijdje geleden getagged met een tag die mij zeker aansprak. Het heeft eventjes geduurd maar hier is hij dan. Het is de bedoeling dat ik enkele vragen beantwoord met het thema ‘blij’:

Let's get personal #2
1. Van welke mensen om je heen word je blij? Ik word blij van mijn man, mijn familie (vooral mijn kleine schattige nichtjes en neefje) en een paar goede vriendinnen.
2. Van welke make-upproducten word je blij? Ik kan erg blij worden van een mooi product, echt eentje die van kleur tot en met de verpakking pràchtig is en uniek. Daarom ben ik graag op zoek naar mooie limited edition producten.
3. Van welke film(s) word je blij? De films waar ik altijd een blij gevoel van krijg zijn films als Grease en (romantische) komedies.
4. Van welke muziek word je blij? Het liedje van Don Omar maakt mij op dit moment zeker blij, lekker vrolijk, opzwepend en zomers!
5. Van welke internetsite word je blij? Er zijn verschillende blogs die ik dagelijks bezoek waar ik erg vrolijk van kan worden, mijn meest favoriete staan op de linkpagina.
6. Van welk eten word je blij? Zoals je hierboven in de Twitpics al kon zien: maaltijdsalades!
7. Van welke momenten word je blij? Kleine momenten, ‘underneath it all I’m just a simple girl’ ^^
8. Met welke eigenschap van jezelf ben je blij? Dat ik een zacht, eerlijk en positief karakter heb.
9. Van welke hobbies word je blij? Fotografie, gitaarspel en alles omtrent ‘Curvacious’ natuurlijk!

Let's get personal #2
Shopping!
Mijn aankoopjes van deze week? Een zijde-achtig bloesje en een printvestje van de H&M BiB, een grote handdoek voor op de wasmachine en bijpassende badmat om de badkamer wat op te vrolijken van H&M Home, alweer mijn 3e MAC Studio Fix Powder (hij is ge-weld-dig!) en mijn nieuwe zakelijke telefoon, een Samsung Galaxy Ace. Het contract moest weer verlengd worden en ik kreeg deze telefoon kosteloos toegestuurd èn nog lagere maandlasten ook.

Weekverslag
Vorige week vrijdag naar MAC Cine-Matics feestje in de Bijenkorf in Amsterdam geweest en erna met een grote groep lieve meiden en bloggers wezen uit eten bij Boro. Ons toetje hebben we bij Starbucks genomen, waar we nog een gezellige tijd zijn blijven zitten kletsen. Ik vind het echt geweldig om zulke meetings te doen, wat een boel lieve en leuke meiden heb ik leren kennen sinds ik deze site heb ^^

Verder had ik een gezellige verjaardag van één van mijn beste vriendinnen met homemade baklava van haar schoonmoeder, een spontaan etentje met 2 schoonbroers, hun vriendinnen en kindjes bij Bikken en heb ik veel tijd gestoken in het werken aan de website voor de praktijk/salon.

Ik wens jullie allemaal een geweldig weekend en… Tot de volgende keer!
Liefs, Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 16 augustus 2011 at 11:22

  leuk weer om te lezen :D en te kijken natuurlijk

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 14 augustus 2011 at 20:39

  leuk zo een logje!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 13 augustus 2011 at 17:31

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, graag maaltijdsalade recepten :D

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Persoonlijk
Let’s get personal! #1

Het lijkt mij een leuk idee om op de vrijdag een persoonlijk artikel te plaatsen waarin ik verschillende dingen ga...

Sluiten