Persoonlijk

Let’s get personal #2

12 augustus 2011


Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes en een ontvangen tag laat zien. Afgelopen week was geen hele drukke week, maar er zijn toch leuke dingen gebeurd en binnengekomen. Kijk zeker verder voor een gezellig dagje met bloggers, een spontaan etentje, een nieuwe hobby en meer…

Twitpics
Elke week laat ik enkele foto’s zien op mijn Twitteraccount @CurvaciousNL:

Ik kan het gewoon nooit laten om foto’s te maken van één van onze huisdiertjes als ze er weer eens (wanneer niet?) schattig blijliggen. Hierboven zie je Bandit, één van onze poezen. Deze tut is 9 jaar en een echte komediant. Waar ze eerst nooit op schoot wilde, begint ze de laatste tijd echt op je te komen zitten en pruttelen ♥

Jaja, je ziet het goed: 2 gitaren! Ik heb vroeger muziek gespeeld en miste dit gigantisch. Laatst had ik bij één van mijn schoonzusjes haar gitaar in de hand en begon het erg te kriebelen. Voor ik het wist had ik er eentje aangeschaft, dus nu is het lekker oefenen ^^ Paul vond het zo leuk en mooi klinken dat hij er ook eentje heeft aangeschaft. We hebben gekozen voor Spaande 3/4 gitaren vanwege het geluid en het fijne formaat.

Gemiddeld eten wij zo’n 4 keer per week een maaltijdsalade die ik zelf maak. Hierboven zie je bijvoorbeeld een combinatie met sla, bosui, tomaat, tonijn, ei en feta. Echt heerlijk! Het valt nooit verkeerd, eet lekker weg, er gaan veel groentjes doorheen en er is eindeloos mee te varieren. Als jullie eens wat recepten voor maaltijdsalades willen zien… Laat dit dan even weten bij de comments ;-)

Onderweg met Paul naar een spontaan etentje met 2 van zijn broers, vriendinnen en hun kindjes. Ik HOU van autoritjes met mijn man: muziekje aan, raampjes open en lekker hard meezingen. We zijn echt muziekliefhebbers en hebben daarin een hele brede smaak.

Tag
Door Ramona van Beautynailsfun.nl werd ik alweer een tijdje geleden getagged met een tag die mij zeker aansprak. Het heeft eventjes geduurd maar hier is hij dan. Het is de bedoeling dat ik enkele vragen beantwoord met het thema ‘blij’:


1. Van welke mensen om je heen word je blij? Ik word blij van mijn man, mijn familie (vooral mijn kleine schattige nichtjes en neefje) en een paar goede vriendinnen.
2. Van welke make-upproducten word je blij? Ik kan erg blij worden van een mooi product, echt eentje die van kleur tot en met de verpakking pràchtig is en uniek. Daarom ben ik graag op zoek naar mooie limited edition producten.
3. Van welke film(s) word je blij? De films waar ik altijd een blij gevoel van krijg zijn films als Grease en (romantische) komedies.
4. Van welke muziek word je blij? Het liedje van Don Omar maakt mij op dit moment zeker blij, lekker vrolijk, opzwepend en zomers!
5. Van welke internetsite word je blij? Er zijn verschillende blogs die ik dagelijks bezoek waar ik erg vrolijk van kan worden, mijn meest favoriete staan op de linkpagina.
6. Van welk eten word je blij? Zoals je hierboven in de Twitpics al kon zien: maaltijdsalades!
7. Van welke momenten word je blij? Kleine momenten, ‘underneath it all I’m just a simple girl’ ^^
8. Met welke eigenschap van jezelf ben je blij? Dat ik een zacht, eerlijk en positief karakter heb.
9. Van welke hobbies word je blij? Fotografie, gitaarspel en alles omtrent ‘Curvacious’ natuurlijk!


Shopping!
Mijn aankoopjes van deze week? Een zijde-achtig bloesje en een printvestje van de H&M BiB, een grote handdoek voor op de wasmachine en bijpassende badmat om de badkamer wat op te vrolijken van H&M Home, alweer mijn 3e MAC Studio Fix Powder (hij is ge-weld-dig!) en mijn nieuwe zakelijke telefoon, een Samsung Galaxy Ace. Het contract moest weer verlengd worden en ik kreeg deze telefoon kosteloos toegestuurd èn nog lagere maandlasten ook.

Weekverslag
Vorige week vrijdag naar MAC Cine-Matics feestje in de Bijenkorf in Amsterdam geweest en erna met een grote groep lieve meiden en bloggers wezen uit eten bij Boro. Ons toetje hebben we bij Starbucks genomen, waar we nog een gezellige tijd zijn blijven zitten kletsen. Ik vind het echt geweldig om zulke meetings te doen, wat een boel lieve en leuke meiden heb ik leren kennen sinds ik deze site heb ^^

Verder had ik een gezellige verjaardag van één van mijn beste vriendinnen met homemade baklava van haar schoonmoeder, een spontaan etentje met 2 schoonbroers, hun vriendinnen en kindjes bij Bikken en heb ik veel tijd gestoken in het werken aan de website voor de praktijk/salon.

Ik wens jullie allemaal een geweldig weekend en… Tot de volgende keer!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 16 augustus 2011 at 11:22

  leuk weer om te lezen :D en te kijken natuurlijk

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 14 augustus 2011 at 20:39

  leuk zo een logje!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 13 augustus 2011 at 17:31

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, graag maaltijdsalade recepten :D

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 13 augustus 2011 at 15:03

  Leuke foto’s, altijd goede onderwerpen : huisdieren, muziek (maken) en lekker eten!

  Ik ben erg beniuwd naar je recepten van maaltijdsalades. Vooral hoe je hiermee varieert!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 12 augustus 2011 at 22:33

  Ooohhh, die maaltijdsalade! Meis, ik kom bij je eten een keertje. Echt, die salade ziet er ZO yummy yut! En die kat, too cute ♥

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 12 augustus 2011 at 19:37

  Gezellig altijd, jouw persoonlijke updates. Ben ook dol op maaltijdsalades. En jouw kat… aaahhh.. zo schattig!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 12 augustus 2011 at 19:00

  Heel erg leuk!
  Liefs, xxx

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 12 augustus 2011 at 15:43

  Wat vind ik deze artikels toch leuk! :) Leer je elke keer weer beter kennen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 augustus 2011 at 11:15

   Leuk om te lezen dat het gewaardeerd wordt ^^

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 12 augustus 2011 at 13:46

  Wat een leuk artikel! Ik kan ook nooit genoeg foto’s van m’n katten maken, ze zijn gewoon te schattig

 • Avatar van ValleyDollBB
  Reply ValleyDollBB 12 augustus 2011 at 13:13

  Schattig beest ! Mijn kat loopt altijd weg :d mm maaltijdsalade, yums ! Ik wil al tijden terug piano spelen maar de tijd ontbreekt me. Leuk dat je er terug aan begint ! Misschien het moment voor mezelf om terug in actie te schieten :d.

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 12 augustus 2011 at 11:26

  Leuk artikel! en ik ben wel erg benieuwd naar je recepten voor de maaltijdsalades :)

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 12 augustus 2011 at 11:26

  wat leuk weer om te lezen :D
  en jaa ik wil wel wat recepten lezen hier maar ben wel vegetariër.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 12 augustus 2011 at 10:01

  wat leuk zeg. Ohh een gitaar, hihi ik ben dol op gitaren.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 12 augustus 2011 at 09:37

  Fijne feelgood post! Wat leuk dat Bandit toch nog een kroelbeestje is geworden :) En recepten voor maaltijdsalades zijn altijd goed…ik eet er wekelijks minstens ook wel eentje. Vaak een salade van sla, tomaat, komkommer, paprika, olijven, geroosterde noten en gekruide gegrilde kip of feta met een vinaigrette. Of een Oosterse variant met groenten zoals uitgeholde komkommer, radijs, taugé, sugersnaps, koriander, kort gegrilde biefstuk, noedels en Thaise dressing.

 • Avatar van Jill
  Reply Jill 12 augustus 2011 at 09:33

  Wat ook heel lekker is, is een quinoa salade. Ik maak hem meestal met paprika, komkommer en lenteui met wat citroendressing. Lekkerrrr :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 augustus 2011 at 10:58

   Dat klinkt ook lekker zeg!

   • Avatar van Jill
    Reply Jill 12 augustus 2011 at 17:32

    Ik was de verse koriander nog vergeten !

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 12 augustus 2011 at 09:21

  Mooie post! Lekker positief allemaal. Ik ben ook helemaal dol op maaltijdsalades, het lekkerste vind ik een Griekse salade met geitenkaas en zongedroogde tomaten! YUM! Ik zou het wel leuk vinden om af en toe een lekker recept te zien op curvacious. Leuke kleren heb je gekocht bij BIB. Het vestje heb ik zelf in het zwart en hij zit super goed! Ik zit eraan te denken om deze en de beige kleurige ook nog aan te schaffen.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 12 augustus 2011 at 09:12

  Ik hou ook van maaltijdsalades, maar mijn mannen hier in huis helaas niet, dus dat eet ik helaas weinig. Maar voor recepten hou ik me graag aanbevolen. ;) Leuk ook dat jullie nu weer meer met gitaren doen, ik hou ook erg van muziek, en heb ook een brede smaak. Leuk artikel weer!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 12 augustus 2011 at 08:41

  Oeh, maaltijdsalades! Lekkerrr!!
  Leuke foto’s hoor! :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 augustus 2011 at 08:40

  Leuk artikel! Je kat is echt cute. Grappig die foto van je man, hij ziet er heel stoer uit :p

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 augustus 2011 at 10:57

   Hij is ook wel echt een man-man inderdaad ♥

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 12 augustus 2011 at 08:15

  Heel veel plezier met je spulletjes! Leuke foto’s! :)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 12 augustus 2011 at 07:19

  Wat gezellig en leuk om te lezen!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 12 augustus 2011 at 06:55

  Jullie eten wel vaak maaltijdsalade zeg! Ben ik wel een beetje jaloers op, want ik ben er ook gek op! Helaas vind mijn vriend het minder :( Maar ik ben natuurlijk wel benieuwd naar recepten!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 12 augustus 2011 at 01:51

  Leuke post, ik word weer blij van zulke positive blogjes. <3
  En wat een leuke foto van je poezel Bandit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.