Persoonlijk

Let’s get personal! #3

19 augustus 2011


Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes en een ontvangen tag laat zien. Ook deze week was geen drukke week en dat vind ik wel even lekker, dan kan er in huis tenminste wat meer gedaan worden aan klusjes etc. Kijk mee voor onder andere een beknopt dagboek, enkele twitpics en een lekker, gezond en snel recept.

Laat ik er eerst meer beginnen dat ik deze week niet helemaal mijn week had, ik kreeg best wel wat dingen op mijn dak en het werd me allemaal flink teveel. Bovenstaande twitpic liet ik jullie zien en dat was een prachtige grote bos bloemen die ik van Sarah toegestuurd kreeg, zomaar omdat ze te ver weg woont en me niet kon knuffelen maar me zo wel wilde opvrolijken. En dat is gelukt! Wat gigantisch lief, ik werd er helemaal emotioneel van. Ik heb sinds ik begonnen ben met deze website al veel lieve en bijzondere mensen leren kennen en daar hoort Sarah ook zeker tussen. Lieve Saar, je bent een geweldige meid! ♥

Ook liet ik bovenstaande foto in een twitpic voorbij komen en hierbij komt dan ook een eerste recept van een snelle, gezonde en heerlijke maaltijd. Men neme een zakje eikenbladsla, snijden hier wat tomaten door en stukjes feta. Vervolgens gril je enkele kipfiletjes en snijd je deze er warm in stukjes doorheen. Een sausje van wat water, peper, mayonaise en kerriekruiden eroverheen en klaar! Hmmmm *yummy*

Als je mij op Twitter volgt dan zie je me de laatste tijd regelmatig tweeten dat ik ben gaan sporten/dansen en ja, dit doe ik vanuit huis. Niet alleen scheelt het veel (reis)tijd maar ook voel ik me daar een stuk lekkerder bij. Ik doe onderandere Just Dance (1 & 2) en laat dan zonder pauze ertussen 10 liedjes achter elkaar afspelen die ik lekker enthousiast meedans, of ik stop één van de Zumba DVD’s in de speler en doe ernaast ook aan wat krachttraining met gewichten. Ik moet eerlijk zeggen dat het me wel bevalt en ik weet gewoon dat het goed voor me is. Ik heb over het algemeen een gezonde eetstijl dus ik weet dat het echt aan het bewegen ligt. Ik ga niet obsessief bezig met op de weegschaal staan en streng lijnen, maar ik wil vooral bezig zijn met ‘gezonder leven’ en daar voel ik me goed bij.

Van Evelien kreeg ik alweer even geleden deze ‘Favoriete producten Tag’ en die wilde ik altijd nog eens graag doen. Natuurlijk is dit wel een momentopname want ik wissel regelmatig van producten en leer veel nieuwe producten kennen. Maar op dit moment zijn de bovenstaande producten mijn favorieten:

Parfum: de bodysprays van The Body Shop, lekker fris en makkelijk mee te nemen om jezelf tussendoor af en toe op te frissen. Nagellak: ik ben bezig met het Trind Perfect System dus kies hierbij voor de Nail Repair van Trind. Foundation: die is makkelijk, de Illamasqua Skin Base foundation. WOW wat een geweldig product is dit, jullie gaan er zeker nog meer over horen. Poeder: MAC Studio Fix Powder, mijn 3e alweer. Blush: ok, als ik er echt ééntje moet kiezen dan ga ik voor de MAC Summer Rose blush uit de Liberty of London collectie. Mascara: hierin wissel ik vaak maar op dit moment vind ik de Max Factor false lash effect fusion mascara heel erg fijn. Lipproduct: sinds ik de perspresentatie van de Dr. Hauschka najaarscollectie heb gehad ben ik verslaafd aan deze lipgloss in de kleur 06 blackberry. Hier gaan jullie binnenkort meer over lezen. Haar: mijn favoriete haarproduct waar ik niet meer zonder kan is een haarolie, waarvan ik de Mythic Oil erg fijn vind maar ook de Orofluido. Qua reiniging & huidverzorging ga ik voor de producten van Liz Earle, die het erg goed doen voor mijn droge en gevoelige huidje.

Even een huishoudelijke mededeling… Op Facebook *klik hier* kan je mappen vol foto’s van de nieuwste promotiefoto’s, lipfoto’s en nagelfoto’s handig en overzichtelijk bij elkaar vinden. Op Twitter *klik hier* komen steeds vaker direct nieuwtjes vers van de pers voorbij, dus volg me zeker als je op de hoogte wilt zijn van de laatste nieuwtjes. En natuurlijk kan je Curvacious ook volgen via Bloglovin *klik hier*.

Verder ben ik bezig met een erg leuk en uniek project waar ik verder nog niks over kan zeggen omdat het eerst goed uitgewerkt moet worden, maar ik weet zeker dat veel van jullie dit erg leuk gaan vinden.

Een heel fijn weekend allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van roos
  Reply roos 24 augustus 2011 at 17:57

  die salade lijkt me super lekker :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 23 augustus 2011 at 13:21

  Leuke foto’s om te zien! :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 23 augustus 2011 at 08:51

  Wat lief van Sarah! Zelf doe ik ook thuis aan sport met de Wii, alhoewel ik eerlijk gezegd nog wel eens oversla…. moet nu toch maar eens echt doorzetten en het elke dag doen. ;)

 • Avatar van Glamourista
  Reply Glamourista 20 augustus 2011 at 13:42

  Wat leuk om te zien! En Sarah is een enorme lieverd he^^

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 20 augustus 2011 at 00:55

  Leuk om te zien, wat lief van Sarah om die bloemen op te sturen, erg mooie bloemen :) Hopelijk gaat het weer een beetje beter met je :)

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 19 augustus 2011 at 20:23

  Echt heel lief dat je die bloemen kreeg zeg! Heel lief van Sarah :) Die Trind Nail Repair en mascara zijn ook mijn favorieten haha!

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 19 augustus 2011 at 19:56

  Wat lief zeg van Sarah! Hoop dat het weer wat beter gaat!
  Leuk artikel!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 19 augustus 2011 at 19:37

  Weer een leuk artikel geworden. Ik hoop dat t inmiddels ook weer beter met je gaat!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 augustus 2011 at 09:13

   Het gaat gelukkig weer een heel stuk beter met me :-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 19 augustus 2011 at 19:28

  Wat een leuk artikel. De tag is leuk om te lezen.
  Liefs, xx

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 19 augustus 2011 at 19:03

  leuke plaatjes hoor, dat spel lijkt me ook wel tof :D

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 19 augustus 2011 at 18:45

  Thuis sporten of “gewoon bewegen” kan makkelijk, ik vind het zonde geld om naar de sportschool te gaan. Sowieso i.v.m. beperkingen is dat al helemaal niets.
  Die salade lijkt mij echt heerlijk, ik houd van zulke salades ;). Verder vind ik het gewoon een hele leuke post om te lezen :D.

 • Avatar van Jill
  Reply Jill 19 augustus 2011 at 17:25

  Zo lief die bloemen ! :) Ben heel benieuwd naar je nieuwe project.

 • Avatar van BeautyNailsFun
  Reply BeautyNailsFun 19 augustus 2011 at 15:07

  Wat een heerlijk recept! Makkelijk, simpel én gezond! Ga ik zeker eens proberen!
  Ik wens je alvast een heel fijn weekend!

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 19 augustus 2011 at 13:42

  Leuk weer dit kijkje in jouw leven, die salade ziet er heerlijk uit!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 19 augustus 2011 at 13:10

  Leuk om te lezen! De salade ziet er heerlijk uit

 • Avatar van Els
  Reply Els 19 augustus 2011 at 12:50

  Wat een supergoed idee Désiree van dat Just Dance! Ik heb na veel lang wikken en wegen besloten mijn sportabo op te zeggen en dit is een geweldig alternatief. Love to dance!!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 augustus 2011 at 12:59

   Ja toch? Er zijn zoveel manieren om ook echt lekker aan het sporten/bewegen te gaan zonder een duur sportschoolabonnement nodig te hebben. En dansen is FUN ^^

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 19 augustus 2011 at 12:03

  Wat fijn om te lezen, ik hou enorm van zulk soort posts.
  En wat ontzettend LIEF dat bosje bloemen <3 Ben blij dat het je een beetje opvrolijkte.

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 19 augustus 2011 at 11:49

  mooi zo!! :D

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 19 augustus 2011 at 11:46

  aah dat is heel lief van sarah!
  hopelijk gaat het nu wel een stuk beter met je.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 augustus 2011 at 11:48

   Ja, gelukkig gaat het nu alweer een heel stuk beter met me :-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 augustus 2011 at 11:41

  leuk om te lezen :D

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 19 augustus 2011 at 11:35

  Ahw wat een lieve woorden!! <3 love you too pumpkin!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 augustus 2011 at 11:47

   Ahwwww ^_^

   • Avatar van Arantxa
    Reply Arantxa 19 augustus 2011 at 14:21

    Ik smelt hier!!

    • Avatar van Ilja
     Reply Ilja 19 augustus 2011 at 22:24

     Me tooo! Wat mega lief zeg van Sarah <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.