Persoonlijk

Let’s get personal! #3

19 augustus 2011

Let's get personal!
Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes en een ontvangen tag laat zien. Ook deze week was geen drukke week en dat vind ik wel even lekker, dan kan er in huis tenminste wat meer gedaan worden aan klusjes etc. Kijk mee voor onder andere een beknopt dagboek, enkele twitpics en een lekker, gezond en snel recept.
Let's get personal!
Laat ik er eerst meer beginnen dat ik deze week niet helemaal mijn week had, ik kreeg best wel wat dingen op mijn dak en het werd me allemaal flink teveel. Bovenstaande twitpic liet ik jullie zien en dat was een prachtige grote bos bloemen die ik van Sarah toegestuurd kreeg, zomaar omdat ze te ver weg woont en me niet kon knuffelen maar me zo wel wilde opvrolijken. En dat is gelukt! Wat gigantisch lief, ik werd er helemaal emotioneel van. Ik heb sinds ik begonnen ben met deze website al veel lieve en bijzondere mensen leren kennen en daar hoort Sarah ook zeker tussen. Lieve Saar, je bent een geweldige meid! ♥
Let's get personal!
Ook liet ik bovenstaande foto in een twitpic voorbij komen en hierbij komt dan ook een eerste recept van een snelle, gezonde en heerlijke maaltijd. Men neme een zakje eikenbladsla, snijden hier wat tomaten door en stukjes feta. Vervolgens gril je enkele kipfiletjes en snijd je deze er warm in stukjes doorheen. Een sausje van wat water, peper, mayonaise en kerriekruiden eroverheen en klaar! Hmmmm *yummy*
Let's get personal!
Als je mij op Twitter volgt dan zie je me de laatste tijd regelmatig tweeten dat ik ben gaan sporten/dansen en ja, dit doe ik vanuit huis. Niet alleen scheelt het veel (reis)tijd maar ook voel ik me daar een stuk lekkerder bij. Ik doe onderandere Just Dance (1 & 2) en laat dan zonder pauze ertussen 10 liedjes achter elkaar afspelen die ik lekker enthousiast meedans, of ik stop één van de Zumba DVD’s in de speler en doe ernaast ook aan wat krachttraining met gewichten. Ik moet eerlijk zeggen dat het me wel bevalt en ik weet gewoon dat het goed voor me is. Ik heb over het algemeen een gezonde eetstijl dus ik weet dat het echt aan het bewegen ligt. Ik ga niet obsessief bezig met op de weegschaal staan en streng lijnen, maar ik wil vooral bezig zijn met ‘gezonder leven’ en daar voel ik me goed bij.
Let's get personal!
Van Evelien kreeg ik alweer even geleden deze ‘Favoriete producten Tag’ en die wilde ik altijd nog eens graag doen. Natuurlijk is dit wel een momentopname want ik wissel regelmatig van producten en leer veel nieuwe producten kennen. Maar op dit moment zijn de bovenstaande producten mijn favorieten:

Parfum: de bodysprays van The Body Shop, lekker fris en makkelijk mee te nemen om jezelf tussendoor af en toe op te frissen. Nagellak: ik ben bezig met het Trind Perfect System dus kies hierbij voor de Nail Repair van Trind. Foundation: die is makkelijk, de Illamasqua Skin Base foundation. WOW wat een geweldig product is dit, jullie gaan er zeker nog meer over horen. Poeder: MAC Studio Fix Powder, mijn 3e alweer. Blush: ok, als ik er echt ééntje moet kiezen dan ga ik voor de MAC Summer Rose blush uit de Liberty of London collectie. Mascara: hierin wissel ik vaak maar op dit moment vind ik de Max Factor false lash effect fusion mascara heel erg fijn. Lipproduct: sinds ik de perspresentatie van de Dr. Hauschka najaarscollectie heb gehad ben ik verslaafd aan deze lipgloss in de kleur 06 blackberry. Hier gaan jullie binnenkort meer over lezen. Haar: mijn favoriete haarproduct waar ik niet meer zonder kan is een haarolie, waarvan ik de Mythic Oil erg fijn vind maar ook de Orofluido. Qua reiniging & huidverzorging ga ik voor de producten van Liz Earle, die het erg goed doen voor mijn droge en gevoelige huidje.

Even een huishoudelijke mededeling… Op Facebook *klik hier* kan je mappen vol foto’s van de nieuwste promotiefoto’s, lipfoto’s en nagelfoto’s handig en overzichtelijk bij elkaar vinden. Op Twitter *klik hier* komen steeds vaker direct nieuwtjes vers van de pers voorbij, dus volg me zeker als je op de hoogte wilt zijn van de laatste nieuwtjes. En natuurlijk kan je Curvacious ook volgen via Bloglovin *klik hier*.

Verder ben ik bezig met een erg leuk en uniek project waar ik verder nog niks over kan zeggen omdat het eerst goed uitgewerkt moet worden, maar ik weet zeker dat veel van jullie dit erg leuk gaan vinden.

Een heel fijn weekend allemaal!

Liefs, Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van roos
    Reply roos 24 augustus 2011 at 17:57

    die salade lijkt me super lekker :)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Persoonlijk
Let’s get personal #2

Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes en een ontvangen...

Sluiten