Persoonlijk

Let’s get personal! #4

26 augustus 2011


Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes, een kijkje achter de schermen en een ontvangen tag laat zien. Het einde van de rustige weken komt zo ongeveer in zicht en ik kan daar echt van genieten, maar ik kijk ook enorm uit naar de drukkere weken die eraan gaan komen vol events, perspresentaties etc. Deze week was ik jarig!

Afgelopen maandag was ik jarig, ik ben nu 27 jaar! Ik werd die ochtend wakker gemaakt door Paul die een heerlijk ontbijtje had klaargezet en kreeg daarbij ook zijn cadeautjes, ik kan je zeggen dat ik goed verwend ben ♥ Na het uitslapen, ontbijtje en de cadeautjes kwam er spontaan in ons op om naar Ouwehand Dierenpark te gaan. Even snel kaartjes gekocht via VakantieVeilingen.nl want dat scheelt toch weer ;-) Ondanks dat het flink warm was, was de zon er niet veel bij maar heb ik toch wat mooie foto’s weten te maken van de dieren. Ik hou van dieren en bezoek dan ook erg graag dierentuinen.


Toen we terugkwamen van de dierentuin hebben we lekker pizza besteld (Paul wilde me eigenlijk mee uit eten nemen, maar we waren best moe en klam van het warme weer en de dierentuin dat we hebben gekozen voor wat makkelijks en ook erg lekker!) en kwamen ’s avonds mijn ouders en mijn broer met zijn vriendin spontaan op visite. Daar hou ik echt van, lekker gezellig kletsen! Ik ga mijn verjaardag komend weekend pas echt vieren voor familie en vrienden dus daar gaan jullie volgende week weer meer van horen en zien ;-)

Dinsdag kreeg ik bij de post bovenstaand pakketje van @LaraLaurenthia, ik ben echt heel erg slecht in cadeautjes in ontvangst nemen want ik wordt er helemaal verlegen en ongemakkelijk bij. Zo lief! Naast een schattig kaartje zaten er ook allemaal fijne en mooie make-upjes in. Lieve meid, echt heel erg bedankt! ^^ Verder ben ik de hele dag door knettergek (op een leuke manier!) geworden van mijn telefoon, die bleef maar af gaan met lieve mailtjes, tweets, facebook berichtjes en telefoontjes. Wat heb ik mij jarig gevoeld zeg, dankjulliewel allemaal!

Ik heb van Paul o.a. een Smart Little Bag (SLB) van By LouLou gekregen. Ik wilde er al heel erg lang eentje, zie het artikel wat ik erover schreef, maar telkens kwam het er niet van. Hij is er verschillende zaken voor afgeweest om precies de kleur/versie te vinden die ik het mooist vind, de schat! Ik heb hiernaast ook een prachtige classy rode nagellak van KOH gekregen van hem, de parfum Eden van Cacharel en een paar leren veterpumps. ^o^

Naast dat ik jullie natuurlijk een geweldig weekend ga toewensen ga ik jullie ook nog even lekker maken ;-) Komende maandag komt er namelijk een winactie online waarbij ik maar liefst 10 van jullie blij mag maken met een prachtig make-up product! … Fijn weekend lovelies!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 29 augustus 2011 at 08:38

  Wat een leuke cadeaus, en wat heb je een leuke dag gehad. Mooie foto’s ook. :)

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 28 augustus 2011 at 21:20

  Leuk, je cadeaus! Vooral die SLB!! Welke heb jij? Want in je artikel stond dat je een blauwe op je verlanglijstje had, maar dit is een zwarte toch??

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 augustus 2011 at 09:47

   Klopt inderdaad! De laatste tijd wilde ik alleen toch liever deze versie omdat deze meer bij verschillende outfits past, het is de Classy Croco zwart met gouden hardware geworden ♥

   • Avatar van Mirjam
    Reply Mirjam 29 augustus 2011 at 16:30

    Ik heb ‘m inmiddels ook :D
    Had nog een cadeaubon liggen. Ik ben ook voor de zwarte croco gegaan, maar dan met zilveren hardware!

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 29 augustus 2011 at 16:32

     Wat leuk! Heel erg veel plezier ermee ^^

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 27 augustus 2011 at 11:31

  Ah je bent heerlijk in de watten gelegd, zoals verdiend!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 26 augustus 2011 at 20:03

  Alsnog van harte gefeliciteerd! Volgens mij heb je echt een hele leuke, gezellige dag gehad!

 • Avatar van Axelle
  Reply Axelle 26 augustus 2011 at 13:51

  klinkt allemaal super en nog eens gefeliciteerd (mooie foto’s ook ! )

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 26 augustus 2011 at 13:27

  Wauw, wat een prachtige foto’s.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 26 augustus 2011 at 13:23

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, zo te zien was het een geslaagde dag. :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 augustus 2011 at 13:26

   Bedankt voor je felicitatie, het was echt een topdag! :-)

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 26 augustus 2011 at 11:41

  Oh leuke foto’s ! En zo’n lieve man heb jij zeg :-)

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 26 augustus 2011 at 11:32

  prachtige foto’s heb je gemaakt!
  en mooi dat je je echt jarig heb gevoeld :D

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 26 augustus 2011 at 11:22

  nou je hebt mooie dingen gekregen en gezien zeg :D heel gaaf

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 26 augustus 2011 at 10:34

  Ik vind de dierentuin ook geweldig. Je hebt er echt mooie foto’s gemaakt!

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 26 augustus 2011 at 09:09

  Super dat je zo’n leuke dag gehad hebt :) En niets zo leuk als de dierentuin :D

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 26 augustus 2011 at 08:24

  Wat een supermooie foto’s zitten er tussen! Wow!

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 26 augustus 2011 at 08:20

  Wat een heerlijk relaxte dag heb je gehad, een goede verjaardag! En wat zijn je foto’s mooi geworden! Ik heb daar altijd moeite mee; foto’s van dieren.

  Nou, alsnog gefeliciteerd en een heel fijn weekend!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 augustus 2011 at 10:15

   Dankjewel voor je compliment! Het is ook best lastig om foto’s te maken van bewegende objecten, maar in een dierentuin kan je er meestal wel echt lekker de tijd voor nemen :-)

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 26 augustus 2011 at 08:00

  Waauw, mooie foto’s zeg!
  Ik ben gék op dierentuinen. Het klinkt alsof je een súperleuke dag hebt gehad! ^^
  En wat een mooie cadeau’s!! Yay, een SLB!!! Gaaf hoor!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 26 augustus 2011 at 07:45

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt in de dierentuin! En whoooot een Smart Little Bag ♥ Ik gebruik de mijne echt met heel veel plezier… Dagelijks zit hij in mijn tas als portemonnee, maar als ik even snel ergens heen moet stop ik gewoon mijn mobiel erin en dan is het een clutch ^_^

  Er gaat geen big-ass feest meer komen dus ;-) ?? Fijn dat je een geweldige dag hebt gehad!
  x Ilja

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 augustus 2011 at 10:14

   Ik ben echt superblij met m’n SLB, hij is zo classy en handy ;-) Ennuh, wie weet komt er toch nog eens een feestje hoor, even iets verder doorgeschoven.. Fijn weekend meis! X

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 26 augustus 2011 at 07:25

  Dat klinkt als een gezellige verjaardagsweek! :D En mooie foto’s heb je gemaakt van de dieren!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 26 augustus 2011 at 03:37

  Wat een mooie dieren toch :-)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 26 augustus 2011 at 01:00

  Wat fijn dat je zo’n heerlijke dag hebt gehad! En joh wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.