Beauty

Matrix Total Results Miracle Products

4 augustus 2011


In mei dit jaar introduceerde Matrix de Total Results producten die bestaan uit 5 productlijnen; Moisture, Color Care, Sleek, Amplify en Curl. Binnen de Total Results lijnen zijn er ook de Miracle Products en deze wil ik vandaag graag aan jullie laten zien. Deze producten zijn een aanvulling op de hierboven genoemde 5 productlijnen en beloven geweldige resultaten. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over deze producten.


Moisture Cure 2-Phase Treatment (voor droog/dof haar) 150ml, €11,90
Deze 2-fasen stylingspray voedt en verzorgt het haar. De witte fase maakt het haar glad en geeft een intense glans, terwijl de blauwe fase het haar langdurig hydrateert en ongelooflijk zacht maakt. Door de flacon te schudden worden beide fasen gemengd voor een optimaal effect. Je voelt direct dat het haar soepeler en beter doorkambaar is en het straalt als nooit tevoren. Dankzij de lichtgewicht formule met een lage pH-waarde wordt het haar minder belast, waardoor het zachter en gezonder aanvoelt en intensiever wordt gevoed. De spray hoeft niet uitgespoeld te worden, dus snel en gemakkelijk in gebruik.

Color Care Miracle Treat 12 Lotion Spray (voor gekleurd haar) 150ml, €11,90
Dit Miracle Product binnen de Color Care lijn is een stylingcrème die verzorgt als een lotion, maar die je als een spray op het haar aanbrengt. Het haar profiteert direct van 12 voordelen, waaronder langdurige kleurbescherming, diepgaande verzorging en betere doorkambaarheid. Bovendien wordt pluis onder controle gehouden en het haar voelt zijdezacht aan en krijgt een schitterende glans. Twaalf voordelen in een handomdraai voor een langdurig stralende kleur en gezond haar.

Sleek Silk Wonder Smoothing Oil (voor weerbarstig/pluizend haar) 89ml, €11,90
In veel landen is Maroccan oil een grote hit, vandaar dat een goede olie niet mag ontbreken binnen Total Results. Silk Wonder is een veelzijdige olie die op zowel droog als nat haar te gebruiken is en snel door het haar wordt opgenomen. Op droog haar is een kleine hoeveelheid al voldoende om droge punten en pluis weg te werken. Bij gebruik op nat haar krijgt het haar een mooie glans en een gepolijste look. Bovendien droogt het sneller. Daarnaast is de olie perfect te mengen met een conditioner, een masker of een stylingproduct voor nog meer verzorging, gladheid en glans.Amplify Wonder Boost Root Lifter (voor fijn/futloos haar) 250ml, €11,90
Vrouwen met fijn of futloos haar hebben waarschijnlijk al van alles geprobeerd om volume in het haar te krijgen. Amplify Wonder Boost gebruik je daar waar je het nodig hebt: bij de haarwortel. Dankzij het speciale mondstuk kan de spray nauwkeurig worden aangebracht voor een maximaal effect. De frisse, lichtgewicht formule zorgt voor een zachte, volumineuze en flexibele look zonder plakkerig of stug gevoel.

Curl Super Definer Gel (voor onhandelbaar/gekruld haar) 200ml, €11,90
Krullend haar, zowel natuurlijk gekruld als gepermanent, is vaak springerig en moeilijk in toom te houden. Super Definer Gel biedt de oplossing. Dit Miracle Product vormt een laagje om de krul, zonder het haar te verzwaren, zodat de haren netjes bij elkaar blijven voor schitterende, mooi gedefinieerde krullen die natuurlijk zacht aanvoelen.

Nu heb ik natuurlijk niet al die verschillende haartypes, maar ben ik er toch achter gekomen dat ik alle producten goed kan gebruiken. De gel is voor mijn korte haar namelijk ook erg fijn om alles op z’n plek te houden, zonder direct enorm veel sterkte mee te geven. De producten hebben allemaal een heerlijke kappersgeur en zijn zuinig in gebruik. Ik kan er gewoon weinig aan toevoegen dan dat de producten doen wat ze beloven ^^

De producten van Matrix zijn te koop bij de Matrix kappers en via verschillende webwinkels. Google kan je daar heel gemakkelijk bij helpen ;-)

Welke producten naast shampoo & conditioner gebruik jij voor je haar?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 11 augustus 2011 at 12:11

  WOW die voor krullen lijkt me echt geweldig ;-)
  200 ml is best veel voor €12,- waar je bij de kapper al gauw veel meer voor moet betalen dus dat is wel een groot pluspunt.
  Verpakking ziet er ook mooi uit, lekker basic niets overbodigs.

  en je vraag:
  “Welke producten naast shampoo & conditioner gebruik jij voor je haar?”

  antw.: als ik mijn lok heb gestijld met de stijltang dan kan ik hem even naar de zijkant en doe er wat haarlak in zodat hij niet in de weg zit met het opmaken en dat het wat steviger is enzo.
  En soms een beetje mouse voor mijn krullen.

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 7 augustus 2011 at 20:03

  Biosilk tegen het pluizen en haarlak

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 4 augustus 2011 at 13:55

  Na het douche, voordat ik ga föhnen gebruik ik van l’oreal studio line een beschermende spray.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 4 augustus 2011 at 10:43

  Ik kende dit merk nog helemaal niet. Ik gebruik altijd een leave-in conditioner van Andrelon na ’t douchen, soms een haarmasker (van Elvive) en soms serum of droogshampoo :)

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 4 augustus 2011 at 10:12

  Dat ziet er goed uit zeg, de verpakkingen vind ik echt aansprekend en originele producten! Ik had er nog nooit van gehoord moet ik zeggen!

 • Avatar van Jill
  Reply Jill 4 augustus 2011 at 09:28

  Ik gebruik haarolie en serum om mijn pluizige haar in bedwang te houden :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 4 augustus 2011 at 08:11

  De producten klinken erg fijn! Ik ben alleen de laatste tijd helemaal into mijn redken conditioner en shampoo, maar de zijn veeeel voordeliger en klinken net zo fijn.. Misschien toch even wat anders proberen haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 augustus 2011 at 14:28

   Redken is een merk waar ik ook wel nieuwsgierig naar ben, hoor er altijd veel goeds over :-)

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 4 augustus 2011 at 01:18

  Ik gebruik naast shampoo en conditioner regelmatig een lekker maskertje (voor mijn droge stro plukjes genaamd high-lights!)

  Daarnaast smeer ik ook wel vaak een serum in mijn haarpunten, strooi ik volumepoeder op mijn roots en ga ik vet haar tegen met mijn Batsiste Blush droogshampoo >_<

  Liefs ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.