Beauty

Organix Haarverzorging

1 augustus 2011


Zoals jullie ondertussen wel weten houd ik van natuurlijke producten en probeer ik daar graag nieuwe dingen in uit. Zo had ik al wel van het merk Organix gehoord, maar had ik er nog nooit wat van geprobeerd. Nu ik kennis heb gemaakt met 2 haarverzorgingslijnen van dit merk (Coconut Milk & Teatree Mint) weet ik zeker dat dit niet de laatste producten van dit merk zijn die mijn huis in komen. Kijk mee voor meer informatie over deze haarproducten, inclusief foto’s en reviews.

Alle producten zijn samengesteld uit organische en fosfaatvrije ingrediënten die je haar voeden, verzorgen en verwennen. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk en van gerycled materiaal gemaakt. Er zijn 5 verschillende soorten voor verschillende types haar/behoeftes:

Pomegranate Green Tea – voor droog, poreus en beschadigd haar
Cherry Blossom Ginseng – voor slap, dun en futloos haar
Passionfruit Guava – voor weerbarstig en pluizig haar
Teatree Mint – voor droog haar en een geïrriteerde hoofdhuid
Coconut Milk – voor normaal veerkrachtig haar.

In het buitenland zijn er nog meer versies verkrijgbaar zoals Moroccan Oil, Cucumber Yoghurt, Grapefruit Mango Butter, Vanilla Silk, Cocoa Butter, Shea Butter, Mandarin Olive Oil, White Tea Grapeseed, Brazilian Keratin Therapy en Mocha Espresso… WOW! Ik heb de afgelopen tijd de Coconut Milk en Teatree Mint shampoos en conditioners geruime tijd uit kunnen proberen.

Coconut Milk
Niet alleen hebben deze producten die heerlijke romige kokosgeur die je direct naar een tropisch vakantieoord toebrengen, ook zorgen ze ervoor dat mijn haar lekker zacht en soepel aanvoelt. De proteïne uit kokosmelk maakt het haar sterker en de kokosolie zorgt ervoor dat het lekker zacht aanvoelt, zònder het te verzwaren.  De producten zijn zuinig in gebruik en de geur van kokos blijft echt heerlijk lang om je heen hangen. Paul is een enorme fan van kokosgeur en kan niet stoppen aan mijn haar te snuffelen als ik de producten heb gebruikt ^^

Tea Tree Mint
Ik heb een gevoelige hoofdhuid die snel geïrriteerd raakt van het wisselen van haarverzorgingsmerken/routines en in tijden van stress krijg ik snel last van schilfertjes. Niks lekkerder dan op zo’n moment met dit duo onder de douche te stappen. De geur is lekker fris en maakt het een perfect duo om ’s ochtends de dag mee te beginnen: je bent meteen wakker. De producten tintelen een klein beetje op mijn hoofdhuid en dit vind ik een lekker gevoel! Mijn hoofdhuid voelt na het wassen minder trekkerig en ook de schilfertjes lijken minder te zijn geworden na enige tijd de producten te hebben gebruikt. De Australische tea-tree olie hydrateert en de melkproteïnen en pepermuntolie zorgen ervoor dat mijn haar veerkrachtig aanvoelt.

Je merkt bij deze producten dat er goed is gelet op een mooie combinatie tussen natuurlijke producten, kwalitatief goede producten èn dat ze ook nog eens betaalbaar zijn. Voor een fles shampoo of conditioner met 385ml inhoud betaal je namelijk €9,99 en daar kan je een flinke tijd mee vooruit. De shampoos zijn zeker mijn favorieten geworden en ik ben door deze 2 lijnen ook heel benieuwd geworden naar de anderen, al is het maar om te weten welke geuren die zullen hebben. Door de ronde, speelse vormgeving van de flessen staan ze ook nog eens erg leuk in de badkamer. Organix Beauty, pure and simple.

De haarverzorgingsproducten van Organix zijn verkrijgbaar via BeneluxCosmetics.nl. Je kan betalen via iDeal en PayPal, de verzendkosten bedragen €4,50 per bestelling en je hebt deze vervolgens binnen enkele werkdagen in huis. Voor meer informatie over de Organix haarverzorging neem je een kijkje op OrganixHair.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sara | Indiangold.nl
  Reply Sara | Indiangold.nl 17 augustus 2017 at 13:04

  Ik vroeg me af of iemand weet of deze producten nog te koop zijn? Ze zien er echt heel erg leuk uit en zou ze graag willen proberen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 augustus 2017 at 09:15

   Jazeker! Ze zijn bij verschillende drogisterijen en webwinkels te koop :)

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 3 augustus 2011 at 19:24

  Dit zijn echt heerlijke producten! Ik heb wel eens wat gekocht in engeland. (pommegranate en coconut) Ik schrik trouwens wel van de NL prijs, hoor!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 augustus 2011 at 14:29

   Voor zo’n grote fles vind ik het nog goed te doen, maar wel jammer dat het in het buitenland een stuk goedkoper is…

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 2 augustus 2011 at 19:38

  Dat ziet er echt heel goed uit :D!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 1 augustus 2011 at 21:20

  Klinkt erg fijn, vooral die kokos versie!!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 1 augustus 2011 at 20:44

  Ziet er leuk uit :D, maar ben ik misschien de enige die het lettertype van het product vooral opvalt? Je zou bijna zeggen het is een dochterproduct van een bekend merk (kom even niet op welke..).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 augustus 2011 at 21:30

   Bedoel je misschien Philosophy?

   • Avatar van Agnetha
    Reply Agnetha 2 augustus 2011 at 00:28

    Zou kunnen, maar dat ik het zag (en herinner het me weer) had ik zoiets van lijkt iets op van L’Oreal of iets in die zin. Product verder komt mij niet bekend voor, overigens lijken ze me wel heel erg lekker :D

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 1 augustus 2011 at 20:03

  Het klinkt echt heerlijk. Ik kende dit merk nog niet. Maar ik ben er nu wel heel nieuwsgierig naar.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 1 augustus 2011 at 16:36

  Dat klinkt echt heerlijk! Jammer dat ze nog alleen online te bestellen zijn, maar ik hou het in mijn achterhoofd. Die Pomegranate Green Tea enPassionfruit Guava lijken me wel een goede spa voor mijn haar :-)

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 1 augustus 2011 at 15:26

  Ziet er goed uit! Ik had nog niet eerder van het merk gehoord, ik ga hem onthouden. Ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe eco merken.

 • Avatar van Jeske
  Reply Jeske 1 augustus 2011 at 13:57

  De geuren klinken wel goed.

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 1 augustus 2011 at 11:53

  Klinkt erg lekker :)

 • Avatar van Noelle
  Reply Noelle 1 augustus 2011 at 10:21

  Erg leuk! Wel een beetje prijzig (ook de verzendkosten) maar het zou het zeker waard zijn. Alleen wel heel erg jammer dat ze de blauwe versie (Moroccan Argan Oil) niet verkopen ;( Die koop ik namelijk altijd in Amerika. Dat wordt dus blijven importeren op vakantie.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 augustus 2011 at 16:11

   Ik hoop ook zeker dat ze snel meer soorten in het assortiment gaan opnemen, de Morrocan Oil serie spreekt mij namelijk ook heel erg aan ^^

   • Avatar van Noelle
    Reply Noelle 1 augustus 2011 at 16:25

    Ik denk dat die lijn ook heel goed zou lopen hier in de Benelux! Fingers crossed :)

 • Avatar van Jill
  Reply Jill 1 augustus 2011 at 09:27

  Klinkt heerlijk ! Die wil ik zeker eens uitproberen.

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 1 augustus 2011 at 08:38

  Dat ziet er leuk uit, staat alleen al leuk op de badkamerplank :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.