Fashion

Plus Size Weekly #2

25 augustus 2011


Sinds kort bestaat er deze nieuwe rubriek binnen Curvacious waarin ik meerdere items die te maken hebben met ‘plus size’ combineer tot een lekker uitgebreid artikel voor alle curvy ladies. Vandaag gaat er een shout-out te zien zijn naar enkele Nederlandse vrouwen die in de Grazia stonden, een leuke plus size webshop, mooie campagnefoto’s en natuurlijk een plus size blog die ik in de spotlight zet.


Plus Size in de media
Allereerst vind ik het echt geweldig dat de Nederlandse Grazia de aandacht heeft gegeven aan Full Figured Fashionista’s en daar in totaal 4 pagina’s aan heeft besteedt. De vrouwen op deze pagina zijn er waar ik regelmatig contact mee heb en daarom wil ik Marij Budde, Jagaira Hagendijk, Els Sprenkeling, Mayra de Wilde en Nefferth Bernadina in het zonnetje zetten voor het model staan. De styling van de kleding is gedaan door Els Sprenkeling. Jullie hebben veel van bovenstaande namen al eerder langs zien komen op Curvacious. Dit is weer een stap dichterbij tot meer curves in de media! *thumbs up!*

LittleWoods Europe
Een webwinkel waar ik sinds kort eigen ervaring mee heb is LittleWoods Europe. Je kan hier echt leuke en betaalbare kleding vinden tot en met maat 60. De betaling gaat eenvoudig via PayPal of creditcard, je betaald slechts €5,00 verzendkosten en hebt je bestelling binnen een week in huis. Ik heb hier 2 broeken besteld en deze waren boven mijn verwachting van kwaliteit en snit. Het is voor mij namelijk best pittig om mooi zittende broeken te vinden en je kan gewoon merken dat er bij de broeken uit deze webwinkel is gelet op de pasvorm. De taille zit mooi op de buik en valt daardoor mooi over enig rolletje ;-) heen, zonder er oncharmant onder te knellen of te hoog in de maag te drukken.

Van de afbeelding hierboven vind ik het lederlook topje erg leuk en stoer om mee te combineren, heeft het jurkje een goede lengte inclusief mouwtjes om de bovenarmen te bedekken en een charmante snit voor de vollere figueren & het vestje van de eerste foto is zowat met elke outfit te combineren om het net wat meer gekleed te maken, mooi! ^^ LittleWoodsEurope.com

Blog to be Alive
De blog die ik vandaag in het zonnetje wil zetten is die van de Belgische Valerie, die sinds 2007 over plus size fashion blogt. Ze wilt laten zien dat je met een maat meer er ook goed uit kan zien en dat doet ze door middel van tips en outfitposts. Ze schrijft in het Frans en Engels, maar is toch goed te volgen door de duidelijke afbeeldingen en foto’s. Ik vind haar kledingstijl persoonlijk erg leuk, ze ziet er altijd classy en goedgekleed uit met een eigen touch in de accessoires en/of schoenen. Neem zeker eens een kijkje op haar blog voor mooie outfits en inspiratie. BlogtobeAlive.com


Evans Collection
Als laatste item van vandaag wilde ik graag alvast enkele campagnefoto’s laten zien van de nieuwe Evans COLLECTION die vanaf eind september verkrijgbaar zal gaan zijn. Ik heb al vaker over Evans geschreven en heb er ook regelmatig zelf besteld. Ik vind de nieuwe collectie er alvast erg mooi en luxe uit zien, ik ben benieuwd naar de totale collectie en prijzen. Daar ga ik jullie natuurlijk van op de hoogte houden. De wijnrode kleur is een trendkleur die we dit najaar/winter veel terug gaan zien en het is zeker een kleur die aan mij besteed is, love it! Evans.co.uk

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 29 augustus 2011 at 08:36

  Wat leuk dat Grazia er aandacht aan besteed heeft. :) De webshop ga ik zo gelijk even bekijken. ;)

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 26 augustus 2011 at 12:54

  Super! Mooie foto’s in de grazia!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 25 augustus 2011 at 17:41

  Bedankt voor de tips!

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 25 augustus 2011 at 16:46

  stoer hoor :D echt leuk om te lezen altijd

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 25 augustus 2011 at 15:21

  Wat een leuke outfits.
  Liefs,xxxx

 • Avatar van Arantxa
  Reply Arantxa 25 augustus 2011 at 14:41

  Die laatste wijnrode rok is echt ge-wel-dig. Moet ik hebben!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 augustus 2011 at 15:49

   Hij zal je prachtig staan denk ik zo, die kleur vind ik echt MOOI <3

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 25 augustus 2011 at 11:12

  Mooie kledij !

 • Avatar van Jagaira
  Reply Jagaira 25 augustus 2011 at 10:37

  Lieve Desiree,

  Wat super lief dat je ons zo in een artikel plaats……….
  Dank je wel daarvoor…..

  Dikke kus

  Jagaira

 • Avatar van Blog to be Alive
  Reply Blog to be Alive 25 augustus 2011 at 10:16

  Bedankt for “the spotlight” Desirée! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 augustus 2011 at 10:53

   Graag gedaan, leuk dat je een reactie achter laat :-)

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 25 augustus 2011 at 09:54

  Ik heb het artikel ook in de Grazia gezien (de reden dat ik hem kocht ;)). Erg leuk!

 • Avatar van Martina
  Reply Martina 25 augustus 2011 at 08:38

  Ik las het artikel ook in de Grazia! Echt super dat ze daar ook eindelijk eens wat meer mee doen. En de plus size dames zien er ook prachtig uit!:)

 • Avatar van Marij
  Reply Marij 25 augustus 2011 at 08:35

  Dear Desirée,

  Thnx voor het mooie artikel!! :)
  Je bent een lieverd!

  xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 augustus 2011 at 10:53

   Graag gedaan hun’! X

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 25 augustus 2011 at 07:29

  Wat een super leuke blog van Valerie! Het valt me alleen gelijk op dat ze nergens in de camera kijkt >_< Mooie jurken heeft ze zeg ♥

 • Avatar van Missglitterss
  Reply Missglitterss 25 augustus 2011 at 00:21

  Heel leuk artikel.
  Zelf als plus size ben ik blij dat er ook eens vrouwen met een maatje meer in de bladen staan.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.