Beauty

Serious Booty Buffer – Rose

21 augustus 2011


De komende tijd gaan er enkele reviews voorbij komen van producten van The Beauty Bakery, de webwinkel van Angel waar ik niet lang geleden nog over schreef (klik hier voor dat artikel). Ik kreeg een pakketje vol heerlijk ruikende producten en ga jullie hier alles over vertellen. Vandaag begin ik met de Serious Booty Buffer in een hartvorm met de naam en geur Rose. Kijk mee voor meer foto’s en mijn mening.

“De handgemaakte zeep in deze buffer is gemaakt met rozenwater. Rozenwater zorgt voor een heerlijk zachte en frisse huid en helpt goed tegen rode vlekjes en oneffenheden. Verder zijn in de zeep de beste verzorgende ingrediënten gebruikt als jojobaolie, zoete amandelolie, rijstolie en kokosolie. Jojobaolie en zoete amandelolie werken samen als een intensief verzorgende moisturizer en werken daarom goed bij een zeer droge huid. Rijstolie wordt over de hele wereld erkend als ‘gezondheidsolie’. Het barst namelijk van de vitaminen, mineralen en natuurlijke antioxidanten. Voor het stevige scrubwerk is hier de uitvinding van de eeuw! Een total body scrubber gemaakt van natuurlijke loofah met van binnen een rijke, romige handgemaakte mango zeep. De scrubber verwijdert de dode huidcellen, haalt de frisse gezonde kleur van je huid naar boven en geven je die heerlijk zachte bootyliscious billen, benen en alles wat onweerstaanbaar zacht moet aanvoelen! De overload essentiële oliën in de zeep maken je huidje glad, zacht en supersexy.”

Wat kan ik aan bovenstaande tekst van de webshop zelf nog toevoegen? Dat is echt een groot pluspunt, alles wordt tot in de kleinste detail omschreven op een erg leuke manier en maakt je (mij in ieder geval wel) helemaal nieuwsgierig naar het product. Door het handige bandje aan de achterkant kan je hier je vingers doorheen doen (zie de foto hieronder) en heb je een stevige houvast om goed in de weer te gaan voor een stevige scrubbeurt. Want ja, dat is het zeker: een flinke, stevige schrobbeurt. Ik moet met mijn droge en gevoelige huidje wel rustig aan doen maar eenmaal afgedroogd was ik weer babyzacht! Het schuim van de zeep in het midden van de buffer schuimt goed en de rozengeur is duidelijk aanwezig, heerlijk! Wel heeft mijn huidje na gebruik een likje bodylotion nodig maar dat vind ik niet erg ^^

Deze Serious Booty Buffer in de geur Rose kost €6,90 en is te koop via TheBeautyBakery.nl. Betalen gaat eenvoudig via iDeal of bankoverschrijving, de verzendkosten bedragen maximaal €6,75 (pakketpost) en je hebt je bestelling binnen enkele dagen leuk verpakt in huis.

Waarmee scrub jij het liefst je lichaam?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 23 augustus 2011 at 13:06

  Klinkt heerlijk :-)

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 22 augustus 2011 at 13:57

  Heb er eentje in de geur mango, nog niet geprobeerd maar lijkt me fijn spul!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 augustus 2011 at 21:40

  Wat een grappig maar fijn product.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 21 augustus 2011 at 20:55

  Wat een geinig product! Leuk dat de zeep erin zit. Lijkt mij ook leuk om weg te geven.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 augustus 2011 at 22:12

   Het maakt inderdaad een erg leuk cadeautje ^^

 • Avatar van kirst
  Reply kirst 21 augustus 2011 at 15:56

  Love it! Klinkt inderdaad wel heel fijn! xxx

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 21 augustus 2011 at 12:11

  Klinkt erg fijn …

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 21 augustus 2011 at 11:10

  apart zeg, maar klinkt wel heel fijn…

 • Avatar van Jill
  Reply Jill 21 augustus 2011 at 11:09

  Lijkt me een heerlijk product. Prachtige webshop ook. Alleen spijtig dat de verzendkosten naar België zo hoog zijn.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 21 augustus 2011 at 10:48

  Lijkt me wel een fijn product, ziet er namelijk goed uit(:

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 21 augustus 2011 at 10:46

  ik ga deze zeker ook eens bestellen want het lijkt me een heel lekker product.
  scrub producten ben ik sowieso wel dol op!

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 21 augustus 2011 at 10:34

  Klinkt heerlijk! Als mijn huidige scrub op is wil ik deze wel eens proberen :)

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 21 augustus 2011 at 09:54

  dat klinkt heerlijk! Al ben ik niet zo’n fan van rozengeur, ik ga kijken of er een andere lekkere geur bijzit ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 augustus 2011 at 22:12

   Er zijn veel geuren en vormen, vast ook iets voor jou? :-)

 • Avatar van Noelle
  Reply Noelle 21 augustus 2011 at 08:39

  Klinkt echt heerlijk. Ik gebruik sinds een paar weken ook TBB producten en ben verliefd erop! Bij mijn volgende bestelling ga ik deze ook maar erbij gooien!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 augustus 2011 at 22:11

   Het is ook echt zo’n lekker snoepwinkeltje he ^^

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 21 augustus 2011 at 02:22

  Hij is leuk! Zelf scrub ik vaak het liefst gewoon met een bodyscrub en blote handen. Al wil ik heel af en toe wel een handschoen gebruiken.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 21 augustus 2011 at 00:44

  Ziet er goed uit ^_^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.