Beauty

The Body Shop body butter duo Macadamia

20 augustus 2011


Sinds kort kan je bij The Body Shop een nieuw product vinden, de body butter duo’s die er in 4 soorten is: Sweet Pea, Vanilla, Floral Acai en Macadamia. Deze laatste versie kreeg ik alweer even geleden binnen en heb ik uitvoerig uitgeprobeerd. Kijk mee voor meer informatie over deze butters, foto’s, ingrediëntinformatie en natuurlijk mijn mening erover.

Sommige delen van je lichaam zijn nu eenmaal wat droger dan andere delen en daarom zit er in deze pot een intensieve verzorgende bodycrème voor de droge huid èn een lichte verzorgende bodycrème voor de normale huid. Zo kan je je hele lichaam geven wat het nodig heeft qua hydratatie: handig! De verpakking is volledig recyclebaar en de inhoud zit vol heerlijke ingrediënten om je huid goed te verzorgen.

“Als je van notengeur houdt, verwen je huid dan met de nieuwe Macadamia Body Butter Duo. De macadamiaboom is afkomstig uit Australië en de olie wordt op traditionele wijze uit de noot gewonnen en daarna gefilterd en geraffineerd. De olie die zo verkregen wordt, wordt snel door de huid opgenomen. Verwen je huid met deze zoete, notige Body Butter Duo!”

Je kan zo al goed het verschil in textuur zien, maar op de foto’s hierna zie je het verschil pas echt goed. Een ideale mix van een stevige boterige substantie en een lekkere smeerbare lotion naast elkaar. De volgende ingrediënten zitten onder andere in deze Macadamia variant: water, sheaboter, cacaoboter, glycerine, bijenwas, soja olie, babassu olie, paranoot olie, zoete amandelolie en macadamia olie. Een perfecte combinatie voor mijn droge huidje en de geur is heerlijk!

De dikke substantie vind ik perfect voor mijn onderbenen, bovenarmen en de droge plekjes als nagelriemen, knieën, ellebogen etc. De dunnere substantie is alsnog lekker voedend en gebruik ik op de andere plekken op mijn lichaam. En de geur blijft heerlijk lang ruiken ♥ In de pot zit in totaal 200ml, dus 100ml per kant en doordat het zuinig smeert kan ik daar een lekkere tijd mee vooruit. Ok, het kan misschien een nadeel zijn als je de ene kant echt veel meer gebruikt dan de andere (want dan zit je op een gegeven moment met een halflege pot) maar aan de andere kant… Maakt dat nou echt uit? ;-) Voor mij niet in ieder geval. Ik ben fan!

The Body Shop body butter duo’s zijn verkrijgbaar via TheBodyShop.nl en natuurlijk in de fysieke winkels die verspreid door het land te vinden zijn. De duo’s kosten online €17,00 maar zijn nu tijdelijk met 20% korting verkrijgbaar voor €13,60 per stuk.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 23 augustus 2011 at 08:49

  Klinkt goed, ik denk dat ik hem ook ga uitproberen. Zelf heb ik van de bodyshop een voetencreme, ik heb nogal last van kloven. Dat is eigenlijk de enige die goed werkt bij mij, maar helaas gaat hij er uit bij de Bodyshop.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 21 augustus 2011 at 11:38

  Dit klinkt inderdaad heerlijk. Ook mijn (boven)armen hebben vaak droge plekken.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 20 augustus 2011 at 23:17

  Deze lijkt mij heerlijk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 20 augustus 2011 at 21:25

  Jamjamjam macademianootjes voor op mijn huid! klinkt goed :)

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 20 augustus 2011 at 21:24

  Ik ga volgend weekend beautyshoppen met meiden van mn forum en zo’n duo staat absoluut op mijn lijstje, hij lijkt me echt heerlijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 augustus 2011 at 22:14

   Wat gezellig! Alvast veel shopplezier toegewenst :-)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 20 augustus 2011 at 12:53

  Ik heb hem ook, in dezelfde geur. Ik vind hem heerlijk;D

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 20 augustus 2011 at 11:36

  Ik heb laatste de Sweet Pea gekocht toen we allemaal in Utrecht waren ;) Ik hou enorm van dat geurtje en heb in Amerika heel wat Sweetpea producten bij Bath & Bodyworks gekocht dit jaar. En was dus meteen benieuwd naar dit setje smeerseltjes toen ik hoorde dat ze deze geur had. En verdomd het valt me absoluut niet tegen, lekker zacht en zoet. Yummeh!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 20 augustus 2011 at 09:50

  Dat is toch wel ideaal voor mij… Mijn armen e.d. zijn niet zo heel droog, maar mijn ellebogen lijken wel van schuurpapier! Handige combi ♥

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 20 augustus 2011 at 09:49

  ze lijken me echt super fijn!

 • Avatar van Jill
  Reply Jill 20 augustus 2011 at 08:57

  Best wel een origineel product. Wel wat prijzig maar daar is de korting dan weer goed voor :)

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 20 augustus 2011 at 01:18

  Heb ook een duo bodybutter maar dan in Floral Acia, echt een fijne geur :)

 • Avatar van Şeyma
  Reply Şeyma 20 augustus 2011 at 01:10

  Heb ik laatst nog aan geroken! Ik vond ze alle vier heerlijk ruiken en heb dus geen keuze kunnen maken. Binnenkort moet ik er toch maar één gaan halen. Tot wanneer is de kortingsactie eigenlijk geldig?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 augustus 2011 at 09:11

   Hi Seyma, tot wanneer deze korting geldig is kan ik helaas niet vinden…

  • Avatar van Jo-Ann
   Reply Jo-Ann 29 augustus 2011 at 17:12

   Deze is tot en met 31 augustus….nog twee dagen dus ;-)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 20 augustus 2011 at 00:55

  Ze lijken me wel handig! Al denk ik dat ik deze geur niet zo lekker zal vinden.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.