Beauty

Trind Perfect System #1 + nieuwtje!

17 augustus 2011


Vandaag wil ik jullie alles gaan vertellen over het Trind Perfect System. Iets waarvan ik zelf al vaker gehoord heb en nu zelf uitgebreid ga testen. Een nagelkuur waarmee je in 2 weken tijd perfecte nagels, nagelriemen en handen moet krijgen. Ik ben heel erg benieuwd! Kijk mee voor meer informatie, foto’s van de producten, mijn nagels voor en na een 1e behandeling en een leuk nieuwtje van ditzelfde merk.


De complete set wordt geleverd in een mooie doos waarin 6 verschillende producten zitten die geschikt zijn voor alle nagel- en huidtypen. De producten die erin zitten zijn: Cuticle Remover inclusief 2 Manicure Sticks, Cuticle Balsam, Nail Magic Buffer, Nail Balsam, Nail Repair Natural en Hand Repair. Zoals je ziet zijn het dus producten voor de nagels, nagelriemen en handen inclusief de benodigde accessoires.

Als eerste gebruik je de Cuticle Remover voor het verwijderen van vastgegroeide nagelriemen. Deze belemmeren namelijk de groei van de nagels. Je brengt dit product aan op de nagelriemen, laat het een paar minuten intrekken en je kan vervolgens met de Manicure Sticks de overtollige en vastgegroeide nagelriemen verwijderen. Deze stap gebruik je eens per 2-4 weken.

Als 2e stap gebruik je de Cuticle Balsam, wat een hydraterende verzorging is voor de nagelriemen. Dit product breng je dagelijks aan op je nagelriemen, inclusief verharde huid naast de nagels, laat je 2 minuten intrekken en masseer je verder in op de nagelriemen tot ze helemaal droog zijn. Deze stap doe je elke dag.

Als 3e stap gebruik je de Nail Magic Buffer waarmee je de aanmaak van natuurlijk nagelvocht stimuleert. Je begint met de zwarte zijde over je nagel waarmee je het toplaagje van de nagel verwijdert, vervolgens doe je ditzelfde met de witte zijde waardoor de aanmaak van nagelvocht wordt gestimuleerd en daarna ga je met de grijze achterkant van de vijl over de nagels waardoor het nagelvocht over je nagel verdeeld wordt. Fijne ribbeltjes en imperfecties in je nagels zijn zo weggehaald en ze krijgen een mooie glans. Deze stap doe je eens per 4 weken.

Als 4e stap gebruik je de Nail Balsam, wat een hydraterende verzorging voor de nagels biedt zodat ze minder snel gaan splijten of scheuren. Je brengt dit product aan, wacht vervolgens 2 minuutjes en masseert de rest zachtjes in op de nagels tot het compleet droog is. Deze stap doe je de eerste 2 weken dagelijks en erna elke keer voor je een nieuwe nagellak aanbrengt.

Stap nummer 5 is het aanbrengen van de Nail Repair, een nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt. Het zorgt er ook voor dat je nagels niet uitdrogen, gaat verkleuring tegen en de unieke eiwitmoleculen in de nagel zullen stevig aan elkaar gekoppeld worden waardoor een stevige basis wordt gecreëerd. De eerste 2 weken breng je deze stap dagelijks aan (vergeet niet telkens het laagje van de dag ervoor met acetonvrije nagelakremover te verwijderen!) en daarna breng je elke 2 weken een laagje aan of gebruik je de Nail Repair als basecoat onder een kleurlak.

Als laatte stap gebruik je dagelijks de Hand Repair. Dit is geen gewone handcrème, de duo-liposomen technologie helpt de huid met de aanmaal van vitamine F. Dit is de bouwsteen voor de productie van nieuwe huidcellen van betere kwaliteit. De crème trekt snel in en laat geen vettig laagje achter.

De komende 2 weken zullen voor mij dus de belangrijkste weken zijn op weg naar perfect verzorgde handen, nagelriemen en nagels. Hieronder een foto van mijn kale nagels voor de 1e behandeling. Ik heb jarenlang nagels gebeten, nu ook al jaren niet meer, maar ik bijt wel aan de velletjes naast mijn nagels. Een tic waar ik echt mee moet stoppen en dat ga ik vanaf nu ook proberen! Mijn nagels splijten en breken snel, er zit verkleuring op van nagellak (ondanks het gebruik van een basecoat) en ze zien er gewoon onverzorgd uit…

Zie hieronder de foto van mijn nagels na de 1e behandeling, is dit geen ontiegelijk verschil al? Het geheel ziet er gewoon verzorgder en minder ruw uit.

Het Trind Perfect System kost als set €39,95 waarin je alle bovenstaande fullsize producten krijgt. Voor meer informatie en de webwinkel kan je een kijkje nemen op Trind.com. Ik ben heel benieuwd hoe de foto zal zijn na 2 weken netjes de stappen volgen. Ik ga jullie zeker op de hoogte houden!


Mochten jouw nagels nu ook wat extra’s nodig hebben dan is er naast het Perfect System ook de nieuwe Keratin Treatment, een set van 2 producten (€17,95) die ervoor zorgen dat de nagel herstructueert en weer sterk en gezond maakt. Dit biedt een unieke oplossing voor beschadigde en gevoelige nagels door het gebruik van kunstnagels of andere beschadigingen van buitenaf. De producten gebruik je als kuur van 4 tot 6 weken waarna wordt aangeraden over te stappen op het Perfect System om de nagels in topconditie te houden. Naast de webwinkel van Trind zijn de producten ook verkrijgbaar bij Etos, DA en Douglas.

Heb jij ervaring met het Trind Perfect System of andere producten van dit merk?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 31 augustus 2011 at 13:50

  Ziet er goed uit zeg! Gelukkig zijn mijn nagelriemen nu heel gezond en mijn nagels sterk, maar wat je net tweette over die beautycase met Trind set klinkt ook wel erg goed…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 14:49

   Ja het is een erg aantrekkelijke actie voor als je twijfelt over deze set. Heb je het nieuwe artikel van vandaag ook gezien met de update na 2 weken gebruik van de set? x

 • Avatar van BeautyNailsFun
  Reply BeautyNailsFun 19 augustus 2011 at 15:32

  Deze producten zijn echt zooo fijn! Ze hebben echt mijn nagels gered! ;)

 • Avatar van roos
  Reply roos 18 augustus 2011 at 16:19

  Het lijkt me echt super fijn!

 • Avatar van Annelien
  Reply Annelien 17 augustus 2011 at 21:57

  Heerlijke producten vind ik dit! Alleen de nagellak remover viel mij tegen (los te koop). Mijn wijsvinger nagels waren altijd veel slapper dan de rest van mijn nagels. Na het gebruik van deze producten zijn nu al mijn nagels mooi, lang en sterk :) Mijn nagels werden er trouwens ook witter van!

 • Avatar van robin
  Reply robin 17 augustus 2011 at 21:27

  je nagels en handen zien er al een stuk mooier uit!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 17 augustus 2011 at 21:15

  Ik ben fan van Trind, gebruik het nu bijna een jaar (de balsem en de nailrepair). Kan niet meer zonder! Het houdt mn nagels sterk en gezond, ECHT!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 17 augustus 2011 at 20:02

  Ik wil dit ook nog eens echt gaan aanschaffen. Het zou mijn nagels zo goed doen. Leuke review.
  Liefs, xxx

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 17 augustus 2011 at 19:39

  geen ervaring ermee, wat een verschil al zeg….
  Ik ga ook zeker eens kijken om de set aan te schaffen. Ben benieuwd hoe het over 2 weken met je nagels is

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 17 augustus 2011 at 16:48

  Ik baal echt dat het zo’n dure set is anders had ik hem zeker gekocht.

 • Avatar van Jill
  Reply Jill 17 augustus 2011 at 15:51

  Ik heb 2 jaar lang gelnagels gedragen en mijn nagels waren er heel erg aan toe. Met Trind zijn ze er helemaal bovenop gekomen. Mijn nagels zijn nu mooi sterk. Ik had online de set besteld. Spijtig genoeg is mijn nail repair op en ik vind het nogal duur om enkel die te bestellen (rond de €20). Ben wel heel benieuwd naar het nieuwe setje !

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 17 augustus 2011 at 13:55

  Het helpt echt super goed dit stappen plan. Een jaar geleden voor het eerst mee in aanmerking gekomen en sindsdien gebruik ik niks anders meer! Altijd gebruik ik voordat ik mijn nagelslak de nailbalsem en daarna als base coat de nail repair en mijn nagels zijn nu gewoon perfect en blijven dat! Zeker een aanrader!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 17 augustus 2011 at 12:02

  Dit lijkt me echt ideaal om je nagels weer sterk mee te maken

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 17 augustus 2011 at 10:49

  Trind producten zijn erg fijn, ik heb een hele tijd alleen de Nail Repair gebruikt en daar kreeg ik alleen al mooie nagels van.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 17 augustus 2011 at 10:49

  Mijn nagels kunnen dit ook wel gebruiken, want mijn nagels zijn op dit moment echt een mess :(

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 17 augustus 2011 at 10:33

  Ik heb de perfect system van trind al lang op mijn lijstje staan, telkens koop ik het niet omdat ik niet weet of het werkt. Ik ben erg benieuwd naar jou resultaten. De eerste behandeling heeft in elk geval al veel goeds gedaan, zo te zien.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 17 augustus 2011 at 10:01

  I love Trind! <3
  Ik wil ook weer het Perfect System aanschaffen, mis het! Maar eerst nog even sparen haha!

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 17 augustus 2011 at 09:50

  Wat ziet het er allemaal ook prachtig uit hè, ook de prachtige, luxe doos die je bij de set krijgt. En je nagels zien er inderdaad al veel beter uit na de eerste behandeling! Oh en wat betreft die velletjes? Ik heb het jaren gedaan en in heel erge mate, maar het is me gelukt om ermee te stoppen, heel af en toe gaat het even mis, maar over het algemeen doe ik het niet meer! Succes!

 • Avatar van ValleyDollBB
  Reply ValleyDollBB 17 augustus 2011 at 09:23

  Als mij no buy over is koop ik deze zeker ook. Mijn nagels zien er zo slecht uit ! Het is idd al een heel verschil na een eerste keer, super ! Dat wil zeggen dat het werkt he ;-)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 17 augustus 2011 at 09:13

  Ik gebruik Trind eigenlijk nooit, maar wat een wereld van een verschil geven deze producten zeg!
  Ben erg benieuwd naar deze producten.. misschien moet ik het toch maar is proberen

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 17 augustus 2011 at 00:33

  Mijn nagels knappen er ook altijd enorm van op! Ben benieuwd naar het nieuwe setje …

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 17 augustus 2011 at 00:19

  Ik gebruik trind al zeker meer als een jaar. Ik ben het gaan gebruiken aangezien ik heel veel positieve reviewszag, en ik beet heel erg mijn nagels. Nu gebruik ik het nog steeds( soms heb ik periodes gehad dat ik het niet deed) en je merkt echt verschil, je nagels groeien sneller , ze zien er verzorgd uit, en ze voelen ook verzorgd aan. Ja, ik ben zeker een groot fan van trind(:

 • Avatar van Velaija
  Reply Velaija 17 augustus 2011 at 00:17

  Ik ben een tijdje geleden ook deze kuur van Trind gestart! Mijn nagels waren altijd kort, lelijk en spleten snel, maar nu zijn mijn nagels uitzonderlijk lang, sterk en mooi! Ik weet niet of het komt door trind, of door het feit dat je ze regelmatig verzorgt en netjes bijhoudt, maar het verschil mag er zeker wezen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.