Beauty

Trind Perfect System #2

31 augustus 2011


We zijn nu precies 2 weken verder nadat ik begonnen ben met het Trind Perfect System. Vandaag ga ik jullie vertellen hoe de afgelopen weken zijn verlopen, geef ik een review van de producten èn laat ik natuurlijk het resultaat zien! Misschien is het handig om voor het volledige beeld eerst het vorige artikel te lezen: klik hier. Benieuwd of ik tevreden ben en of mijn nagels en nagelriemen er beter uitzien?

Dit waren mijn nagels voor de eerste behandeling. Je ziet verkleurigen op de nagels, ietwat gelige nagelrandjes, droge nagelriemen, veel velletjes langs de nagels, ribbels en het geheel maakt gewoon een onverzorgde indruk. Op dat moment kreeg ik het Trind Perfect System binnen en deed ik er de volgende stappen uit:

1. Cuticle Remover om de vaste velletjes en nagelriemen te verwijderen samen met de Manicure Sticks
2. met de vijl in 3 stappen het oppervlak egaal maken en in vorm vijlen van de nagels
3. Cuticle Balsam gebruiken op de nagelriemen en velletjes langs de nagels
4. Nail Balsam gebruiken op de nagels
5. Nail Repair gebruiken op de nagels
6. Hand Repair gebruiken op de handen.

Als je alles wilt lezen over de verschillende stappen en producten? In dit artikel ga ik daar uitgebreid op in.

Na die eerste behandeling die ongeveer een kwartiertje in beslag nam zagen mijn nagels er dus al zo als op bovenstaande foto uit, wat een verschil! Natuurlijk zijn nog niet al mijn probleempjes verholpen en daarom heb ik 2 weken strikt het programma volgehouden. Dat betekende dat ik elke dag onderstaande stappen deed:

1. nagellak verwijderen met acetonvrije nagellakremover
2. Cuticle Balsam aanbrengen op nagelriemen en velletjes ernaast
3. Nail Balsam aanbrengen op de nagels
4. Nail Repair aanbrengen op de nagels
5. Hand Repair aanbrengen op de handen.

Dit duurt per dag ongeveer 5 minuutjes en dat lijkt me in elk schema wel in te passen. De producten werken allemaal erg goed, precies zoals ze omschreven worden in het boekje wat je bij het systeem krijgt. De producten zijn ook zuinig in gebruik merk ik na elke dag gebruik voor 2 weken lang, dit kan je amper aan de flesjes zien! De geur van de producten is ook prettig en ik heb geen enkel moment last gehad van pijnlijke of zeurende nagels. En dan nu het resultaat na 2 weken… *tromgeroffel*….

Ik ben echt enorm te spreken over dit resultaat, ziet dat er niet echt superveelbeter uit dan de 1e nagelfoto’s van vóór het Perfect System? Mijn nagelriemen en de velletjes eromheen zien er al een heel stuk minder droog en beter gevoed uit, mijn nagels zijn glad, het nagelrandje is een heel stuk witter en bovenal valt het me op hoeveel ze gegroeid zijn in die 2 weekjes. WOW! En als laatste klapper: geen enkele nagel is afgebroken. Dat is voor mij echt uitzonderlijk, aangezien ze altijd breken als ik ze ietsjes langer heb dan normaal (en dus korter dan bovenstaande foto). Ik ben enorm tevreden en ga het dan ook zeker netjes bijhouden vanaf nu.

Helaas moet ik vanwege mijn massagewerkzaamheden nu wel echt de nagels een heel stukje inkorten, maar ik vind het geweldig om te weten dat ik met dit systeem binnen 2 weken weer mooie lange nagels kan krijgen ^^

Het Trind Perfect System kost als set €39,95 waarin je alle bovenstaande fullsize producten krijgt. Voor meer informatie en de webwinkel kan je een kijkje nemen op Trind.com.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 5 september 2011 at 09:08

  De Perfect System Set heeft ook een eigen website ben ik onlangs achter gekomen. Op http://www.perfect-system-set.nl kun je de set bestellen ZONDER dat je er verzendkosten hoeft te betalen. Het schijnt dat de website eigendom is van dezelfde eigenaar als de Trind Set Webshop. Staat links onderin op de website. Ik heb de set daar besteld en had um de volgende dag in huis. Feit is dat ik dus ook zo te spreken ben over de set. Het lijkt wel een tovermiddel. :o). Voor 10,00 euro minder hebben ze trouwens sinds afgelopen week ook de Geschenkset. (alleen in de Trind Set Webshop) De flesjes zijn even groot als de normale set. Alleen de tube crème is een stuk kleiner.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 2 september 2011 at 16:42

  Wow Dees, wat zien je nagels er nu mooi uit! Echt een fantastisch resultaat!

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 1 september 2011 at 10:28

  Echt geweldige producten, ik kan niet meer zonder!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 1 september 2011 at 01:41

  Wauw, dat ziet er goed uit :O

 • Avatar van priscella
  Reply priscella 31 augustus 2011 at 23:18

  Wauw wat zijn je nagels en riemen mooi geworden zeg echt prachtig!
  Ik heb zelf de cuticle Balsem en Nail Balsem en de repair wil de rest ook nog kopen en de kuur volgen mijn nagels zijn op dit moment erg slecht heb last van bladerende nagels en nagellak chipt snel dus hopelijk worden mijn nagels weer gezond en mooi
  Weet alleen niet als ik het 2 weken vol ga houden aangezien ik altijd nagellak op heb*zucht*

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 31 augustus 2011 at 22:47

  Ziet er goed uit! Al vind ik de prijs hoog, maar als het zo goed werkt… hmmmm toch maar eens over nadenken :)

 • Avatar van Annelien
  Reply Annelien 31 augustus 2011 at 21:23

  Ja het resultaat is fantastisch! Ik ben zelf ook erg blij met het setje, het verschil is zo groot. Ik leg elke keer weer die 13 euro neer voor de nail repair, het is het gewoon waard <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 22:26

   Dat kan ik me, nu ik de producten ken, ook zeker indenken dat je het er dan graag voor over hebt :-)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 31 augustus 2011 at 21:18

  Fijn resultaat! Ik moet m’n setje ook maar is vaker gebruiken!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 31 augustus 2011 at 15:06

  Ik heb zolang over de aanschaf van dit lopen nadenken. Maar als ik het resultaat nu zie, wauw. Misschien als ik een beetje heb gespaard dat ik het dan toch ook aanschaf.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 15:08

   Binnenkort is de set bij Douglas verkrijgbaar voor €29,95 in een mooie beautycase ^^

 • Avatar van Elyne
  Reply Elyne 31 augustus 2011 at 14:53

  Heel erg mooie nagels heb je gekregen zeg! Ik denk dat ik het ook maar eens moet gaan proberen, ik vind de prijs nog goed meevallen en zeker als je er zo’n goed resultaat mee boekt – alleen even kijken of ze naar België ook versturen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 14:57

   Ik vind het zelf ook meevallen, je krijgt er een boel producten voor. Maar… Binnenkort kan je bij de Nederlandse Douglas de set in een mooie beautycase halen voor slechts €29,95. Scheelt weer een tientje ;-)

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 31 augustus 2011 at 14:43

  Wat een mooi verschil, Dees! werkt duidelijk wel dus :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 14:48

   Ja, de foto’s liegen er niet om denk ik zo. Ben er erg happy mee ^^

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 31 augustus 2011 at 14:19

  Wauw wat een verschil! ziet er goed uit! :D

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 31 augustus 2011 at 13:53

  wow! geweldig resultaat!
  nu wat langer en ze zijn helemaal top!
  xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 14:48

   Helaas moet ik ze wel korter maken vanwege mijn werk..

   • Avatar van Karen
    Reply Karen 31 augustus 2011 at 16:15

    jammer :(
    maar dan heb je nu wel iniedergeval sterke en mooie nagels :D
    xx

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 31 augustus 2011 at 13:17

  oh wauw dat is zeker een hele verbetering!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 31 augustus 2011 at 13:12

  Mooi resultaat ! Ik heb het setje en ben er ook supertevreden van ! De nail repair gebruik ik normaal gezien nog een 2 à 3-tal keer per week onder mijn basecoat maar spijtig genoeg is hij op en apart niet zo gemakkelijk te vinden.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 31 augustus 2011 at 13:12

  Ik hou van deze set, ik wil ‘m ook weer!

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 31 augustus 2011 at 12:59

  Dat zijn inderdaad mooie nageltjes geworden!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 31 augustus 2011 at 11:31

  Wauw! Dat is zeker een verschil! Ziet er goed uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 11:53

   Ik zit ook echt de hele tijd naar mijn nagels te kijken, zo pretty en verzorgd ^^

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 31 augustus 2011 at 11:14

  Ik ben er ook dol op, het heeft mij echt geholpen om van mijn nagelbijten af te komen;D

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 31 augustus 2011 at 10:46

  wow dat ziet er wel heel goed uit… ik wil ook zeker kijken voor het trint systeem…

 • Avatar van theartismakeup
  Reply theartismakeup 31 augustus 2011 at 10:19

  super spul he :D ik heb het zelf ook en merk ook altijd verschil als ik het gebruikt heb, nu ik dit zie moet ik maar weer eens aan de slag denk ik met trind ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 11:52

   Ik hoop dat ik het ook netjes bij kan houden, anders is één blik naar dit artikel zeker een reminder voor mijzelf ;-)

 • Avatar van JolienM
  Reply JolienM 31 augustus 2011 at 09:43

  Wat een verschil! Heb een soort van ‘programma’ gevolgd van Herome, maar dat haalde niet zoveel uit als deze!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 31 augustus 2011 at 09:35

  Ik ben hier nu nog nieuwsgieriger naar :)

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 31 augustus 2011 at 09:03

  Je nagels zijn mooi geworden! Wat een verschil… Ik heb de balsem en de nailhardener, maar ik denk dat ik de cuticle balm ook maar ga halen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:40

   Ik vind dat ook zeker een aanrader als je de andere producten al hebt, als ik het verschil merk in mijn nagelriemen en velletjes eromheen dan is het zeker geen overbodige stap :-)

   • Avatar van krulletje
    Reply krulletje 31 augustus 2011 at 11:54

    Ik heb net zo’n nagelriemen als op jouw eerste foto (niet mooi dus). Nu ben ik echt óm!! Jouw artikels kosten me veel geld, hoor ;-)!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 31 augustus 2011 at 08:22

  Oh wow dees! Wat zien je nagels er mooi uit ♥

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:39

   Thanks lady! Ik ben er zelf ook helemaal blij mee ^^

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 31 augustus 2011 at 07:55

  Wouw! Geweldig resultaat!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 31 augustus 2011 at 07:53

  Wat goed zeg, het ziet er inderdaad goed uit. Toch ook maar eens uitproberen. ;)

 • Avatar van BeautyNailsFun
  Reply BeautyNailsFun 31 augustus 2011 at 07:46

  Wat een prachtig resultaat! Ik gebruik ook al een aantal maanden de producten van Trind, en ik merk ook zoveel verschil! Mijn nagels zien er veel beter uit en zijn inmiddels mooi lang gegroeid!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:39

   Ik vind het ook de fijnste/beste producten die ik ooit voor mijn nagels heb gebruikt, het resultaat is gewoon enorm! :-)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 31 augustus 2011 at 00:12

  Yep, dit betekent dat ik dit setje zeker ook ga kopen <3 ik was al op zoek maar nog niet helemaal zeker, maar nu moet ik 't ook hebben hihi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:38

   Haha! Tsja, de foto’s liegen er niet om denk ik zo. Ben heel happy met het resultaat ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.