Beauty

Weleda oliën

30 augustus 2011


Eén van mijn favoriete merken op het gebied van verzorgingsproducten is voor mij Weleda, niet alleen zijn de producten op natuurlijke basis, makkelijk verkrijgbaar en niet heel erg duur, ook hebben ze een geweldige geur en merk ik echt dat dit merk wat doet voor mijn huid. Vanwege mijn achtergrond en drogere huid ben ik vooral fan van de lichaamsoliën van dit merk. Vandaag laat ik 3 hiervan aan jullie zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening.

Granaatappel Regeneratie Olie 100ml, €16,75
Deze olie verzorgt en ondersteunt de rijpere huid door het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering, het reguleren van de vochthuishouding en het stimuleren van celvernieuwing. De olie zit vol antioxidanten die de huid intensief beschermen.

Ok, ik ben dan ‘pas’ 27 en heb ik nog geen rijpere huid, toch vind ik dit een heerlijke olie. Ik gebruik hem na het douchen als mijn huid nog wat vochtig is. Niet alleen heb je op deze manier weinig product nodig omdat het fijner uitsmeert, ook trekt het zo sneller en makkelijker in. Mijn huid voelt hierna zijdezacht aan en krijgt een mooie glans. De ehterische oliën van o.a. neroli, sinaasappel en sandelhout geven het een lekkere geur die perfect is voor de zomer.

Wilde Rozen Olie 100ml, €14,75
Deze olie maakt de huid glad, soepel en zacht en houdt haar veerkrachtig. De olie houdt de vochtbalans op peil en vormt een beschermend laagje op de huid en is rijk aan onverzadigde vetzuren.

Alleen de geur al van deze olie is geweldig, als je tenminste een rozenfan bent zoals ik. Ook deze olie breng ik na het douchen aan als mijn huid nog vochtig is. Hij trekt snel in en laat echt zo’n fluwelen laagje achter op de huid en de geur brengt me compleet in een luxe wellness-stemming. Love it! Lekker om af te wisselen hoe mijn behoefte die dag.

Arnica Massage Olie 100ml, €9,45
Deze olie verwarmt de huid van binnen uit en stimuleert de stofwisseling van de huid en het spierweefsel. Door deze eigenschappen kan je de olie op meerdere manieren gebruiken; de huid soepel houden na het douchen, het voorkomen van striae tijdens de zwangerschap, na voorkomt uitdroging van zonnebaden èn het verwarmt de spieren voor en na het sporten waardoor ze los komen.

Ik vind dit echt de perfecte olie om te gebruiken na het sporten, als ik spierpijn heb, koude voetjes of een vastzittende nek. Een klein beetje is voldoende want het laat zich goed uitsmeren en je voelt bijna direct het verwarmende effect. En dan bedoel ik niet op een tijgerbalsam-achtige manier maar gewoon een lekkere warmte als een fijne knuffel zeg maar. ^^

De producten van Weleda zijn verkrijgbaar bij verschillende gezondheidswinkels, voor meer informatie: Weleda.nl.

Gebruik jij wel eens producten van Weleda? Zo ja, wat is voor jou een echte aanrader?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stephanie86NL
  Reply Stephanie86NL 31 augustus 2011 at 14:26

  Ja hier nog een fan.
  Ik ben vooral fan van de citrus douchegel. Het maakt mijn huid zacht, is een koopje, en ruikt heerlijk verfrissend. Hij ruikt namelijk naar echte citroen! (die van de bodyshop ruikt namelijk echt naar afwasmiddel :-( )

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 31 augustus 2011 at 07:23

  I love love love Weleda :-) Inderdaad, insmeren op de nog vochtige huid en je hebt maar heel weinig nodig en je velletje wordt knuffelzacht. Duindoorn is een van mijn favorieten, heerlijk zonnige geur en kleur :-) & de Arnica om lekker warm te blijven!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:47

   Het enthousiasme springt helemaal uit je reactie, geweldig om te lezen! ^o^

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 30 augustus 2011 at 21:19

  Ik ben helemaal fan van de lavendel lijn! Mmm :-)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 30 augustus 2011 at 19:56

  De Arnica Massage Olie lijkt me heerlijk!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 30 augustus 2011 at 19:53

  Ik heb de dagcremes wel gebruikt, voor de rest nog niet. Misschien dat ik 1 van de olien nu wel een keertje ga proberen.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 30 augustus 2011 at 18:12

  Weleda heeft superlekkere producten, heb in een (heel ver) verleden jarenlang hun dag-en nachtcremes gebruikt. De granaatappel-olie heb ik ook eens gehad, ook heel fijn.

 • Avatar van Marjon
  Reply Marjon 30 augustus 2011 at 16:30

  Ik gebruik zelf van Weleda de reiniginsproducten en amandelcreme. Vind ze (h)eerlijk!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 30 augustus 2011 at 15:04

  Het lijkt mij heerlijk, die massage olie.
  Liefs,x xx

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 30 augustus 2011 at 14:50

  mmm… lijkt me erg lekker!
  xx

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 30 augustus 2011 at 13:44

  Die Arnica olie lijkt mij fijn toe. Sowieso zijn masageoliën fijn.

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 30 augustus 2011 at 13:21

  Ik heb de dagcrème met granaatappel onlangs geprobeerd en die is niet slecht. De olie lijkt me ook wel fijn.

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 30 augustus 2011 at 11:56

  ik gebruik wel eens producten van weleda, ik vind de dagcrèmes wel fijn.
  en ik heb de tandpasta wel eens gehad maar daar was mijn mond niet zo blij mee hehe.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:46

   Vond je mond de smaak niet zo prettig of hoe bedoel je? Ben wel nieuwsgierig nu ^^

   • Avatar van michelle
    Reply michelle 31 augustus 2011 at 12:54

    haha nou de smaak is ook niet lekker nee maar mijn tandvlees ging heel erg irriteren en pijn doen dus dat was niet zo prettig.

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 31 augustus 2011 at 12:55

     Oei, dat is zeker vervelend zeg :-(

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 30 augustus 2011 at 11:20

  Ik vind Weleda heerlijk spul hebben, zelf ben ik enorm fan van de lavendel ontspanningsolie. Heb toevallig afgelopen weekend een setje met 3 mini’s gehaald, die ga ik de komende tijd eens uittesten, ben benieuwd :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:46

   Ik ben benieuwd naar jouw ervaring met de verschillende oliën :-)

 • Avatar van retro-elke
  Reply retro-elke 30 augustus 2011 at 11:05

  Lijken me heerlijke producten! :)

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 30 augustus 2011 at 11:01

  Ik gebruik nooit olie voor mijn lichaam, ben er gewoon niet zo`n fan van. Hoewel jouw beschrijvingen heel fijn klinken, denk ik niet dat ik het snel ga proberen.

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 30 augustus 2011 at 09:42

  ik gebruik het eigenlijk nooit…. Maar ziet er goed uit

 • Avatar van Liv
  Reply Liv 30 augustus 2011 at 09:35

  Hoi Desiree, ik hou ook erg van Weleda en van olien :) voornamelijke gebruik ik haarolie (voor mijn lang droog geverft haar) en olie voor mijn gezicht. Voor mijn licham hou ik ook van olie, alleen doe ik het niet vaak omdat dan altijd mijn PJ, beddegoed en kleding begint ranzig te ruiken (naar oud vet). Heb je een tip voor mij hoe ik dit kan voorkomen? Op vochtige huid insmeren of langer laten intrekken werkt niet echt (oa. omdat ik het te koud krijg ;)). Liefs, liv

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 augustus 2011 at 09:37

   Hi Liv, wat bij mij helpt is als je echt nog vochtig bent een kleine hoeveelheid olie opwarmen in de handen en dan goed verdelen. Je kan eventueel nog een beetje deppen met een handdoek maar zo trekt het bij mij erg snel en goed in. Succes! :-)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 30 augustus 2011 at 08:48

  Dit lijken mij super fijne producten. Ik heb van mezelf een vrij droge huid en vooral na het douchen kan mijn huid nogal trekkerig zijn. Zometeen even een kijkje nemen op de site.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:45

   Bij een droog of trekkerig gevoel kan een lichaamsolie zeker een goede aanvulling zijn na het douchen :-)

 • Avatar van JolienM
  Reply JolienM 30 augustus 2011 at 08:42

  Klinkt heerlijk! De massage olie lijkt me ideaal, vooral voor het verwarmen van de spieren :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 30 augustus 2011 at 07:43

  De granaatappelolie lijkt me heerlijk! Ik houd echt van de olies van weleda, ze verzorgen mijn huidje goed, en beschikken vaak over aangename geuren.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:44

   De geuren zijn inderdaad erg aangenaam, niet zo synthetisch :-)

 • Avatar van Elyne
  Reply Elyne 30 augustus 2011 at 00:39

  Ik zag de Weleda lijn liggen hier in de supermarkt en ik was er wel nieuwsgierig naar ik waarshijnlijk wel eens een flesje menemen van de Arnica massage olie lijkt wel lekker vooral na het werken dan.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 30 augustus 2011 at 00:34

  Klinkt erg goed :D Arnica Massage Olie lijkt me echt heel fijn , inderdaad voor naar het sporten :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.