Beauty

Weleda oliën

30 augustus 2011

weledaolien1small - Weleda oliën
Eén van mijn favoriete merken op het gebied van verzorgingsproducten is voor mij Weleda, niet alleen zijn de producten op natuurlijke basis, makkelijk verkrijgbaar en niet heel erg duur, ook hebben ze een geweldige geur en merk ik echt dat dit merk wat doet voor mijn huid. Vanwege mijn achtergrond en drogere huid ben ik vooral fan van de lichaamsoliën van dit merk. Vandaag laat ik 3 hiervan aan jullie zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening.
weledaolien2 - Weleda oliën
Granaatappel Regeneratie Olie 100ml, €16,75
Deze olie verzorgt en ondersteunt de rijpere huid door het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering, het reguleren van de vochthuishouding en het stimuleren van celvernieuwing. De olie zit vol antioxidanten die de huid intensief beschermen.

Ok, ik ben dan ‘pas’ 27 en heb ik nog geen rijpere huid, toch vind ik dit een heerlijke olie. Ik gebruik hem na het douchen als mijn huid nog wat vochtig is. Niet alleen heb je op deze manier weinig product nodig omdat het fijner uitsmeert, ook trekt het zo sneller en makkelijker in. Mijn huid voelt hierna zijdezacht aan en krijgt een mooie glans. De ehterische oliën van o.a. neroli, sinaasappel en sandelhout geven het een lekkere geur die perfect is voor de zomer.

Wilde Rozen Olie 100ml, €14,75
Deze olie maakt de huid glad, soepel en zacht en houdt haar veerkrachtig. De olie houdt de vochtbalans op peil en vormt een beschermend laagje op de huid en is rijk aan onverzadigde vetzuren.

Alleen de geur al van deze olie is geweldig, als je tenminste een rozenfan bent zoals ik. Ook deze olie breng ik na het douchen aan als mijn huid nog vochtig is. Hij trekt snel in en laat echt zo’n fluwelen laagje achter op de huid en de geur brengt me compleet in een luxe wellness-stemming. Love it! Lekker om af te wisselen hoe mijn behoefte die dag.

Arnica Massage Olie 100ml, €9,45
Deze olie verwarmt de huid van binnen uit en stimuleert de stofwisseling van de huid en het spierweefsel. Door deze eigenschappen kan je de olie op meerdere manieren gebruiken; de huid soepel houden na het douchen, het voorkomen van striae tijdens de zwangerschap, na voorkomt uitdroging van zonnebaden èn het verwarmt de spieren voor en na het sporten waardoor ze los komen.

Ik vind dit echt de perfecte olie om te gebruiken na het sporten, als ik spierpijn heb, koude voetjes of een vastzittende nek. Een klein beetje is voldoende want het laat zich goed uitsmeren en je voelt bijna direct het verwarmende effect. En dan bedoel ik niet op een tijgerbalsam-achtige manier maar gewoon een lekkere warmte als een fijne knuffel zeg maar. ^^
weledaolien1 - Weleda oliën
De producten van Weleda zijn verkrijgbaar bij verschillende gezondheidswinkels, voor meer informatie: Weleda.nl.

Gebruik jij wel eens producten van Weleda? Zo ja, wat is voor jou een echte aanrader?
afsluiting - Weleda oliën

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stephanie86NL
  Reply Stephanie86NL 31 augustus 2011 at 14:26

  Ja hier nog een fan.
  Ik ben vooral fan van de citrus douchegel. Het maakt mijn huid zacht, is een koopje, en ruikt heerlijk verfrissend. Hij ruikt namelijk naar echte citroen! (die van de bodyshop ruikt namelijk echt naar afwasmiddel :-( )

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 31 augustus 2011 at 07:23

  I love love love Weleda :-) Inderdaad, insmeren op de nog vochtige huid en je hebt maar heel weinig nodig en je velletje wordt knuffelzacht. Duindoorn is een van mijn favorieten, heerlijk zonnige geur en kleur :-) & de Arnica om lekker warm te blijven!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2011 at 09:47

   Het enthousiasme springt helemaal uit je reactie, geweldig om te lezen! ^o^

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
Dr. Hauschka najaarslook Natural Glamour + winactie!

Het is alweer even geleden dat ik bij de perspresentatie van Dr. Hauschka's najaarslijn met make-up producten aanwezig was. Op...

Close