Beauty

Avril Lavigne | Wild Rose

8 september 2011


Ik heb deze Eau de Parfum van Avril Lavigne’s nieuwste geur Wild Rose alweer een tijdje in huis, want ik wilde hem eens echt goed gaan ‘ontdekken’ zoals ik dat meestal bij een nieuwe geur doe. Hoe ruikt hij na het opdoen, na een kwartier, na een dag? Gaat de geur vervelen of weet hij mij toch wel te boeien? Je leest het vandaag allemaal in dit artikel over alweer de 3e geur van deze zangeres.


“Wild Rose, waarin zowel Avrils vrouwelijke als haar stoere en speelse kant is verenigd, is een frisse geur voor meiden die niet bang zijn om hun wilde kant te laten zien en die willen ontdekken wat het leven voor ze in petto heeft. Met Wild Rose spoort Avril meiden aan hun dromen te beleven en het leven leuker en spannender te maken. “Wild Rose is een parfum voor vrije geesten”, aldus Avril.”

De flacon doet dromerig aan en de kleuren lopen over van een frosted wit naar een helder lichtroze, naar een roosvormige dop. Onder de dop zit een leuk accessoire die je als ring kan dragen, al laat ik hem persoonlijk liever om de fles zitten ;-) Door de fles zie je de zwarte steel van de roos, je kan zien dat er over elk detail is nagedacht. Behalve misschien de naam van de geur terugvinden op de verpakking, want deze is er niet op te vinden?

De geur maakt een lekkere frisse indruk, maar toch ook zeker erg vrouwelijk! De topnoten van mandarijn, grapefruit en rode pruim gaan over in de middennoten van frangipani bloemen, blauwe orchideeën en oranjebloesem die op hun tijd weer over gaan naar de muskusachtige basis met cederhout en crème brulée. Ook ruik je duidelijk een verse en bloemige rozengeur erdoor.

De geur is niet heel erg opvallend en is er niet eentje van het type ‘signature scent’, maar het is wel een perfecte geur voor iedere dag.Ik vind het zelf een heerlijke geur en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Er zijn maar weinig parfums van celebs die mij enthousiast kunnen krijgen, maar deze van Avril doet het hem wel bij mij. Het enige nadeel: de geur blijft ondanks dat het een Eau de Parfum is, niet heel erg lang ruiken. Maar door de fijne prijs van deze parfum is een keertje extra aanbrengen halverwege de dag geen schreeuw vanuit je portemonnee.

Al ben ik geen fan van de fruitige topnoten, toch waardeer ik de geur wel. Het fijne is ook dat de topnoten binnen een korte tijd al vervlogen zijn en er zo de lekkere bloemige en muskusachtige geurnoten overblijven waar ik wel een fan van ben. ♥ Dit is zeker een geur die ik met veel plezier draag, echt een fijne parfum voor elke dag: vrouwelijk, fris en bloemig.

Bekijk hier de reclame van deze parfum en hier de backstage beelden, leuk om te zien!

Het volledige assortiment wat in de winkel te vinden is bestaat uit:
* Eau de Parfum 15ml, €17,00
* Eau de Parfum 30ml, €25,00
* Eau de Parfum 50ml, €35,00
* Shower gel 150ml, €9,95
* Body lotion 150ml, €9,95
* Deodorant spray 150ml, €9,95.

Heb jij deze geur al geroken? Heb jij veel parfums van celebs in je verzameling?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Laura Schuurma
  Reply Laura Schuurma 2 juni 2012 at 00:35

  Ik heb op moment het eerste luchtje van Christina Aguilera wat een heerlijke luchtje is. Ik wou graag een luchtje er bij voor een beetje afwisseling van parfum. Avril Lavigne Wild Rose leek me wel lekker! Ik heb hem online besteld nu alleen nog wachten tot die binnen is!

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 11 september 2011 at 19:17

  Ik heb zelf redelijk veel parfums van celebs in mijn stash. Ik heb Christina Aguilera en Christina Aguilera by Night, en Forbidden Rose van Avril Lavigne. Verder heb ik ook Black Star van Avril Lavigne gehad. Ik wil graag nog Heat van Beyoncé en Wild Rose, omdat ik ze allebei erg lekker vind ruiken.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 8 september 2011 at 20:43

  Het flesje ziet er zo mooi uit!!

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 8 september 2011 at 16:46

  Wat een prachtige fles. Ook de dop is erg mooi.

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 8 september 2011 at 14:31

  Wauw, je nagels zien er goed uit! Mooi flesje. Heb deze geur nog niet geroken.

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 8 september 2011 at 14:16

  Ik ken hem alleen nog van reclame, heb hem nog niet geroken, maar ga dat zeker doen. Ik vind de geuren van Avril wel erg fijn.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 8 september 2011 at 13:36

  Dat geurtje is echt heerlijk.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 8 september 2011 at 12:56

  Echt een superlekker luchtje, kon niet wachten totdat ie uitkwam. De andere twee heb ik ook in mijn bezit. Alleen dit luchtje is minder zoet dat de eerste, Black Star ;).
  Verder heb ik geen parfums van celebs in mijn bezit, wel andere luchtjes.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 september 2011 at 10:08

  het flesje alleen is al super pretty :D

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 8 september 2011 at 09:31

  Je review maakt me best nieuwsgierig. Als ik hem ergens tegenkom, ga ik er zeker eens aan ruiken :-)

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 8 september 2011 at 09:02

  Persoonlijk heb ik nooit interesse in celeb-parfums; vind ze niet lekker ruiken, en ze vervliegen veel te snel. Wel jammer, want ze zijn altijd zo goedkoop!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 8 september 2011 at 08:45

  Ik ben persoonlijk zelf vaak ook niet zo van celeb parfum, maar na je beschrijving wil ik deze best wel een keer ruiken :)

 • Avatar van JolienM
  Reply JolienM 8 september 2011 at 07:59

  Klinkt lekker! En voor de prijs hoef je het niet te laten!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 8 september 2011 at 07:39

  Hij klinkt heerlijk voor zo’n goedkope parfum! Ben benieuwd

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 8 september 2011 at 07:22

  Een schattig flesje! Ik heb hem al eens getest bij de drogist…maar ik vind hem niet zo heel lekker.

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 8 september 2011 at 05:07

  Ik heb al vaker reviews gelezen van deze geur en ik ben er erg nieuwsgierig naar geworden. Ik vind het flesje erg mooi!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 8 september 2011 at 01:10

  Ik vind deze parfum echt heerlijk en dat zeg ik niet alleen omdat ik een grote fan ben van haar, haha ;) Nee, vind hem echt heerlijk ruiken :D

  Ik heb zelf wel een paar parfums van celebs ja, die van Katy Perry “Purr” en vroeger heb ik 2 van Christina Aguilera gehad en ook heel lang geleden had ik eentje van Beyoncé (niet “Heat” dus) en dat is het wel denk ik :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 september 2011 at 08:58

   Haha, ik had al wel verwacht dat jij als megafan natuurlijk deze parfum wel zou hebben ^^ Ik vind de laatste tijd de ‘celeb’ parfums steeds beter ruiken.

   • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 11 september 2011 at 05:29

    Haha :P Ja, de geuren van bepaalde celebs zijn niet slecht nee :) Heb ook al gehoord dat Taylor Swift een parfum heeft uitgebracht dus ben benieuwd hoe die ruikt :)

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 8 september 2011 at 00:21

  hij lijkt me heerlijk! De flacon is ook al zo leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 september 2011 at 08:57

   Ik vind het echt een prachtige flacon. Ook al weet ik dat het beter is om parfums donker te bewaren, met zo’n fles wil je hem het liefst op je bureau/tafel neerzetten zodat je er de hele tijd naar kan kijken ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.