Beauty

Clarins | Colour Definition (foto’s, reviews & swatches)

14 september 2011


Het is alweer even geleden dat ik jullie over de prachtige najaarscollectie van Clarins vertelde (klik hier voor dat artikel). Uit deze collectie heb ik enkele prachtige items en deze wil ik graag aan jullie laten zien. Was jij naar aanleiding van het vorige artikel ook zo nieuwsgierig naar de producten zelf? Lees dan zeker verder voor meer foto’s, reviews en swatches van producten uit deze Colour Definition collectie.


Ombre Minérale 4 Couleurs 02 Nudes, €43,00
Clarins komt met zes nieuwe oogschaduw paletten die zeer gemakkelijk te combineren zijn. Ieder pallet bevat vier kleuren; twee satijn tinten, een donkerdere tint en een glanzende highlighter. De oogschaduw bevat een hoge concentratie aan minerale pigmenten die de ogen laten stralen en is daarnaast zeer gemakkelijk toepasbaar en langhoudend. Met de vernieuwde en zeer nauwkeurige penselen kan dit palette zowel droog, voor een natuurlijke look als vochtig, voor een intense look gebruikt worden.

Ik heb dit palette in de kleur 02 Nudes, een prachtige combinatie van een highlighter, 2 lichtere kleuren en een donkere kleur oogschaduw die perfect gecombineerd kunnen worden voor een mooie look voor elke dag. Echt een palette waarbij je niet hoeft na te denken als je weinig inspiratie hebt maar er toch graag verzorgd uit wilt zien. De pigmentatie is erg goed, bovenstaande swatches zijn op een droge hand gemaakt zonder oogschaduwbasis, en zijn qua intensiteit ook mooi op te bouwen. Op deze manier kan je er een lichte, maar ook een donkere look mee creëeren. De bijgeleverde kwastjes doen mij persoonlijk niet zoveel, ik gebruik liever mijn eigen penselen, maar toch is het fijn dat er 2 bij zaten zodat je niet met de sponsapplicator door verschillende kleuren heen zou hoeven.

De verpakking is natuurlijk een plaatje. Een mooie goudkleurige en glimmende verpakking in een rood fluwelen hoesje: wow! Van een merk als Clarins mag je zeker dit gevoel van luxe verwachten en ok, je betaald er wel wat voor, maar je krijgt er dan ook een prachtig palette voor terug. Qua inhoud zit er totaal 5,8gr aan oogschaduw in èn een handige grote spiegel waardoor hij ook onderweg fijn te gebruiken is. Voor mij is dit op dit moment het meest gebruikte palette, gewoonweg omdat hij perfecte kleuren heeft die gemakkelijk in gebruik zijn en niet veel ruimte in beslag neemt ♥


Instant Définition Mascara 01 Intense Black, €25,00
De innovatie van deze nieuwe mascara is de gepatenteerde, high-tech dubbele borstel waardoor het aanbrengen van de mascara zeer eenvoudig is. De crèmeachtige textuur bevat een uitzonderlijke concentratie kleurpigmenten en geeft de wimpers spectaculair volume zonder te klonteren. De wimpers worden perfect gedefinieerd, de ogen hebben een prachtige uitstraling! Exclusieve gepatenteerde dubbele borsteltechnologie; een borstel gemaakt van zwarte nylon vezels die direct alle wimpers bereikt van de wortel tot aan de punt. Het grote elastische vermogen maakt het mogelijk de mascara ook op de wimpers aan te brengen die moeilijk te bereiken zijn met een normale borstel. De ergonomische, flexibele top met borstelharen van elastomeer bereikt zelfs de kortste wimperhaartjes in de ooghoeken.

Een tijdje geleden plaatste ik een tweet over deze mascara dat ik er sinds het eerste gebruik zo van onder de indruk ben. Nu, enkele weken later, ben ik dat nog steeds. Dat smalle uiteinde is zo enorm handig voor de kortere haartjes in de binnenste ooghoeken en de borstel werkt fijn, zonder klontereffect. Ik durf met zekerheid te zeggen dat dit één van de beste mascara’s is die ik in mijn bezit heb. De verpakking van de mascara is natuurlijk ook geweldig mooi: zo’n vierkanten, goudkleurige glanzende verpakking ziet er niet alleen prachtig uit, hij ligt door de vorm ook nog eens fijn in de hand. Als deze mascara opgedroogd is, dan ga ik hem zelf ook zeker aanschaffen.

Binnenkort kunnen jullie een look verwachten met bovenstaande producten. Ik ben door de kwaliteit van deze producten ook heel nieuwsgierig geworden naar de andere oogschaduwpalettes en het 3D Radiance Gezichtspoeder die ik dan ook zeker even ga bekijken in de winkel. Alle producten uit deze Colour Definition collectie zijn vanaf deze maand te koop bij o.a. verschillende parfumeriën en zullen worden toegevoegd aan het vaste assortiment, behalve de 3D poeder aangezien dit een gelimiteerde oplage is.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 19 september 2011 at 13:35

  Wat een prachtige uitstraling!! En heel mooie kleuren oogschaduw, wauwie <3

 • Avatar van Elyne
  Reply Elyne 14 september 2011 at 22:08

  Ik ben op slag verliefd geworden op de oogschaduw; erg mooi nude kleurtjes en een ontzettend mooie verpakking zeg <3

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 14 september 2011 at 19:38

  Supermooie oogschaduw, echt mooi.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 14 september 2011 at 19:34

  Prachtig palette zeg :O

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 14 september 2011 at 17:30

  Oh dat palette! <3 Prachtige nude kleuren en wat een pigmentatie! Heel mooi!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 14 september 2011 at 17:28

  Wat een prachtige palette, om verliefd op te worden.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 14 september 2011 at 17:17

  wauw geweldig!!

 • Avatar van theartismakeup
  Reply theartismakeup 14 september 2011 at 16:35

  ziet er echt prachtig uit!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 14 september 2011 at 14:23

  Wauw dat palette, die is echt heel mooi!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 14 september 2011 at 13:46

  Alleen de verpakking doet mij al laten smelten, wat een prachtige kleuren ook in het paletje!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 september 2011 at 21:37

   Het is ook zo mooi om naar te kijken, zonde om in je make-uptasje weg te stoppen ^^

 • Avatar van Amber Kuipers
  Reply Amber Kuipers 14 september 2011 at 11:25

  Oh dat palette! Prach-tig!

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 14 september 2011 at 11:02

  Wat een mooi palette! Heel chic, die wil, die wil ik!
  De rest ziet er ook erg mooi uit, ga hier zeker naar kijken als ik de parfumerie ben!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 september 2011 at 12:31

   Ik ga ook zeker nog even neuzen bij de parfumerie voor de andere items ^^

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 14 september 2011 at 10:01

  Wat een prachtig palette!

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 14 september 2011 at 09:27

  Wauw…kwijl…pretty….
  Ziet er echt geweldig uit, wat een fantastische verpakkingen en die luxe rode hoesjes erom. De pigmentatie en kleuren zien er ook prachtig uit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 september 2011 at 12:30

   Ja echt he? Inderdaad de mooie goudglimmende doosjes mèt als extra touch het roodfluwelen zakje maakt het helemaal af ♥

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 14 september 2011 at 08:58

  Erg Mooiei oogschaduw palette, ik had trouwens graag je wimpers willen zien :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 september 2011 at 09:22

   Er komt binnenkort een look met deze producten online waarin de mascara ook in actie te zien is ;-)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 14 september 2011 at 08:47

  Prachtige oogschaduw! Erg gepigmenteerd ook

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 14 september 2011 at 08:02

  Wat een mooie verpakkingen !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 september 2011 at 12:29

   Verpakkingen doen voor mij altijd heel erg veel, ook al gaat het uiteindelijk om de inhoud (het product zelf). Maar zo’n goud, glimmend doosje geeft echt een enorm heerlijk luxegevoel ^^

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 14 september 2011 at 07:27

  Dat ziet er mooi uit! Vooral dat palette!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 14 september 2011 at 07:14

  Super palette zeg! Hele mooie kleuren! Wel een beetje prijzig…maar dan heb je ook wat!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 september 2011 at 12:29

   Inderdaad, voor de prijs heb je er echt een prachtig palette waar je veel kanten mee op kan voor terug :-)

 • Avatar van Sofie (thebelgianbeautyreview)
  Reply Sofie (thebelgianbeautyreview) 14 september 2011 at 00:59

  Mooi!!!!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 14 september 2011 at 00:51

  Prachtig palette!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.