Beauty

Clinique | Repairwear Laser Focus All-Smooth Makeup SPF 15 (persbericht)

21 september 2011


Clinique introduceert een verzorgende, vloeibare foundation waarmee u een vlekkeloos gladde huid tevoorschijn tovert, lijntjes en rimpels direct en duurzaam verzacht en de zichtbare tekenen van veroudering helpt voorkomen: Repairwear Laser Focus All-Smooth Makeup SPF 15. Kijk mee voor meer informatie en afbeeldingen.

Zon, stress, vervuiling: ze betekenen geen goed nieuws voor je huid want ze tasten collageen en elastine – twee belangrijke bouwstenen van de huid – aan. Dat uit zich in lijntjes, rimpels, vlekjes en een vale teint. Bijna 50% van de gebruiksters van luxe huidverzorgingsproducten en make-up maakt zich zorgen over lijntjes en rimpels.

Clinique Repairwear Laser Focus All-Smooth Makeup SPF 15 is gebaseerd op Clinique’s geavanceerde gepatenteerde technologie uit het superkrachtige antiverouderingsserum Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector, en is daarom de ultieme antiverouderingsfoundation. De vloeibare make-up heeft direct een egaliserend effect op fijne lijntjes en camoufleert rimpels. Resultaat? Een prachtige gladde huid zoals een fotomodel – zonder photoshop!

Niet alleen krijgt uw huid meteen een vlekkeloze finish, Repairwear Laser Focus All-Smooth Makeup SPF 15 bevat bovendien ingrediënten die zonschade helpen herstellen en voorkomen, want uv-straling is een van de hoofdoorzaken van lijntjes en rimpels.
Herstelt
Deze krachtige maar luchtige foundation is ontwikkeld voor herstel van eerdere zonschade. Ultrasomes zorgen voor geleidelijk herstel van de schade die het gevolg is van directe blootstelling aan zonlicht.

Vermindert rimpels
Een cocktail van actieve ingrediënten maakt lijntjes en rimpels minder prominent. – Melkweiproteïne zorgt ervoor dat de huid steviger en veerkrachtiger wordt en remt het ontstaan van lijntjes en rimpels. – Siegesbeckia Orientalis Extract en Palimitoyl Oligopeptide hebben een stimulerend effect op het steunweefsel van de huid, waardoor lijntjes worden opgevuld en gladgestreken.

Beschermt
Bovendien bevat de foundation ondersteunende huidbeschermende ingrediënten, zoals : – Murumuru-boter ter versterking van de vochtbarrière van de huid, – Vitamine E met beschermende antioxidanten, – zonnefactor SPF 15 die afdoende beschermt tegen verdere zonschade.

Door een allround bestrijding van huidveroudering verbetert Repairwear Laser Focus All- Smooth Makeup SPF 15 direct en duurzaam de huidtextuur en voorkomt toekomstige schade.

De langwerkende, luchtige en vochtinbrengende formule heeft een prachtig camouflerend effect. Uw huid ziet er gladder, jeugdiger en stralender uit, met een satijnachtige finish. Repairwear Laser Focus All-Smooth MakeUp SPF 15 is verkrijgbaar in 6 tinten voor huidtypes I (zeer droge tot droge huid) en II (gecombineerde droge huid). (Op allergie getest, 100% parfumvrij, door dermatologen getest, door oogartsen getest, vetvrij en veroorzaakt geen puistjes.)

Deze foundation is te koop vanaf oktober voor €37,90 per flacon van 30ml.

Ik heb zelf een droge huid en ben altijd op zoek naar de perfecte foundation, ik ben dan ook zeker heel benieuwd naar deze foundation. De combinatie van herstellen en beschermen spreekt me erg aan! Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze foundation?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 september 2011 at 17:32

  Dat klinkt best goed, het blijven dure en luxe producten. Ik heb zelf een foundation van clinique. En sinds die wil ik niks anders meer. De kleur is perfect voor mij en vlekt niet.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 september 2011 at 17:48

   Gelukkig kan je dan ook vaak lekker lang vooruit als je een nieuwe foundation hebt in de goede kleur etc. ;-)

   • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 21 september 2011 at 20:02

    Ja, dat klopt! Het is een hele aanschaf maar dan heb je ook wat.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 21 september 2011 at 16:26

  Klinkt goed, ik ben er wel benieuwd naar.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 21 september 2011 at 14:16

  Ik ben hier heel benieuwd naar, het kan maar zo zijn dat ik deze foundation ga kopen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 september 2011 at 17:47

   Hij klinkt inderdaad wel erg goed he? Ben een foundationjunkie dus ik hoop dat ze mijn kleur hebben :-)

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 21 september 2011 at 12:13

  Ik ben ook heel erg benieuwd, Clinique foundations heb ik altijd al goed gevonden dus die wil ik zeker eens testen !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 september 2011 at 17:47

   Ik had vroeger ook altijd een fijne Clinique foundation, maar nu zijn vaak de lichtste kleurtjes nog te donker voor me. Ik hoop dat dat bij deze niet zo is…

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 21 september 2011 at 12:01

  Ik heb van Clinique een getinte dagcrème waar ik heel tevreden van ben. Deze foundation klinkt ook niet slecht.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.