Beauty Fashion

Een fortuin in je handtas?

24 september 2011

handtas 630x342 - Een fortuin in je handtas?
Er is onderzoek gedaan naar wat vrouwen met zich meeslepen aan beautyproducten in hun handtas. De uitkomst hiervan is (voor mij) toch zeker schokkend om te lezen, want veel vrouwen nemen een klein fortuin met zich mee.

Gemiddeld zitten er in een handtas 13 verschillende beautyproducten met een gezamenlijke waarde van zo’n €300,-. Ok, nu ben ik zelf ook wel iemand die houdt van duurdere producten maar ik vind vooral het aantal zo schokkend.

Wat ik altijd meeneem als ik onderweg ben? 1. Een matterende/egaliserende poeder voor die momenten dat je neus wat gaat glimmen 2. Een poederkwast om deze poeder snel mee op te kunnen brengen 3. Een bodyspray/mist om jezelf weer helemaal fris te laten ruiken 4. Een handcrème: je handen zijn naast je gezicht een visitekaartje voor je verschijning en zeker nu de koudere dagen eraan komen is een extra likje crème geen overbodige luxe 5. Een lipproduct wat varieert van een gloss, lipstick of balsem (naar wat er die dag bij mijn look past) die je ook, gedept en uitgeklopt, als blush zou kunnen gebruiken 6. Vochtige doekjes om bijvoorbeeld je handen en oksels op te kunnen frissen.

De gezamenlijke waarde van deze 6 producten is ongeveer €100,- Zouden dit er 13 zijn dan kom ik op ongeveer €215,- uit. Lager dan het gemiddelde…Nu ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar welk fortuin(tje) jij in jouw handtas meeneemt?

Dit artikel heb ik geschreven in opdracht voor de Van Haren trendblog *klik hier*

afsluiting - Een fortuin in je handtas?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bee
  Reply Bee 7 november 2011 at 17:55

  Ik durf het ook niet op te tellen. Probleem is, ik zeul een hele boel mee, maar touch nauwelijks bij. Dus er zit een heleboel in mn tasje waar ik weinig mee doe, maar het zijn wel fijne producten… Zal maar eens meer beginnen switchen

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 30 september 2011 at 13:43

  Leuk artikel!
  Ik kom een heel eind in de buurt van die 300 euro volgens mij. Toevallig laatst een artikel gemaakt over mijn make up tasje dat standaard in mijn tas zit. Ik sleep sowiezo altijd full size parfumflessen mee (gem. 50/75 euro?).
  Vandaag: parfum full size, poeder, blush (kwasten liggen op mijn werk), lipstick van de dag en die van gisteren (vergeten eruit te halen), MAC liperaser, MAC lippotlood, Carmex lipbalm en Korres lipbalm, concealer (Bobbi Brown en Rimmel (tsja?)), wit potloodje om fake FM nagels mee te maken, mini high beam en lipplump van Benefit en 2 parfum samples.

 • Avatar van BeautyNailsFun
  Reply BeautyNailsFun 28 september 2011 at 14:40

  haha, ik moest eigenlijk wel een beetje lachen toen ik dit artikel las. Er zit inderdaad wel een kern van waarheid in denk ik. Maar 300 euro is misschien wat overdreven! ‘Normaal’ heb ik ook inderdaad de gewoonlijke producten in mijn tas, zoals jij. Maar op sommige dagen neem ook welleens mijn make up tasje mee en dan kom ik toch wel richting de 300 euro denk ik. (een msf, mascara, lipgloss en blush van MAC, foudation van Chanel en oogpotlood van UD tikt toch aardig aan) ;)
  Leuk artikel!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 september 2011 at 15:18

   Oops ;-) Dat tikt dan inderdaad flink aan!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 27 september 2011 at 03:46

  Ik geloof dus echt helemaal niet in dit soort zogenaamde onderzoekjes! Ik geloof dat deze komt van een of ander chique warenhuis in Londen gedaan onder klanten die hele tassen dure make-up mee naar huis sleepten. Ja, dan krijg je wel een afwijkend ‘gemiddelde’. Hun handtas zelf zou ook wel boven de 1000 euro zijn…
  Bij mij in de buurt is 300 euro voor veel mensen echt hun gehele huishoudgeld voor de maand, dus ik denk niet dat ze daar make-up van kopen… Dus gemiddeld? Representatief? Echt niet!
  In mijn tas trouwens: 2 getinte lipbalms, parfumproefje en een spiegeltje. In mijn koffer/weekendtas: mijn halve stash omdat ik niet kan kiezen… :D

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty, Fashion
3 from 1… Shampoo’s & Conditioners!

In de rubriek '3 from 1...' laat ik jullie 3 dezelfde producten zien, maar dan van een ander merk. Op...

Close