Beauty

Gratis Libresse design blikjes! (incl. winactie)

23 september 2011

Libresse komt met een nieuwe serie Design Blikjes waarin je je maandverband op een leuke manier kan meenemen. Geen genante momenten meer als je je tas openslaat, maar een mooi blikje in 1 van de 7 mooie designs! Doe mee met de winactie en win alle 7 blikjes in één keer of lees hoe jij (gratis) aan zo’n uniek en handig blikje kan komen.

Gratis Libresse Design Blikjes
Het thema van de blikjes van 2011 is ‘The 7 Sins’ (ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, vraatzucht, wraak en luiheid) welke vertaald zijn naar een vrouwelijk thema en design. Je krijgt bij elk Libresse Duopak maandverband of inlegkruisjes één blikje gratis. Wees er wel snel bij want, op = op!

Winactie
Wil jij alle 7 blikjes in één keer winnen? Laat mij dan in de comments weten welke van de 7 hoofdzonden (ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, vraatzucht, wraak en luiheid) het beste bij jou past en waarom. Het leukste, uniekste, gekste of meest opvallende antwoord wint alle 7 Libresse design blikjes. (Meedoen kan t/m vrijdag 30 september, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.)

Ik heb zelf ook deze blikjes en vind ze erg handig. Niet alleen zijn ze erg fijn van formaat waardoor je altijd een paar maandverbandjes/inlegkruisjes mee kan nemen, maar ook zien ze er superleuk uit in je tas! Je zou deze bijna express open laten staan ;-) Natuurlijk kan je er ook andere items in meenemen of bewaren zoals enkele sieraden of schattige stickertjes (zie foto’s). Superleuk!
Voor meer informatie over Libresse en ‘The 7 Sins’ design blikjes neem je een kijkje op Libresse.nl. Deze website is sowieso leuk om eens te bezoeken aangezien je er o.a. een leuk forum kan vinden en met al je vragen over menstruatie, seks etc. terecht kan.

De hoofdzonde die het beste bij mij past is ijdelheid. Tsja, hoe kan dat ook anders als beautyblogger? Ik vind het namelijk echt belangrijk om er verzorgd uit te zien en je zal mij buiten de deur dan ook bijna nooit tegenkomen zonder mijn haar in model en een leuke make-up op mijn gezicht. Zelfs om even de hond uit te laten loop ik niet zonder make-up, ongestyled haar en in joggingbroek o.i.d. de straat op, ook al is het op tijden waarop je nooit iemand tegenkomt buiten…

Welke hoofdzonde past er het beste bij jou? En waarom?

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 16 oktober 2011 at 21:52

  Al die mooie make-up en nagellak,
  moet het kopen anders word ik een wrak.
  Is het weer tijd om te winkelen? dat maakt me blij!
  daarom past de zonde hebzucht bij mij.

  Neem het met een korreltje zout, maar zo gaat het wel ongeveer bij mij _o-

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 16 oktober 2011 at 17:41

  Mijn zonde is hebzucht…. niet met alles hoor…. helemaal niet zelfs. Maar er is één uitzondering: en dat is oogschaduw. Ik moet en zal dat ene mooie nieuwe kleurtje hebben.
  En aangezien ik nooit ongesteld ben (spiraal) heb ik geen nood aan die blikjes voor maandverband. Maar het eerste wat ik dacht toen ik die blikjes zag: wauw!!….. daar kan ik al die los slingerende oogschaduwmono’s in depotten. Hoe cool zou dat zijn?? En tja; aangezien ik nooit maandverband hoef te kopen is er maar 1 manier om aan zo’n blikje (of blikjes ;-) ) te komen…. en das winnen! :-)

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 14 oktober 2011 at 22:16

  Vraatzucht is de zonde die het best bij mij past.. ik probeer al lang om minder te eten, maar het lukt niet. Ik zou graag afvallen, maar eten is gewoon zó lekker!
  Ik houd vooral van chips en chocolade, en verder ben ik fan van vlees; biefstuk, gehakt, kip, ga maar door.

 • Avatar van Aïsha
  Reply Aïsha 28 september 2011 at 17:38

  De zonde “Hebzucht” is het meeste van mij op toepassing. Natuurlijk bega je ze allemaal wel eens, maar tja.. het is niet een van de dingen die je zo snel toe zou geven!
  De reden dat Hebzucht bij mij past, is omdat ik áls ik iets wil hebben, ik het ook moet en zal krijgen! Als ik een leuk jurkje heb gezien die ik gewoon niet kan laten hangen, ondanks dat ik het geld er niet voor heb, smokkel ik gewoon wat geld van mijn spaarrekening en ga er zorgeloos mee naar de kassa. Als ik eenmaal de winkel heb verlaten, deponeer ik zo snel mogelijk het bonnetje in de dichtst bijzijnde afvalbak, zodat ik daar ook niet meer naar om hoef te kijken. Oh, en het prijskaartje vliegt er zorgeloos achteraan.
  Als ik op straat iemand tegen kom met een geweldig leuke ketting, zal ik net zo lang op internet en in shops zoeken totdat ik op zijn minst iets soortgelijks heb gevonden. En daarna gelijk bestellen/kopen, natuurlijk.
  En al die kleine dingetjes die alsnog onverhoopt in je (digitale) winkelmandje belanden … ach, ze heten niet voor niets “hebbedingetjes”, toch? Een paar van mijn meest gebruikte excuses zijn: “Ze waren in de aanbieding!”, “Het was 3 voor de prijs van 1!”, “Ze stonden me zo aan te staren dat ik ze gewoon niet kon laten liggen!” en “Jij zou zo’n een zwervend tasje toch ook gelijk adopteren?”.
  Mijn overvolle lades vol sieraden, cosmetica, make-up, sjaaltjes, tassen en schoenen zijn het onontkoombare bewijs van het niet-kunnen-laten-liggen-principe. Iets waar ik me zeker niet voor hoef te schamen, want ach, als vrouw zijnde verwacht manlief niet anders van je, toch?

 • Avatar van Tialda
  Reply Tialda 27 september 2011 at 21:00

  Leuke winactie!
  Zeker weten vraatzucht! Ik ben altijd wel in voor een
  lekkere chocolade koek of iets in die richting. Ookal zit ik vol!
  Net heb ik ook al weer een stukje cake op…
  Gelukkig fiets ik elke dag 24 km in totaal (12 heen en 12 terug) en kom ik dus niet echt veel aan.,
  daar ben ik wel blij om. Want van eten kan ik echt niet afblijven!
  Shit, nu krijg ik trek.

  xxx

 • Avatar van lisae
  Reply lisae 27 september 2011 at 16:00

  Hmm.. ik voel weinig zin om helemaal uit te moeten schrijven welke zondes het beste bij mij passen (hoe LUI ben ik!) maar, ik wil wel winnen (en zó HEBZUCHTIG!)
  Ik zou er trouwens naast mijn maandverbandjes en inlegkruisjes vooral snoepjes in meenemen (Mmm.. VRAATZUCHT)
  En, wat zou ik afgunstig (Grrr.. JALOEZIE) zijn wanneer je mij niet zou kiezen als winnaresse.. van deze té gek leuke Design blikjes van Libresse (de Pepernoten liggen al in de winkel ;-))

  Wat betreft LUST… er lezen ook minderjarigen mee ;-) maar, ik kan me er wel in vinden..
  en, ach.. een beetje IJDELHEID is toch niet zo’n schande?
  In WRAAK geloof ik niet…

  ^_^

 • Avatar van Mandy (Mwpzunde)
  Reply Mandy (Mwpzunde) 26 september 2011 at 19:32

  Bij mij zal het ook hebzucht zijn… Ik heb meerdere hobby’s, waaronder vooral nagellak, nail-art (van alles, Konad, glitter, kwastjes, noem het maar op) en alles wat ik mooi vind wil ik zo snel mogelijk hebben. Dit geld helaas ook voor mijn andere hobby’s, wat mijn portomonnee niet zo leuk vind.. Dit geld trouwens ook voor elektronica, ik ben een sucker voor mooie techniekjes, zoals een nieuwe telefoon, ereader, laptop.. Ik ben net een ekster, als ik iets mooi of leuk vind moet ik het zo snel mogelijk hebben!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 26 september 2011 at 11:13

  Helaas, mijn hoofdzonde is vraatzucht,
  poe he, helemaal opgelucht,
  het hoge woord is eruit,
  ik zeg het hier, zo maar luid.
  Steeds verdwijnt er iets in mijn mond,
  o zo lekker, maar niet gezond.
  Probeer al tijden mijn leven te beteren,
  en mijn vraatzucht te kalmeren.
  maar o o dat is makkelijker gezegd dan gedaan,
  ik kan mezelf soms wel slaan!

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 26 september 2011 at 10:54

  Ik vind die van Jaloezie mooi, omdat ik van zwart hou. Maar vraatzucht past helaas meer bij mij. Maar die is wel mooi vormgegeven, ondanks dat het eigenlijk een beetje schaamtelijk is >_<

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 24 september 2011 at 19:10

  Ik moet toegeven dat ijdelheid het beste bij mij pas. Ookal draag ik niet veel makeup ik wil er wel goed uitzien. Ik draag standaart een spiegeltje en in de meeste ramen bekijk ik of alles er nog goed uitziet (inclusief treinraampjes, gsmschermpje, etc.) xD
  Ik moet ook altijd mascara en eyeliner op! Ik ga zonder echt de deur niet uit (behalve als ik bij vriendinnen ben dan :p I don’t care then) . Ik moet ook altijd concealer hebben voor m’n wallen…Arghh wat haat ik die dingen, foundation / bronzer/ powder draag ik nooit, het is simpelweg niet nodig :o maar m’n oogjesss oeehh die moeten er gewoon goed uitzien xD Ik hou echt niet van m’n wallen, net of ik dagen niet heb geslapen zo paars soms… Vandaar dat ik ook altijd m’n concealer bij heb in m’n tas! Ik zou echt dood gaan als ik iemand tegenkom als ik geen concealer op heb!
  M’n lippen hebben altijd wel een natural kleurtje op! M’n lippen zijn naturel al rozig getint ;D maar een ander kleurtje is ook leuk ^^ Jup ik ben een ijdelteit.

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 24 september 2011 at 17:28

  mijn zonde is zeker hebzucht!
  ik wil altijd àlles hebben, wanner ik reclame zie denk ik: ‘dat ziet er leuk, ik zal het eens meebrengen uit de winkel.’ en meestal doe ik dat dan ook nog!! Ö
  en wanneer ik in een kleding winkel twijfel tussen twee kleuren van hetzelfde shirt neem ik ze uiteindelijk allebei Ö
  ik ben echt erg!

  liefs,

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 24 september 2011 at 15:27

  Oh my, hoe cute! Mijn zonde….vraatzucht… :( Ik probeer heel erg op te letten wat ik eet, maar dat is soms zo moeilijk! Dan ga je op bezoek bij iemand, wordt de koekjestrommel onder je neus gehouden. Op het werk, iedereen die jarig is trakteert op taart of cake. De pepernoten liggen al in de winkel. Je komt bij oma op bezoek, die heeft speciaal voor jou een zak van die lekkere snoepjes gekocht. Je hebt zin in wat lekkers…. En ja, uiteindelijk zwicht ik dan weer :(
  MAAR, een nieuwe poging is aan de gang! (en ja, ik heb al gezondigd ;) )

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 24 september 2011 at 05:10

  Wat een leuke blikjes! :D Mijn hoofdzonde du moment is absoluut luiheid. Wat heel grappig is omdat ik voorheen echt een enorme perfectionist en altijd bezige multi-tasker, organisator en initiatiefnemer was. Alles met 200 % inzet. Maar ja, dat bleek dus niet zo gezond voor mij te zijn en nu die machine is stil gevallen en op nogal vervelende wijze stukgelopen, moet ik tegenwoordig soms een innerlijk kanon afschieten om in beweging te komen… Heel vervelend, en enorm vermoeiend, vooral omdat ik na elke stap voorwaarts weer terugvallen heb, helaas vaak ook meer terug dan vooruit, en dat schiet dus niet echt op… Maar tegelijkertijd kan ik me ook helemaal aansluiten bij een boek als de Lof der Luiheid, want ik merk dat de tijd nemen om aanwezig te zijn en/of juist te dwalen toch wel een verrijking van mijn leven is geworden. Al moet die soms opflakkerende creativiteit natuurlijk meer krijgen dan alleen lucht om te ontbranden, dus we gaan gewoon stug door op zoek naar die gulden middenweg en hopelijk vind ik daar ook weer een beetje een nieuw soort gezondheid terug. Hoera voor neuroplasticity!

 • Avatar van M10e
  Reply M10e 23 september 2011 at 20:16

  Tot mijn spijt moet ik bekennen dat wraak de zonde is die het beste bij mij past. Ik ben de olifant uit de Rolo reclame. Wie mij tegen de haren instrijkt… You can run, but you can’t hide! Het zat helaas al vroeg in me, op 7 jarige leeftijd heb ik de door mijn zusje kaalgeknipte barbie gewraakt door ‘per ongeluk’ een pluk van mn zusjes lange blonde haar af te knippen… ’s Nachts. Met een kartelschaar. Oog om oog, haar om haar ;)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 23 september 2011 at 18:53

  Ze zijn echt onwijs leuk! En heel handig.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 23 september 2011 at 17:15

  Oh die blikjes, zo tof! Maar ik heb zelf nooit Libresse en om nou tijdens de bloederige dagen des levens met wat ik niet zo fijn maandverband vind rond te huppelen, lijkt me niet zo geslaagd. Luiheid is 100% mijn zonde, gezien het slagveld in m’n kamer (ik ben kampioen apenkooien, simpelweg door al die zooi), dat ene tentamen van volgende week waar ik op zich nog best wel heel veel voor moet doen (maar chillen is leuker), de dagen waarop ik geen make-up draag omdat die 5 minuten extra slaap heilig zijn. Oh en natuurlijk het deuntje wat de pakketpostmeneer inmiddels op onze bel en brievenbus speelt, omdat hij weet dat ik in m’n bed lig en te lui ben om wakker te worden en naar beneden te rennen, maar niet opgeeft.

 • Avatar van lindab
  Reply lindab 23 september 2011 at 16:13

  Schattige blikjes! Ik denk dat Hebzucht het beste bij mij past. Ik moet als ik ergens ben altijd iets kopen (maakt niet uit wat) ook al sta ik al in het rood. Als iets zie bij iemand wat ik leuk vind moet ik het ook hebben…..ik sta nu ook in de rode cijfers door het shopgedrag van de afgelopen maanden en no buy of niet, ik koop mij helemaal suf. het is zelfs zo erg dat ik iets wat ik erg graag wil niet kan kopen, ik er flink sjacherijnig van kan worden…..afkickverschijnselen dus

 • Avatar van Emm
  Reply Emm 23 september 2011 at 15:50

  Ogod, deze zijn echt zo leuk en handig!
  Goed.. Jammergenoeg moet ook ik toegeven dat hebzucht één van mijn zondes is,
  ik wil altijd meer en meer en meer. Niet dat ik daaraan toegeef natuurlijk ;)
  Hm, maar, heeft iedereen dit niet? In het ‘meer dan rijke’ westen, is niemand ooit helemaal tevreden volgend mij.
  Ook ijdelheid past wel bij me, maar niet in extreme maten, gelukkig!
  Als ik naar een feestje ga, of iets waar veel mensen zijn, wil ik er echt goed uitzien.
  Maar, ik kan evengoed met een vettig kopje en in een jogging naar de winkel stappen :)

  Volgens mij past elke zonde wel bij iedereen. Ergens diep vanbinnen.. :D
  Veel geluk!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 23 september 2011 at 15:44

  Helaas moet ik toegeven dat “hebzucht” één van mijn zondes is…. En dan vooral wat betreft nagellak en nailart materialen EN Hello Kitty (terwijl ik 38 ben). Dus als iets van nagellak is én van Hello Kitty dan móet ik het a la minute hebben. Stad en land wordt afgezocht en ieder mogelijk persoon wordt ingeschakeld als mijn “lemming” moet worden vervuld en ik rust niet eerder tot ik het HEB. erg he….

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 23 september 2011 at 15:03

  Wauw, wat een prachtige blikjes!
  Ik heb ze al vaker voorbij zien komen bij andere beautybloggers, maar daar kon je ze niet winnen, dus doe graag mee!
  IJdelheid past echt het beste bij mij, ik kijk om de minuut in de spiegel, ja, in me agenda zit er ook een! Ik vind dat mijn kleding/make-up/nagels etc. altijd goed moet zijn, want dat is toch mijn eerste indruk!

  x Charlotte

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 23 september 2011 at 14:51

  oeh leuke winactie :D
  ik denk dat ijdelheid het meest bij me past omdat ik als model zijnde altijd heel erg moet letten op of m’n haar wel goed zit of wat dan ook en of ik toch niet weer een keer dik genoemd wordt omdat ik maatje 36 heb ipv 32. Aan de andere kant gaat het dan wel meer om ‘natuurlijke’ ijdelheid dan om bijvoorbeeld make-up e.d. omdat ik dat normaal gesproken amper draag. Ook vind ik dat dat doosje het meest in mijn stijl is ^^

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 23 september 2011 at 14:20

  jaloezie past helaas bij mij.. ik vind alle blikjes geweldig maar deze slaat wel op mij… ik ben erg jaloers aangelegen {relatie betrefd} en daar werk ik hard aan om dat om te zetten maarja dat kost tijd…!
  In die tussentijd zou ik het wel gaaf vinden om de blikjes te winnen en om een eventuele andere zonde voor in de plaatst te nemen hahaha!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 23 september 2011 at 14:19

  Ze zijn zoooooooooooo leuk!

  Ondanks dat ik als ‘beautyblogger’ geschat wordt op de ijdelheid is vraatzucht toch echt de zonde die bij mij past. Het liefst bak ik elke dag koekjes, taart of cakejes en het liefst in elke muffinpan 12 verschillende smaken. Ja, het is zelfs zo erg dat ik liever met een kookboek op de bank kruip dan met een goed leesboek.

  Het is dan ook al maanden geleden dat er bij mij in huis supermarkt cake in huis stond en voor elke gelegenheid die zich voordoet, sta ik maar wat graag in de keuken. Als je er dan ook uiteindelijk nog een website over begint, kan ik er toch echt niet meer onderuit… Ik ben een vraatzuchtig persoon.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.