Reizen & vrije tijd

Kom 10 september naar Red Bull’s Fierste Ljepper!

8 september 2011

 


Komende zaterdag is het zover, dan vindt Red Bull’s Fierste Ljepper 2011 plaats! Op deze dag gaan 15 heren en 8 dames het tegen elkaar opnemen en de grenzen zijn verlegd. Dit jaar is de stok langer, het water dieper, een hogere schans en het zandbed is verkleind en verplaatsbaar. Wat een uitdaging! Wil jij bij dit waanzinnige spektakel aanwezig zijn? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Waar? Koppelpoort te Amersfoort
Hoelaat? Van 14.00 – 17.00 uur
Kosten? Gratis toegang!

Naast professionele fierljeppers gaan ook enkele polsstokhoogspringers de uitdaging aan, waaronder voormalig wereldkampioen Rens Blom. Jaco de Groot (seizoensrecordhouder) over de grenzen die tijdens het evenement verlegd worden: “De langere polsstok en hogere afzet die Red Bull in dit fierljep evenement heeft toegevoegd, zorgen voor een nieuwe uitdaging en extreme records. Je moet nog scherper zijn tijdens je sprong en risico durven nemen. Het is of nat of ongelofelijk ver!”

Finalisten Red Bull Fierste Ljepper 2011

Heren
1.Jaco de Groot
2.Hannes Scherjon
3.Bart Helmholt
4.Ysbrand Galama
5.Rian Baas
6.Henk Schievink
7.Niels Koetsier
8.Age Hulder
9.Theo van Kooten
10.Alwin Fonk
11.Pieter Verweij
12.Wilco van Amerongen
13.Thomas Helmholt
14.Erik Bos
15.Sjouke Koen

Dames
1.Wendy Helmes
2.Dymphie van Rooijen
3.Grytsje Abma
4.Carina den Hartogh
5.Anna-Jet Leyenaar
6.Anneke Broersma
7.Sybrich Vlas
8. Jessica Snoek.

Natuurlijk wens ik alle springers heel veel succes! Het lijkt mij best een lastig klusje, zeker met de nieuwe regels. En wat is nu leuker dasn met eigen ogen te zien hoe de fierljeppers te werk gaan? Wil jij dit ook graag live zien? Kom dan zaterdag 10 september vanaf 14.00 uur naar de Koppelpoort in Amersfoort om te kijken naar de zoektocht naar Red Bull Fierste Ljepper!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 9 september 2011 at 15:15

  Volgens mij wordt dit ook uitgezonden op tv, denk dat ik wel ga kijken.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2011 at 09:56

   Het is inderdaad diezelfde avond om 19.00 uur op TV op RTL7 :-)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.