Persoonlijk

Let’s get personal! #5

2 september 2011


Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes, een kijkje achter de schermen en een ontvangen tag laat zien. Zo aan de agenda te zien die steeds voller raakt met leuke afspraken, events en presentaties was dit al niet meer zo’n rustige week en binnenkort neem ik jullie dan ook weer mee met wat ‘achter de schermen’ foto’s. Deze week een uitgebreide tag waarin jullie mijn stash in vogelvlucht voorbij zien komen…

Tag: Ben jij een beautyfreak?
Van Esther kreeg ik deze tag een tijdje terug en ik wilde hem altijd nog eens graag gaan doen, vandaag komt deze uitgebreide tag aan bod waarin ik verschillende vragen over beauty beantwoord:

Wat is het laatste beautyproduct wat je hebt gekocht waar je echt voor hebt moeten sparen?
Als ik een product echt heel erg graag wil hebben dan ben ik meestal in de luxe om het ook direct aan te kunnen schaffen. Maar… Eerlijk gezegd heb ik niet vaak zo’n enorme drang om iets te moèten hebben van een collectie. Maar mijn laatste palettes van Urban Decay en Too Faced waren mijn laatste duurste aankoopjes.

Als jij een beautyproduct was, wat zou je dan zijn en waarom?
Dan zou ik een geweldige moisturizer zijn die de huid voedt, verzorgt, geweldig zacht laat aanvoelen èn als primer dient voor de rest van de make-up. De perfecte basis voor elke dag ;-)

Hoeveel vriendinnen heb je, waarmee je helemaal gek kan worden over die perfecte blush of die fantastische oogschaduw?
Ik heb in mijn real life geen ènkele vriendin waarmee ik helemaal gek kan worden over een make-up product. Natuurlijk gebruiken de meesten wel make-up, maar ze zijn er niet zo mee bezig als ik.

Wanneer was de laatste keer dat jij make-up hebt weggegooid?
Ik gooi echt amper make-up weg. Natuurlijk houd ik mijn verzameling altijd bij qua houdbaarheidsdata, maar als ik weet dat ik iets echt niet zal gaan gebruiken dan geef ik het zo snel mogelijk weg zodat ik er iemand anders blij mee kan maken. Echt weggooien gebeurt dus enkel bij ‘overdatum-raken’ en mascara’s die uitgedroogd zijn bijvoorbeeld.

Hoe begon de make-up gekte bij jou?
Dat begon al heel erg vroeg. Op jonge leeftijd begon ik al mijn poppen en Barbies een make-over te geven met kappersbeurt en make-up. Deze make-up kwam dan vaak uit een speelsetje wat bij een opmaakpop zat, de proefjes die mijn moeder meekreeg bij een bestelling van Yves Rocher o.i.d. of stiekem uit mijn moeder’s make-uptasje *sorry mam!*

Als een niet-make-up-freak je vraagt hoeveel nagellak of oogschaduw je hebt, geef je dan een eerlijk antwoord?
Natuurlijk geef ik dan eerlijk antwoord, ik schaam me er niet voor. Iedereen zijn eigen hobby toch? Natuurlijk zullen er mensen zijn die het niet begrijpen, maar die heb je er altijd tussen en daar trek ik me dan niks van aan ^^

Hoe vaak ga jij langs de drogist zonder dat je echt iets nodig hebt?
Dat gebeurt eigenlijk helemaal niet zo vaak, ik ga alleen shoppen als ik echt wat wil of nodig heb.

Hoeveel tijd besteed je per dag op internet, lezend over beauty?
Aangezien het ook mijn werk is besteed ik daar heel wat uurtjes per dag aan. Ik wil natuurlijk wel up-to-date blijven over de laatste nieuwtjes binnen mijn vakgebied.

Wat is je favoriete make-up item?
Mijn favoriete item moet wel een foundation zijn, aangezien ik een echte foundation-junkie ben. Ik ben echt altijd op zoek naar de perfecte foundation en die moet aan heel wat eisen voldoen: mijn gevoeligere huid moet er tegen kunnen, hij moet eventuele droge plekjes niet accentueren, hij moet een mooie egale dekking geven zonder een enorm plamuurgeffect, een semi-matte finish & vooral de goede kleur hebben wat voor mijn lichte huid nogal lastig is. Veeleisend? Moi? Neuhhh ;-) Maar met een goede foundation leg ik wel de perfecte basis voor de rest van mijn make-up.

Heb je een wishlist en hoeveel items staan daar op?
Op dit moment heb ik qua beauty- en verzorgingsproducten niet echt een wishlist. Als er nu een spectaculaire collectie uitkomt dan ga ik hem rustig bekijken en goed research doen naar de kleurtjes etc. Als ik dan nog enthousiast ben dan haal ik het, maar dit komt niet zo heel vaak voor eigenlijk.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, ik vond het in ieder geval heel leuk om te beantwoorden! De foto’s in dit artikel zijn natuurlijk gemaakt van mijn eigen verzameling. Mocht er nu echt interesse zijn in een uitgebreider artikel of filmpje hiervan dan hoor ik het graag?

Er loopt op dit moment een winactie waarbij ik 10 oogschaduwpalettes van Dr. Hauschka’s nieuwste najaarscollectie mag weggeven, klik hier om mee te doen. Dit kan nog t/m zondag 4 september 23.59 uur.

Lieve lezers, bij deze wil ik jullie ook bedanken voor het trouwe volgen, alle lieve comments, mailtjes, likes, follows, loves, tweets en meer. Jullie zijn geweldig! ^^ Elke dag sta ik er weer bij stil hoe leuk ik het vind wat ik doe en hoe dankbaar ik ben dat ik hier deels mijn werk van heb kunnen maken. En de interactie met mijn lezers (jullie!) is daarbij voor mij erg belangrijk.

Fijn weekend allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 14 september 2011 at 10:28

  leuk om te lezen zeg :D

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 8 september 2011 at 13:04

  Leuke tag!! Ik zeg filmpje! ;P

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 3 september 2011 at 14:28

  Leuk artikel en de foto’s van je stash! :D ik zag hierboven al wat meiden het hebben over een stashfilmpje en dat is wat mij betreft ook zeker een jaaa! mag ik vragen waar je de witte doosjes vandaan hebt die in het kastje staan?

  En jij bedankt voor je leuke blog waar iedere keer weer wat leuks op te vinden is! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 september 2011 at 13:04

   Dat zijn de doosjes van Ikea (Kassett) die eigenlijk voor cd’s bedoeld zijn :-)

   • Avatar van Denise
    Reply Denise 5 september 2011 at 11:35

    Oke dank je wel! hihi waar cd dozen wel niet goed voor kunnen zijn he ;)

 • Avatar van BeautyNailsFun
  Reply BeautyNailsFun 2 september 2011 at 20:32

  Heel leuk artikel! Ik ben ook bezig met deze Tag, echt leuk!
  En een filmpje met jouw complete make up stash zou ik ontzettend leuk vinden! ;)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 2 september 2011 at 16:28

  erg leuk!
  en wat een super gave stash heb jij!!
  wauw en ook heel veel
  mmm… stiekem toch wel jaloers haha
  xx

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 2 september 2011 at 14:28

  Altijd leuk om te lezen ! En jij ook bedankt voor het leuke en interessante leesvoer op je blog :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 september 2011 at 15:31

   Ik doe het met alle liefde :-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 2 september 2011 at 12:55

  Wauw, al die doosjes vol make-up.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 2 september 2011 at 12:07

  Ik zit weer te smullen van je kastjes, het ziet er zo netjes uit ^_^ Ik vind je personal fridays heel erg leuk dees! Ik heb zin in morgen ♥

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 september 2011 at 12:19

   Thanks lady, superleuk om te horen! Morgen gaat gezellig worden ^^

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 2 september 2011 at 11:16

  heel erg leuk om te lezen;D

 • Avatar van lindab
  Reply lindab 2 september 2011 at 10:40

  Wil even zeggen dat ik met veel plezier jouw blog bezoek!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 september 2011 at 10:42

   Ahww wat superleuk om te horen! *big smile on face*

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 2 september 2011 at 10:36

  Wat superleuk dat je ‘m gedaan hebt!

  Ik roep eens even keihard JAAAAAAAAAAAA voor een stash-filmpje!
  En wat heb jij je verzorgingsspullen netjes opgeborgen zeg!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 september 2011 at 10:38

   Haha, ja het werd tijd dat ik hem eens ging doen he ;-) Ik zal zeker eens een stash-filmpje gaan maken ^^

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 september 2011 at 10:32

  super leuk om te lezen :D

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 2 september 2011 at 10:16

  Leuke tag om te lezen! Ik maakte vroeger mijn barbies ook op (A). Je stash ziet er, in de sneakpeaks, erg mooi uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 september 2011 at 10:27

   Haha prachtig he die Barbies vroeger ;-) O wat had ik er achteraf altijd spijt van als ik ze een korte coupe had geknipt, dat groeide helaas toch niet aan :-(

   • Avatar van Priscilla
    Reply Priscilla 2 september 2011 at 10:42

    Haha, afknippen deed ik niet aan, maar aan wassen, vlechten, staartjes en krullen maken wel (A) Ik was echt altijd in de weer met m’n barbies ^^

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 2 september 2011 at 10:05

  Leuk artikel! Mooie stash!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 2 september 2011 at 09:36

  Ik vind het altijd leuk om over de persoon achter een blog te lezen. Leuke tag en antwoorden. Ik kan ook altijd enorm genieten van andermans stash, een soort van gluren bij de buren. ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 september 2011 at 10:26

   Ik vind de interactie met mijn lezers ook erg belangrijk en daarbij hoort zeker dat ik een stukje van mijzelf laat zien, fijn dat het gewaardeerd wordt :-)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 2 september 2011 at 09:33

  Ik blijf het leuk vinden om deze tag te lezen en ik zou best een stash filmpje willen zien :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 september 2011 at 10:26

   Ik zal de complete stash eerst eens flink opruimen en uitzoeken en er dan een filmpje van maken ^^

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 2 september 2011 at 08:48

  Ik vind dit erg leuk om te lezen, echt een beautyfreak ben je ook he! Leuk om je op deze manier beter te leren kennen. Dus zeker vaker zulke artikeltjes schrijven! =D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 september 2011 at 10:25

   Ik vind het ook erg leuk om zulke artikels te schrijven, dus er komen er zeker meer aan. Fijn om te lezen dat jij/jullie dit ook leuk vinden ^^

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 2 september 2011 at 07:30

  Leuk om te lezen! Zo te zien heb je een leuke stash, dus ik wil daar best meer van zien ;)
  Die kast met kistjes met verzorgingsproducten ziet er netjes en opgeruimd uit, daar kan ik nog iets van leren! Haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 september 2011 at 10:24

   Die kast heb ik ook pas sinds kort zo hoor, er was duidelijk orde nodig in de chaos ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.