Persoonlijk

Let’s get personal! #6

9 september 2011


Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes, een kijkje achter de schermen en een ontvangen tag laat zien. De afgelopen week heb ik weer leuke en gezellige dingen meegemaakt, alleen moet ik toch echt leren om de camera eens vaker te gebruiken. Meenemen doe ik altijd wel, maar soms vergeet ik foto’s te maken omdat ik dan zo lekker druk ben met van alles. Deze week neem ik jullie mee naar een blogger event…

En dit event was het eerste internationale bloggers event van het mooie merk Illamasqua waar jullie op Curvacious al meerdere keren over hebben kunnen lezen. Het is een merk waar je even aan moet wennen omdat het allemaal heel extreem lijkt, het is namelijk make-up ‘for your alter ego’. De afzonderlijke producten zijn natuurlijk ook te gebruiken in rustige looks voor elke dag, dus maak je geen zorgen! Het fijne aan dit merk is dus dat de kwaliteit echt heel erg goed is èn ze bijvoorbeeld ook foundations hebben in de lichtste kleuren die nog lichter gaan dan MAC. Waar ik dus helemaal blij mee ben!

Dit event stond in het teken van de nieuwste collectie met de naam ‘Theatre of the Nameless’. Een collectie geïnspireerd op de onderwereld met hun exotische danseressen, boudoirs, exhibitionisten en meer. Een heel uitdagende collectie dus! “Dare to feel the intensity of the club’s intimate caress by abandoning yourself to the glorious wonders of unfettered night-time make-up.”

Het event vond plaats in het Sebastian’s Hotel aan de Keizersgracht in Amsterdam, een geweldig mooi pand wat helemaal bij de sfeer van deze collectie past. Er waren drie sessies van elk een uur waarin PR dame Alex Cummins ons wat over het merk en de collectie vertelde en de prachtige ‘film’ over de collectie (die je hier kan bekijken). Hierna konden we onder het genot van lekkere hapjes en drankjes (vooral veel verfrissend water want het was een erg warme dag en een kleine ruimte) de collectie bekijken, uitproberen en er als beautylovers onder elkaar lekker over kletsen. De gehele collectie bestaat uit 3 pigmenten, een donkerpaarse lipgloss, een Masquara, een eyeliner in een bijzondere kleur, 4 nagellakjes met een rubberen finish, 2 glansblushes, 2 crème pigmenten, 2 lipglossjes en 2 soorten nepwimpers.

Echt een prachtige collectie met gedurfde items zoals die paarse lipstick en bijvoorbeeld een donkergroene lipgloss, die samen natuurlijk ook erg mooi te combineren zijn. Iedereen kreeg aan het eind van de dag een erg fijne goodiebag naar huis met enkele items uit deze nieuwe collectie en een paar uit voorgaande collecties. Hier gaan jullie binnenkort dus zeker foto’s, swatches en reviews van verwachten samen met de prachtige campagnefoto’s van deze collectie. Ik kan je alvast zeggen dat ik weer onder de indruk ben van Illamasqua’s creativiteit en prachtige producten.

Tijdens het event was Illamasqua’s senior Make Up Artist Daniel een model aan het opmaken in een look die perfect bij deze collectie past. Als dit al de look was tijdens de eerste sessie van de dag, vraag ik me wel af hoe het model er aan het eind van de derde sessie uitzag? Want Daniel is tot aan het eind doorgegaan met hetzelfde model zonder make-up te verwijderen. Dat moet een prachtige en bijzondere look geweest zijn?! ^^

Ik vond het in ieder geval erg leuk om persoonlijk kennis te hebben gemaakt met Alex, de prachtige PR lady, waar ik al een lange tijd regelmatig en erg leuk contact mee had via de e-mail.

Na het event zijn we met een groep beautybloggers doorgegaan naar de Bagels & Beans voor een lekkere lunch. Ik was hier nog nooit eerder geweest maar ik vind het echt een aanrader en er zijn er verschillende verspreid door het land te vinden. Je kiest een lekkere bagel uit, een soort cream cheese en daarbovenop een beleg/vulling. Ik koos voor een ‘Alles’-bagel wat inhoud dat er vooral veel pitjes en zaadjes op/in zitten (thanks voor de tip Ilja!), met hierop de bieslook creamcheese en daarbovenop de tonijnsalade met uitjes en kappertjes. Mmmm *krijg er spontaan weer trek in*

Na deze heerlijke en gezellige lunch zijn we doorgegaan naar de Inglot store, die enkele deuren verder dan de Bagels & Beans te vinden is in Amsterdam. Hier werd onderstaande leuke groepsfoto nog gemaakt :-) Ik ben helemaal rechts op de foto te zien, met mijn H&M blazertje aan.

Verder heb ik helaas deze week moeten afzeggen voor 2 andere persevents, maar er komen er binnenkort weer een boel aan waar ik zeker naartoe zal gaan en ik zal deze keer de camera niet alleen meenemen maar ook eens goed gaan gebruiken voor nog meer leuke foto’s en misschien ook filmpjes. Ik heb in ieder geval heel veel zin in de komende tijd, er staan leuke dingen te gebeuren!

Voor nu wens ik jullie allemaal een geweldig weekend toe, geniet ervan!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 15 september 2011 at 16:43

  En jij staat helemaal rechts op de foto met dat donkere haar met die zwarte blazer en shirt <3 Je ziet er leuk uit

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 september 2011 at 23:56

   Dankjewel Michelle! :-)

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 12 september 2011 at 10:50

  Wat een leuk artikel en die blazer staat je goed!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 september 2011 at 18:32

   Thanks! Superleuk om te horen natuurlijk ^^

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 9 september 2011 at 21:18

  Leuke foto’s! Het was ook gewoon een te gek event :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2011 at 10:07

   Het was echt heel goed georganiseerd ook. Leuk om je er even te hebben gezien :-)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 9 september 2011 at 16:48

  wat een geweldige foto’s:D

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 9 september 2011 at 15:22

  Leuke foto´s van het event, ziet er goed uit. :) En Bagels en Beans is een favoriet van mij. ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2011 at 10:06

   Mocht je dan nog een tip hebben voor een bagel die ik er zeker eens moet proberen… ;-)

   • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 10 september 2011 at 11:20

    Ik ben echt 1 voor het zoet, de soort high tea van ze is ook erg lekker, en de bagel carpacio en bagel oude kaas vind ik ook erg lekker. Maar gewoon een bagel cream cheese vind ik ook zalig. :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 september 2011 at 14:06

  leuk om te lezen :D

 • Avatar van JolienM
  Reply JolienM 9 september 2011 at 12:40

  Ziet er gezellig uit! En die blazer staat je goed!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2011 at 10:06

   Ah, dankjewel! Heel erg leuk om te horen, ben er ook heel blij mee :-)

 • Avatar van cora
  Reply cora 9 september 2011 at 11:23

  was volgens mij echt een unieke ervaring bij illamasqua :) en wat heeft dat meisje rechts een prachtig vuurrood haar!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2011 at 10:05

   Ja echt he? Ik vind het haar ook heel erg goed staan :-)

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 9 september 2011 at 09:13

  Wat een leuk artikel! Ziet er heel gezellig uit!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 9 september 2011 at 09:00

  Echt zo jammer dat ik er niet bij kon zijn, het ziet er namelijk super gezellig uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2011 at 10:05

   Het was ook echt heel erg leuk, volgende keer ben je er gewoon bij ;-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 9 september 2011 at 08:57

  Wauw, echt heel erg gaaf.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 9 september 2011 at 07:57

  Hihi jaaa de bagel was lekker! ^^ Ik vond de dag ook super leuk ♥ En dat dagje Amsterdam (of welke stad dan ook) doen we gewoon gezellig nog eens over! p.s de collectie is prachtig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2011 at 10:04

   We gaan zeker binnenkort een leuke shopdate inplannen ^^

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 9 september 2011 at 06:15

  Leuk om te zien die foto’s :D Zag er erg leuk en gezellig uit :D

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 9 september 2011 at 00:17

  Ik vond het zo leuk je weer gezien te hebben <3 en ik hoop dat we gauw elkaar weer 's tegen zullen komen :) En anders moeten we maar 's naar de Bagels & beans hier in de stad ;) x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2011 at 10:03

   Ik vond het ook heel erg gezellig! En Bagels & Beans doen we zeker eens ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.