Persoonlijk

Let’s get personal! #7

16 september 2011


Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes, een kijkje achter de schermen en een ontvangen tag laat zien. Qua website was het een rustigere week, maar met persoonlijke dingen des te drukker. Vandaag een weekverslag van een lang weekend weg, een tag, twitpics en meer. Nieuwsgierig geworden?

Mijn week begon erg goed want afgelopen vrijdag ben ik er lekker tussenuit geweest voor een lang weekendje weg. Elk jaar worden wij door mijn schoonouders meegenomen voor een weekendje genieten en leuke dingen doen: echt superlief natuurlijk! We gingen met de ouders van Paul, zijn 3 broers met vriendinnen, onze 3 ubercute nichtjes en neefje èn in totaal 4 hondjes naar Center Parcs de Huttenheugte. We hadden 2 VIP cottages naast elkaar en het was erg gezellig. Omdat ik niet zomaar mijn familieleden op internet zet, plaats ik geen foto’s van het weekendje weg :-)

Twitpics
– Linksboven: een gezellig avondje tijdens het weekend weg met hapjes en drankjes en veel gelach, heerlijk om met de familie bij elkaar te zijn en elkaar zo eens een paar dagen beter te leren kennen. We zien elkaar namelijk niet zo heel erg vaak tussen verjaardagen en feestdagen door. Zonde eigenlijk… Tijd voor verandering hierin!
– Rechtsboven: ik zit eraan te denken om mijn haar een stukje lichter te laten maken en vroeg om jullie mening. Veel van jullie, en vooral diegenen die mij in het echt hebben gezien/kennen, waren positief. De lengte heb ik nu ongeveer hetzelfde dus wie weet. Als ik het ga doen dan houd ik jullie natuurlijk op de hoogte!
– Linksonderin: een kijkje in onze woonkamer, waar we ’s avonds lekker samen op de bank tv kijken, knuffelen, Wii-en, muziek luisteren, eten… We houden van gezelligheid en hebben graag kaarsen aan, hier zie je de sojawas geurkaars van Oscar & Babette in actie.
– Rechtsonderin: ok, als Smokey zo nodig weer eens zo schattig moet gaan liggen dan kan ik het niet laten om deze foto te delen met jullie. Hope you don’t mind? ;-)

En zie hier, een kijkje in mijn kantoor waar ik sinds enkele dagen mijn nieuwe computer heb staan. Mijn oude bakbeestje heeft het begeven en ik heb nog nèt op tijd een back-up van alles kunnen maken voor hij uitviel en niet meer aan wilde… Ik heb nu gekozen voor een Acer all-in-one multimedia computer, dus geen losse boxen en kast meer en dat staat lekker opgeruimd. Het scherm is echt megagroot, zo’n 55cm van linksonder naar rechtsboven. Dit werkt voor de site echt heerlijk en ik ben dan ook helemaal happy met mijn nieuwe, supersnelle, PC. Als je meer van mijn interieur wilt zien, geef dan een gil ^^
Tag: Wat heb je liever?
Van Patty en Velaija/Laura kreeg ik deze tag die ik direct erg leuk vond en graag wilde invullen. Ik heb alle keuzevragen achter elkaar gezet. Wat vet-gedrukt is, is mijn keuze:

Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor? Hele mooie gezonde perfecte nagels hebben maar nooit meer je nagels mogen lakken of zwakke ongezonde nagels die je wel mag lakken? Lang haar tot je voeten of gemillimeterd haar? Voor eeuwig met een smokey eye rondlopen of voor eeuwig geen oogmake-up meer gebruiken? Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur? Geen cosmetica meer gebruiken of alleen nog maar cosmetica gebruiken dat op dieren is getest? Gelige tanden met een perfect recht gebit, of scheve tanden die wel mooi wit zijn? Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met een niet draagbare look, en raar opkijken als mensen er wat van zeggen of die dag zogenaamd ziek zijn? Nooit meer nagellakremover mogen gebruiken (dus gewoon wachten tot je nagellak afbladderd of het er afkrabben) of iedere dag opnieuw je nagellak er af moeten halen? Een bodylotion gebruiken die de huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt, of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt (waar je wel de hele dag aan zou kunnen snuiven) maar verder niet zo veel doet voor je huid? Je haar in een kinky kleur verven (denk als fel roze, groen) of grijs? Je gezicht nooit meer scrubben of alleen nog maar je gezicht mogen scrubben met echte suiker/zout korrels? Een vreselijk hoerige lipliner om je mond, of uitgelopen panda ogen? Nooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie (Douglas, Sephora, enz) of nooit meer bij de drogist? De komende 1,5 jaar geen make-up meer kopen (alleen geen make-up dus, verzorging mag wel!) of je hele stash inleveren (dus ook verzorging) maar daarna direct voor 250 euro alvast wat nieuwe dingen kopen?

Facebook
En als laatste kon je naast alle artikels hier op Curvacious, ook weer veel nieuwtjes lezen op Facebook. Volg mij hier dus ook zeker als je niks wilt missen op het gebied van make-up, verzorging, haar, fashion etc. Op http://www.facebook.com/CurvaciousNL zag je deze week nieuwtjes voorbij komen van o.a.
* Tweezerman Candy Cane cadeauset
* DKNY Golden Delicious
* China Glaze Haunting collectie
* Wensengel
* Manfield Pink Ribbon pumps
* Aveda Pink Ribbon hand relief
* MAC Technique Classes
* Babor adventkalender.

Als je vragen of verzoekjes hebt dan hoor ik het natuurlijk altijd graag. In ieder geval een heel fijn weekend allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 6 december 2011 at 09:23

  Oh leuke foto’s! Ik zou wel graag meer van je interieur willen zien :) !

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 17 september 2011 at 22:26

  Wat heerlijk om te lezen! Ben wel benieuwd naar meer intrieur!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 16 september 2011 at 23:07

  die computer ziet er mooi uit zeg!

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 16 september 2011 at 21:19

  Ik vind dit altijd weer zulke leuke artikels! En ben zeker benieuwd naar je interieur!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 16 september 2011 at 19:54

  Zoals altijd weer leuk om te lezen meis! En wat een geinig gezicht zo je pc… Ruimt lekker op ♥

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 september 2011 at 23:55

   Mijn bureaublad is een afbeelding van Chanel ;-)

 • Avatar van Arantxa
  Reply Arantxa 16 september 2011 at 14:44

  Je nieuwe computer ziet er best apart uit, althans ik heb zoiets nog nooit gezien!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 september 2011 at 23:55

   Het is een beetje het idee van een iMac, maar dan voor Windows :-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 16 september 2011 at 12:29

  Ik was al zo benieuwd naar foto’s van je huisje. Wat een mooie computer trouwens. Leuk zo’n artikel. Jij ook een fijn weekend gewenst.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 16 september 2011 at 12:03

  Leuke post weer, heerlijk he, om er even een weekend uit te zien. Mooie nieuwe computer trouwens, en ik ben erg benieuwd of je lichter gaat. Wat een tag zeg, sommige keuzes zijn inderdaad bijna onmogelijk te kiezen. ;)

  • Avatar van Santje11
   Reply Santje11 16 september 2011 at 12:03

   Ahum, uit te zijn natuurlijk, niet te zien.;)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 16 september 2011 at 09:41

  De tag is inderdaad erg leuk (: En wat een leuke post :D

 • Avatar van Elke
  Reply Elke 16 september 2011 at 09:24

  Wat een super computer, die ziet er wel heel professioneel uit! Centerparcs = altijd fun

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 16 september 2011 at 08:39

  Leuk artikel! Ik vind de nieuwe pc echt supermooi uitzien, mooi scherm!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 16 september 2011 at 07:09

  Leuk zeg, je computer ziet er erg mooi uit!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 16 september 2011 at 01:53

  Ik hou zo van zulke posts and omg ik ben geloof ik verliefd op Smokey <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 september 2011 at 10:35

   Smokey is echt een kroelie hoor, haar zusje Bandit ook maar die wilt nooit zo graag op de foto. Verlegen madame ;)

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 16 september 2011 at 01:31

  Leuk om te lezen. Om die tag moest ik wel even lachen. Sommige keuzes zijn echt onmoggelijk! :-P

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 september 2011 at 10:34

   Haha ja echt he? Maarja, ik moest kiezen dus ben voor de opties gegaan die het dichts bij mijzelf liggen :p

 • Avatar van Diana (goudvliegje)
  Reply Diana (goudvliegje) 16 september 2011 at 00:44

  Wat lief en open dat je ons een kijkje in leven geeft,en zie graag hoe andere hun huisje hebben ingericht dus kom maar op met de foto’s.En foto’s van je dieren zijn erg leuk en herkenbaar dus leuk om te delen.Wat een geweldig idee van je schoonouders,heel belangrijk het contact met je naaste.Mijn oude pc heeft het ook vorige week begeven dus ook nog op zoek,die van jou ziet er schitterend uit en inderdaad handig dat je geen extra kast erbij hebt hou ook niet van overbodige rommel.Volg je al een hele tijd en je doet het erg leuk,ga zo door.
  Groetjes Diana (goudvliegje op Twitter)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 september 2011 at 10:34

   Ahww wat superleuk om te horen! Ik ben tot nu toe heel erg tevreden over deze PC. Vanwege eerdere goede ervaringen met Acer (PC en laptop) heb ik voor deze gekozen :-)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.