Persoonlijk

Let’s get personal! #8

23 september 2011


Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes, een kijkje achter de schermen en een ontvangen tag laat zien. Deze week: Amsterdam, twitpics, een tag, Facebook-overzicht en een foto uit de oude doos. Kortom, weer een gezellige verzameling van persoonlijke stukjes.

De bovenste foto heb ik gemaakt vanuit de SkyLounge van het Mint Hotel waar ik afgelopen week een pers event had (klik hier voor het verslag). Amsterdam is een stad die ik stiekem toch steeds leuker ga vinden. Ik kom er nu zeer regelmatig voor mijn website en de sfeer, de steegjes en alles… Ik zie mijzelf er zeker niet wonen, maar ik vind het toch telkens weer leuk om ernaartoe te gaan!

Twitpics
– Onze schattige, fluffy en ongegeneerde Bo. Bo is één van de 2 Malthezertjes die wij hebben en het zijn echt de meest lieve en zachtaardige hondjes ooit. Ok, vooral Amy (de jongste van de 2) heeft haar ondeugende kuren, maar dat is stiekem alleen maar leuk!
– Deze prachtige rode nagellak is van Rimmel en zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn in de winkels. De kleur heeft de toepasselijke naam ‘double decker red’ en ik ben enorm te spreken over de kwaliteit van dit lakje. Hij zit er vandaag al 7 dagen op en nog steeds heb ik enkel wat tipwear. *WOW*
– Even een snel fotootje van mij met mijn nieuwe rode shawl van Pieces in tube-model. Ik ben er erg happy mee, weet nu al dat rood een accentkleur voor mij voor de herfst/winter gaat worden. In het echt is de shawl wel een stukje feller dan hij zo lijkt.
– Als laatste hierbij ook nog de geweldige actie van Garnier waarbij je de ‘Intensive 7 days’ bodylotion kan halen en het complete aankoopbedrag op je rekening teruggestort krijgt. Lees mijn review over deze bodylotion hier. De actie loopt bij Kruidvat t/m 25 september.

Ahwww ain’t we cute? Dit is een foto van, ik gok, zo’n 9 jaar geleden ergens gemaakt in een fotohokje. Paul en ik zijn eind dit jaar alweer 10 jaar samen en 1,5 jaar getrouwd. De tijd vliegt voorbij, maar we hebben het heerlijk samen. Nog steeds krijg ik kriebeltjes als hij thuiskomt van werk. We zijn niet alleen getrouwd en geliefden, maar we zijn ook echt elkaars beste vriend. We praten werkelijk over alles en kunnen zo lekker gekken met z’n twee. *zucht* Sorry voor het zoetsappige geneuzel tussendoor ♥

Ow! Paul heeft nu trouwens geen haar meer: hij scheert zijn hoofd, snor en baard altijd lekker bij en ik heb tegenwoordig toch een paar mooiere wenkbrauwen op mijn hoofd staan. Die plukwoede van toen ;-) hihi.

Tag
Van Tineke kreeg ik een leuke tag, de Sunshine Award 2011 met 10 vragen:

1. Favoriete kleur: ik heb niet één favoriet, maar pastelkleuren zijn door mij erg geliefd.
2. Favoriete dier: dit vind ik een lastige, maar als ik moet kiezen dan ga ik voor poezen.
3. Favoriete getal: op de één of andere manier komt direct 7 in me op.
4. Welk parfum draag je nu: Cacharel – Eden.
5. Iets wat je altijd draagt en echt bij je past: mijn tattoo waar ik nog steeds heel blij mee ben.
6. Wat is je passie: genieten van het leven en er zoveel mogelijk uit proberen te halen.
7. Kado’s geven of krijgen: geven. Ik ben een echte gever, ik hou ervan het anderen naar de zin te maken.
8. Welke oogschaduw gebruikte je het laatst: Too Faced – Enchanted Garden.
9. Favoriete dag van de week: Vrijdag. Wetend dat het weekend voor de deur staat ^^
10. Welke nagellak draag je nu: al 7 dagen lang Rimmel’s Double Decker Red.

Facebook overzicht van deze week ( http://www.facebook.com/CurvaciousNL ):
* Grazia’s Fashion Train
* Lucy Liu voor Braun
* Revlon CustomEyes mascara
* nieuwe foto’s in het album ‘lipproducten’
* Biotherm Skin Vivo Facebook spel.

Wij gaan dit weekend de verjaardag van Paul’s peetoom vieren, morgen ga ik naar Amsterdam voor een persevent van Demak’Up wat gepresenteerd zal worden door Lieke van Lexmond (een verslag komt volgende week) en zondag hebben we een lekker dagje zonder plannen. Wat ga jij dit weekend doen?

Fijn weekend allemaal! ^^

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 26 september 2011 at 10:51

  Ik vind dit echt de leukste rubriek van je site. En wat zijn jullie een schattig stelletje!!!! <3

 • Avatar van lindab
  Reply lindab 24 september 2011 at 13:24

  Leuke foto’s! Mijn weekendplannen zijn: parkhangen met een goede vriendin, etentje op mijn werk en zondag lekker luieren en genieten van mijn laatste vakantiedag!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 23 september 2011 at 20:23

  Leuke foto’s weer en die foto van jullie twee is zo lief :D Ga zo door :D

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 23 september 2011 at 19:13

  Wat een leuke foto’s en die sjaal is echt heel leuk!
  Liefs, xxx

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 23 september 2011 at 16:37

  Geweldige sjaal! Wat een lieve foto van jullie ♥

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 23 september 2011 at 12:14

  Ohh ik wil hebben sjaal en nagellak. En die foto van jou met je hubby is ook cute!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 23 september 2011 at 11:34

  leuk om te zien :D

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 23 september 2011 at 10:42

  Leuke foto’s ! Die nagellak is supermooi, musthave !

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 23 september 2011 at 10:05

  Wauw Paul ziet er met haar ook goed uit! Veelzijdige man hihi. En je hondje ziet er op zijn rug ook zo schattig uit. Veelzijdig hondje ;-). Veel plezier zaterdag!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 september 2011 at 10:06

   Haha! Ik hou wel van een beetje veelzijdigheid ;-) hihi. Fijn weekend lieve El! X

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 23 september 2011 at 09:06

  leuke foto`s weer hor

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 23 september 2011 at 08:56

  Gezellige foto’s weer! Wat is Bo toch een schattig beest! En die nagellak! Ik heb héél veel nagellak, maar geen rode. Maar ik denk, dat ik in oktober maar ns voor deze Rimmel ga. Prachtige kleur, en geweldig, dat ie zo lang mooi blijft!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 23 september 2011 at 08:51

  Wat een poepig hondje hebben jullie, ik wil haar knuffelen!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 september 2011 at 09:17

   Ze is een echte kroelie dus dat vindt ze vast niet erg ;-)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 23 september 2011 at 08:34

  Die foto van Bo is echt té grappig ! :) En de Rimmel nagellak klinkt wel erg goed: mooie kleur en héél longlasting !

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 23 september 2011 at 07:43

  Mooie sjaal! En je hondje is echt super schattig!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 23 september 2011 at 07:02

  Wat een leuke foto’s! Die sjaal heb ik ook, mooie kleur is het he? Die gaat ook nooit meer af deze herfst, hihi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 september 2011 at 09:17

   Haha nee, volgens mij gaat het een vast item worden aan zowat èlke outfit <3

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 23 september 2011 at 01:17

  Leuke oude foto :) En dat nagellakje is best leuk!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 23 september 2011 at 00:46

  Geniet van je weekend lieverd! En deze posts zijn zo m’n favoriet! Mag altijd graag zien wat iedereen aan ’t doen is *nieuwsgierig* ;P
  Die lak is trouwens echt prachtig! En ik hou helemaal niet van rode lak dus dat wil echt wat zeggen haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 september 2011 at 09:17

   Wat ben je toch een lieverd! Ennuh, volgens mij is dat heel normaal hoor dat we het stiekem wel leuk vinden om bij een ander binnen te kijken ;-)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 23 september 2011 at 00:37

  Heerlijk artikel weer Dees! Ik ben echt verliefd op je rode sjaal <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.