Persoonlijk

Let’s get personal! #9

30 september 2011


Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes, een kijkje achter de schermen en een ontvangen tag laat zien. Deze week laat ik vooral de foto’s hun werk doen want het was een lekkere drukke week vol leuke afspraken en events.

Demak’Up
Afgelopen zaterdag was er in de Supperclub in Amsterdam het Demak’Up persevent waarbij er nieuwe producten zouden worden geïntroduceerd. Het was een gezellige dag waarbij ik het vooral zo leuk vond om weer een boel bloggers te ontmoeten en bij elkaar te zien: zoveel gezelligheid en mooie dames! De dag werd gepresenteerd door Lieke van Lexmond. Er waren gezonde beautyfood hapjes en drankjes, want schoonheid komt immers van binnenuit ;-) De nieuwe producten van Demak’Up zijn een reinigingsgel, een reinigingsmilk en een reinigings/micellaire lotion. Hier komt binnenkort zeker een review van online aangezien we aan het eind van de dag een leuke goodiebag met de producten mee naar huis kregen.

Tijdens het event kregen we ineens te horen dat het tijd was om de nieuwe producten te testen en onze make-up moest er dus af worden gehaald. Hierna zou je door visagisten worden opgemaakt en door een fotograaf op de foto worden gezet. Ook werden er vragenlijsten ingevuld en werd daar iemand uitgetrokken die een jaar lang gratis Demak’Up producten won.

Lekkere loungebanken, rode belichting, gezonde hapjes en drankjes... Leuke sfeer!

 

Er werden 2 van de 3 nieuwe vloeibare gezichtsreinigers uitgedeeld en het was tijd om de make-up eraf te halen. Iets wat ik niet gedaan heb, want ik weet niet hoe mijn gevoelige huid op de producten zou reageren.

 

Nadat zowat iedereen de make-up eraf had gehaald werd iedereen opgemaakt door visagisten. Ik kijk graag mee in hun tassen/koffers...

 

En zag daar een boel handige pallettes liggen...

 

En vooral een heleboel MAC producten!

 

Gezellig samen met Martine van LiveLifeGorgeous.nl op de foto. En jep, ik moet nog wat werken aan mijn fotogeniekheid ;-)

 

Op de foto met Lieke van Lexmond waar ik nog even een leuk praatje mee maakte. Wat een mooie en spontane vrouw is dat toch!

Dr. van der Hoog
Afgelopen woensdag was er in het Machinegebouw van de Westergasfabriek Amsterdam een leuk event van Dr. van der Hoog, waar ik binnenkort echt meer over mag en kan vertellen. Het was in ieder geval heel erg leuk opgezet, bij aankomst waande je je al compleet ergens anders en zat de sfeer er al goed in. We werden verwend met lekkere hapjes, bagels en verse sapjes en gingen aan het eind naar huis met een goodiebag èn een prachtige orchidee: hoe origineel!

Bij aankomst was er een leuke New Yorkse 'cityjungle' gecreëerd, inclusief gele taxi, stoplicht, zebrapad èn New York straatgeluiden!

 

Binnen was er zelf een 'News Stand' nagebouwd waar Shirley van Styleguide.nl en ik natuurlijk ook even foto's van moesten maken.

 

We worden altijd goed verwend met lekkere hapjes en drankjes. Deze keer verse sapjes, bagels met roomkaas en zalm, muffins, brownies en...

 

Lily's Cupcakes! ^^

 

Outfitfoto's maken van Shirley Visser van Styleguide.nl in het park bij de Westergasfabriek.

hannah Xperience
Gisteren ben ik overdag naar het hannah landgoed in Voorthuizen geweest waar ik uitgenodigd was voor het beleven van een hannah Xperience. Na een uitgebreide intake en het maken van enkele foto’s van de huid en het meten van mijn vocht-, vet- en zuurwaardes van de huid was het tijd voor een behandeling afgestemd met producten voor mijn huidtype. Wat een heerlijke en unieke ervaring was dit! Natuurlijk ga ik hier binnenkort uitgebreid verslag van leggen en komen ook de producten die ik mee heb gekregen voorbij in een review, maar dan wel nadat ik ze echt geruime tijd heb kunnen uitproberen.

Bij de intake werden er ook enkele foto's van mijn huid gemaakt, waarmee er met een programma gekeken kon worden naar o.a. de bloedsomloop en huidpigmentatie. Deze foto's gaan jullie in het uitgebreide verslag binnenkort zeker terugzien.

 

De behandeling bestond uit veel verschillende stappen, afgestemd op mijn huidtype. O wat was het lekker!

Face Ilities LashFashion
Gisterenavond was het dan ook nog tijd voor de LashFashion behandeling die ik aangeboden had gekregen. Dit is een wimperpermanent, wat inhoudt dat er een krul ingezet wordt die er zo’n 6 tot 8 weken in moet blijven. Hier komt binnenkort natuurlijk een verslag van inclusief voor- en nafoto’s!

Hierbij alvast een horrorfoto van deze LashFashion behandeling ;-)

Als ik zo de week terugkijk merk ik gewoon weer hoe gigantisch dankbaar ik ben voor alles wat ik voor de site mag doen en mee mag maken. Ik geniet van alles en merk steeds meer en meer dat dit echt is wat ik graag doe, met heel mijn hart. ♥

Vandaag ben ik weer in Amsterdam te vinden voor een persevent van Dr. Murad en zijn we vanavond uitgenodigd bij mijn broer en zijn vriendin om gezellig te komen eten. Morgen nog wat werken, boodschappen doen en naar een afspraak toe en dan een avondje met z’n 2 op de bank. Zondag gaan we de verjaardag van mijn schoonzusje van Paul’s kant vieren… Oftewel: een leuk, druk en gezellig weekend! Wat zijn jullie plannen?

Ik wens jullie in ieder geval weer een heel fijn weekend toe!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van crystaliciousss
  Reply crystaliciousss 10 oktober 2011 at 10:08

  zie nu pas dat ik vlak naast je stond bij demak’up en ik maar zoeken haha, viel ook niet mee om alle blogsters te herkennen als newbee :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 oktober 2011 at 10:22

   Ach, maakt ook helemaal niet uit. Ik heb er vast ook een boel niet herkend ;-)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 6 oktober 2011 at 08:51

  Hartstikke leuk om te lezen en de foto’s te zien! Ik ga nu meteen je LashFashion verslag lezen, ben erg benieuwd geworden door die foto, haha.. ;)

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 4 oktober 2011 at 15:52

  ziet er leuk uit hoor

 • Avatar van roos
  Reply roos 1 oktober 2011 at 18:35

  Wat een leuke dingen allemaal zeg! :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 1 oktober 2011 at 16:40

  Ah Desiree, je klinkt hartstikke gelukkig en het is je echt gegund. Je hebt volgens mij een heerlijke week achter de rug en ik zou graag in je schoenen staan! Kan niet wachten op je verslagen van de behandelingen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 oktober 2011 at 16:41

   Ik ben inderdaad erg blij met hoe mijn leven loopt op dit moment en ik geniet van alles. Ook al is het soms best vermoeiend met reistijden en al het werk wat thuis moet gebeuren naast de events, maar ik doe het met zo veel plezier dat ik het voor lief neem soms wat minder slaap/rust te krijgen ^^ Dankjewel lieve Joyce!

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 2 oktober 2011 at 09:27

    Dat moet je ook zeker doen, elke minuut leven alsof het een seconde is die zo voorbij kan tikken. Ik kan me voorstellen dat de reistijden je nogal opbreken, zo nu en dan, voor mij zou het sowieso niet te doen zijn vanuit het verre Limburg. Hoe is het met je schoonheidssalon?

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 2 oktober 2011 at 19:18

     Met de opzet van de wellnesspraktijk gaat het best lekker, alleen is het openen weer even iets verder geschoven door de drukke agenda op dit moment. Maakt ook niet uit, ik heb er geen haast mee :-)

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 1 oktober 2011 at 15:42

  zo jij heb het lekker druk gehad :D
  lekker hoor en lijkt me ook heel leuk omdat allemaal te mogen doen!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 30 september 2011 at 21:24

  Superleuk om zo naar pres event te zijn. Ik zag u op Demak’up

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 23:59

   O, echt? Dan had je me gewoon even aan moeten spreken, vind ik heel leuk! :-)

   • Avatar van Dhini
    Reply Dhini 1 oktober 2011 at 12:47

    Ik durfde niet :D en weet het niet wat moet zeggen :D maar volgende keer als ik u zien, ga say hello proberen ;)

 • Avatar van Aisha
  Reply Aisha 30 september 2011 at 18:06

  Die foto van jou met Lieke is leuk!! Ik ben jaloers hihi! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 23:59

   Haha gekkie, jouw kans komt ook vast nog wel eens :-) Leuk je vandaag weer even gezien te hebben mooie dame! X

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 30 september 2011 at 17:14

  Oeh dat wimperkrullen, wat een enge dingetjes haha! Maar ben wel benieuwd naar voor en na zeg maar. En wat heb je het heerlijk druk gehad met leuke events!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 30 september 2011 at 17:04

  Ik ben erg benieuwd naar je gekrulde eyelashes!!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 30 september 2011 at 16:53

  Oeh wat een week! Heerlijk zeg, en superleuk dat je alles met ons deelt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 23:58

   Ik deel mijn enthousiasme graag, helemaal als het zo leuk ontvangen wordt ^^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 30 september 2011 at 13:43

  Dat is zo leuk! Ik was ook uitgenodigd maar ik kon niet. Zo jammer.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 30 september 2011 at 12:08

  Wat zie je er goed uit op de foto’s!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 16:22

   Dankjewel Karin, wat lief! *straalt*

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 30 september 2011 at 11:53

  leuke foto’s :D

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 30 september 2011 at 11:49

  Wat een leuke foto’s zeg! En grappig dat je in Voorthuizen was, ik woon daar krap 10 km. vandaan =D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 16:22

   Het is zo’n mooie omgeving daar ook! ♥

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 30 september 2011 at 11:40

  Leuke dingen heb je gedaan, maar daar heb je natuurlijk ook hard voor gewerkt :).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 16:21

   Het is inderdaad best hard werken/pittig soms, maar ik vind het vooral heel erg leuk allemaal! ^^

 • Avatar van Annelien
  Reply Annelien 30 september 2011 at 11:36

  Oehh leuke events weer :) word er soms toch wel een beetje jaloers van haha. Ben erg benieuwd naar de wimper treatment! Hoe dat nou werkt etc..

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 30 september 2011 at 09:42

  Wat een leuke foto van jou en Lieke! De events waar je geweest bent zien er allemaal erg gezellig uit. En die ‘lash’ behandeling stiekem een beetje eng (A)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 16:21

   Haha het voelt ook gewoon best eng en onnatuurlijk omdat je je ogen door die klemmetjes niet kan openen voor zo’n 20 minuten *eng*

 • Avatar van retro-elke
  Reply retro-elke 30 september 2011 at 09:14

  Heel erg leuk om te zien! :D

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 30 september 2011 at 08:58

  Ben benieuwd naar de LashFashion behandeling. Foto ziet er idd creepy uit, haha! Oh, en ik vind je heel fotogeniek, hoor!

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 30 september 2011 at 08:53

  Haha check me staan dan :p bedankt nog, foto’s zijn leuk geworden! Tot zo xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 16:20

   Je staat er leuk op! Was gezellig vandaag x

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 30 september 2011 at 08:35

  Die wimperbehandeling ziet er eng uit ! Ben heel benieuwd naar het resultaat :-)

 • Avatar van Velaija
  Reply Velaija 30 september 2011 at 08:29

  Dat ziet er echt heel gezellig uit!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 30 september 2011 at 08:10

  Niets mis mee met hoe jij op de foto staat, je bent een mooie meid.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 16:20

   Dankjewel Christa, wat lief!

  • Avatar van Martiniii
   Reply Martiniii 30 september 2011 at 18:55

   Helemaal mee eens! Ik vind de foto van ons tweeën ook leuk geworden! Toch niet te overbelicht ;)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 30 september 2011 at 07:48

  Wat een leuke evenementen heb je meegemaakt, leuke foto’s ook! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 16:19

   Ik geniet er ook volop van, dankjewel!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 30 september 2011 at 07:22

  Wat leuk om foto’s te bekijken! Ohh en op de eerste foto sta ik! Helemaal in het midden (de kleinste met het zwarte jurkje aan) hihi. En die cupcakes jamm..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 16:19

   Wat grappig dat je daartussen staat! ^^

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 30 september 2011 at 06:44

  Zo, ze hebben bij Dr. v.d. Hoog goed uitgepakt zo te zien! Leuk!
  Van de laatste foto van de wimperbehandeling krijg ik het toch ietwat benauwd! Ben benieuwd naar het verslag.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 16:19

   Haha ja het was ook een beetje eng ;-)

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 30 september 2011 at 00:46

  Wat ga/kun jij naar een boel persevenementen zeg! Ik kan bijna nooit omdat ik zo ver weg woon:( Maar super leuk dat je dit allemaal doet! Ik ben benieuwd naar de wimperpermanent;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 16:18

   Dit is inderdaad een hele drukke periode en ik werk vanuit huis dan plan mijn overige werkzaamheden om de events heen op dit moment. Heerlijk! :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.