Persoonlijk

Let’s get personal! #9

30 september 2011

demakupevent1 - Let's get personal! #9
Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes, een kijkje achter de schermen en een ontvangen tag laat zien. Deze week laat ik vooral de foto’s hun werk doen want het was een lekkere drukke week vol leuke afspraken en events.

Demak’Up
Afgelopen zaterdag was er in de Supperclub in Amsterdam het Demak’Up persevent waarbij er nieuwe producten zouden worden geïntroduceerd. Het was een gezellige dag waarbij ik het vooral zo leuk vond om weer een boel bloggers te ontmoeten en bij elkaar te zien: zoveel gezelligheid en mooie dames! De dag werd gepresenteerd door Lieke van Lexmond. Er waren gezonde beautyfood hapjes en drankjes, want schoonheid komt immers van binnenuit ;-) De nieuwe producten van Demak’Up zijn een reinigingsgel, een reinigingsmilk en een reinigings/micellaire lotion. Hier komt binnenkort zeker een review van online aangezien we aan het eind van de dag een leuke goodiebag met de producten mee naar huis kregen.

Tijdens het event kregen we ineens te horen dat het tijd was om de nieuwe producten te testen en onze make-up moest er dus af worden gehaald. Hierna zou je door visagisten worden opgemaakt en door een fotograaf op de foto worden gezet. Ook werden er vragenlijsten ingevuld en werd daar iemand uitgetrokken die een jaar lang gratis Demak’Up producten won.

demakupevent3 - Let's get personal! #9

Lekkere loungebanken, rode belichting, gezonde hapjes en drankjes... Leuke sfeer!

 

demakupevent7 - Let's get personal! #9

Er werden 2 van de 3 nieuwe vloeibare gezichtsreinigers uitgedeeld en het was tijd om de make-up eraf te halen. Iets wat ik niet gedaan heb, want ik weet niet hoe mijn gevoelige huid op de producten zou reageren.

 

demakupevent10 - Let's get personal! #9

Nadat zowat iedereen de make-up eraf had gehaald werd iedereen opgemaakt door visagisten. Ik kijk graag mee in hun tassen/koffers...

 

demakupevent11 - Let's get personal! #9

En zag daar een boel handige pallettes liggen...

 

demakupevent12 - Let's get personal! #9

En vooral een heleboel MAC producten!

 

demakupevent19 2 - Let's get personal! #9

Gezellig samen met Martine van LiveLifeGorgeous.nl op de foto. En jep, ik moet nog wat werken aan mijn fotogeniekheid ;-)

 

demakeupevent21 2 - Let's get personal! #9

Op de foto met Lieke van Lexmond waar ik nog even een leuk praatje mee maakte. Wat een mooie en spontane vrouw is dat toch!

Dr. van der Hoog
Afgelopen woensdag was er in het Machinegebouw van de Westergasfabriek Amsterdam een leuk event van Dr. van der Hoog, waar ik binnenkort echt meer over mag en kan vertellen. Het was in ieder geval heel erg leuk opgezet, bij aankomst waande je je al compleet ergens anders en zat de sfeer er al goed in. We werden verwend met lekkere hapjes, bagels en verse sapjes en gingen aan het eind naar huis met een goodiebag èn een prachtige orchidee: hoe origineel!

drvanderhoogevent1 - Let's get personal! #9

Bij aankomst was er een leuke New Yorkse 'cityjungle' gecreëerd, inclusief gele taxi, stoplicht, zebrapad èn New York straatgeluiden!

 

drvanderhoogevent2 - Let's get personal! #9

Binnen was er zelf een 'News Stand' nagebouwd waar Shirley van Styleguide.nl en ik natuurlijk ook even foto's van moesten maken.

 

drvanderhoogevent3 - Let's get personal! #9

We worden altijd goed verwend met lekkere hapjes en drankjes. Deze keer verse sapjes, bagels met roomkaas en zalm, muffins, brownies en...

 

drvanderhoogevent4 - Let's get personal! #9

Lily's Cupcakes! ^^

 

shirley - Let's get personal! #9

Outfitfoto's maken van Shirley Visser van Styleguide.nl in het park bij de Westergasfabriek.

hannah Xperience
Gisteren ben ik overdag naar het hannah landgoed in Voorthuizen geweest waar ik uitgenodigd was voor het beleven van een hannah Xperience. Na een uitgebreide intake en het maken van enkele foto’s van de huid en het meten van mijn vocht-, vet- en zuurwaardes van de huid was het tijd voor een behandeling afgestemd met producten voor mijn huidtype. Wat een heerlijke en unieke ervaring was dit! Natuurlijk ga ik hier binnenkort uitgebreid verslag van leggen en komen ook de producten die ik mee heb gekregen voorbij in een review, maar dan wel nadat ik ze echt geruime tijd heb kunnen uitproberen.

hannahxperience2 - Let's get personal! #9

Bij de intake werden er ook enkele foto's van mijn huid gemaakt, waarmee er met een programma gekeken kon worden naar o.a. de bloedsomloop en huidpigmentatie. Deze foto's gaan jullie in het uitgebreide verslag binnenkort zeker terugzien.

 

hannahxperience8 - Let's get personal! #9

De behandeling bestond uit veel verschillende stappen, afgestemd op mijn huidtype. O wat was het lekker!

Face Ilities LashFashion
Gisterenavond was het dan ook nog tijd voor de LashFashion behandeling die ik aangeboden had gekregen. Dit is een wimperpermanent, wat inhoudt dat er een krul ingezet wordt die er zo’n 6 tot 8 weken in moet blijven. Hier komt binnenkort natuurlijk een verslag van inclusief voor- en nafoto’s!

lashfashion2 - Let's get personal! #9

Hierbij alvast een horrorfoto van deze LashFashion behandeling ;-)

Als ik zo de week terugkijk merk ik gewoon weer hoe gigantisch dankbaar ik ben voor alles wat ik voor de site mag doen en mee mag maken. Ik geniet van alles en merk steeds meer en meer dat dit echt is wat ik graag doe, met heel mijn hart. ♥

Vandaag ben ik weer in Amsterdam te vinden voor een persevent van Dr. Murad en zijn we vanavond uitgenodigd bij mijn broer en zijn vriendin om gezellig te komen eten. Morgen nog wat werken, boodschappen doen en naar een afspraak toe en dan een avondje met z’n 2 op de bank. Zondag gaan we de verjaardag van mijn schoonzusje van Paul’s kant vieren… Oftewel: een leuk, druk en gezellig weekend! Wat zijn jullie plannen?

Ik wens jullie in ieder geval weer een heel fijn weekend toe!

afsluiting - Let's get personal! #9

Reacties op dit artikel

 • Avatar van crystaliciousss
  Reply crystaliciousss 10 oktober 2011 at 10:08

  zie nu pas dat ik vlak naast je stond bij demak’up en ik maar zoeken haha, viel ook niet mee om alle blogsters te herkennen als newbee :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 oktober 2011 at 10:22

   Ach, maakt ook helemaal niet uit. Ik heb er vast ook een boel niet herkend ;-)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 6 oktober 2011 at 08:51

  Hartstikke leuk om te lezen en de foto’s te zien! Ik ga nu meteen je LashFashion verslag lezen, ben erg benieuwd geworden door die foto, haha.. ;)

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 4 oktober 2011 at 15:52

  ziet er leuk uit hoor

 • Avatar van roos
  Reply roos 1 oktober 2011 at 18:35

  Wat een leuke dingen allemaal zeg! :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 1 oktober 2011 at 16:40

  Ah Desiree, je klinkt hartstikke gelukkig en het is je echt gegund. Je hebt volgens mij een heerlijke week achter de rug en ik zou graag in je schoenen staan! Kan niet wachten op je verslagen van de behandelingen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 oktober 2011 at 16:41

   Ik ben inderdaad erg blij met hoe mijn leven loopt op dit moment en ik geniet van alles. Ook al is het soms best vermoeiend met reistijden en al het werk wat thuis moet gebeuren naast de events, maar ik doe het met zo veel plezier dat ik het voor lief neem soms wat minder slaap/rust te krijgen ^^ Dankjewel lieve Joyce!

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 2 oktober 2011 at 09:27

    Dat moet je ook zeker doen, elke minuut leven alsof het een seconde is die zo voorbij kan tikken. Ik kan me voorstellen dat de reistijden je nogal opbreken, zo nu en dan, voor mij zou het sowieso niet te doen zijn vanuit het verre Limburg. Hoe is het met je schoonheidssalon?

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 2 oktober 2011 at 19:18

     Met de opzet van de wellnesspraktijk gaat het best lekker, alleen is het openen weer even iets verder geschoven door de drukke agenda op dit moment. Maakt ook niet uit, ik heb er geen haast mee :-)

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 1 oktober 2011 at 15:42

  zo jij heb het lekker druk gehad :D
  lekker hoor en lijkt me ook heel leuk omdat allemaal te mogen doen!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 30 september 2011 at 21:24

  Superleuk om zo naar pres event te zijn. Ik zag u op Demak’up

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 23:59

   O, echt? Dan had je me gewoon even aan moeten spreken, vind ik heel leuk! :-)

   • Avatar van Dhini
    Reply Dhini 1 oktober 2011 at 12:47

    Ik durfde niet :D en weet het niet wat moet zeggen :D maar volgende keer als ik u zien, ga say hello proberen ;)

 • Avatar van Aisha
  Reply Aisha 30 september 2011 at 18:06

  Die foto van jou met Lieke is leuk!! Ik ben jaloers hihi! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2011 at 23:59

   Haha gekkie, jouw kans komt ook vast nog wel eens :-) Leuk je vandaag weer even gezien te hebben mooie dame! X

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Persoonlijk
Let’s get personal! #8

Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes, een kijkje...

Sluiten