Beauty

Make-up Collage | Hou de zomer vast!

15 september 2011


We hebben in Nederland dit jaar geen opperbeste zomer gehad, het was zelfs de natste zomer sinds jaaaaren. Maar, mocht je lekker weg zijn geweest of een mooie zongebruinde tint hebben overgehouden aan de weinige zonnige dagen die er waren dan wil je deze look en het zomerse gevoel natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Vandaag een paar tips waarmee je dit zomerse gevoel nog lang niet kwijt raakt. Kijk mee welke producten voor gezicht, lichaam en nagels hier perfect geschikt voor zijn!

Van linksboven, met de klok mee, zie je:

Chanel Bronze Rose, €50,00
Een prachtige bronzer en blush in één waarmee je je gezicht kan shapen en net wat meer kleur kan geven. Deze bronzer komt uit de Les Fleurs d’Eté collectie en is in een gelimiteerde oplage uitgebracht afgelopen lente. De Rose versie is die voor de lichtere huid.

Bobbi Brown high shimmer lipgloss, €21,00
In de ‘Almost Bare Collection’ van Bobbi Brown kon je 3 prachtige kleuren lipgloss vinden voor de perfecte zomerse lippen vol glans en kleur. Verkrijgbaar in Pink Tulle, Citrus en Bellini.

The Body Shop Honey Bronze Shimmering Dry Oil, €25,00
Een droge lichaamsolie met honing, bijenwas en fijne microglitter die je lijf een mooie sunkissed glow geeft èn verzorgt. Zo kan je je mooie tint net wat meer accentueren of, als je geen zomers tintje hebt zoals ik, dan kan je deze er een beetje mee faken ;-) Dit product komt uit de zomercollectie van 2011.

Dior Aloha, €32,00
Een perfecte zomerse kleur nagellak voor een instant zomergevoel. Alleen de naam doet het hem al, maar de zomerse, felle oranje tint doet het goed op je (teen)nagels. Hier word je erg vrolijk van, ook zònder zon! Deze nagellak komt uit het Electric Tropics Catwalk Duo (de prijs is een duoprijs, samen met de topcoat).

Guerlain Météorites, €46,00
Guerlain kwam afgelopen jaar uit met de geperste variant van hun bekende Météorites (poudre de perles), de prachtige parels waarmee je op je lichaam en gezicht reflecterende highlights kan aanbrengen.

Estée Lauder Bronze Goddess Soleil, €52,00 (100ml)
Deze geur is begin deze zomer uitgekomen in een gelimiteerde oplage en ruikt naar zomer in een flesje: Siciliaanse bergamot, sappige mandarijn, mirre, Tiare bloem, oranjebloesem, jasmijn, magnolia, amber, sandelhout, vetiver, caramel en coconut crème.

Yves Saint Laurent palette, €53,00
Eigenlijk is dit niet een product uit de zomer, maar heeft het voor mij wel perfecte zomerse kleuren. Dit palette uit de ‘Jardin de Minuit’ collectie gaat komende herfst/winter in de schappen liggen en bevat kleuren als de staart van een pauw. Prachtig! ♥

Voor mij zijn dit echt de must-have producten voor een zomerse look en daarnaast ook veel items met een hoog ‘hebben-gehalte’, zeker als ze in een gelimiteerde oplage gemaakt zijn.

Wat is voor jou het ultieme product waarmee je de zomer vasthoudt?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Tine
    Reply Tine 16 september 2011 at 23:40

    Oeeeeh, die nagellak van Dior!
    x

  • Avatar van Paula
    Reply Paula 16 september 2011 at 21:15

    Mijn escada geurtje (weet zo 1,2,3 even niet hoe ie heet) geeft mij dagelijks een zonnig gevoel! Of ’t nou regent of niet! :D Leuk (en origineel!) artikel!

  • Avatar van Michelle Kaiser
    Reply Michelle Kaiser 16 september 2011 at 19:10

    WOUW die vrouw op die foto is zo mooi, zo mooi opgemaakt ook. Prachtig!!!

  • Avatar van Germa
    Reply Germa 16 september 2011 at 00:28

    Oeh dat Chanel palette! Die vind ik zo mooi!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 16 september 2011 at 10:31

      Hij is echt prachtig he? Ik ben alleen bang dat die nergens meer te vinden is, of misschien op EBay tegen een veels te hoge prijs :(

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 16 september 2011 at 00:03

    Ik heb pas geleden de Too Faced Poolside Pimping Sun Bunny bronzer weten te scoren voor echt een heel lief uitverkoopprijsje, voelt echt heerlijk aan en staat echt prachtig! Net alsof ik wel een likje zon heb gekregen dit jaar ;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 16 september 2011 at 10:31

      Alleen al de naam van de bronzer klinkt geweldig!

  • Avatar van krulletje
    Reply krulletje 15 september 2011 at 21:28

    Charlotte Island van Lush! Geeft een mooie natuurlijke zomerse teint. Ik heb ook de Honey Bronze oil van The Body Shop, maar die vind ik eigenlijk te licht voor mezelf (maar ruikt wel lekker zomers).

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 september 2011 at 22:45

      Binnenkort komt er een artikel online waar ook de Charlotte Island in voorbij komt ;-) Ik ben sowieso een enorme Lush-fan maar dit was het eerste product waar ik eigenlijk geen raad mee weet…

  • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 15 september 2011 at 20:21

    Die bovenste foto heb ik als achtergrond. Love Chanel <3
    Mooie collage ook!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 september 2011 at 22:45

      Het was ook lange tijd mijn achtergrond, love it!

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 15 september 2011 at 19:39

    Leuke producten! Ik had deze zomer een bodyspray van blond gekocht, die gaf me wel echt een zomergevoel. Alhoewel, ik vind hem zo lekker dat ik die in de herfst en winter ook wel blijf gebruiken. ;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 september 2011 at 22:44

      Oehhh Blond Amsterdam is sowieso heel erg leuk! ^^

  • Avatar van Karen
    Reply Karen 15 september 2011 at 17:36

    leuk artikel!!
    wat een leuke,en erg mooie producten!
    xx

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 september 2011 at 18:41

      Dankjewel, leuk om te horen! Ik vond dit echt de producten die mij deze zomer in alle persberichten etc. zijn opgevallen en mij bijbleven ♥

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 15 september 2011 at 17:33

    Ahw wat een prachtige producten, helaas heb ik dat zomergevoel niet echt gehad deze zomer.. Van mij mag het nu wel herfst zijn, mooie bruintinten en herfstkleurtjes op de oogjes.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 september 2011 at 18:40

      Ik kan begrijpen wat je bedoelt met weinig zomergevoel, maar probeer nog even te genieten van die laatste zomerse zonnestraaltjes die zo af en toe tussendoor komen ^^ (Al kijk ik ook wel weer uit naar de herfst en winter, zo’n mooie kleuren voor dit jaar!)

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 15 september 2011 at 17:24

    Oeh, die lipglossjes zijn leuk. Mijn ultieme zomer gevoel product? De gele nagellak van Catrice.
    Liefs, xxx

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 september 2011 at 18:39

      Oeh, ja! De gele nagellaktrend was er volop deze zomer. Helaas is het een kleur die mij niet staat, maar zag het bij anderen graag ^^

  • Avatar van Celeste
    Reply Celeste 15 september 2011 at 17:12

    Erg leuk hoor!

  • Avatar van Lieke
    Reply Lieke 15 september 2011 at 16:44

    Lekker kleurrijk! (:

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 september 2011 at 18:39

      Dat is voor mij ook echt kenmerkend voor de zomer, lekker kleurrijke producten gebruiken voor de donkerdere tinten voor de herfst en winter er weer aan komen :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.