Beauty

Make Up For Ever | Smokey & Nude Look

18 september 2011


Gisteren liet ik jullie uitgebreid het Smoky Palette van Make Up For Ever (MUFE)  en Lash Fibres zien met informatie, foto’s, swatches en een review. Vandaag laat ik beide producten in actie zien. En… Om te laten zien dat je met een Smoky Palette ook een prachtige nude-look kan maken, heb ik die er ook bijgedaan. Vandaag dus 2 looks met het palette van MUFE en een boel andere producten.


Boven met flits, eronder zonder flits. Zoals je kan zien zijn het twee compleet verschillende looks geworden en dat laat maar weer eens zien hoe veelzijdig een goed palette als deze kan zijn. Aan de ene kant een zachte, open en frisse kleur in nude-tinten en aan de andere kant een donkere, mysterieuze look met donkere tinten. Ik vind beide looks erg leuk, de een meer voor overdag en zakelijke besprekingen en de ander meer voor avondjes uit, feestjes etc.

Voor de lichte look heb ik de 4 rechtse kleuren uit het palette gebruikt: Taupe Metallic (n°127), Koper Metallic (n°122) Geïriseerd Beige/Geel (n°126) en Wit Paarlemoer (n°7). In combinatie met de Illamasqua precision ink in de kleur ‘Havoc’ (uit de Theatre of the Nameless collectie) welke een aparte, bloedroodbruine kleur heeft en een huidskleurig potlood op mijn waterlijn.

Voor de donkere look heb ik gebruik gemaakt van 3 tinten uit het palette: Wit Paarlemoer (n°7), Antracietgroen (n°80) en matzwart (n°4). Dit over een basis van zwart oogpotlood voor een extra intense look. Met dit potlood tightlinede ik ook de bovenste wimperrand en ik gebruikte deze ook op de onderste waterlijn.

Alle gebruikte producten:

– Urban Decay Primer Potion
– Yves Rocher 3-in-1 eye pencil in 08 Blanc
– Too Faced perfect eyes waterproof eyeliner in Perfect Black
– Illamasqua precision ink eyeliner in Havoc
– Make Up For Ever lash fibres
– Essence I ♥ Extreme volume mascara in 01
– E.L.F. (Eyes Lips Face) eyebrow kit in Medium
– Make Up Forever Smoky Palette.

Hierbij heb ik gelijk een vraagje voor jullie. Ik vind een look maken erg leuk om te doen, maar ik heb er wel moeite om deze zo op de foto te krijgen zoals hij er in het echt ook uit ziet. Ik wil bij het maken van deze foto’s geen flits gebruiken omdat hierdoor de kleuren totaal anders overkomen, maar nu zo in daglicht is weer helder genoeg. Mocht iemand hier dè tip voor hebben dan hoor ik het graag natuurlijk. Alvast bedankt!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anke
  Reply Anke 24 september 2011 at 13:24

  Hele mooie ooglooks. Ik denk dat ik me de producten ook eens ga aanschaffen !

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 19 september 2011 at 20:21

  Ik begrijp je punt helemaal Desirée. Ik vind zelf ook altijd te rommelen met het licht en foto’s maken. Heb je de perfecte look gemaakt en dan komt de look niet mooi op de foto terecht. Ik vind allebei te looks erg mooi. De donkere look kan je ook goed hebben. Ik vind het bij mijzelf altijd te heftig.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 september 2011 at 22:00

   We blijven gewoon lekker oefenen met fotograferen, tot wij deze kunst ook onder de knie hebben ;-)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 19 september 2011 at 13:34

  Prachtige looks, vooral de donkere! Erg mooi gedaan.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 19 september 2011 at 08:20

  Allebei mooie looks, zelf ben ik altijd meer van het naturelle, dus zou de bruine eerder gebruiken. Maar eigenlijk zou ik de andere gewoon eens moeten doen. ;)

 • Avatar van Elyne
  Reply Elyne 18 september 2011 at 17:15

  Ik vind die donkerste look het mooiste ^^ De tip die ik van een vriend gekregen heb is om foto’s zoveel mogelijk in daglicht (buiten) te maken en je camera op Aperture (handsetting) te zetten. Ik weet niet hoe goed je Engels is maar op deze site staan enorm veel goede artikels over fotografie die je zeker op weg kunnen helpen. http://www.wikihow.com/Category:Photography . Zelf ben ik ook nog altijd aan het stuntelen met mijn camera (Nikon D-40) maar het begint beter en beter te lukken, het is echt een kwestie van veel te oefenen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 september 2011 at 10:47

   Dankjewel voor de tips! Ik ga er lekker mee oefenen en proberen :-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 18 september 2011 at 15:58

  Die donkere look is prachtig <3
  Liefs, xxx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 18 september 2011 at 13:27

  <3 die donkere look

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 18 september 2011 at 12:17

  wow die donkere is echt prachtig

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 18 september 2011 at 12:10

  Mooie looks ! De donkerste vind ik persoonlijk de mooiste :)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 18 september 2011 at 11:59

  wauw erg mooi gedaan!
  2 hele verschillende maar wel 2 hele mooie!
  xx

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 18 september 2011 at 11:29

  allebei wel mooi, maar de bruine look vind ik iets aparter… daar zit ik ook altijd mee te ‘hannesen’, met het licht :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 september 2011 at 13:58

   Als ik dè tip tegen kom (of er zelf achter kom) dan laat ik het je zeker weten ^^

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 18 september 2011 at 10:55

  Die zien er allebei erg mooi uit!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 18 september 2011 at 10:13

  oh wauw wat een mooie looks, als ik zal kiezen zal ik voor de donkere gaan ;D

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 18 september 2011 at 00:42

  Ik vind beide looks mooi, al zou ik zelf sneller voor de donkerdere look gaan. V.w.b. je foto’s, deze zijn prima toch? De flits geeft inderdaad een andere kleur, maar die andere is toch goed? Verder heb je eigenlijk iedere dag nog wel een mogelijkheid om looks goed op de foto te krijgen, desnoods doe ik het buiten, maar voor het raam gaat het eigenlijk ook altijd prima.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 september 2011 at 13:57

   Thanks lady! MIsschien is het ook gewoon een kwestie van vaker doen waardoor het steeds beter wordt om op de foto te zetten :-)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 18 september 2011 at 00:29

  De donkere look vind ik héel tof! Ben benieuwd hoe zoiets full face bij je staat :) Eerlijke tip? Spiegelreflex! Ik krijg in ieder geval met die van mij veel meer realistische foto’s van ooglooks, zelfs met flits..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 september 2011 at 13:57

   Ook als ik mijn spiegelreflex ervoor gebruik dan krijg ik het niet zo op de foto als ik het zou willen, heel frustrerend eigenlijk :-(

   • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 18 september 2011 at 18:54

    Hmmm.. gewoon dingen uitproberen en de tips die hier staan opvolgen, I think ^^

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 18 september 2011 at 00:26

  Ik vind beide looks erg mooi, ik ga binnenkort ook zeker aan de slag met ’t palette! Ik maak mijn looks heel vaak na een lange werkdag en maak daarbij gebruik van een daglichtlamp, de Philips Energy Light (gelijk voor wat vitamine d in de winter!) Deze richt ik op mijn giegel en zo maak ik eigenlijk altijd mijn ooglook foto’s,/nagellak swatches / lipswatches … Verder is het knopje helderheid/contrast een grote hulp bij donkere foto’s.

  Hope it helps ♥

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 september 2011 at 13:56

   De Philips wake-up light geeft wat gelig licht, ik zoek dan eerder een lamp met witter/helderder licht. Maar thanks voor de tip! Ik hou je op de hoogte ^^

   • Avatar van Emma
    Reply Emma 18 september 2011 at 16:23

    Hihi ze zegt dan ook energylight!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.