Beauty

Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto’s, reviews & swatches)

17 september 2011

mufesmokeypalettefibermascara1small - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)
De nieuwe herfstcollectie van Make Up For Ever wordt gevormd door een palette in gelimiteerde oplage dat behalve de mooiste kleuren oogschaduw voor de herfst ook nog eens een selectie Smoky Lash mascara’s en Kohl-potloden bevat. Een zeer fraaie reeks intense en ‘smoky’ herfstkleuren om op een heel eenvoudige manier gedurfde zwartomlijnde make-up aan te brengen. Ik ga jullie vandaag het Smoky Palette en de Lash Fibres mascara laten zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews.
mufesmokeypalettefibermascara2 - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)
De ster van deze herfst/wintercollectie is dit Smoky Palette (€39,50), de meest gewilde en stijlvolle make-up accessoire voor na de zomer! Het palette bevat 8 kleuren oogschaduw, allemaal in vlammende herfstkleuren. Eén matzwart (n°4) en 7 iriserende of gesatineerde tinten: Antraciet Geïriseerd Purper (n°79), Antracietblauw (n°81), Antracietgroen (n°80), Taupe Metallic (n°127), Koper Metallic (n°122) Geïriseerd Beige/Geel (n°126) en Wit Paarlemoer (n°7).

Dit palette zit in een compact en aantrekkelijk doosje met een vormgeving die aansluit bij de Smoky Lash look. In het deksel zit een handige brede spiegel waardoor hij ook erg fijn mee op reis te nemen is. Bij het palette zitten ook twee penselen van echt haar, speciaal ontworpen door Dany Sanz om het aanbrengen van de oogschaduw te vergemakkelijken.

mufesmokeypalettefibermascara3 - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)

mufesmokeypalettefibermascara4 - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)

mufesmokeypalettefibermascara5 - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)

mufesmokeypalettefibermascara6 - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)

mufesmokeypalettefibermascara7 - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)

mufesmokeypalettefibermascara8 - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)

mufesmokeypalettefibermascara9 - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)
Ik vind dit echt een prachtig palette waar je alle kanten mee op kan. Niet alleen kan je er erg donkere en veel gevarieerde smokey eyes mee creëeren, ook zijn er mooie, neutrale ooglooks mee te maken door de lichtere kleurtjes die erin zitten. Dit is echt een perfect palette voor weekendjes weg of vakanties, doordat er zo’n fijn aanbod aan kleurtjes in zit. De swatches hierboven zijn gemaakt op een droge hand zonder oogschaduwbasis en de kwaliteit en pigmentatie valt me zeker niet tegen! Helaas heeft de gitzwarte kleur minder pigment dan de andere kleuren, maar dit is met een oogschaduwbasis goed te maken, zeker als je de kleur opbouwt.

De oogschaduw werkt prettig, is goed te blenden en niet korrelig/poederig in gebruik. In combinatie met een oogschaduwbasis heb je zo amper last van fall out.

De bijgeleverde kwastjes zijn wel erg klein en voor mij daardoor ietwat onhandig in gebruik, maar het is zeker een heel stuk beter dan de sponsapplicator die veel merken bij hun palettes stoppen. Door het kleine formaat van de kwastjes kan je er wel preciezer mee werken voor in de binnenste ooghoek etc. En als je de prijs omrekend per kleurtje, dan is €4,95 een mooie prijs per kleur van 1 gram per stuk. Mocht je niet precies weten hoe je een smokey eye aanbrengt dan kan je achterop de verpakking ook nog een handige afbeelding met uitleg vinden.

mufesmokeypalettefibermascara10 - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)
De experts van Make Up For Ever hebben een nieuwe formule ontwikkeld voor Lash Fibers (€17,50), de basis voor langere en vollere wimpers. Lash Fibers is een ondergrond voor mascara waarmee de indruk wordt gewekt dat de wimpers enige centimeters langer zijn dan werkelijk het geval is. Daar komt bij dat Lash Fibers de wimpers niet alleen mooier maakt, maar ook nog eens beschermt. De nylonvezels krullen en verlengen de wimpers en maken deze steviger en voller.

mufesmokeypalettefibermascara11 - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)
Zoals je kan zien is dit een witte mascarabasis waar kleine vezeltjes in verwerkt zijn die een mooie basis aanleggen voor de mascara erna. Hij brengt gemakkelijk, gewoon als een normale mascara, aan en je ziet dat de vezeltjes mooi aan het uiteinde van je wimpers blijven zitten. Let er wel op dat je deze basis goed laat drogen voor je je normale mascara aanbrengt. Je normale mascara kan je het beste aanbrengen door eerst de bovenkant van de wimpers te doen en erna de onderkant, zodat je alle kanten goed omhult met de kleur van je gewone mascara. Anders blijf je tussen de wimpers door de witte basis van de Lash Fibres zien en dat lijkt me nu net niet de bedoeling ;-)

Ik merk wel dat ik af en toe gedurende de dag wat last krijg van de vezeltjes die loskomen doordat je af en toe langs je oog wrijft o.i.d. Maar het effect is echt dramatisch en zeker mooi voor een avondje uit!

mufesmokeypalettefibermascara1 - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)

mufesmokeypalettefibermascara12 - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)
Binnenkort kan je zeker een look verwachten die gemaakt is met het palette en waarbij ik ook de Lash Fibres op mijn wimpers gebruikt heb. Deze nieuwste collectie van Make Up For Ever is vanaf nu te koop bij Sephora. Voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op Sephora.nl.
afsluiting - Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto's, reviews & swatches)

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 19 september 2011 at 13:35

    Oooohh ziet er té nice uit!! Mooi palette is dat ook zeg, kwijl kwijl <3

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
Esprit | Urban Nature (informatie, foto’s & review)

Vanaf oktober zal deze nieuwe geur van Esprit voor haar & hem te koop zijn. Deze Urban Nature eau de toilette...

Close