Beauty

Make Up For Ever | Smoky Palette & Lash Fibres (informatie, foto’s, reviews & swatches)

17 september 2011


De nieuwe herfstcollectie van Make Up For Ever wordt gevormd door een palette in gelimiteerde oplage dat behalve de mooiste kleuren oogschaduw voor de herfst ook nog eens een selectie Smoky Lash mascara’s en Kohl-potloden bevat. Een zeer fraaie reeks intense en ‘smoky’ herfstkleuren om op een heel eenvoudige manier gedurfde zwartomlijnde make-up aan te brengen. Ik ga jullie vandaag het Smoky Palette en de Lash Fibres mascara laten zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews.

De ster van deze herfst/wintercollectie is dit Smoky Palette (€39,50), de meest gewilde en stijlvolle make-up accessoire voor na de zomer! Het palette bevat 8 kleuren oogschaduw, allemaal in vlammende herfstkleuren. Eén matzwart (n°4) en 7 iriserende of gesatineerde tinten: Antraciet Geïriseerd Purper (n°79), Antracietblauw (n°81), Antracietgroen (n°80), Taupe Metallic (n°127), Koper Metallic (n°122) Geïriseerd Beige/Geel (n°126) en Wit Paarlemoer (n°7).

Dit palette zit in een compact en aantrekkelijk doosje met een vormgeving die aansluit bij de Smoky Lash look. In het deksel zit een handige brede spiegel waardoor hij ook erg fijn mee op reis te nemen is. Bij het palette zitten ook twee penselen van echt haar, speciaal ontworpen door Dany Sanz om het aanbrengen van de oogschaduw te vergemakkelijken.


Ik vind dit echt een prachtig palette waar je alle kanten mee op kan. Niet alleen kan je er erg donkere en veel gevarieerde smokey eyes mee creëeren, ook zijn er mooie, neutrale ooglooks mee te maken door de lichtere kleurtjes die erin zitten. Dit is echt een perfect palette voor weekendjes weg of vakanties, doordat er zo’n fijn aanbod aan kleurtjes in zit. De swatches hierboven zijn gemaakt op een droge hand zonder oogschaduwbasis en de kwaliteit en pigmentatie valt me zeker niet tegen! Helaas heeft de gitzwarte kleur minder pigment dan de andere kleuren, maar dit is met een oogschaduwbasis goed te maken, zeker als je de kleur opbouwt.

De oogschaduw werkt prettig, is goed te blenden en niet korrelig/poederig in gebruik. In combinatie met een oogschaduwbasis heb je zo amper last van fall out.

De bijgeleverde kwastjes zijn wel erg klein en voor mij daardoor ietwat onhandig in gebruik, maar het is zeker een heel stuk beter dan de sponsapplicator die veel merken bij hun palettes stoppen. Door het kleine formaat van de kwastjes kan je er wel preciezer mee werken voor in de binnenste ooghoek etc. En als je de prijs omrekend per kleurtje, dan is €4,95 een mooie prijs per kleur van 1 gram per stuk. Mocht je niet precies weten hoe je een smokey eye aanbrengt dan kan je achterop de verpakking ook nog een handige afbeelding met uitleg vinden.


De experts van Make Up For Ever hebben een nieuwe formule ontwikkeld voor Lash Fibers (€17,50), de basis voor langere en vollere wimpers. Lash Fibers is een ondergrond voor mascara waarmee de indruk wordt gewekt dat de wimpers enige centimeters langer zijn dan werkelijk het geval is. Daar komt bij dat Lash Fibers de wimpers niet alleen mooier maakt, maar ook nog eens beschermt. De nylonvezels krullen en verlengen de wimpers en maken deze steviger en voller.


Zoals je kan zien is dit een witte mascarabasis waar kleine vezeltjes in verwerkt zijn die een mooie basis aanleggen voor de mascara erna. Hij brengt gemakkelijk, gewoon als een normale mascara, aan en je ziet dat de vezeltjes mooi aan het uiteinde van je wimpers blijven zitten. Let er wel op dat je deze basis goed laat drogen voor je je normale mascara aanbrengt. Je normale mascara kan je het beste aanbrengen door eerst de bovenkant van de wimpers te doen en erna de onderkant, zodat je alle kanten goed omhult met de kleur van je gewone mascara. Anders blijf je tussen de wimpers door de witte basis van de Lash Fibres zien en dat lijkt me nu net niet de bedoeling ;-)

Ik merk wel dat ik af en toe gedurende de dag wat last krijg van de vezeltjes die loskomen doordat je af en toe langs je oog wrijft o.i.d. Maar het effect is echt dramatisch en zeker mooi voor een avondje uit!


Binnenkort kan je zeker een look verwachten die gemaakt is met het palette en waarbij ik ook de Lash Fibres op mijn wimpers gebruikt heb. Deze nieuwste collectie van Make Up For Ever is vanaf nu te koop bij Sephora. Voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op Sephora.nl.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 19 september 2011 at 13:35

    Oooohh ziet er té nice uit!! Mooi palette is dat ook zeg, kwijl kwijl <3

  • Avatar van Redhotjillypeppers
    Reply Redhotjillypeppers 18 september 2011 at 11:30

    De pigementatie van de oogschaduw ziet er heel goed uit. Ben heel benieuwd naar je look met deze producten !

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 18 september 2011 at 13:59

      De looks staan inmiddels online ^^

  • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 17 september 2011 at 18:49

    De promo foto’s zijn echt pretty!

  • Avatar van theartismakeup
    Reply theartismakeup 17 september 2011 at 17:55

    die promo pictures zien der echt geweldig uit <3 ik heb bij andere sites een wat teleurstellende pay off gespot dus ik ben een beetje bang voor teleurstelling, hier zijn de swatches wel geweldig mooi.. !

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 18 september 2011 at 13:59

      Ik ben echt wel tevreden over de pigmentatie, zeker met een basis eronder zijn ze erg intens ^^

  • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 17 september 2011 at 17:44

    lijkt me een mooi palette, swatches zien er goed uit!

  • Avatar van Priscilla
    Reply Priscilla 17 september 2011 at 17:14

    Het palette ziet er prachtig uit. De promofoto’s zien er ook heel mooi uit.

  • Avatar van Karen
    Reply Karen 17 september 2011 at 16:55

    pallette en de mascara lijkt me wel wat :)
    xx

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 17 september 2011 at 16:50

    Palette ziet er erg mooi uit, al ben ik zelf niet zo van de donkere kleurtjes. Die staan mij echt niet!

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 17 september 2011 at 15:46

    Die palette is echt prachtig maar oowh zo duur.
    Liefs, xxxx

  • Avatar van Ilja
    Reply Ilja 17 september 2011 at 12:46

    Ik vind de Lash Fibers erg fijn werken! Als ik ’s ochtends genoeg tijd heb om me op te maken pak ik hem zeker, het geeft mijn wimpers (die niet geweldig dik zijn) toch wat extra volume ^^

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 17 september 2011 at 15:50

      Het kost inderdaad een beetje meer tijd dan alleen een mascara, maar het effect is zeker op te merken: love it voor feestjes etc. ^^

  • Avatar van xx_Patries_xx
    Reply xx_Patries_xx 17 september 2011 at 11:42

    he tis echt een prachtig pallette

  • Avatar van Annebeth
    Reply Annebeth 17 september 2011 at 11:42

    Oh wauw..die koperkleur.. <3

  • Avatar van Ellyg
    Reply Ellyg 17 september 2011 at 11:13

    Dat ziet er goed uit zeg! Ik ben benieuwd naar de Look die je ermee hebt gemaakt!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 17 september 2011 at 15:49

      Hi lady, de look(s) staan ingepland voor morgen om 00.10 uur ;-)

  • Avatar van ValleyDollEva
    Reply ValleyDollEva 17 september 2011 at 10:28

    Oooh must want neeeed dat palette ! Ik ben zoo’n grote smokey eyes fan dus het is echt iets voor mij !

  • Avatar van Germa
    Reply Germa 17 september 2011 at 10:09

    Het palette ziet er goed uit! Nice!

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 17 september 2011 at 09:39

    Prachtige promofoto’s zeg! Echt gewelldige looks. Het palette bevat ook erg mooie kleuren die perfect bij de herfst passen.. hier kan je zeker de perfecte smokey eye wel mee maken!

  • Avatar van Lovethatmakeup
    Reply Lovethatmakeup 17 september 2011 at 09:27

    Wauw die promofoto is pretty! Het palette zelf ook maar denk dat ik zelf helft van de kleurtjes niet zou dragen (dagelijks)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 17 september 2011 at 15:49

      De donkere tinten in het palette zijn natuurlijk ook als eyeliner mooi te dragen, zo gebruik je al sneller dan je denkt alle kleurtjes erin :-)

  • Avatar van Amber Kuipers
    Reply Amber Kuipers 17 september 2011 at 09:18

    Het palette leek me niks, maar jouw swatches zijn wél mooi. Misschien toch maar eens kijken bij Sephora. Naar de mascara ben ik in ieder geval zeer benieuwd geworden!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 17 september 2011 at 15:48

      Ik ben zelf zeker heel blij met het palette, goede kwaliteit voor een goede prijs ^^

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 17 september 2011 at 08:59

    Ik ben nu al benieuwd naar de look! Ik ga het palette zeker even bij de Sephora bekijken! En de prijs is goed te doen! Weer iets op mijn wishlist haha

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 17 september 2011 at 15:48

      De look staat ingepland voor morgen 00.10 uur ;-)

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 17 september 2011 at 02:21

    Prachtig palette!

  • Avatar van Alyssa
    Reply Alyssa 17 september 2011 at 01:06

    Toevallig heb ik het vandaag in de wimpersalon gehad over deze mascara. Ik ben echt nieuwsgierig naar de werking hiervan. Misschien binnenkort eens uitproberen :)! Het palette vind ik erg mooi en precies goed om verschillende looks te kunnen maken. Mooie producten.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 17 september 2011 at 15:47

      De mascara geeft echt veel volume en ook wat extra lengte aan de wimpers, maar het is lastig om het effect hiervan weer te geven…

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.