Beauty

Matrix | Design Pulse

7 september 2011


De extreem creatieve stylinglijn van Matrix, Design Pulse, lanceert in september 3 nieuwe producten die het haar snel en gemakkelijk langdurig volume, bescherming, hold en textuur geven: Mega Dust, Get Action en Iron In. Kijk mee voor meer informatie over deze producten die vanaf eind september verkrijgbaar zullen zijn.

Get Action 150ml, €15,00
Deze veelzijdige, flexibele finishingspray heeft een medium hold en zorgt voor een zijdezachte, matte finish met langdurig volume en een heerlijke, frisse geur.

De spray-wax is gemakkelijk snel te verdelen over het haar, zodat er niet teveel product op één plaats zit. Wel moet je dit product goed schudden voor gebruik. Na het aanbrengen op het haar breng je je haar in model en als je extra accenten aan wilt brengen dan neem je wat extra product op deze plukjes.

Iron In 250ml, €15,00
Dit is een non-aerosol stylingspray welke je haar een langdurige, flexibele hold geeft en beschermt tegen warmtebronnen tot 204C0. Daarnaast voorkomt het pluis en geeft het een licht glanzende finish.

Je brengt dit product aan op droog haar en gebruikt hierna een steil- of krultang. Niet alleen merk je dat je haar snel in model zit, maar ook wordt het heerlijk zacht en mooi glanzend. Wel moet je oppassen dat je niet teveel gebruikt anders krijg je een stugger gevoel in je haar.

Mega Dust 7gr, €15,00
Leuk dat steeds meer merken uitkomen met een zogenaamd volumepoeder. Deze geeft een matte finish en een sterke hold. Door de formule van dit product krijgt zelfs het meest fijne haar een langdurig, stevig volume zonder vettigheid.

Je moet het busje goed schudden voor gebruik en brengt daarna een kleine hoeveelheid (!) direct aan op de haarwortel om het vervolgens goed te verdelen met een wrijvende beweging. Mocht je nu een erg gevoelige hoofdhuid hebben dan is het aan te raden het product eerst op je handen te verdelen en dan een paar centimeter vanaf je haarwortel aan te brengen. Zo’n busje lijkt erg klein, maar je hebt echt maar weinig product per keer nodig dus je kan er een lange tijd mee vooruit.

Natuurlijk kan je de verschillende producten ook combineren met elkaar, om jouw eigen look te creëeren. Ik vind het fijne producten die doen wat ze zeggen, zoals je van een kappersmerk mag verwachten. Wel is het oppassen dat je niet teveel product gebruikt, je hebt echt maar weinig nodig voor een mooi effect.

De producten van Matrix zijn te koop bij de Matrix kappers en via verschillende webwinkels. Google kan je daar heel gemakkelijk bij helpen ;-)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 7 september 2011 at 21:10

  Die Iron spray lijkt me fijn!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 7 september 2011 at 19:34

  Ik gebruik zelf vooral wax, maar de Mega Dust lijkt mij ook een fijn product.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 september 2011 at 08:56

   Ik vind wax ook een erg fijn product, alleen vaak wel heel erg vet ook al gebruik ik er weinig van. Het perfecte stylingproduct dat alles in één heeft ben ik helaas nog niet tegengekomen. Misschien te veeleisend? ;-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 7 september 2011 at 19:28

  Iron lijkt mij ook heel erg fijn, extra bescherming is altijd welkom.
  Liefs, xxx

 • Avatar van JolienM
  Reply JolienM 7 september 2011 at 17:06

  Vind de Mega Dust wel interessant! Heb nu de dust van Keune, maar ben benieuwd of er echt verschil zit tussen die merken… Als mijne op is, deze maar eens uitproberen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 september 2011 at 08:55

   Ik heb nu van verschillende merken een volumepoeder geprobeerd en echt veel verschil zit er niet in, vind ik. De ingrediënten zijn zo goed als allemaal hetzelfde, alleen de samenstelling wisselt een klein beetje.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 7 september 2011 at 16:55

  iron in lijkt me echt fijn , de vorige producten ook wel hoor;D

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 7 september 2011 at 16:21

  Die Iron in lijkt me heel erg fijn, een beetje meer bescherming kan ik wel gebruiken! Ik had nooit eerder gehoord van dit merk.. het klinkt allemaal erg veelbelovend.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 september 2011 at 08:54

   Het is in Nederland ook nog een vrij onbekend merk bij de consument, maar het zijn echt fijne producten :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.