Beauty

Nieuwe Illamasqua make-up

3 september 2011


Illamasqua is een merk waar ik steeds meer van in mijn verzameling begin te krijgen en ik heb er ondertussen ook een mooie wishlist voor liggen om ooit nog eens toe te kunnen voegen, als mijn geldboompje aan wilt groeien that is ;-). Mijn nieuwste items zijn een cream blusher, nagellak en een lipgloss in draagbare kleurtjes zodat ze lekker vaak gebruikt kunnen worden. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en swatches.


Allereerst vind ik de verpakkingen van Illamasqua altijd erg mooi. Als je besteld krijg je het binnen enkele dagen geleverd in een zwart doosje, de productverpakkingen zijn zwart glanzend met een crèmekleurige opdruk met klassieke letters en de verpakkingen van de producten zelf zijn hoogglans zwart. Ik vind het erg mooi en classy!


De blush in de kleur Dixie zagen jullie laatst al voorbij komen in mijn top 5 blushes van dit moment (klik hier voor dat artikel). De blush kost omgerekend ongeveer €18,50 en heeft 4 gram inhoud. Ik vind dit een prachtige kleur, ondanks dat het warm oogt zit er door de rozige tint ook nog wat koelte in waardoor ik hem mooi kan hebben. De pigmentatie bevalt me wel en is mooi op te bouwen, al heb ik met mijn lichte huidje niet zoveel nodig. Je kan hem ook gebruiken op je lippen en dat geeft een mooi my-lips-but-better effect ^^


De lipgloss in de kleur Enchant is wederom erg draagbaar en een mooie kleur voor mijn lichte huid. Er zitten miniscule glittertjes in, maar dit voel je niet op je lippen. Het geeft de gloss wel een enorm mooie glans, zeker in het zonnetje! De gloss kost omgerekend ongeveer €14,50 en daar krijg je 7ml product voor. Ik vind de verpakking van deze lipgloss erg handig. Je knijpt een bepaalde hoeveelheid uit de tube en door de schuin afgesneden dop kan je hem vervolgens gemakkelijk aanbrengen. De gloss heeft een vanille-achtige geur en smaak, maar niks te overheersend.


De nagellak is in de kleur Lament, kost omgerekend ongeveer €15,25 en er zit 15ml in. Sarah swatchde deze voor Curvacious:

“”De producten van Illamasqua hebben een prachtige verpakking en zien er voor mij super luxueus uit. Ze zijn allemaal gekenmerkt door de mooie vorm met 4 punten, zoals ook het dopje van de nagellak. Bovenop het dopje nog het mooie logo in reliëf: het ‘vierkanten’ dopje kan er ook af, zodat je een klein rond dopje hebt om mee te lakken. Handig! De kleur Lament is een heel levendige kleur, een felle koraal-roze lak met cream finish. Het kwastje is een standaard rond smal kwastje en werkt fijn. Lament dekt in twee laagjes en droogt aardig snel.”

Ik ben weer erg blij met mijn nieuwste aanwinsten! ^^

Heb jij producten van dit merk in je bezit of wat zou je nog graag eens willen proberen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 15 september 2011 at 14:57

  Super mooie nagellak

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 14 september 2011 at 10:53

  wow die nagellak is echt prachtig

 • Avatar van theartismakeup
  Reply theartismakeup 8 september 2011 at 17:17

  jaaa dixie is 1 van mijn favorieten cream blushers geworden zo blij met het kleurtje!

 • Avatar van Elyne
  Reply Elyne 5 september 2011 at 13:22

  Erg mooie kleuren! Op het eerste gezicht zou je denken dat de blush erg fel is maar ik zie op de swatches dat dat wel meevalt, die nagellak vind ik ook mooi echt een kleurtje voor doordeweeks .

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 4 september 2011 at 11:12

  Wauw, het lakje en de cream blusher zijn supermooi! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 september 2011 at 13:20

   De cream blush is ook echt in zo’n kleurtje die iedereen wel kan hebben denk ik en erg fijn dat hij qua pigmentatie goed op te bouwen is, helemaal voor de dames met een licht huidje ;-)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 4 september 2011 at 09:18

  Prachtige review! Het lakje is echt prachtig!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 3 september 2011 at 21:11

  Prachtige producten, kan me voorstellen dat je er verliefd op wordt :-)

 • Avatar van Sofie (thebelgianbeautyreview)
  Reply Sofie (thebelgianbeautyreview) 3 september 2011 at 18:33

  Heb twee powder en twee cream blushes van dit merk en ben er helemaal weg van!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 3 september 2011 at 18:07

  die nagellak en de lipgloss hebben een super mooie kleur!!
  mooie producten heb je weer gescoord ;)
  xx

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 3 september 2011 at 13:12

  Illamasqua vind ik zo’n mooi merk om te zien. Ik wil er zeker wat van hebben, maar idd mijn geldboompje moet ook even groeien. De nieuwe collectie van Illamasqua (theatere of the nameless) ziet er ook super gaaf uit en hebben nagellakjes met rubberachtige finish, wat mij ook erg interressant in de oren klinkt. Maar goed, eerst blijft het bij zwijmelen. Mooie producten heb je, vooral de cream blush en het nagellakje vind ik mooi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 september 2011 at 13:20

   Gisteren was de presentatie van deze nieuwe collectie in Amsterdam en ik was er bij. Ik ben helemaal enthousiast en heb enkele items meegekregen (waaronder de nagellak met rubberen finish) dus die ga je zeker binnenkort voorbij zien komen ^^

   • Avatar van Germa
    Reply Germa 4 september 2011 at 19:00

    Oeh leuk! Ik ben benieuwd!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 3 september 2011 at 13:01

  wauw wat een mooie producten zeg;D

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 3 september 2011 at 13:00

  Die blush is zo mooi, ze hebben ook echt prachtige lakjes van dit merk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 3 september 2011 at 10:47

  de nagellak is toch mn favoriet!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 3 september 2011 at 10:08

  Mooie make up, zeker de nagellak, heel mooi kleurtje. :) Ik heb nog geen producten in mijn bezit, maar de nagellak en lipgloss zou ik wel willen uitproberen.

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 3 september 2011 at 09:36

  Wat een prachtige nagellak ♥

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 3 september 2011 at 09:23

  Die kleur nagellak is echt lovely!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 3 september 2011 at 09:18

  Zelf heb ik nog geen producten van Illamasqua maar die nagellak wil ik wel. Mooi !

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 3 september 2011 at 09:06

  Ik ben vooral helemaal weg van de nagellak, wat een prachtige kleur!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 3 september 2011 at 08:46

  Prachtige nagellak zeg! Echt een mooie kleur.. Je huid lijkt er meteen erg bruin door

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 september 2011 at 13:18

   Het is inderdaad een hele charmante kleur, denk voor verschillende huidtypes ook :-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 september 2011 at 08:41

  erg mooi lakje :D

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 3 september 2011 at 01:41

  Die nagellak, pretty! Ik heb niets van Illamasqua, maar het is wel een prachtig merk om te zien!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 3 september 2011 at 00:39

  De nagellak en de blush zien er echt geweldig uit! Mooie review dames!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 3 september 2011 at 00:38

  Ik vind dit echt een prachtig merk, heb er een medium pencil en pigment van maar wil nog wel meer :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 september 2011 at 13:18

   Het is echt een merk waar je helemaal ‘verslaafd’ aan kan raken he? Bij mij begon het ook met 1 item en nu… ^^

   • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 4 september 2011 at 15:10

    Ja echt wel :) want more more more haha.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.