Media

Nieuwtje | Gastblogger voor Van Haren Trendblog

20 september 2011

Vandaag kan ik jullie dan eindelijk vertellen over 1 van de nieuwe opdrachten waar ik achter de schermen mee bezig ben. Ik ben namelijk gevraagd door Van Haren om de komende tijd hun klanten, lezers en geïnteresseerden meer te vertellen en op de hoogte te brengen van leuke gastblogs over make-up, beauty, haar, mode etc. Dit vind ik natuurlijk enorm leuk! Mijn 1e gastblog waarin ik mijzelf voorstel staat inmiddels online en deze wil ik ook graag met jullie delen.

“Als je door een bekende schoenenketen wordt gevraagd een gastblog te schrijven voor de trendblog dan is dat zeker even spannend, maar vooral heel erg leuk! Hierbij mijn eerste blogje waarin ik mijzelf voorstel.

Ik ben Desirée Pelgrom-Geurts, 27 jaar, eigenaresse en hoofdredactrice van Nederlands eerste online vrouwenmagazine waar óók curvy ladies terecht kunnen voor tips over beauty en fashion. Maar natuurlijk kunnen hier niet enkel de vrouwen met een maat(je) meer terecht. Nee, Curvacious brengt èlke vrouw (van jong tot oud) dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, tips, reviews en meer op het gebied van beauty, fashion en lifestyle.

Naast mijn werk als hoofdredactrice ben ik bijna op het punt beland waarin ik een eigen wellnesspraktijk ga openen, er breekt dus een drukke periode aan waar ik jaren naartoe heb gewerkt en naar uit heb gekeken. Zoals je kan merken liggen mijn interesses ècht bij ‘beauty in de ruimste zin van het woord’. Maar ook fotografie, social media en psychologie zijn grote interesses van mij.

Door mijn werk en achtergrond ben ik altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes op beauty-, fashion-en lifestylegebied en de komende tijd neem ik jullie hierin mee. Ik kijk er zelf enorm naar uit en zit vol inspiratie! Wil je meer over mij weten dan kan je me volgen op twitter of mijn website bezoeken.

Voor nu wens ik jullie alvast een geweldig nieuw seizoen toe! ”

Wil je de Van Haren Trendblog lezen neem dan een kijkje op VanHaren.nl onder het kopje ‘Trends’ of klik hier.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 20 september 2011 at 23:01

  Wauw wat een tof nieuws zeg Desirée! Ik ben zo benieuwd naar je blogjes. Heel veel plezier en ook succes ermee!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 20 september 2011 at 20:31

  Lijkt me super! erg leuk
  have fun ;)
  xx

 • Avatar van Annelien
  Reply Annelien 20 september 2011 at 18:25

  Wat leuk allemaal! Het lijkt me fantastisch om gevraagd te worden voor zoiets haha. Vind het super leuk voor je :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 september 2011 at 10:36

   Dankjewel! Ik vind het ook echt heel erg tof dat ik ervoor gevraagd ben :-)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 20 september 2011 at 17:38

  Wat leuk zeg, gefeliciteerd, en succes. :)

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 20 september 2011 at 16:19

  Gefeliciteerd, wat leuk voor je! En uh… wellnesspraktijk? Heb ik iets gemist? Spannende ontwikkelingen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 september 2011 at 10:35

   Haha, ja heel erg spannend en ben er al jaren mee bezig. Maar het heeft al vaker online gestaan ;-)

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 20 september 2011 at 14:13

  Wauw wat gaaf!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 20 september 2011 at 12:46

  Echt heel erg gaaf, gefeliciteerd meid.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 september 2011 at 14:16

   Dankjewel, lief van je! ^^

 • Avatar van Amber Kuipers
  Reply Amber Kuipers 20 september 2011 at 11:58

  Leuk voor je, geniet ervan!

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 20 september 2011 at 11:30

  wat gaaf zeg :D:D

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 20 september 2011 at 10:31

  leuk, gefeliciteerd meid!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 september 2011 at 11:07

   Thanks Suzanne, ik vind het ook erg leuk om te doen! :-)

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 20 september 2011 at 09:11

  Ik had je al gefeliciteerd, maar bij deze nogmaals van harte! Hartstikke leuk dat je dit mag doen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 september 2011 at 09:56

   Dankjewel lieve El ^^

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 20 september 2011 at 08:33

  Leuk ! Er staat zo te lezen nog een drukke maar hele leuke periode voor de deur :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 september 2011 at 09:00

   Het is inderdaad wel druk, maar geweldig leuk allemaal :-)

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 20 september 2011 at 07:58

  Oh wat super tof! Ik ben erg benieuwd naar je blogjes ^^

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 20 september 2011 at 01:27

  Wat leuk dat alles zo fantastisch loopt voor je :) Je verdient het helemaal!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 september 2011 at 08:59

   Dankjewel! *straalt helemaal*

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 20 september 2011 at 00:28

  Wat tof zeg dat je dat mag doen! Ben erg benieuwd naar de gastblogs van je die er nog aan zitten te komen ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.