Beauty

Sephora Clean & Fresh

5 september 2011


Sephora komt met enkele handige en reisvriendelijke producten om je gezicht en haar weer lekker fris te doen aanvoelen. Ik heb de producten uit de Clean & Fresh lijn uitgeprobeerd en wil jullie daar vandaag graag meer van laten zien. Het gaat om een droogshampoo (handig voor onderweg), een reinigingsgel in tube en een miniverpakking reinigingsdoekjes (wederom handig voor onderweg!). Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

Purifying cleansing gel 125ml, €7,70
Een mooie huid, begint bij een goed gereinigde huid. Deze nieuwe aanvulling op de Sephora gezichtsverzorgingslijn zorgt voor een lekker begin van de dag met een schoon en fris gezicht. De gelreiniger bevat geen parabenen, is zeepvrij, verwijdert zelfs langhoudende make-up en bevat HydroSenn++ voor een zachtere huid.

De cleanser heeft een wittige gelsubstantie met een frisse, unisex geur en je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig per keer. Het is de bedoeling dat je je huid eerst vochtig maakt, dan een kleine hoeveelheid inmasseert en vervolgens met voldoende water afspoelt. Ik gebruik dit product niet voor mijn ogen, ik ben bang dat ze daar niet fijn op zullen reageren en ook merk ik dat ik het product niet 2x per dag moet gebruiken met mijn drogere/gevoeligere huid. Hij maakt wel echt goed schoon, alleen brengt dat een nadeel voor mij met zich mee dat ik ècht een goede crème nodig heb erna. Ik zal deze reinigingsgel dan ook voornamelijk gebruiken in de periodes dat mijn huid wat meer onrustig is.

Express cleansing wipes 10stuks, €3,50
Deze handige reinigingsdoekjes in reisformaat zijn echt perfect voor onderweg om even je gezicht, handen of oksels mee op te frissen. Er zitten geen parabenen in en ze zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Dit zijn van die handige doekjes die ik dan ook gelijk na het testen in mijn handtas heb gestopt zodat ik me altijd even ergens snel kan opfrissen. Ik zal ze niet echt gebruiken voor mijn make-up te verwijderen, omdat ik de doekjes daar niet vochtig genoeg voor vind. Je moet dan namelijk wat kracht zetten en flink wrijven en dat lijkt me voor de ogen bijvoorbeeld niet erg prettig. Wel reageert mijn huid er niet op en voelt deze na het gebruik van een doekje niet trekkerig of plakkerig aan. Ik ga ze dus voornamelijk gebruiken voor mijn handen of oksels op een warme drukke dag.

Express dry shampoo 75ml, €6,90
Een handige droogshampoo in reisformaat waarmee je je haar tussen de wasbeurten door even lekker op kan frissen en een licht gevoel teruggeeft. De formule bevat geen parabenen en bevat guarana extract voor extra glans.

Ik heb al verschillende droogshampoos geprobeerd en elke keer was ik niet helemaal tevreden; mijn haar voelde er droog of stug van of kreeg een witte en doffe gloed erover. Deze droogshampoo laat geen witte waas achter en zorgt echt voor een lekker fris gevoel in mijn haar zonder een enorm stug of droog gevoel: fijn! Het droogt erg snel in je haar en laat een frisse, beetje citrus-achtige geur achter.

De verschillende Clean & Fresh producten zijn verkrijgbaar bij Sephora. Voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op Sephora.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 14 september 2011 at 15:01

  zien er goed uit

 • Avatar van Anne-Rose
  Reply Anne-Rose 11 september 2011 at 01:07

  Ik heb de droogshampoo & doekjes deze zomer in praag gekocht en ik ben er ook zeer tevreden over! (;

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 5 september 2011 at 17:06

  Ik vind deze droogshampoo ook erg fijn ^^

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 5 september 2011 at 16:52

  De cleansing gel lijkt mij lekker.

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 5 september 2011 at 15:52

  Mooie producten. Vooral de droogshampoo klinkt interessant omdat hij geen witte waas achter laat.

 • Avatar van LindaB
  Reply LindaB 5 september 2011 at 13:35

  de droogshampoo lijkt mij wel wat. De doekjes vind ik een beetje aan de dure kant, helemaal als ze niet echt geschikt zijn om mijn make up eraf te halen….

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 september 2011 at 13:43

   Daar kan ik zeker inkomen. Al vind ik het wel fijn van die doekjes op miniformaat om mee te kunnen nemen in de tas voor onderweg.

   • Avatar van LindaB
    Reply LindaB 5 september 2011 at 14:38

    Die doekjes zijn indd ook handig voor onderweg, maar ik vind die van het kruidvat en de action ook handig en die zijn veel voor weinig;)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 5 september 2011 at 13:09

  Ik ben toch wel benieuwd naar de droogshampoo. Dat is een product dat ik nog nooit gebruikt heb.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 5 september 2011 at 13:00

  Ik was al benieuwd naar deze producten, ze zien er goed uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Arnela
  Reply Arnela 5 september 2011 at 12:48

  Ik ben benieuwd naar de cleansing geL!

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 5 september 2011 at 12:44

  Toch jammer dat we hier in België nog geen Sephora hebben! :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 september 2011 at 13:42

   Ik hoop dat er snel één of meerdere Sephora’s naar België toekomen. Zou tof zijn!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 5 september 2011 at 10:23

  lijken me fijne producten!
  ik heb nog nooit wat van Sephora gebruikt maar het klinkt altijd goed ;)
  xx

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 5 september 2011 at 09:25

  Purifying cleansing gel lijkt me wel fijn ,de rest ook wel maar als ik iets hiervan zal kopen dan zal ik dat wel eens willen uitproberen :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 5 september 2011 at 09:25

  De cleansing wipes lijken me wel oke, maar het is niet dat ik hiervoor meteen naar de sephora ga rennen..

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 5 september 2011 at 08:38

  Op zich wel leuke producten maar voor mij geen musthaves ;)

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 5 september 2011 at 00:18

  Oeh dat zijn wel producten die ik graag een keer wil proberen. Zien er ook mooi uit :D.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.