Beauty

Therme | Energizing body mists (informatie, foto’s & review)

23 september 2011


Therme moet mijn gebeden gehoord hebben want ik ben al zo’n fan van de geuren van hun producten dat ik al hoopte op parfum of bodysprays (ik ben gèk op bodysplashes/sprays/mists!) hiervan. En deze zijn nu verkrijgbaar: de Therme Energizing Body Mists. Deze sprays kan je gebruiken op je hele lichaam na het douchen of badderen, maar kan je ook goed gebruiken als haarparfum of als interieurparfum. Kijk mee voor meer foto’s en informatie.

Energizing Body Mist Bali Flower
De ingrediënten in de nieuwe THERME® Energizing Body Mist Bali Flower vinden een oorsprong in de Balinese natuur. Natuurlijke bronnen zoals de spirituele vulkaan op Bali, bloemen, kruiden, rijst en oliën uit de Balinese binnenlanden, vormen de belangrijkste basis. Deze Body Mist heeft een zachte en poederachtige bloemengeur, met een vleugje Vanille, Orchidee en Jasmijn. De formule bevat tevens verzorgende Rijstmelk en Soja-extract voor een fluweelzacht en intensief verzorgd huidgevoel.

Energizing Body Mist Zen White Lotus
‘Zen’ is de Japanse vorm van boeddhisme en staat tevens voor het creëren van innerlijke rust en harmonie. De Witte Lotus is een ontspannend geurende bloem, welke symbool staat voor geestelijke zuiverheid en zachtheid. De nieuwe THERME® Energizing Body Mist Zen White Lotus hult je huid en haar in een verfijnde geurwaas van de inspirerende en sereen geurende Witte Lotus. Deze heerlijke Body Mist bevat tevens Zijde- extract voor een ongelooflijk zacht en optimaal verzorgd huidgevoel.

Energizing Body Mist Ylang Ylang
De Ylang Ylang is een exotische bloem met een weelderige, sensuele geur die een ontspannende en harmoniserende invloed heeft op al je zintuigen! THERME® voegde deze prachtige bloem in combinatie met Hibiscus toe aan haar nieuwe Energizing Body Mist Ylang Ylang. Slechts een paar keer sprayen over je huid en haar en deze exotische en sensueel ruikende Body Mist laat je onweerstaanbaar ruiken.

De verpakking vind ik persoonlijk erg handig. Geen poespas maar wel fijn om ook in je tas mee onderweg te kunnen nemen om je tussen afspraken door een beetje op te kunnen frissen. Als je sprayt komt er een fijne nevel uit waardoor je maar enkele spraytjes nodig hebt om je bij wijze van spreken van top tot teen in één van de drie heerlijke geuren te kunnen hullen.

De geuren zelf vind ik alledrie echt heerlijk en ik pak gewoon welke geur (of kleur van de flacon) mij op dat moment aanspreekt. Een soort van geur- en/of kleurtherapie! Het fijne is dat de sprays geen parabenen en mineralie oliën bevatten en de verzorgende ingrediënten erin zorgen er ook nog eens voor dat je huid er lekker van gaat aanvoelen. De geur blijft geen uren hangen, maar even bijsprayen is zo gepiept ^^

Ik merk zeker wanneer ik een inkakmomentje heb dat een spraytje voor me uit, waar ik vervolgens doorheen loop, echt enorm opwekkend, energiegevend en verfrissend werkt. En vaak maak ik dan ook even een rondje door huis waar ik de gordijnen, het beddengoed etc. ook even meeneem zodat de geur lekker lang te ruiken is. De geuren zijn zacht, vrouwelijk en doen heel clean aan, ik ben er gek op! ♥

De Therme ‘energizing body mists’ zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €6,95 per stuk met een inhoud van 60ml. Voor meer informatie neem je een kijkje op Therme.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 27 januari 2012 at 13:29

  Ik ben echt dol op deze sprays, maar jammer genoeg kan je niet in elk filiaal alle drie de sprays kopen, vaak is er maar één te koop. Dat is dan wel een minpuntje.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 januari 2012 at 14:22

   Ah, dat is zeker jammer!…

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 24 september 2011 at 05:27

  Dat klinkt allemaal erg goed :)

 • Avatar van Amber Kuipers
  Reply Amber Kuipers 23 september 2011 at 22:53

  Al de zoveelste positieve review; ik wil er één hebben :)!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 23 september 2011 at 20:34

  Deze ga ik zeker is kopen! Klinkt echt fijn!

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 23 september 2011 at 20:27

  Oooh hier wil ik zeker eens aan snuffelen als ik ze zie !

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 23 september 2011 at 18:57

  deze lijken me echt lekker ruiken :D
  ik heb nu een bodysplash van de h&m ook lekker ;D
  xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 september 2011 at 21:44

   Van de H&M heb ik inderdaad ook een hele lekkere :-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 23 september 2011 at 18:52

  Ik had ze al ergens gezien. Ik ben fan.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 23 september 2011 at 18:37

  Ze lijken me zo fijn! Ik ben ook gek op Body Mist!

 • Avatar van The Beauty Gem
  Reply The Beauty Gem 23 september 2011 at 16:22

  Ik heb ze al ergens gespot en denk toch dat ik me die eens moet aanschaffen! :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 23 september 2011 at 15:48

  Ylang Ylang is mijn favoriet. Een hele fijne sterke geur, erg sensueel en vrouwelijk. Ik ben altijd wel in de mood voor Ylang Ylang en Bali Flower, die andere vind ik mwah..

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 23 september 2011 at 15:38

  oe dat klinkt goed, ik ben gek op de geuren van Therme en nu kun je zelfs je huis er heerlijk naar laten ruiken..

  *spurt gelijk naar de winkel*

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 23 september 2011 at 15:38

  ik had ze al eens ergens anders gezien ja erg leuk product

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 23 september 2011 at 15:35

  Oh dat wordt toch een keer uitproberen, want ik houd ook wel van bodyspray’s :D.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 23 september 2011 at 15:19

  Ik ben er gek op, vooral Bali Flower vind ik heerlijk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.