Beauty

Therme | Finn Sauna hot/cold scrub

26 september 2011


Ben jij een echte wellness- of scrubfan? Dan heb ik een heerlijk product wat echt een fijne aanrader is: de nieuwe Therme finse sauna scrub! Deze zoutscrub met etherische oliën van eucalyptus en menthol zorgt voor een heerlijke sensatie onder de douche, verwijdert dode huidcellen en de toegevoegde plantaardige oliën zorgen ervoor dat je huid na het afdrogen lekker zacht aanvoelt. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

Het product zit in een lekker robuuste pot met een inhoud van 500ml, daar kan je dus wel even mee vooruit! Ik scrub mijn lichaam graag, maar vanwege mijn gevoelige huid kan ik niet veel scrubs gebruiken omdat ze te grof zijn. Maar deze scrub bestaat uit allemaal kleine ronde bolletjes, zoals je op de foto hieronder goed kan zien, waardoor hij toch goed scrubt maar ook heel ‘zacht’ aanvoelt.

Dit is echt zo’n product waar je even de tijd voor neemt om te gebruiken, echt zo’n verwenmomentje voor jezelf. Maak je lijf nat en verdeel met ronddraaiende en masserende bewegingen de scrub over je lijf. De lekkere muntgeur die vrijkomt werkt heel verfrissend (echt zo’n saunageur waar ik van hou) en zorgt er gelijk voor dat mijn neus en holtes weer helemaal open gaan. Door de scrub echt lekker in te masseren worden dode huidcellen verwijdert en wordt de celvernieuwing geactiveerd. Op dat moment voel je ook dat er een soort warmte over je lijf heen komt, echt een uniek en lekker gevoel.

Nadat ik mijn lijf heb afgespoeld neem ik nog even een wisseldouche (afwisselend warm en koud water over me heen laten stromen) waardoor veel gezonde processen op gang worden gebracht en mijn lijf tot uren na het douchen nog natintelt. Meestal moet ik mijn lijf echt even insmeren na het douchen, maar na dit product te hebben gebruikt is het niet meer nodig. De oliën erin hebben hun werk goed gedaan en mijn huid voelt lekker zacht. Ik ben fan! Fijn dat het zo’n grote pot is want niet alleen ik vind het een heerlijke scrub, maar mijn man ook.

Voor de houdbaarheid van de scrub is het eigenlijk het beste dat je met een lepel wat product in een bakje doet en dat meeneemt onder de douche, zodat er geen water of bacteriën in de pot met product kunnen komen. Maar omdat we hier in huis alletwee graag scrubben en dat met deze zachte scrub regelmatig kan, gaat zo’n lekkere grote pot er toch nog best vlot doorheen ;-)

De producten van Therme zijn te koop bij verschillende drogisterijen voor €9,49 (per pot van 500ml). Voor meer informatie: Therme.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 1 oktober 2011 at 21:29

  Wauw, dat spul lijkt net sneeuw! En als je luchtwegen er lekker open van gaan, dan denk ik dat ik voor de winter even zo’n pot ga aanschaffen… :)

 • Avatar van Steffi
  Reply Steffi 28 september 2011 at 23:16

  dit product lijkt me geweldig!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 26 september 2011 at 18:31

  Ohh klinkt héérlijk!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 26 september 2011 at 14:24

  Ik heb deze scrub ook en ik ben er echt gek op. Volgens mij heb ik nog nooit zo’n fijne scrub gehad. Nu ik verkouden ben is die helemaal lekker want inderdaad je hele neus gaat ervan open, heerlijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 september 2011 at 18:06

   Echt grappig he? Want soms heb je gewoon geen verschil per scrub en deze springt er toch echt met kop en schouders boven uit :-)

 • Avatar van Amber Kuipers
  Reply Amber Kuipers 26 september 2011 at 14:04

  Hij doet me denken aan die Hammam scrub van Rituals. Aangezien die net op is en deze goedkoper is, ga ik deze zeker proberen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 september 2011 at 18:05

   Hij heeft er inderdaad wel wat van weg, al ruikt deze wat frisser en die van Rituals wat warmer zeg maar.

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 26 september 2011 at 14:01

  Oh heerlijk! Therme vind ik sowieso een fijn merk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 september 2011 at 18:05

   Het is ook echt een heerlijk merk, de geuren ook <3

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 26 september 2011 at 11:00

  oh das helemaal niet zo duur, klinkt heel erg fijn !

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 26 september 2011 at 10:44

  dat ziet er lekker uit!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 26 september 2011 at 10:16

  Ik doe dat afwisselend warm en koud douchen ook altijd :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 september 2011 at 18:05

   Lekker gevoel is dat he, zo’n wisseldouche? Even wennen, maar erna merk je gewoon dat het ook goed voor je lijf is :-)

   • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 26 september 2011 at 22:08

    Jaaa vind ik ook!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 26 september 2011 at 10:12

  Oeh als die ik nu heb een keer op is ga ik deze kopen. Hij ziet er mooi uit en lijkt mij echt heel fijn voor onder de douche.

 • Avatar van Celeste
  Reply Celeste 26 september 2011 at 09:46

  Ziet er prima uit!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 26 september 2011 at 09:44

  Door de geur lijkt hij me vooral erg fijn in de winter, dan gebruik ik graag douchestuff dat menthol-achtig ruikt. Wat grappig die ronde korreltjes!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 september 2011 at 18:04

   Ik vind producten met menthol etc. in de zomer juist ook zo fijn, even echt lekker afkoelen van de warmte van de zon ^^

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 26 september 2011 at 08:04

  Klinkt erg goed ! Kan me inderdaad voorstellen dat die heel aangenaam is om te gebruiken wanneer je wat verkouden bent.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 september 2011 at 18:03

   Je merkt dan echt na een paar minuutjes dat je al vrijer kan ademen, maar dan zonder te tranen omdat de geur te sterk is ofzo. Echt heel erg fijn!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 26 september 2011 at 05:52

  De substantie ziet er ook heerlijk uit, deze lijkt mij zo fijn.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 september 2011 at 18:03

   De substantie is echt heerlijk! Echt één waardoor ik hem met mijn gevoeligere huid ook kan gebruiken :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.