Beauty

Winactie | 2x Yves Rocher ‘Moment de Bonheur’ pakket!

22 september 2011


Het is alweer even geleden dat ik over dit nieuwste parfum van Yves Rocher geschreven heb (klik hier voor dat artikel) en aangezien het nu volop verkrijgbaar is, mag ik een heel mooie winactie aanbieden waar ik 2 lezers erg blij mee ga maken. Dit vrouwelijk parfum heeft een fris karakter met de geurnoten rozen, cederhout, patchoeli, rose absolue en absolue van de vioolblaadjes. Kijk mee voor meer informatie over het parfum en de winactie.

“Een geur waarin lieflijke plantensappen en bloemkelken samenkomen met zomerse frisheid, kostbare ingrediënten, die uitmonden in uitbundige levenslust en een heel eigen karakter”. Door de prachtige centifoliaroos (‘roos met honderd bloemblaadjes’) geeft het de geur verschillende geurnuances mee. Zo kan je er ook wat kamperfoelie, zoete pepermunt, perzik of zelfs wat vanille in ruiken.


Er zijn 2 lezers die kans kunnen maken op een pakket van een Eau de Parfum (30ml) & een geparfumeerde douchegel (200ml) met een waarde van €48,50 per pakket. Zo kan jij je van top tot teen hullen in deze heerlijke geur! Beantwoord de volgende vraag om kans te maken:

“Wat is jouw ultieme geluksmoment?”

Meedoen kan t/m donderdag 29 september 2011, 23.59 uur. De winnaars worden gekozen naar aanleiding van de inzending en krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Ik wens iedereen die meedoet heel erg veel succes en ik ben benieuwd naar alle inzendingen!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marjon
  Reply Marjon 2 oktober 2011 at 11:44

  Thuis met mijn man en kinderen ! Geluk zit niet in grote dingen maar in de liefde van de mensen om je heen

 • Avatar van Janny Wijnia
  Reply Janny Wijnia 2 oktober 2011 at 10:17

  Mijn ulieme geluksmoment: wakker worden door de eerste zonnestralen van de dag, een kus van mn man op mn voorhoofd voelen en mn hond op mn voeteneind z’n staartje horen op en neer gaan wachtend op de eerste aai over z’n koppie….

 • Avatar van Anne Kievit
  Reply Anne Kievit 29 september 2011 at 23:30

  Als ik ’s avonds heerlijk, na een lange dag werken, in mijn waterbedje stap met een mooi boek!
  Daar kan ik zo van genieten!

 • Avatar van Tess
  Reply Tess 29 september 2011 at 15:14

  heyhoi , Mijn ultieme geluksmoment is als ik lekker opgetut , en met mooie kleren en met al mijn vriendinnen leuke dingen ga doen . Maar dat comt niet zo vaak voor helaas .. xo

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 29 september 2011 at 11:49

  Mijn ultieme geluksgevoel is een dag dat het zonnetje schijnt. Dan richt ik de achtertuin in met het speelgoed voor de kindjes (2 jaar en 1 jaar). Er gaat een kussen onderaan de glijbaan, zodat ze met de billen zacht terecht komen. De zandbak gaat open. Wat ballen en een loopauto erbij. En ik ga heerlijk bij ze zitten. Ik kijk vol verwondering mee hoe zij de wereld ontdekken. Alles is nog zo nieuw en mooi. De kinderen zien alles nog zo puur en onbevangen. Het is heerlijk om even een glimp van “hun wereld” te mogen opvangen. En mee te mogen genieten. Dat is voor mij een ultiem geluksgevoel.

 • Avatar van Ibtissam
  Reply Ibtissam 29 september 2011 at 10:58

  Er zijn zoveel momenten van geluk. Ik probeer altijd de kleine dingen in het leven niet te vergeten. Ik kan echt genieten van een wandeling in het park (maakt niet uit wat voor seizoen het is), ik kan genieten van ’s ochtends wakker worden en de vogels horen fluiten, ik kan genieten van een lief gebaar van mijn man, ik kan genieten van de geur van net gewassen kleren, ik kan genieten van een bestelling die iemand bij mij plaatst of iemand die een leuk bericht achter laat in het gastenboek…

  Moet ik nog doorgaan… ;-))

 • Avatar van Mabbina
  Reply Mabbina 28 september 2011 at 21:22

  Er zijn een boel momenten van geluk.Ik geniet van de kleine dingen, zeker omdat ik aan migraine lijd. Zodra ik me goed voel dan geniet ik volop!Dan ga ik alleen maar leuke dingen doen, afspreken met dochters of vriendinnen,mijn vriend neemt een vrije middag of dag en we gaan doen wat ik wil, op zijn verzoek hoor. Strand, winkelen, in de zon zitten. Gewoon samen hand in hand lopen.Een goede dag zonder pijn en ik kan de wereld weer aan. Hoe gelukkig ik dan ben? Ultiem!! ;))

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 28 september 2011 at 20:00

  Mijn ultieme geluksmoment was toen ik voor het eerst met mijn vriend zoende, op een festival, 5 juni 2009. We waren al een tijd hele goede vrienden en vonden elkaar leuk, maar durfden het elkaar niet te zeggen uit angst dat dat de vriendschap zou schaden. Gelukkig is hij nog steeds mijn beste maatje en zijn we al meer dan 2 jaar gelukkig samen. Eigenlijk is elk moment samen met hem een geluksmoment. :D En hij vindt het overigens heel fijn als ik een lekker geurtje op heb, dus als ik win, is dat ook een beetje voor hem. ;)

 • Avatar van Marlous
  Reply Marlous 28 september 2011 at 09:43

  Hmm, mijn geluksmomenten zijn lange zondagen waarop je niets hoeft.
  Lekker lang slapen en naast mijn vriend wakker worden, een ontbijtje op bed met een filmpje erbij en daarna uren lang in de badkamer vertoeven.. Daarna vind ik het wel lekker om even een wandelingetje te maken. En de dag word natuurlijk afgesloten met iets lekkers te eten :)

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 27 september 2011 at 19:25

  mijn geluksmoment is samen zijn met alle mensen om je heen die mijn zeer dierbaar zijn . Wat niet veel voorkomt dus als je een keer samen bent is dat gewoon geweldig

 • Avatar van helotje
  Reply helotje 27 september 2011 at 15:08

  Mijn geluksmoment kan al zijn dat ik heerlijk me op mijn gemak voel, leuke kleding aan heb , mooie tas bij en lekker geurtje op……en dan lekker naar de stad.

 • Avatar van Carla van Halteren
  Reply Carla van Halteren 26 september 2011 at 23:21

  mijn ultieme geluksmoment is als ik met een lekkere latte machiato op een terras van het najaarszonnetje kan genieten. Samen met mijn man of Lia, mijn lievelingsnicht.

 • Avatar van was
  Reply was 26 september 2011 at 23:14

  een wandeling in een kleurig herfstbos

 • Avatar van Henriette Pauwels
  Reply Henriette Pauwels 26 september 2011 at 22:15

  Het vinden van mijn vriendje, waar ik nu al vele jaren gelukkig mee ben en hopelijk voor altijd!

 • Avatar van Froukje
  Reply Froukje 26 september 2011 at 21:28

  Mijn ultieme geluksmoment is als ik deze set aan mijn moeder kan geven, omdat ze altijd overal helpt en op haar kleindkinderen past als ze ziek zijn en deze moeder moet gaan werken, en dat allemaal ondanks dat ze 79 is!

 • Avatar van Jack
  Reply Jack 26 september 2011 at 21:03

  Mijn ultiem geluksmoment,
  is er één uit mijn leven, een groot fragment.
  Na een scan werd vertelt dat ik een dwarsleasie zou krijgen,
  iets wat mijn leven zou bedreigen.
  Met spoed een zware operatie ondergaan,
  na een lange revalidatie ging het wat beter héél langzaamaan.
  en nu kan ik weer een beetje lopen,
  en ik mag nog op meer gaan hopen.
  daarom vind ik dat mijn huid wel mag worden verwend,
  want dan voel ik mezelf in ieder geval niet meer de Patiënt.

 • Avatar van paula
  Reply paula 26 september 2011 at 20:09

  Komt dat even mooi uit, mijn parfum is net op.

  Mijn ultieme geluksmoment is als ik in de zomervakantie op vakantie ga, lekker ontspannend na een jaartje school. En om samen met familie en/ of vrienden te zijn is altijd gezellig en fijn.

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 26 september 2011 at 17:28

  Mijn ultieme geluksmoment is als ik vrijwillig mensen kan helpen met iets uit te leggen, iets voor hun op te zoeken of gewoon een boodschapje doen voor iemand. Maar het kan ook zijn, dat ik bij iemand op bezoek ga die eenzaam is en die door mijn komt, zijn/haar verhaal kwijt kan en een plezierige avond heeft.

 • Avatar van Veroniek
  Reply Veroniek 26 september 2011 at 10:40

  Mijn mooiste geluksmoment moet ik helaas al een tijdje missen.
  Als ik in mijn herinneringen duik, dan is het volgende datgene wat mij altijd het meeste, het intenste en het mooiste geluk bezorgd heeft: met de volledige familie bij mijn grootmoeder aan de keukentafel zitten, versgebakken rozijnenbrood eten met een kop warme chocolademelk erbij, praten over van alles en nog wat, genieten van het samenzijn en de gezelligheid…
  Helaas zal het op 3 oktober alweer 2 jaar geleden zijn dat mijn grootmoeder overleden is. En dan mis je niet alleen de persoon die je ontvallen is, maar ook al die momenten die nauw met die persoon verbonden waren.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 25 september 2011 at 15:30

  Kleine dingen zijn niet klein, als ze voor jou zo een groot geluksmoment kunnen zijn.
  Zoals lekker eten of je haren verzorgen,
  heerlijk uitgaan of al je vriendschappen waarborgen.
  Ik ben al blij met al die mensen en dingen die mij zo lief ontvangen,
  maar toch wil ik soms iets dat mijn zelfvertrouwen compleet zal maken,
  dat is lekker ruiken, zodat mensen, wanneer zij mijn geur opvangen
  zelf ook vol van geluk zullen blaken.

 • Avatar van Elsemiek
  Reply Elsemiek 25 september 2011 at 14:28

  Mijn ultieme geluksmoment: De vrijdagavond! De werkweek achter de rug en nog het hele weekend voor je. Ik ben echt dol op de vrijdagavonden, geluk zit immers in kleine dingen :)

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 24 september 2011 at 19:13

  Mijn ultieme geluksmoment hmm :o
  Na een weekje in Tilburg op kamers zitten, thuiskomen en dan gezellig met m’n ma (die ik dus een hele week niet spreek; niet bellen, geen msn) televisie kijken en dan gezellig bijkletsen en giechelen (:
  Qua genotsmomentjes hou ik van een warme douch na een vermoeiende dag, m’n bureau herorganiseren, dagje winkelen en daarna naar m’n gekochte artikelen kijken.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 24 september 2011 at 18:03

  Mijn ultieme geluksmoment…
  Lieve vrienden in Nederland,
  Ik lig hier op een heerlijk palmenstrand de mooie vrouwen in rieten rokjes en bloemen in hun haar, werkelijk, deze tropische ervaring is onbetaalbaar!
  Maar zelfs de tropen kunnen je zorgen baren, want waar moet je in je Yves Rocher bewaren?

 • Avatar van Myzz
  Reply Myzz 23 september 2011 at 19:56

  Als ik samen mijn vriend door het bos wandel en onze hond vol vrolijkheid zie springen en genieten van de natuur. Ze is geboren in Spanje, heeft daar jaren in het asiel gezeten. Daarna is ze in Nederland ook van het ene naar het anders huis of opvang gegaan. Ze was erg bang, maar langzaam gaat het steeds beter. Ze wordt nu echt een vrolijke hond!

 • Avatar van janne
  Reply janne 23 september 2011 at 17:07

  lijkt me een heeerlijk parfum, dus ik doe zeker mee!

  Mijn ultieme geluksmoment… was afgelopen zomer toen ik op vakantie was in Barcelona. Na heerlijk lekker tapas op de tapasboot gegeten te hebben konden we genieten van het uitzicht over de hele stad op het dakterras op de 6e etage van het prachtige hotel. Dit deed ik samen met mijn moeder en mijn broer, en met een overheerlijke cocktail…

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 23 september 2011 at 09:17

  Wat een leuke winactie!

  Mijn ultieme geluksmoment is dat als ik mijn broertje (hij heeft een zwaar verstandelijke beperking) gelukkig zie! Of weet dat hij gelukkig is.

  Hij gaat voor het eerst in jaren met veel plezier naar school, Hij beld mij elke dag om dat te vertellen! Ik ben daar erg blij mee gezien de omstandigheden in het verleden. Hij heeft voor het eerst een vriendje die hem acepteerd hoe hij is! (Het vriendje heeft het in een lichtere vorm.) Ik zie hem stralen en merk dat hij niet meer depri is!

  Dat is mijn geluksmoment! Ik ben zo blij dat hij gelukkig is!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 23 september 2011 at 00:40

  Momenten waar ik heel gelukkig van wordt zijn wanneer mensen mij/elkaar een compliment geven. Het is zo heerlijk om een compliment te krijgen! Het is niet alleen goed voor je zelfvertrouwen maar ook nog eens zo’n geluksmomentje dat je denkt ‘is dat even leuk!’. Ik vind ’t altijd extra leuk als ‘vreemde’ mensen een compliment geven, lekker spontaan :)

 • Avatar van Joany
  Reply Joany 23 september 2011 at 00:09

  Mijn ultieme geluksmoment is de dagen waarop mijn man de heg knipt bij opa en oma. We fietsen dan met zijn tweeen gezellig naar ompa en terwijl onze mannen buiten hard aan het werk zijn krijg ik van oma de laatste nieuwtjes te horen van de familie en ze haalt voor ons ieder een makreel of paling of andere vis tevoorschijn. Wij zijn namelijk de enige in de familie bij ons die van vis houden. Dan spelen we een potje yahtzee en kijken naar As the World Turns en dan bedenk ik met steeds weer met een glimlach hoe trots ik ben dat ik zoveel op haar lijk.

 • Avatar van Julia...
  Reply Julia... 22 september 2011 at 23:13

  Als ik ’s avonds in bed nog ff een tijdschrift lees en mijn katjes liggen op bed heerlijk te slapen…

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 22 september 2011 at 22:14

  mijn geluksmoment heb ik altijd wanneer ik op vakantie ben! het is daar super en voel ik me op m’n best (:

 • Avatar van Jessica Damen
  Reply Jessica Damen 22 september 2011 at 21:42

  Leuke winactie, ik wil heel graag meedoen, lijkt me een heerlijk pakket! Mijn ultieme geluksmoment is eigenlijk al geweest, tenminste tot nu toe dan, weet natuurlijk niet of er nog meer komen haha! Het is wel een beetje persoonlijk maar ik deel het graag! Ik was heel lang een beetje aan het flirten met een jongen en was zo verliefd. Maar ik wist niet of hij mij leuk vond, toen een keer op een feestje had ik aan mijn beste vriendin gevraagd of zij misschien aan hem wou vragen wat hij van mij vond. Wat klinkt het ontzettend stom zo haha, was het ook. Nou wat bleek, hij vond mij ook heel leuk maar we waren allebei te verlegen. Na dat feestje bracht hij mij thuis met nog een vriend van hem, die vriend van hem snapte de hint en is gelijk door naar zijn eigen huis gegaan en heeft hij dus met die jongen alleen gelaten. Toen lagen we in mijn tuin in de hangmat naar de sterren te kijken en heeft hij mij verkering gevraagd, zo romantisch en lief! We zijn nu al 7 maanden gelukkig samen :)

  Liefs Jessica

 • Avatar van lindab
  Reply lindab 22 september 2011 at 20:41

  Ik wens iedereen veel geluk met deze give away, ik heb het geurtje al gewonnen bij beauty.nl, kan niet wachten tot ik hem heb! Dus ik laat deze aan mij voorbij gaan!

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 22 september 2011 at 19:27

  Mijn ultieme geluksmoment is als ik buiten zit in me tuin, al me katten om me heen lopen, achtergrond geluid van vogeltjes, lekkere frisse licht.
  Dat vind ik ook echt genieten!
  Oh en echt een geluksmoment, vorig jaar zou ik het schooljaar bijna niet halen.. maar op het laatst gingen allemaal leraren en vriendinnen me helpen, en heb ik uit eindelijk toch nog goede cijfers gehaald en ben over gegaan! =)

  Geur lijkt me trouwens erg lekker!

 • Avatar van noek
  Reply noek 22 september 2011 at 16:27

  mijn ultime geluksmoment was toen de dag na de crematie van mijn tante ik bij het afscheid van de familie alleen mijn neef maar aan hoefde te kijken en hij gelijk zijn armen om me heen sloeg en me een dikke knuffel gaf. Toch heel bijzonder hoe gelukkig ik me toen voelde, alleen door die armen om me heen.

  Lijkt me een ontzettende lekkere geur!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 22 september 2011 at 13:50

  Ik heb meerdere geluksmomentjes, zoals met een kop koffie in de zon bij de vijfer zitten of een hele lange wandeling maken met mijn opa (hij kan geweldig over de natuur vertellen). Maar afgelopen dinsdag had ik ook een zalige gelukkig gevoel, ik had na een jaar werken eindelijk mijn ondernemingsplan af en ingeleverd bij mijn studiecoach. (joepie!) Morgen heb ik mijn mondeling eindexamen. Spannend! Wish me luck!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 22 september 2011 at 13:22

  Mijn ultieme geluksmoment: Het wederzien van mijn familie aankomende zondag. Ik ben een half jaar op stage geweest in zuid belgië tegen de franse grens aan. Helemaal in mijn eentje heb ik 6 maanden doorgebracht daar. Ik heb te kampen gehad met eenzaamheid en tegenslagen. Ik heb er persoonlijk veel van geleerd. Maar het gelukmoment is voor mij zondag als ik thuis kom in mijn eigenhuis en ik mijn katten weer zien, mijn mams en paps weer zie en mijn broertje kan bedanken voor mijn verjaardagscadeau. Ik weer eindelijk wat met mijn vriendinnen kan ga doen. Zo afgelegen en alleen op een camping zitten, zonder collega’s , vrienden ect is toch heel zwaar. En als de omstandigheden en de omgeving ook niet echt meewerken…

  Leuke winactie, ik doe mee.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 22 september 2011 at 11:59

  Wie wilt er nou niet zo’n lekker geurtje? Ik doe mee!
  Mijn ultieme geluks moment is als ik bij mijn schoonouders kom, en ik wat voor hun kan doen, of samen kletsen en gezelligheid brengen.
  Mijn vriend is 2 jaar geleden overleden, en nog steeds kom ik elke week bij mijn schoonouders.
  Ik vind het heerlijk om bij hun op de bank te zitten, te kletsen en te lachen.
  Ik word gelukkig als ik hun ook beetje bij beetje weer zie genieten van de kleine dingen in het leven.

  Wat is jou geluksmoment eigenlijk?

  Liefs, Deborah

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 22 september 2011 at 11:32

  Oeh wat super leuk, ik ben zo benieuwd naar dit geurtje! Mijn ultieme geluksmoment is eigenlijk wanneer ik het heel druk heb met allerlei leuke dingen (zoals nu) en dan even een momentje hebt waarbij ik alle leuke dingen op een rijtje kan zetten en zo’n kriebel in m’n buik krijg! Zo van “yay me!”.

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 22 september 2011 at 10:27

  Mijn ultieme geluksmoment? Als je er maar oog voor hebt zijn er heel veel geluksmomenten, ik kan genieten van heel kleine dingen. Om toch iets te noemen, ik geniet altijd van momenten in de auto en dan met name als we naar een vakantiebestemming rijden. Vanaf het moment dat ik in de auto zit ervaar ik een gelukzalig gevoel en dan begint mijn vakantie. Muziekje aan, zonnetje erbij, Spanje, here we come!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 22 september 2011 at 10:18

  Wat ontzettend leuk om dit te lezen!! :D

  Mijn ultieme geluksmomentje wil ik ook wel even met jullie delen.
  Toevallig was dat laatst nog, toen ik bij mijn ouders was.
  Ik woon nu bijna een jaar samen met mijn vriend, daarvoor woonde ik een jaar op kamers.
  Inmiddels ben ik dus ruim twee jaar uit huis, en ik merk dat mijn vadertje dat toch best wennen vond.
  Mijn broer was vorige week jarig, dus uiteraard ging ik op verjaardagsvisite.
  We zaten in de woonkamer, allemaal familie (mijn ouders hebben 5 kinderen, dus het is al gauw érg gezellig), opa en oma, oom en tante, vrienden, mijn lieve vriend erbij. Propvol, maar bómgezellig.
  Ik keek eens goed om me heen, zag mijn opa gezellig met mijn ‘zwager’ kletsen, mijn oma de sokjes van mijn kleine nichtje goed doen en mijn vader die me een dikke knipoog gaf en besefte me wat een geluk ik heb met zo’n geweldige familie.
  Dat zij mooie momenten, koesteren hoor! :)

 • Avatar van Isolde
  Reply Isolde 22 september 2011 at 10:02

  Mijn twee kattendames (zusjes) besloten vorige maand dat ze een bloedhekel aan elkaar hadden.. Ineens, vanuit het niets. Ze bliezen naar elkaar, vielen elkaar aan, vazen sneuvelden, gescheurde oren en bloedende rug.. Kortom: oorlog in mijn kleine huisje! Menig avond viel ik met tranen in slaap. Ze waren altijd zo lief voor elkaar, sliepen samen, wasten elkaar, echt pais en vree.. Afgelopen maandag ging ik boodschappen doen! Toen ik terugkwam, lagen ze met z’n tweetjes te doezelen in de stoel. Zij aan zij, just like before, als echte zusjes! Mijn geluk kon echt niet meer op. Wekenlang had ik in stress door het huis gelopen, doekjes op wondjes gehouden, glas geruimd, bloemen van de grond geraapt, vechtende meisjes uit elkaar gehouden.. Hoe ze weer tot/bij elkaar zijn gekomen? Geen idee, en dat maakt ook niet meer uit! Mijn geluksmoment is kattenvrede in Huize Isolde haha!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 september 2011 at 09:59

  mijn ultieme geluksmoment is wakker worden naast degene waar ik zielsveel van hou ^^

 • Avatar van naomi
  Reply naomi 22 september 2011 at 09:44

  Mijn geluks moment is waneer ik Een ruzie heb opgelost:)

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 22 september 2011 at 09:30

  Mij ultieme geluksmoment is: Dat mijn moeder [die in het buitenland woont], weer even in het land is. Dat we dan lekker de stad in gaan en heerlijk op een terasje kunnen keuvelen en het zo fijn en vertrouwt voelt, dit zijn momenten die ik koester en als ze er niet is, soms zo mis.

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 22 september 2011 at 08:52

  Mijn ultieme geluksmoment is: Elke ochtend weer wakker te worden naast mijn aanstaande man.

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 22 september 2011 at 08:01

  Mijn ultieme geluksmoment is het geluk van mijn moeder en stiefvader die na 20 jaar samenwonen op 65 jarige leeftijd gaan trouwen!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 22 september 2011 at 07:43

  Wat klinkt dit pakket heerlijk! Het ultieme geluksmoment, is mijn vakantie die ieder jaar gepland staat. Ik ben iemand die heel moeilijk tot rust kan komen en pas op vakantie heb ik het gevoel dat ik niets ‘moet’ en dan pas kan ik ook het geluk tot mij door laten dringen. Ik voel mij het gelukkigst dus op vakantie, zonder zorgen en werk aan mijn hoofd.

 • Avatar van Jitte
  Reply Jitte 22 september 2011 at 07:17

  Na een lange dag school, en na dagelijks een lang eind tegen de wind infietsen, toch nog even snel langs t kruidvat fietsen om iets leuks te vinden!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 22 september 2011 at 07:05

  Mijn ultieme geluksmoment…is nu! ’s morgen om een uur of half 7 opstaan en dan lekker uitgebreid de krant lezen met een verse kan koffie. Vervolgens nog een uurtje heerlijk achter de PC zitten, nieuws lezen, spelletje spelen, favoriete sites bezoeken, rondje Facebook, rondje Twitter….that’s all I need to be happy! Daarna om een uur of 8 een lekkere douche, en vervolgens begin ik helemaal uitgerust, fris & fruitig aan mijn dag.

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 22 september 2011 at 02:42

  Mijn ultieme geluksmoment op dit moment: na de hele dag, compleet met ‘chirurgen’ masker, plastic handschoentjes en haardoekje, door generaties oude zooi, zuur ruikend stof, muizenkeutels, spinnenwebben en andere troep gerommeld en gesorteerd te hebben, al die vieze zooi uitmikken, in vuilnisbak of wasmand, een heerlijke lange hete douche nemen, mijn haren wassen en al dat vuil van me af te spoelen en er als een frisgeboende, heerlijk ruikende godin weer uit te komen, mijn slippertjes aan doen en met een pint Ben & Jerry’s lekker Bloglovin’ te lezen en foute tv te kijken. Mmmmmm, yep, dit is geluk!

 • Avatar van Ellis
  Reply Ellis 22 september 2011 at 01:16

  Mijn ultieme geluksmoment: Na 2 weken diehard klussen een stralend wit appartement inlopen. Verlost van de brandweerrode muren, het rokersgele plafond en het vergrijsde oranje tapijt. Al doet iedere spier pijn, dit hebben wij voor elkaar gekregen! Hard work pays really of ^^

 • Avatar van Rubina
  Reply Rubina 22 september 2011 at 01:16

  Dit is mijn favoriete parfum, dus ik doe zeker mee :)

  Mijn ultieme geluksmoment is..

  het moment dat ik al mijn zorgen vergeet en ik weer kan genieten van al het mooie wat deze wereld mij te bieden heeft.. (en gelukkig heb ik elke dag zo een moment onder de douche.. :D.. I love life!)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.