Beauty

Babor | ‘Spectacular Me’ Teal nagellak

21 oktober 2011


Van de week vertelde ik jullie al over de Babor ‘Spectecular Me’ collectie die bestaat uit 2 delen, één voor de warmere types en één voor de koelere types, en liet hiervan de bordeauxrode mascara aan jullie zien. Vandaag is de Teal nagellak aan de beurt, die uit de collectie voor de warmere types komt, al vind ik het zelf een kleur die ieder type kan dragen. Kijk mee voor meer foto’s, nagelswatches en informatie.


“Dit sierlijke flesje van Babor straalt meteen luxe uit. Ook de sticker aan de onderkant is geen gewone papier-sticker, maar zo eentje die vermoedelijk niet snel scheurt in een mooie gouden kleur. De naam van deze lak is Teal, maar met alle beste wil van de wereld, zie ik echt geen teal kleur terug in de nagellak. Voor mij is het een donkergrijze lak, maar wel een erg mooie met een metallic finish. Ik zou voorzichtig durven zeggen dat ie sterk lijkt op Black Pearl van Chanel, maar die lak heb ik zelf niet, dus ik kan slechts vergelijken met foto’s. Het flesje bevat 6ml, wat niet zo veel is als je naar de prijs kijkt, maar je hebt wel een erg mooi luxeflesje in de plaats natuurlijk.

Wat me meteen opviel toen ik het flesje opendraaide, was het ienie-mini kwastje! Dat is echt heel erg klein als ik het vergelijk met dat van andere merken (op de foto hieronder naast een Essence kwastje, die kent iedereen wel, dan kan je een vergelijking maken). Een voordeel hiervan is dat je wel erg precies kan lakken, maar een nadeel is dat je een keertje extra moet dippen in de lak als je grote nagels hebt. Verder lakt hij wel heel erg fijn en droogt ie snel op. Ik heb de lak 5 dagen gedragen met een topcoat over en pas de laatste dag had ik een kleine chip, best goed dus!”

De nagelswatches zijn gemaakt door Sarah voor Curvacious.


Ik vind het zelf een prachtige kleur, mooi intens en heel chique! De nagellak bevat geen tolueen en formaldehyde en is hierdoor ook nog eens mild voor de nagels. De Babor ‘Spectacular Me’ Teal nagellak kost €9,50. Voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op Babor.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 24 oktober 2011 at 18:03

  Mooie kleur :-)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 22 oktober 2011 at 20:33

  heel mooi kleurtje! de finish vind ik zelf alleen iets minder.

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 22 oktober 2011 at 12:37

  Wauw wat een chique kleur!

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 21 oktober 2011 at 21:05

  Wauw inderdaad chique kleur, I like it !

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 21 oktober 2011 at 20:54

  i think it’s pretty! wel eens van het merk gehoord, maar ik weet er eigenlijk niets van

 • Avatar van my life in beauty
  Reply my life in beauty 21 oktober 2011 at 19:21

  mooie kleur! ben zelf iets meer van de lichte kleurtjes maar deze kleur is best wel apart en mooi.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 oktober 2011 at 18:42

  Ik vind het een mooi en apart lakje.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Naomi V L
  Reply Naomi V L 21 oktober 2011 at 16:51

  Koh heeft ook al zulke kleine kwastjes hahah

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 21 oktober 2011 at 16:23

  Vind het een erg mooie kleur, maar nagellak is bij mij een beetje de ‘underdog’ en koop alleen goedkope nagellak. Ik zou dus niet zo snel €9,50 uitgeven aan een nagellak, hoewel het eigenlijk helemaal niet zo heel duur is.

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 21 oktober 2011 at 16:20

  Mooie kleur, maar ik denk niet dat ik er €9,50 aan uit zal geven. Volgens mij is dat Essence lakje Can’t Cheat On Me.. of niet? gokje (:

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 21 oktober 2011 at 16:19

  Wat een mooi lakje, het kwastje is inderdaad een stuk kleiner. Alleen als hij goed lakt, is het toch geen probleem :D

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 21 oktober 2011 at 16:11

  Ik vind het een mooie kleur, heb deze kleur zelf ook alleen dan van een andere merk.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 oktober 2011 at 16:07

  mooie lak :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.