Beauty

Bulgari | Jasmin Noir L’Essence

12 oktober 2011


“In de warme omhelzing van de schemering bloeit Jasmin Noir L’Essence, de nieuwe bloem in de collectie Jasmin Noir. Bulgari verkent het meer zinnelijke facet van de overbekende ‘zwarte jasmijn’ in een exclusieve limited edition van een zinnenstrelende geur met een verrassend mysterieuze ziel.” Na het lezen van de eerste woorden uit het persbericht van deze geur was ik al direct heel nieuwsgierig. Kijk mee voor meer informatie over deze nieuwe parfum van Bulgari.

Het eerste accent is sprankelend en helder dankzij een nieuw samenspel van roze peper en bergamot, die trillend overvloeien in het hart van de geur. In die hartnoot versmelt absolue van Arabische jasmijn met het zachte akkoord van satijnamandel, dat het extreem vrouwelijke karakter van het parfum samenvat. De eindnuance culmineert in de warme accenten van mirre, een onverwachte toets die zowel inspireert als dromerig stemt. Vervolgens ruimt mirre de baan voor de tedere liefkozing van kostbaar hout, het laatste en bedwelmende aroma dat Jasmin Noir L’Essence definitief tot een onweerstaanbaar elixir kroont.

Rachel Weisz (actrice) is de ster van de nieuwe reclamecampagne voor Jasmin Noir en geeft op een indrukwekkende manier gestalte aan de stijl en de persoonlijkheid van de Jasmin Noir-vrouw en aan de verleidelijke dualiteit van haar gesofisticeerde en toch uiterst sensuele spirit.

Jasmin Noir L’Essence van Bulgari is verkrijgbaar in een flacon van 50ml voor €83,00.

De geurcombinatie van roze peper, jasmijn, amandel en mirre spreekt mij heel erg aan en ik ga er dan ook zeker in de winkel even aan snuffelen. Daarnaast vind ik de vormgeving van de fles ook erg mooi. Spreekt deze geur jou aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 12 oktober 2011 at 20:40

  Het klinkt allemaal heerlijk, maar normaal gesproken ben ik niet zo van de jasmijn. Toch nieuwsgierig, dus ik ga deze snel even besnuffelen in de winkel!

 • Avatar van Menie
  Reply Menie 12 oktober 2011 at 20:20

  Ik vraag mij af…
  Wat is er anders aan deze dan aan de ‘gewone’ Jasmin Noir eau de parfum?

  Het parfum is heeeerlijk namelijk! ^_^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 oktober 2011 at 21:36

   Hier kon ik een duidelijk antwoord op vinden: “Jasmin Noir L’Essence is een concentraat van de meest verfijnde ingrediënten die het wezen van Jasmin Noir uitmaken en combineert die met nieuwe akkoorden tot een kostbare, luxueuze en sensuele geurcreatie.”

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 12 oktober 2011 at 16:40

  Als ik bij de douglas ben ga ik meteen even opzoek naar dit geurtje. Ik ben wel benieuwd.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 12 oktober 2011 at 16:36

  ohh lijkt me heerlijk;D

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 12 oktober 2011 at 16:18

  Lijkt me inderdaad lekker!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 oktober 2011 at 15:28

  deze lijkt me wel erg lekker :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.