Beauty

Catrice | Een paar nieuwe favorieten

31 oktober 2011


Vandaag geen nieuwe producten, maar enkele favoriete producten van Catrice. Dit merk weet me toch telkens weer te verrassen met leuke kleurtjes die snel inspelen op de trends die er op dat moment zijn. Dat zie je alleen al aan de elkaar snel opvolgende trend editions, zoals er nu de Big City Life collectie in de schappen te vinden is. De kleuren hebben altijd leuke namen èn de prijsjes zijn erg prettig. Kijk mee voor een paar favorietjes en aanraders van mij.


Zo is er bijvoorbeeld de Made to Stay Longlasting Eyeshadow (€3,49) die je hier in de kleur 050 Metal of Honor ziet en er zijn nog 5 andere kleuren verkrijgbaar. Een romig goedje wat heel erg goed werkt als basis, eyeliner maar het ook als opzichzelfstaande oogschaduw niet verkeerd doet. Dit is één van de weinige crème oogschaduws die niet als een gek gaat creasen na enkele uurtjes, zeker als je er een goede primer onder gebruikt. Daarnaast vind ik dit kleurtje gewoon heel erg mooi en maakt het een perfecte basis voor onder een smokey-eye die dan meer intensiteit krijgt. Hieronder zie je een swatch van deze kleur:


Ook de Ultimate Colour lipsticks (€3,99) vind ik persoonlijk een aanrader. Deze is verkrijgbaar in 16 kleurtjes, waarvan je hierboven op de swatch en lipfoto kleur 100 Lobster Love ziet. Echt een lekker knalkleurtje om elke saaie outfit direct mee op te pimpen! De lipsticks zijn lekker creamy, voelen heerlijk zacht aan op de lippen en hebben een erg goede pigmentatie. Doordat hij zo lekker creamy is blijft hij helaas niet heel lang op de lippen, maar een paar keer bijstiften gedurende de dag is natuurlijk zo gedaan.


Daarnaast vind ik ook, over het algemeen genomen, de Ultimate Nail Colours (€2,49) erg prettig. Sommige kleurtjes zijn voor mij iets te stroperig om echt lekker mee te kunnen werken, maar over het algemeen zijn het fijne lakjes en helemaal voor die prijs. Ze zijn verkrijgbaar in 40 kleurtjes en daarnaast zitten er in elke Trend Collectie weer bijzondere kleurtjes die je erna aan je verzameling kan toevoegen. Hierboven zie je de kleurtjes Run Forest Run en Meet me at Coral Island. De eerste maakt een mooi kleurtje voor de herfst en de 2e doet het in de lente en zomer weer erg goed. Ook blijven ze met een base- en topcoat goed zitten en kan je er zo een paar dagen tegenaan.

“Ik heb inmiddels een hele bende Catrice nagellakken, ze zijn zo fijn in gebruik en vooral: budgetproof! Deze twee lakken zijn beide met een cream finish en dekken allebei met twee lagen. Meet Me At Coral Island is een knallende koraalkleur en Run Forest Run! een grasgroen lakje. Catrice lakken houden bij mij doorgaans een dagje of 3 zonder chippen.”

De nagelswatches zijn gemaakt door Sarah voor Curvacious.


Ook al vind ik zeker niet altijd alle producten van Catrice even fijn, toch is dit samen met NYX mijn favoriete budgetmerk. En als ik tussen die twee moet kiezen ga ik zeker voor Catrice, helemaal omdat dat zo makkelijk verkrijgbaar is. Voor alle producten en meer informatie kan je een kijkje nemen op Catrice.nl.

Wat is jouw favoriete budgetmerk en welke producten van Catrice vind jij echte aanraders?

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 31 oktober 2011 at 21:40

  Prachtige producten en ook echt weer prachtige foto’s! Vooral de tweede foto vind ik errug mooi!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 31 oktober 2011 at 21:34

  Ik heb beide kleuren nagellak ook, mooi zijn ze he!? Het koraalachtige lakje is ook een van mijn favorieten, zeker voor op m’n teennagels :)

 • Avatar van L&G
  Reply L&G 31 oktober 2011 at 20:36

  Super leuke productjes xx

 • Avatar van L&G
  Reply L&G 31 oktober 2011 at 20:35

  Superleuke productjes xx
  http://beautyblogleng.blogspot.com/

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 31 oktober 2011 at 18:54

  Oh wat mooi! :-)

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 31 oktober 2011 at 15:24

  Zeker stuk voor stuk mooie en fijne producten!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 31 oktober 2011 at 15:09

  Die twee catrice lakjes zijn echt prachtig.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Steffi
  Reply Steffi 31 oktober 2011 at 12:16

  ik vind dat catrice echt goed bezig is, ze doen zoveel moeite om zichzelf te verbeteren en ze slagen er ook nog goed in! altijd fijn zo’n leuk budgetmerk

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 31 oktober 2011 at 12:05

  de kleurtjes van catrice vind ik heel leuk!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 31 oktober 2011 at 12:05

  De made to stay oogschaduws zijn inderdaad echt fijn. Ik heb er nu drie kleuren van (o.a. metal of honor) en ik wil de andere drie ook nog gaan aanschaffen. De foundations vind ik qua prijs/kwaliteit verhouding ook erg fijn.

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 31 oktober 2011 at 12:04

  Nagellakjes blijven mijn favoriet! Maar merk dat ik met make-up vaak toch niet mijn Catrice spulletjes pak, maar de wat duurdere merken.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 31 oktober 2011 at 11:58

  Catrice heeft inderdaad voor een budgetmerk toch wel fijne producten. Ik heb ook regelmatig favorieten van Catrice, de Photofinish foundation, de nagellakken en de Prime and fine vind ik toch wel erg prettig.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 oktober 2011 at 18:01

   Ik vond die foundation ook erg prettig, alleen hebben ze helaas niet een kleurtje licht genoeg voor mij. De Prime&Fine is ook fijn inderdaad ^^

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 31 oktober 2011 at 11:39

  Catrice is ook het enige budgetmerk dat mij aanspreekt. Leuke trendy kleurtjes, mooie verpakkingen en goeie prijs. Wat willen we nog meer ;-)

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 31 oktober 2011 at 10:25

  Ooh ik ben ook helemaal gek van die made to stay e/s, metal of honor is zelfs mijn favoriet ! De lipsticks zijn echt héérlijk, heb er een stuk of vijf liggen. Catrice is zeker en vast mijn favoriete budget merk !

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 31 oktober 2011 at 09:13

  Voor mij is mijn budgetmerk ook Catrice, en dan zeker de nagellakjes. :)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 31 oktober 2011 at 08:43

  Ik ben erg tevreden van de gel eyeliners van Catrice, die blijven de hele dag perfect zitten. De longlasting eyeshadow ziet er ook erg goed uit !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 oktober 2011 at 09:43

   Thanks voor de tip, ik ga zo’n gelliner ook zeker eens proberen :-)

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 31 oktober 2011 at 08:24

  Ik ben ook dol op Catrice. Ze hebben ook altijd van die mooie kleuren, en leuke limited editions. De kleur lippenstift die je op de foto draagt, vind ik super. En de koraalkleurige nagellak is op dit moment mijn favoriet!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 31 oktober 2011 at 08:20

  Die eyeshadow is prachtig! Mooie favo’s! De budgetmerken die ik toch zo nu en dan ’s aanschaf is Catrice maar ook essence, het ene product is fijn en andere minder maar voor het geld maakt het niet uit :-) leuk artikel weer!

 • Avatar van Annelien
  Reply Annelien 31 oktober 2011 at 08:02

  Catrice nagellakjes zijn bijna allemaal fijn! De nieuwe kleurtjes ‘Berlin’ en ‘New York’ uit de tijdelijke collectie vind ik ook erg mooi creamy en mooie kleuren. Me likey!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 oktober 2011 at 09:42

   Die ga ik dan ook zeker nog eens even bekijken voor ze overal uitverkocht zijn ;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 31 oktober 2011 at 07:38

  mooie lakjes :D

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 31 oktober 2011 at 07:33

  Inderdaad Catrice is erg vernieuwend en de kwaliteit is over het algemeen ook goed,mooi artikel ;)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 31 oktober 2011 at 07:21

  Dat zijn hele mooie favorieten! Prachtige foto’s ook!

 • Avatar van Joan
  Reply Joan 31 oktober 2011 at 07:01

  Oeeh ik snap wel dat die longlasting eyeshadow een favoriet is, wat een mooie kleur zeg! Ook de lipstick ziet er erg mooi uit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 oktober 2011 at 09:42

   Het is inderdaad een prachtige kleur, bruin als je er snel naar kijkt maar als je goed kijkt zie je er al die andere kleurtjes in tevoorschijn komen ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.