Beauty

FLO hervulbare parfumverstuiver

29 oktober 2011


Hoe handig is het als je in je tas een miniversie van je favoriete parfum mee kan nemen zonder dat je gelijk hoeft te slepen met een compleet flesje? Waarbij je ook nog eens voorzichtig moet zijn omdat deze van glas is…. Met de FLO hervulbare parfumverstuiver kan je je jouw favoriete geur altijd met je meenemen. Er zijn verschillende navulbare parfumverstuivers op de markt, maar FLO heeft ten aanzien van de andere naar mijn idee toch zeker een groot (en belangrijk) voordeel.


Allereerst ziet de Flo er mooi uit, ik heb de zilverkleurige variant maar er zijn ook roze en zwarte verkrijgbaar. Er gaat zo’n 6ml van je favoriete parfum in wat betekent dat je er ongeveer 120 keer mee kan spuiten als hij eenmaal gevuld is. Hij voelt stevig aan, ligt fijn in de hand en er zit een handig glazen doorkijkstukje in waardoor je kan zien hoeveel parfum er nog in je Flo zit.


Door de achterkant van de Flo eraf te draaien zie je een soort trechtertje. En dit is wat de Flo anders maakt dan de meeste navulbare parfumverstuivers zoals bijvoorbeeld de Travalo. Doordat het hier een opening bevat kan je ervoor kiezen om een parfum zonder spraydop erin te gieten of een andere parfum erin te sprayen. Wat is het grote voordeel? Je kan op deze manier ook van geur wisselen in de Flo. Je kan er dan een dagje alcohol in laten zitten, enkele keren sprayen en vervolgens giet je de alcohol eruit en kan je hem vullen met elke andere parfum die je maar wilt. Handig!


Ik nam de proef op de som om te kijken of de Flo echt zo handig te vullen is. Je moet hiervoor het rubberige trechtertje en de parfumflacon haaks op elkaar zetten en doordat het trechtertje van dit buigzame materiaal is zal hij met zo goed als elke parfum werken èn werkt het zonder te knoeien. Vervolgens spray je de parfum eenvoudig in de Flo. Ok, na de eerste paar keer sprayen had ik een natte vinger vol heerlijke Love, Chloé parfum, maar toen ik de handigheid te pakken had was de parfumverstuiver zo gevuld. Nu kan ik mijn geliefde geur dus overal mee naartoe nemen zonder dat ik bang hoef te zijn dat mijn dure parfum zal sneuvelen en mijn tas onder de parfum zal zitten. En door het stukje doorzichtig glas kan je goed zien dat de Flo gevuld is:

Kortom: ik vind dit echt een handig dingetje en hij zit nu dan ook in mijn make-up tasje wat ik meeneem als ik onderweg ben.  De Flo kost €9,95 en is verkrijgbaar bij Douglas. Voor meer informatie neem je een kijkje op Douglas.nl.

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 29 oktober 2011 at 23:10

  Deze is wel heel erg mooi! Ik wil hem ook :D, ik heb altijd proefjes in mijn tas, maar dat is niet altijd handig en dit wel.

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 29 oktober 2011 at 18:54

  Oeh die ziet er wel handig uit ja!

 • Avatar van Tessabd
  Reply Tessabd 29 oktober 2011 at 16:28

  Ik heb die van Ici paris (weet ff niemr hoe die heet) maar die is ook erg fijn :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 29 oktober 2011 at 15:58

  Het is niet goedkoop, maar wel super handig idd met dat rubberen trechtertje! Ik heb er al 2 in gebruik. Ik wil zo eentje wel kopen voor nog een favo geur die ik heb. Ik kan dan de flacon ook steeds afwisselen in mijn tas. Ik heb een kortingen kaart vd Douglas en een cadeaubon, dit is wel een goed idee om ‘m te besteden!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2011 at 09:53

   Dat wordt zeker een goede besteding van je kaart en bon ^^

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 29 oktober 2011 at 13:24

  Ik heb er ook één, erg handig!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 29 oktober 2011 at 13:09

  Ik heb zelf al een parfumverstuiver, maar deze vind ik wel erg chique vormgegeven. Heel mooi.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 29 oktober 2011 at 12:33

  Wat handig en makkelijk, ik wil er ook graag 1. :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 29 oktober 2011 at 12:06

  Dat is zo handig dat je hem kan hervullen met elke parfum die je wilt.
  Liefs, xxx

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 29 oktober 2011 at 11:57

  Lijkt me wel handig maar ik denk dat te onhandig ben om zo’n ding te vullen :d ! Plus ik vind het niet per se nodig om parfum bij me te hebben en anders heb ik wel een staaltje bij, werkt even goed :-)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 29 oktober 2011 at 10:27

  Wat een tof dingetje! Ik wil echt al eeuwen zo’n travalo, maar dit is inderdaad ideaal. En het ziet er mooi uit ook! Het leek me wel handig als je hem ook op de travalo manier zou kunnen vullen trouwens.

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 29 oktober 2011 at 09:48

  Handig ! Ik heb een gelijkaardig verstuivertje maar dat vult niet zo praktisch als dit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 oktober 2011 at 09:38

   Ik vind deze inderdaad ook erg handig vullen, dat is een groot voordeel tegenover veel andere soorten verstuivertjes :-)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 29 oktober 2011 at 01:00

  Wat handig! Die wil ik ooit wel eens een keer hebben ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 oktober 2011 at 09:37

   Misschien leuk voor je sinterklaas of kerst verlanglijstje? ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.