Beauty

Human + Kind | all-in-one family remedy cream & all-in-one anti aging cream

26 oktober 2011


Nadat we elkaar op Twitter ‘hadden gevonden’ kreeg ik ineens een leuke email in mijn mailbox of ik het leuk zou vinden om 2 producten van Human + Kind te proberen. Als liefhebber van natuurlijke producten zeg ik hier natuurlijk geen nee tegen! Het is nu alweer even geleden dat ik de producten ontving en ik heb ze nu al een fijne tijd uit kunnen proberen. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.


Allereerst zitten de producten in mooi bedrukte kartonnen doosjes die een aparte vorm hebben, waardoor de producten direct opvallen. Op het doosje staat alle informatie die je nodig hebt inclusief een boel extra informatie. Human + Kind staat voor huidvriendelijke producten met actieve ingrediënten om zo de huid te herstellen en huidproblemen tegen te gaan. En dat allemaal zònder parabenen en toxinen, dermatologisch getest, gescreend op allergiën en zelfs zacht genoeg voor de gevoelige huid. De verpakkingen van de producten zelf zijn handig in gebruik, milieuvriendelijk en duurzaam.

Anti aging cream, 50ml €29,95
Deze crème zit vol actieve natuurzuivere actieve ingrediënten die verjongende en herstellende eigenschappen hebben. Het product verzacht fijne lijntjes en rimpels, werkt fantastisch tegen kraaienpootjes , vermindert de vorming van ouderdomsvlekken, verzacht en egaliseert de teint, hydrateert de huid,waardoor deze steviger en soepeler wordt , verjongt de beschadigde huid en verhelpt lichte huidaandoeningen.

Sinds ik een uitgebreide huidmeting heb gehad en erachter ben gekomen dat ik voor mijn gezicht vooral vettere crèmes nodig heb, was ik dan ook erg blij met deze crème vol voedende ingrediënten als jojoba-olie, rozenbottel-olie, sheabutter en meer. Kijk hier voor de complete ingrediëntenlijst. De crème heeft een lichtkruidige en ‘natuurlijke’ geur, echt een geur waar ik wel van hou! Het geeft ook zo’n soort wellnessgevoel, deze specifieke geur en dat is natuurlijk erg prettig om de dag mee te beginnen en eindigen. Het is aan te raden om de crème ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken.

Ondanks dat er heel veel verzorgende en voedende ingrediënten in de crème zitten, trekt hij toch nog lekker vlot in en krijg ik geen last van een ‘zweetgezicht’ wat met sommige crèmes (vooral in de warmere seizoenen) nogal eens gebeurt. Mijn huid voelt erna lekker zacht en gevoed aan en dat merk ik vooral ’s ochtends als ik opsta met een zacht gezichtje! Ik ben 27 en heb nog niet erg last van verouderingsverschijnselen zoals rimpels, maar je kan er niet vroeg genoeg bij zijn om dit vooral preventief tegen te gaan natuurlijk ;-)

Family remedy cream, 75ml €22,95
Deze crème bevat hypoallergene ingrediënten die bekend staan om een verzachtende en kalmerende werking en helpt bij zonverbranding eczeem/psoriasisgevoelige huid, lichte brandwonden, insectenbeten en -steken, acne, striae en littekens, koortsuitslag en doorligwonden, voetschimmel, broze nagels, jeuk en gevoelige huid na het scheren. Echt een crème die door het hele gezin kan worden gebruikt.

In deze crème zit o.a. kokosnootolie, shea butter, calendula, avocado olie, tea tree leaf oil en aloë vera. Klik hier voor de complete ingrediëntenlijst. En vooral de tea tree heeft qua geur de boventoon. Nu vind ik dit een lekkere geur dus heb er geen enkel probleem mee om dit product te gebruiken. Je zou het op je hele lichaam kunnen gebruiken, maar ik merk dat ik het vooral gebruik om ’s avonds voor het slapen gaan mijn handen en voeten mee in te smeren en andere droge/ruwe plekjes zoals mijn ellebogen.

Ik bijt de velletjes langs mijn nagels en dat doe ik vooral in periodes dat ik wat zenuwachtig/gestressed ben en op dit moment is het weer een stuk erger dan het de laatste tijd was. Wanneer ik elke dag een paar keer met deze crème mijn handen insmeer merk ik dat ik minder de neiging heb om te ‘knabbelen’ (ieuw, I know!) en dat de ingrediënten helpen bij de roodheid te verminderen en de huid weer wat zachter te maken. De geur vind ik wederom erg lekker, maar ik ben dan ook een grote fan van natuurlijke geuren in producten. Deze crème is wel wat rijker dan de anti-ageing cream maar trekt alsnog lekker in.

Hieronder zie je links de Family Remedy Cream en rechts de Anti Ageing Cream:


Kortom: erg fijne producten zonder parabenen, parfum, hypoallergeen, geschikt voor de gevoelige huid, zonder chemicaliën, geen kleurstoffen èn niet op dieren getest. Deze twee producten gebruik ik nu echt regelmatig en ik kijk dan ook zeker uit naar de ‘All-in-one Body Oil ‘en ‘All-in-one day+night Cream’ die binnenkort aan het assortiment toegevoegd zullen worden.

Voor meer informatie over Human + Kind kan je een kijkje nemen op HumanandKind.nl. De producten zijn verkrijgbaar via DeonlineDrogist.nl. Human + Kind houdt ook een blog, Facebook en Twitter bij.

Spreken producten als deze jou persoonlijk aan?

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 27 oktober 2011 at 07:59

  Dat lijken me heerlijke producten. En zonder parabenen ! Daar word ik blij van :-)

 • Avatar van eef en lot
  Reply eef en lot 26 oktober 2011 at 21:40

  De naam kende ik al maar het product nog niet! Het lijkt me een mooi en goed product. Ik ben er vooral voor omdat het dierproefvrij is! Super goed!
  Mooi bericht, ga zo door!

  xoxo
  Eef & Lot

  Ps; Maybe you will follow us?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 oktober 2011 at 22:07

   Dankjewel voor de complimenten :-)

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 26 oktober 2011 at 18:44

  Dit klinkt me heel prettig in de oren, ik ga eens op de site neuzen :D

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 26 oktober 2011 at 15:17

  ik ken het merk niet maar klinkt goed!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 oktober 2011 at 17:02

   Het is zeker eens het proberen waard :-)

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 26 oktober 2011 at 15:15

  Ze spreken mij zeker aan. Voor de gevoelige huis, zonder parabenen en parfum. EN niet op dieren getest. Ik kende Human + Kind totaal niet. Bedankt voor de introductie!

  • Avatar van Francisca
   Reply Francisca 26 oktober 2011 at 15:20

   Ik typ te snel. huis = huid ^^

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 26 oktober 2011 at 17:02

    Haha dat krijg je met zo’n heerlijk enthousiasme ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.