Beauty

Ik onderging… LashFashion!

3 oktober 2011


Alweer even geleden was ik door Gerlinde van Face Ilities uitgenodigd om een LashFashion behandeling te ondergaan, nadat ze van de lieve Elly had vernomen dat ik zoiets misschien wel leuk zou vinden. En of ik dat leuk vind! Ik heb van mijzelf namelijk niet zo’n lange wimpers en er is al helemaal geen krul in te bekennen. Met deze wimperpermanent zou ik 6-8 weken mooi, gekrulde wimpers moeten hebben. Spannend!

Zo zijn mijn wimpers van zichzelf, zonder mascara op. En na het gebruik van een wimperkruller zijn mijn wimpers binnen een uur weer in deze zelfde positie. Daarom moet een mascara wel enorm goed werken wil ik een beetje verschil merken en iets van een krul behouden…

De LashFashion behandeling zelf duurt in totaal ongeveer een half uurtje en kost, afhankelijk van welke salon je hebt, €17,50 tot €24,95. Wil je weten bij welke salons je dit allemaal kan doen dan kan je alle adressen handig hier in het overzicht vinden. Ikzelf ben geweest bij Praktijk voor huidverbetering ‘De Kar’ in Klarenbeek.

Ik nam plaats op de behandeltafel, lekker ontspannen en er werd gevraagd of ik claustrofobisch was. Nou, naar mijn weten had ik daar geen last van en de behandeling en het resultaat werd duidelijk uitgelegd. Ze deed voor hoe de behandeling voelde aan de wimpers door de klemmetjes even op te zetten en weer te verwijderen. Ah, dat moet goedkomen dacht ik nog. Maar, eerlijk is eerlijk: ik kreeg er toch een beetje moeite mee. Gelukkig was mijn man bij me voor wat steun ;-) en foto’s te maken natuurlijk!

Deze roze klemmetjes worden er op je wimpers gezet waardoor je wimpers mooi in een krul vast zitten en je je ogen dus voor de komende 20 minuutjes niet meer kan openen. Ik ben iemand die graag de touwtjes in eigen handen houdt en op dit moment moest ik me dus volledig overgeven aan de geduldige Marieke. Tijdens het hele proces stelde ze me meermaals gerust dat er niks kan gebeuren en dat het allemaal goedkomt. Fijn om toch even te horen als je het zelf een beetje benauwd krijgt.

De permanentvloeistof moet zo’n 15 minuutjes intrekken en daarna moet er een fixeervloeistof nog zo’n 5 minuutjes intrekken. De tijd vliegt eenmaal liggende en een leuk gesprek hebbende zo voorbij en nadien bracht ze nog een mascara aan voor een overduidelijk resultaat. WOW!

Dit zijn dus nu mijn wimpers, mèt mascara op. Iedereen die ik het laat zien ziet een mooie krul en ik zelf natuurlijk ook. Mascara brengt zonder problemen aan en ik kan gewoon make-up remover gebruiken, mijn gezicht wassen etc. zonder dat het resultaat minder wordt. Wat een kleine moeite voor zo’n mooie krul, ik kijk mezelf nu de hele tijd in de spiegel aan en dan zie ik wimpers, waar deze normaal niet opvielen. Zoals je kan merken ben ik hier dus echt heel erg blij mee! ♥

Ik zit eraan te denken om dit gewoon elke 6-8 weken te laten doen en dan ook nog gecombineerd met het wimperverven, zo heb je altijd zwarte wimpers mèt krul: handig toch? Ondanks dat ik het dus zeker eventjes eng vond, zou ik het er nogmaals voor over hebben. Nu ben ik alleen nog benieuwd of de krul daadwerkelijk zoveel weken blijft zitten. Een beetje sceptisch zijn mag wel toch? ;-)

Heb jij wel eens gehoord van/ervaring met wimperpermanent?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 16 oktober 2011 at 13:00

  amai, nice!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 6 oktober 2011 at 08:53

  Super interessant, dit! Fijn dat het mooi effect geeft en dat je er zo blij mee bent. Ik wil het zeker nog eens proberen, je hebt me aangestoken, haha!

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 4 oktober 2011 at 22:45

  ik had er wel van gehoord, ziet er goed uit

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 4 oktober 2011 at 22:22

  Ik had er nog nooit van gehoord maar vind het resultaat er mooi! En helemaal niet zo duur ook. Leuk!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 4 oktober 2011 at 20:04

  Wauw, dat is echt supermooi :D

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 4 oktober 2011 at 07:46

  Ik had er wel van gehoord, maar wat leuk om het resultaat nu zo in een review te zien. En wat een mooi resultaat!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 oktober 2011 at 08:24

   Ik ben er zelf ook heel tevreden mee ^^

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 4 oktober 2011 at 02:10

  Interessante behandeling, ik heb ook van die korte wimpers die maar niet willen krimpen. Ik ben dan eigenlijk ook wel heel benieuwd hoe je wimpers er nu zonder mascara uitzien, en hoe lang het zo blijft natuurlijk :)

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 4 oktober 2011 at 00:25

  hopelijk blijft de krul er nog een tijdje in zitten :D want het ziet er goed!
  ik heb het zelf niet nodig, ik heb lange en gekrulde wimpers :D

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 3 oktober 2011 at 19:53

  Wat een verschil zeg!

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 3 oktober 2011 at 19:29

  Jeetje wat een verschil!! En het is een stuk goedkoper dan ik dacht.

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 3 oktober 2011 at 19:28

  Ziet er goed uit!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 3 oktober 2011 at 19:02

  Wauw, ik kende het nog helemaal niet. Maar dat lijkt mij wel even eng, gelukkig dat die vrouw zo geduldig was. Het resultaat mag er echt weten. Ik heb namelijk oog zulke wimpers als jouw. Dus dat is wel een mooie uitkomst. Maar of ik het durf?
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 oktober 2011 at 08:24

   Het is misschien een eng idee zoiets bij je ogen, maar je voelt er niks van en het is zo voorbij :-)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 3 oktober 2011 at 18:20

  woooow wat mooi!
  mijn moeder heeft ooit een keer de wimpers laten verven maar ze vond het geen succes :( helaas
  maar bij jouw ziet het er echt mooi uit!
  xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 oktober 2011 at 08:23

   Ik heb mijn wimpers ook niet laten verven, alleen een krul erin laten zetten ;-)

 • Avatar van lieze
  Reply lieze 3 oktober 2011 at 17:56

  Dit werkt inderdaad heel fijn, ik doe het nu ook al zo’n 2 jaar regelmatig. kijk eens bij je in de buurt naar “wimper permanent”, dan vind je ook veel meer resultaten!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 3 oktober 2011 at 17:47

  Ik had er nog nooit van gehoord maar het geeft wel een mooi resultaat !

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 oktober 2011 at 17:23

  ik vind het maar een beetje freaky, die dingen zo dicht bij je ogen XD

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 oktober 2011 at 08:23

   Haha ja het is ook zeker een beetje spannend, maar het doet geen pijn ^^

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 3 oktober 2011 at 17:20

  Zo hé wat een krul! Ben net als jij benieuwd hoe lang het daadwerkelijk blijft zitten :).

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 3 oktober 2011 at 16:54

  Wat een verschil! En uiteindelijk is het zelfs helemaal niet duur :)

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 3 oktober 2011 at 16:52

  cool! ziet er super uit
  ik heb van mezelf juist heel erg gekrulde wimpers, niet zo fijn
  jaloers!! xoxo

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 3 oktober 2011 at 16:51

  coooooooooool! Wat supergaaf! En toch best goedkoop, ik d8 iets van 40 euro ofzo. Ik ben donker en heb van mezelf juist heel erg gekrulde wimpers. Ik heb eigenlijk liever ‘gewone’wimpers ondakns die complimentjes en opmerkingen. Maar zoals jij het nu hebt is echt supertof!
  xoxo (

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 3 oktober 2011 at 16:40

  Super! Ik heb wel eens een filmpje op youtube gezien terwijl iemand dit onderging. Het resultaat mag er wezen. Ik vind wel jammer dat je geen nafoto zonder mascara erbij hebt. De prijs valt mij reuze mee trouwens!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 oktober 2011 at 16:51

   De prijs viel me inderdaad ook zeker mee, het is geen enorme drempel zo om het eens te proberen ook :-)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 3 oktober 2011 at 15:55

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar het ziet er echt goed uit :) Mijn wimpers blijven van zich zelf redelijk goed in de krul, wanneer ik ze heb gekruld met een wimperkruller. Maar dit is wel een handige oplossing voor dames die dat , net als jou niet hebben :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 oktober 2011 at 16:50

   Dat lijkt me echt super als je zulke wimpers van jezelf hebt ^^

 • Avatar van jessy
  Reply jessy 3 oktober 2011 at 15:20

  ik had het resultaat echt niet zo verwacht!
  het ziet er goed uit

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 3 oktober 2011 at 15:15

  Jeee, wat een verschil! Had t eigenlijk niet verwacht! Super mooi!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 3 oktober 2011 at 15:10

  Ik kende het totaal niet, maar vind het een heel gaaf concept, ik heb zelf ook niet veel of dikke wimpers. Het effect ziet er voor nu in ieder geval heel mooi uit, maar ook ik ben enigszins sceptisch, dus houd ons maar op de hoogte. Ben stiekem wel benieuwd naar je wimpers zonder mascara, om de natuurlijke krul te kunnen zien.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 oktober 2011 at 16:50

   Die foto ben ik inderdaad helemaal vergeten te maken en bij te voegen… *oops* Ik houd je zeker op de hoogte! :-)

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 3 oktober 2011 at 16:52

    Geen probleem, het mist alleen een beetje bij het lezen van het artikel! :)

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 3 oktober 2011 at 15:06

  Ziet er goed uit, maar ik heb al mooie wimpers van mezelf vind ik :)

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 3 oktober 2011 at 14:51

  wOOw wat verschil!
  Doet die pinkie dingetjes pijn of niet. Ik denk dat heb nodig want ik heb kort wimpers :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 oktober 2011 at 16:50

   Nee, het doet absoluut geen pijn. Je voelt er helemaal niks van.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.