Beauty

Ik onderging… LashFashion!

3 oktober 2011

lashfashion2small - Ik onderging... LashFashion!
Alweer even geleden was ik door Gerlinde van Face Ilities uitgenodigd om een LashFashion behandeling te ondergaan, nadat ze van de lieve Elly had vernomen dat ik zoiets misschien wel leuk zou vinden. En of ik dat leuk vind! Ik heb van mijzelf namelijk niet zo’n lange wimpers en er is al helemaal geen krul in te bekennen. Met deze wimperpermanent zou ik 6-8 weken mooi, gekrulde wimpers moeten hebben. Spannend!
maybellineonebyonemascara41 - Ik onderging... LashFashion!
Zo zijn mijn wimpers van zichzelf, zonder mascara op. En na het gebruik van een wimperkruller zijn mijn wimpers binnen een uur weer in deze zelfde positie. Daarom moet een mascara wel enorm goed werken wil ik een beetje verschil merken en iets van een krul behouden…

De LashFashion behandeling zelf duurt in totaal ongeveer een half uurtje en kost, afhankelijk van welke salon je hebt, €17,50 tot €24,95. Wil je weten bij welke salons je dit allemaal kan doen dan kan je alle adressen handig hier in het overzicht vinden. Ikzelf ben geweest bij Praktijk voor huidverbetering ‘De Kar’ in Klarenbeek.

Ik nam plaats op de behandeltafel, lekker ontspannen en er werd gevraagd of ik claustrofobisch was. Nou, naar mijn weten had ik daar geen last van en de behandeling en het resultaat werd duidelijk uitgelegd. Ze deed voor hoe de behandeling voelde aan de wimpers door de klemmetjes even op te zetten en weer te verwijderen. Ah, dat moet goedkomen dacht ik nog. Maar, eerlijk is eerlijk: ik kreeg er toch een beetje moeite mee. Gelukkig was mijn man bij me voor wat steun ;-) en foto’s te maken natuurlijk!
lashfashion21 - Ik onderging... LashFashion!
Deze roze klemmetjes worden er op je wimpers gezet waardoor je wimpers mooi in een krul vast zitten en je je ogen dus voor de komende 20 minuutjes niet meer kan openen. Ik ben iemand die graag de touwtjes in eigen handen houdt en op dit moment moest ik me dus volledig overgeven aan de geduldige Marieke. Tijdens het hele proces stelde ze me meermaals gerust dat er niks kan gebeuren en dat het allemaal goedkomt. Fijn om toch even te horen als je het zelf een beetje benauwd krijgt.

De permanentvloeistof moet zo’n 15 minuutjes intrekken en daarna moet er een fixeervloeistof nog zo’n 5 minuutjes intrekken. De tijd vliegt eenmaal liggende en een leuk gesprek hebbende zo voorbij en nadien bracht ze nog een mascara aan voor een overduidelijk resultaat. WOW!
lashfashion4 - Ik onderging... LashFashion!
Dit zijn dus nu mijn wimpers, mèt mascara op. Iedereen die ik het laat zien ziet een mooie krul en ik zelf natuurlijk ook. Mascara brengt zonder problemen aan en ik kan gewoon make-up remover gebruiken, mijn gezicht wassen etc. zonder dat het resultaat minder wordt. Wat een kleine moeite voor zo’n mooie krul, ik kijk mezelf nu de hele tijd in de spiegel aan en dan zie ik wimpers, waar deze normaal niet opvielen. Zoals je kan merken ben ik hier dus echt heel erg blij mee! ♥

Ik zit eraan te denken om dit gewoon elke 6-8 weken te laten doen en dan ook nog gecombineerd met het wimperverven, zo heb je altijd zwarte wimpers mèt krul: handig toch? Ondanks dat ik het dus zeker eventjes eng vond, zou ik het er nogmaals voor over hebben. Nu ben ik alleen nog benieuwd of de krul daadwerkelijk zoveel weken blijft zitten. Een beetje sceptisch zijn mag wel toch? ;-)

Heb jij wel eens gehoord van/ervaring met wimperpermanent?
afsluiting - Ik onderging... LashFashion!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 16 oktober 2011 at 13:00

  amai, nice!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 6 oktober 2011 at 08:53

  Super interessant, dit! Fijn dat het mooi effect geeft en dat je er zo blij mee bent. Ik wil het zeker nog eens proberen, je hebt me aangestoken, haha!

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 4 oktober 2011 at 22:45

  ik had er wel van gehoord, ziet er goed uit

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 4 oktober 2011 at 22:22

  Ik had er nog nooit van gehoord maar vind het resultaat er mooi! En helemaal niet zo duur ook. Leuk!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 4 oktober 2011 at 20:04

  Wauw, dat is echt supermooi :D

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 4 oktober 2011 at 07:46

  Ik had er wel van gehoord, maar wat leuk om het resultaat nu zo in een review te zien. En wat een mooi resultaat!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 oktober 2011 at 08:24

   Ik ben er zelf ook heel tevreden mee ^^

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 4 oktober 2011 at 02:10

  Interessante behandeling, ik heb ook van die korte wimpers die maar niet willen krimpen. Ik ben dan eigenlijk ook wel heel benieuwd hoe je wimpers er nu zonder mascara uitzien, en hoe lang het zo blijft natuurlijk :)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
LUSH | Kerst 2011 ‘Crazy Inventions’

Elk jaar is kerst bij LUSH één groot feest (wat eigenlijk niet bij LUSH?) en komen er een boel nieuwe...

Sluiten