Persoonlijk

Let’s get personal! #10

7 oktober 2011


Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes, een kijkje achter de schermen en een ontvangen tag laat zien. Deze week komt er een tag voorbij waar ik wel even van moest slikken, een interessante perspresentatie en wat twitpics.


Twitpics
De afgelopen tijd maak ik wat minder twitpics met mijn BlackBerry, maar ik wilde er toch een paar met jullie delen.
– Is onze Bo niet superschattig? Zo gaat ze dus echt supervaak liggen he, lekker verstoppen onder het gordijn bij de achterdeur ^^
– We wonen in een appartement op de bovenste etage èn in de hoekwoning, waardoor we gigantisch rustig wonen. Achter ons gebouw ligt een groot park met plassen, veel bomen en rechts ervan een laagbouwwijk. We hebben dus echt een heerlijk uitzicht en elke avond is het weer genieten van een andere zonsondergang. Wat woon ik hier toch fijn ♥
– Bandit wordt hier in huis ook wel Nijntje genoemd, als je deze foto ziet dan kan je vast wel een beetje zien waar deze nickname vandaan komt? ;-)
– TIGI is sinds kort ook op Twitter te vinden (klik hier) en had een leuke winactie die ik won. Het Wonderful Tonight haarmasker ontving ik, hier komt binnenkort zeker een review van online.


Perspresentatie Dr. Murad
Vorige week vrijdag was ik aanwezig bij een zeer interessante perspresentatie van Dr. Murad, die zelf ook overgevlogen was om ons van alles te kunnen vertellen over de gezondheid van de huid van binnenuit. Het werd gegeven in de prachtige MOOOI Gallery in Amsterdam en ja, dat is echt een moooie locatie! Na de presentatie konden we een huidmeting laten doen en hier op aangepast krijgen we producten toegestuurd die passen bij ons huidtype en wat deze nodig heeft. Ik ben heel benieuwd en ga jullie zeker op de hoogte houden van de producten. Ook kregen we een goodiebag mee met een boek van Dr. Murad en enkele producten. Ik had al vaak van dit merk gehoord en over Dr. Murad gelezen, maar krijg nu dus een eerste kennismaking met het merk zelf. Ik ben benieuwd :-)

Tag: Hoeveel beautyproducten gebruik jij gemiddeld per jaar?
Toen ik alweer een tijd geleden deze tag van Sanne kreeg wist ik al dat ik erg ging schrikken van mijn verbruik qua producten. Kijk mee naar de onderwerpen en mijn verbruik hiervan… Ik weet niet overal het aantal mililiter van, maar zo krijg je toch een beeld van wat ik zoal verbruik.

Wattenschijfjes? Oei, dat zijn er heel wat. Ik gebruik wattenschijfjes om make-up te verwijderen, lotion aan te brengen, nagellak te verwijderen en swatch-handen schoon te maken, dus er gaan gemakkelijk 2 maxipacks per maand doorheen. Ook mijn man gebruikt watjes voor zijn gezichtsroutine, dus het gaat best hard.
Oogmake-up remover? Hier gebruik ik zelf erg weinig van, hooguit als ik er één aan het testen ben. Meestal haal ik mijn oogmake-up namelijk weg met een cleansing oil of vochtige doekjes die hiervoor geschikt zijn. Oei, die doekjes gaan er pas ècht veel doorheen hier in huis >_<
Nagellakremover? Dit is ongeveer een grote fles in de paar maanden die ik elke keer overgiet in een handige dep-flacon. Ik heb namelijk de liefste Sarah die alle lakjes voor mij swatched en ik denk dat er bij haar heel wat meer remover door gaat ;-)
Dagcrème? Als ik kijk naar het aantal potjes wat ik ècht leeg maak ik een jaar dan valt het volgens mij best mee, dit zijn namelijk vaak duurdere crèmes en die zijn nu eenmaal zuiniger in gebruik. Maar ik test wel regelmatig een crème (altijd minimaal 4 weken aan een stuk) en zo gaan er alsnog veel potjes per jaar door mijn vingers.
Foundation? Ik ben een foundationjunkie en ben altijd op zoek naar de perfecte foundation met de perfecte kleur, perfecte dekking, perfecte finish, perfecte houdbaarheid etc. Veeleisend? Op dat gebied wel want ik vind een egale huid de basis voor een mooie make-up. Toch draag ik als ik de hele dag vanuit huis werk nooit make-up dus uiteindelijk valt het wel mee. De flesjes die echt op gaan zijn er maar enkele, want ik ben altijd ‘zoekende’ *oops*
Mascara? Als ik mij opmaak dan gebruik ik altijd een mascara. Hiervan verdwijnen er regelmatig in de prullenbak die klontjes maken, niet fijn werken, uitgedroogd zijn etc. Ik test er voor de site ook regelmatig dus ik wissel echt vaak van mascara.
Haarlak/mousse? Sinds ik kort haar heb (wat ik toch weer aan het laten groeien ben hahaha) gebruik ik zeker meer stylingproducten, mousse en haarlak zijn er 2 die in mijn vaste routine zitten. Toch gaan er maar enkele bussen per jaar echt op, omdat ik erg zuinig ben in het gebruik hiervan.

Vandaag ben ik op weg naar Den Haag, daar ben ik echt al heel erg lang niet meer geweest, om naar de feestelijke her-opening van de LUSH winkel daar te gaan. Voor de rest heb ik een rustig avondje gepland staan en een rustige zaterdag. Zondag ben ik te vinden bij Enchantra/Auryn voor het Halloween feestje (klik hier voor meer info). Wie zie ik daar nog meer?

In ieder geval… Fijn weekend!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 10 oktober 2011 at 17:07

  Hé mijn grote vriend Murad. Pfff ;)

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 8 oktober 2011 at 12:03

  leuk om te lezen hoor… Leuke fotos

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 8 oktober 2011 at 09:53

  Leuk artikel. Ik gebruik ook erg veel beautyproducten.

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 7 oktober 2011 at 21:59

  Mooie foto’s!

  En wat een leuke tag!! Zit gelijk op mijn vingers te tellen hoeveel ik gebruik :)

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 7 oktober 2011 at 20:16

  Bandit <3 ^^ he's so friggin CUTE!!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 7 oktober 2011 at 13:06

  leuke tag!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 oktober 2011 at 15:23

   Ik vond het ook erg leuk om hem te doen :-)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 7 oktober 2011 at 12:53

  leuk weer hoor, allemaal interessante dingen zo te horen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 oktober 2011 at 15:23

   Ik vermaak me zeker zo in deze drukke tijden met presentaties, events etc. Leuk! ^^

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 7 oktober 2011 at 11:47

  Leuk om te lezen, je hondje is zo cute !

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 7 oktober 2011 at 11:45

  Wat gaaf zeg dat je op jouw huid afgestemde producten krijgt, en goed ook. De enige manier om te testen of het echt iets voor je is!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 oktober 2011 at 15:22

   Inderdaad, dit is de goede manier en ik ben er dan ook zeker heel benieuwd naar :-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 7 oktober 2011 at 10:01

  Wat een leuke foto’s. Leuk stukje heb je weer geschreven.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 7 oktober 2011 at 09:46

  Leuk om te lezen en leuk dat je de tag hebt gedaan :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 oktober 2011 at 15:22

   Vond het ook erg leuk om hem te doen, alleen de precieze aantallen lukte me echt niet *oops*

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 7 oktober 2011 at 09:08

  Leuk stukje weer! Dr. Murat ziet er ook echt uit als een dr. ;) En je kat ligt zo lief met z’n pootjes, awww!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 oktober 2011 at 15:22

   Hij ziet er inderdaad ook echt uit als een dokter ^^ Bandit is lief he ♥

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 7 oktober 2011 at 08:34

  Altijd leuk om te lezen/zien! Veel plezier vandaag en zondag :).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 oktober 2011 at 15:21

   Dankjewel, gaat vast lukken! Vandaag bij Lush was in ieder geval gezellig ^^

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 7 oktober 2011 at 00:26

  Leuk om te lezen vind ik dit altijd. Dr Murad presentatie leek me geweldig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 oktober 2011 at 15:21

   Het was ook zeker heel interessant, ben benieuwd naar zijn boek en producten! :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.