Persoonlijk

Let’s get personal! #11

14 oktober 2011


Elke vrijdag neem ik jullie mee in in een weekverslag waarin ik afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes, een kijkje achter de schermen en een ontvangen tag laat zien. Deze week weer persevents, komen mijn lieve hondjes even voorbij, een leuke tag en laat ik een nieuw speeltje zien wat ik gekocht heb ;-)


Weleda
Afgelopen woensdag was ik in Zoetermeer aanwezig bij een persbijeenkomst vanuit Weleda, ter ere van hun 90-jarig bestaan. Na een korte introductie was er tijd voor een wandeling in de prachtige tuin, die ondanks dat er net geoogst was en het regende alsnog een flinke indruk op mij maakte, konden we zelf een behandeling met Weleda producten ondergaan en was er tijd om te kletsen/netwerken onder het genot van wat lekkere hapjes en drankjes. Natuurlijk gaan jullie binnenkort meer over Weleda zien en dan komen er ook nog wat foto’s van deze dag voorbij. Kijk eens hoe lekker Sanaz (links) en Serena (rechts) aan het genieten zijn van hun behandeling?

Samsung TicToc
Oehhh ik heb een nieuwe MP3 speler gekocht. Dit schattige apparaatje is slechts 3,5 bij 1,5 centimeter groot en heeft maar één knop. Het ligt aan de manier hoe je hem houdt en daarbij op de knop drukt òf hoe je hem shaked, wat er gebeurt. Een leuke en speelse manier van bedienen. Ik heb de blauwe versie en het geluid wat eruitkomt is echt super. Ik ben blij dat er verschillende formaten oortjes bijgeleverd waren, want ik heb een kleine gehooringang en veel oordopjes passen niet waardoor ze uitfloepen. Ik heb de 2GB versie en daar past meer dan genoeg muziek op voor een lekkere wandeling o.i.d. Eenmaal opgeladen doet hij het trouwens 12 uur en hij kan liedjes sorteren op de snelheid van de beat erin. The little genius!

Onze lieve Bo. Dit dametje hebben we al vanaf dat ze 1,5 jaar was (gered bij een gezin waar ze niet goed behandeld werd…). Nu is ze een vrolijk en lief hondje met een superzacht karakter en alweer 8 jaar oud. Zie je die streep op haar kalige buikje? Die is nog over van een flinke operatie, ze hebben 2 tepeltjes, melkklieren, eierstokken en baarmoeder moeten verwijderen omdat ze borstkanker had. Echt zo sneu! Sinds die operatie is ze wel wat dikker geworden, ondanks dat ze op ééns in de week na een pensstaafje niks extra’s krijgt. Extra wandelingen voor deze dame dus ;-)

Onze boef Amy die we al hebben vanaf dat ze 8 weekjes was en binnenkort wordt ze alweer 5. De tijd vliegt voorbij en het is ook niet te beseffen omdat ze er als een pup uitziet en zich ook nog zo gedraagt. Maar het is wel echt een poepie hoor en kan ‘wolven’ als de beste! *woehoehoehoe*

Top 10 Award
Van Evelien kreeg ik alweer een tijd geleden deze tag door en het leek me wel leuk deze te doen inclusief een foto van mijn top 10 producten. Dit zijn op dit moment producten die ik echt elke keer als ik me opmaak gebruik:
* GOSH velvet touch foundation primer cream (bijna op!)
* Revlon colorstay foundation (eigenlijk iets te donker, maar kan nog nèt..)
* MAC studio fix powder
* Benefit hoola bronzer
* MAC pretty baby beautypowder (matte blush)
* MAC too chic beautypowder (perfecte highlighter)
* GOSH brow kit
* Urban Decay primer potion
* Too Faced romantic eye palette
* Clarins instant definition mascara.

Zoals je ziet is het vooral veel voor een basis en dan heb ik nog niet eens mijn trouwe concealer meegenomen. Nee 10 producten is 10 producten ^^


Vandaag ga ik naar Amsterdam voor een perspresentatie van Origins, een natuurlijk huidverzorgingsmerk. Aangezien ik een zwak heb voor natuurlijke merken ben ik hier natuurlijk heel nieuwsgierig naar. Jane Lauder (Global President van Origins & kleindochter van Estée Lauder) is hier vandaag ook bij aanwezig om een presentatie te geven. Na afsluiting hebben we met alle pers nog een afsluitende brunch: ik kijk ernaar uit!

Morgen ga ik naar mijn oma in België toe die haar verjaardag viert en zo zie ik ook weer eens mijn familie. Doordat we allemaal ver uit elkaar wonen zien we elkaar maar een paar keer per jaar dus ik heb er zin in. Zondag wordt een welverdiende rustdag :-)

Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 16 oktober 2011 at 01:43

  Ik ben een beetje jaloers op die uitgebreide Weleda verwennerij, lijkt me zalig! :D

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 15 oktober 2011 at 09:38

  Ik vind het nog steeds zo jammer dat ik niet fit ben en niet meekon naar de presentatie. Maar er komt wel weer een volgende! Leuk verslagje! Vind dit altijd heerlijke artikelen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 oktober 2011 at 08:59

   Voel je je ondertussen wel wat beter meis? Er komen vast en zeker nog veel gelegenheden dat we gezellig samen kunnen gaan ^^

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 15 oktober 2011 at 08:29

  Wat een leuke mp3 speler! En wat een lief hondje. :) Ik ga vandaag lekker rustig aan doen, morgen naar Amsterdam, kijken naar de voorstelling Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt van Bastiaan Ragas ( heb hem al gezien, echt een aanrader).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 oktober 2011 at 08:59

   Dat lijkt me inderdaad wel een leuke voorstelling, zou ik ook zeker vaker naartoe moeten gaan!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 14 oktober 2011 at 20:47

  Wat een leuke gadget! Veel plezier in belgië! Ik ben net weer thuis van een paar dagen logeren bij opa en oma. Dit weekend heb ik geen plannen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 oktober 2011 at 08:58

   Heb je lekker genoten van een rustig weekendje? :-)

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 14 oktober 2011 at 14:59

  leuke foto`s hoor en veel plezier :D

 • Avatar van miichelle
  Reply miichelle 14 oktober 2011 at 12:52

  ooh gelukkig gaat het weer helemaal goed met je hondje :D
  oeh weleda vind ik een leuk merk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2011 at 15:45

   De operatie is alweer een tijdje geleden hoor, gaat gelukkig weer helemaal goed voor nu. Weleda is ook echt een heerlijk merk <3

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 14 oktober 2011 at 11:34

  Leuke mp3 speler ! Dit weekend ga ik zeker wandelen met het mooie weer.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2011 at 15:44

   Groot gelijk, lekker genieten van het zonnetje!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 14 oktober 2011 at 10:06

  veel plezier in amsterdam.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2011 at 15:44

   Dankjewel! Het was een leuke dag inclusief een zonnetje dus dat kan niet meer stuk ;-)

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 14 oktober 2011 at 09:23

  Weer een heerlijk verslag!

  ahwww wat een lieve hondjes heb je!! En erg leuk om jouw top 10 te lezen.

  Fijn weekend!

  Ik ga morgen overdag wat bouwmarkten afstruinen en morgenavond heb ik een feestje (weet niet wat ik aan moet doen LOL) en zondag lekker luieren.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2011 at 15:44

   Ik wens jou ook een heel erg fijn weekend toe. Ennuh, maak je geen zorgen om wat je aan moet trekken, als je aantrekt waar jij je lekker in voelt dan zie jij er op je best uit ^^ Veel plezier!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 14 oktober 2011 at 09:06

  Leuk, zo’n persoonlijk stukje. Wat een ontzettend schattig hondje, wat goed dat jullie haar onder je hoede hebben genomen. Veel plezier vandaag bij Origins!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2011 at 15:43

   Het was erg informatief en gezellig bij Origins, je zal er binnenkort meer over kunnen lezen. Bo knapte al erg snel nadat wij haar onder onze hoede hadden genomen flink op, zo fijn ^^

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 14 oktober 2011 at 08:34

  Aww schattige hondjes! Ik kan echt altijd foto’s van dieren bekijken, so cute! Dat huidverzorgingsmerk klinkt goed, ben benieuwd wat je ervan vindt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2011 at 15:42

   De 1e indruk van het merk is wel goed, ik ga de producten zeker een kans geven (als ik eerst andere producten heb getest…) Fijn weekend! X

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 14 oktober 2011 at 08:32

  Aaah, lieve hondjes <3 wat goed van jullie dat jullie d'r hebben gered. Veel plezier met je aankomende uitstapjes, lekker druk maar wel erg leuk geloof ik!

  Ik ga vandaag nog even naar stage en dan heb ik eindelijk sinds een maand een weekend zonder echte plannen. Morgen gezellig sushi maken en eten bij mijn ouders en de rest van de tijd dingen doen die ik wil ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2011 at 15:41

   Wat heerlijk zo’n weekend zonder vaste plannen, lekker van genieten meis! X

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 14 oktober 2011 at 08:28

  Leuke foto’s zeg!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 14 oktober 2011 at 08:12

  Leuke en mooie foto’s! Ons hondje had ook borstkanker, die is op 13-jarige leeftijd helaas overleden door uitzaaiingen, ze was al te oud om nog geopereerd te kunnen worden :(
  Geef Bo een dikke knuffel van me!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2011 at 15:41

   Ahww wat sneu :-( Ik geef Bo zeker een hele dikke knuffel!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 14 oktober 2011 at 07:08

  Wat leuk om te lezen! En die mp3 speler! Hoe cute! Veel plezier vandaag!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2011 at 07:22

   Haha, ja schattig dingetje he? (Ik ben daar zooooo’n sucker voor…) Fijn weekend!

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 14 oktober 2011 at 03:49

  Leuk om te zien ! Veel plezier in Amsterdam, klinkt alvast erg fijn !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2011 at 07:22

   Dankjewel! Jij ook een fijn weekend :-)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 14 oktober 2011 at 01:07

  Heel veel plezier met alle uitstapjes! Ik ga naar een bruiloft morgen (ga de bruid opmaken). En zaterdag en zondag genieten van het weer, het wordt namelijk lekker zonnig. Terrasje pakken dus!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2011 at 07:22

   Ik wens je een heel fijn weekend toe! Wat spannend dat je de bruid mag opmaken ^^ Als het zondag zonnig wordt dan ga ik daar ook zeker even goed van genieten :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.